نامه به منتظری.pdf
391.7K
🔴ماجرا و متن نامه اعتراضی حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، امام جمارانی و مهدی کروبی به منتظری+متن نامه
سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری
🔹حجتالاسلام و المسلمید سیدحمید روحانی:
یک سال و اندی پیش از آنکه به همراه حجج اسلام حاج آقای کروبی و امام جمارانی نامه ۶۷/۱۱/۲۹ را به آقای منتظری بنگاریم، از لحن سخنان او دریافته بودم که آنچه او بر زبان میآورد، با باورهای آن آقای منتظری که ما میشناختیم همخوانی ندارد و این صدای دیگران و دگراندیشان است که از حلقوم او بیرون میآید.
🔸این دریافت را بارها با برخی از دوستان در میان گذاشتم و اظهار نگرانی کردم، حتی به یاد دارم که یکبار این مسأله را مطرح کردم و این نکته را یادآور شدم که من بیم آن دارم که دشمن از آقای منتظری برای نظام جمهوری اسلامی، یک #انور_سادات بسازد و ما روزی چشم باز کنیم ببینیم که کار از کار گذشته و آنچه نباید اتفاق بیفتد، به وقوع پیوسته است.
🔹این سخنان من با واکنش منفی بسیاری از حاضران رو به رو شد. خبر آن هم به گوش آقای منتظری رسید و او نیز در ملاقات با برخی از دوستان زبان به گله باز کرده بود که فلانی مرا #انور_سادات خوانده است! و سرانجام این بحث و گفتگو به نگارش نامه ۶۷/۱۱/۲۹ منجر شد که با امضای آقایان #کروبی، #جمارانی و نگارنده همراه بود.
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۳۰ آذر ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۳۰ آذر ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۳۰ آذر ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
♨️سفر به ولایت عزراییل
🔰چرایی و دلیل نگارش دو مقاله متضاد جلال راجع به اسراییل
🔸در میان آثار جلال، یک اثر پیرامون مسئله فلسطین و اسراییل وجود دارد؛ اثری که ماحصل سفر و مطالعات وی به اسراییل و در مورد اسراییل می باشد.
🔹شمس آل احمد (برادر جلال) دو مقاله جلال که در سال ۴۳ با عنوان در « نامه یک دوست ایرانی فرنگ نشسته » در مجله اندیشه و هنر و هفته نامه دنیای جدید منتشر گردید، را در کتابی تحت عنوان سفر به ولایت عزراییل جمع آوری نمود.
🔸مقاله اول جلال دریافت او از آرمان شهر سیستم سوسیالیستی اسراییل است و مقاله دوم حاصل بیداری و آگاهی جلال نسبت به ماهیت غاصب بودن و دروغ بودن کارکرد سیستم کیبوتص در اسراییل از سال ۴۳ تا ۴۶ می باشد.
☑️چرایی و دلیل نگارش دو مقاله متضاد جلال راجع به اسراییل، سؤال این نگارش است که تلاش می شود در اینجا بدان پاسخ داده شود.
لینک کامل مقاله:
http://iranemoaser.ir/quarterly-28-palestine-1
#مقاله #جلال_آل_احمد #اسرائیل
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۱ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۱ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۱ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
🔴روایتی از شگردهای مخدوشسازی اسناد تاریخی توسط بیت منتظری
🔹 #جنگ_روایتها سالهاست که آغاز شده است و ما امروز در نقطه پرحرارتی از این میدان قرار داریم. کار دشمن در این آوردگاه دو چیز است: طرح روایتهای نادرست، و خدشه در روایتهای درست.
🔸جریان نزدیک به #بیت_منتظری در سالهای اخیر شگردهای پیچیده در مخدوشسازی حافظه تاریخ انقلاب و تولید روایتهای دروغین از وقایع داشت. جریانی که حتی مستندات متقن تاریخی همچون دستخط امام در نامه تاریخی و حساس 6فروردین1368 در عزل آقای حسینعلی منتظری را مخدوش جلوه داده و زیر سوال میبرد.
🔹بنیاد تاریخپژوهی در آخرین یادداشت تاریخی خود با تمرکز بر این موضوعِ حساس و حیاتی، حکایتگرِ رویه و رویکرد جریان منتظری در عرصه مخدوشسازی اسناد و قرائن قطعی تاریخی است؛ چنانکه پیش از این نیز در یادداشتی تفصیلی، یکی از بهتانهای بزرگ نویسنده وابسته به جریانِ منتظری علیه علامه طباطبایی، مورد نقد جدی قرار گرفت و واکنشهای انفعالیِ بعدی نیز منجر به خلافگوییهای تازه گردید!
🖊متن کامل این یادداشت تاریخی در افشای شگردهای مخدوشسازی اسناد تاریخی توسط بیت منتظری
#امام_خمینی
#حسینعلی_منتظری
#نامه_شش_فروردین
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۲ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۲ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۲ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شیوه برخوردی حزب توده در زندان سیاسی برازجان
🎙راوی: محمدمهدی عبدخدایی
#تاریخ_شفاهی #حزب_توده #زندان_برازجان #عبدخدایی
🇮🇷 @IRANeMOASER
📌منابع قدرت نرم، سرمايه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ايران
🔹پیروزی ملت ایران در انقلاب تاریخساز خود، موجب ابطال بسیاری از نظریهها در علوم سیاسی و روابط بینالمللی به ویژه موضوع محوری قدرت گردید. اینكه علم سیاست به عنوان علم قدرت مطرح بود و قدرت در عناصر سختافزاری آن به ویژه قدرت نظامی و اقتصادی تعریف میشد به ناگهان فرو ریخت و «شعار خون بر شمشیر پیروز است» در صحنه عمل عینیت یافت.
🔸منابع قدرت نه در افزایش توانمندیهای سختافزاری بلكه در وجود قدرتی جدید تحت عنوان قدرت نرم كه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی معنا و مفهوم جدیدی یافته و از نظر تأثیرگذاری جایگاه برتری نسبت به قدرتهای سخت پیدا كرده است. امروزه از این قدرت تحت عنوان سرمایه اجتماعی در حوزه جامعهشناسی بحث میشود. اینك زمان آن فرا رسیده است كه منابع آن شناسایی و تجزیه و تحلیل شود.
🔗لینک مقاله:
http://iranemoaser.ir/quarterly-16-article-1/
#مقاله #قدرت_نرم #جمهوری_اسلامی_ایران
🇮🇷 @IRANeMOASER
💢چرا جنگ نخواهد شد؟
✅همانطوری که رهبر انقلاب فرمودند، جنگ دو طرف دارد که یک طرفش ما هستیم و شروعکننده هیچ جنگی نخواهیم بود. میماند طرف دیگر که باید ببینیم از جنبه عقلی و تاریخی امکان آغاز جنگ در ایران و احتمال پیروزی دارد یا خیر؟
🔘بازخوانی شرایط سیاسی و اقتصادی و ایدئولوژیک امریکا از زبان معروفترین استراتژیستهای امریکایی به ما میگوید از بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هژمونی اقتصادی، سیاسی و حتی ایدئولوژیک امریکاییها در جهان رو به افول گذاشته است و امریکا توانایی ورود به مناقشات نفسگیر و هزینهبری چون جنگ را به تنهایی نخواهد داشت؛ مگر اینکه با ایجاد همگرایی هزینه را سرشکن کند.
🔘بهترین اثری که در این رابطه نوشته شده، کتاب خارج از کنترل برژینسکی است.
او در این کتاب، فضای جهانی در قرن 21 بعد از سقوط شوروی را ترسیم میکند و نقش امریکا را در این فضا نشان میدهد برژینسکی در فصل سوم این کتاب مینویسد:
تاریخ به ما آموخته است که نفوذ و تسلط یک ابرقدرت نمیتواند همیشگی باشد مگر این که پیامی جهانی بر پایه عدالتخواهی و خیراندیشی داشته باشد و این تجربه روم و فرانسه و بریتانیای کبیر است.
🔘این پیام باید از اصالت اخلاقی و معنوی برخوردار و در سلوک و رفتار سرمشقی برای سایرین باشد. در غیر این صورت عدالتخواهی و نیکوکاری کوتهبینانه و به اصطلاح ملی به پوچی و نخوت ملی، عاری از هر جاذبه جهانی خواهد انجامید و سرانجام هم طرد خواهد شد کما این که در مورد امپراتوری روسیه چنین شد.
#جنگ_با_آمریکا #مقاله
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۳ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۳ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی_ایران ۳ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
♨️معرفی نشریات تاريخی _روزنامه اختر
سال انتشار: 1255 هجری شمسی
تعداد صفحات: بین 4 تا 8
محل چاپ: استامبول
نوع مقالات:
خبری، سیاسی، علمی، ادبی و اجتماعی
🔹بخشی از مطالب این روزنامه
چون امسال سال سی ام جلوس اعلیحضرت پادشاه ایران بوده است رسم جشن بسیار خوب و منتظمی بعمل آورده شد. روز اول یک مهمانی مکمل خوبی به عملا و وزرا داده شده، روز دوم همۀ ایلچیان دول خارجه که در طهران بودند به حضور مبارک اعلیحضرت پادشاهی شرفیاب شدند.
🔸(مستر طامسین) ایلچی دولت انگلیس بنام سفرایی که همراه او بودند اعلیحضرت پادشاه را تبریک و تهنیت گفتند. و اعلیحضرت پادشاهی التفات زیاد در حق سفرا فرموده و بطور بسیار خوش اظهار ممنونیت نموده و از هرکدام از ایلچیها هم یکان یکان سؤال مناسبی فرموده و فرمایشی کردند.
#روزنامه_قدیمی #تاریخ_نشر #روزنامه_اختر
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۵ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۵ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۵ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
پاسخی تاریخی به ادعاهای اخیر علی مطهری
🔹یکی از نمایندگان سابق مجلس به مناسبت سالگرد فوت آقای حسینعلی منتظری، در اظهاراتی سادهاندیشانه و بیمستند تلاش کرد قائممقام معزول را حامی حقوق مردم نشان دهد.
🔸ناگفته پیداست آقای #حسینعلی_منتظری همواره مدافع سیدمهدی قاتلی بود که دستش به خون مظلومانی همچون مرحوم آیتالله شمسآبادی آلوده بود. آقای منتظری در دوران مسؤوليت خود از #داعش_دهه_شصت دفاع کرد و از این جهت در خون مظلومانی که توسط این گروهک تروریستی کشته شدند سهیم شد.
🔹آقای #علی_مطهری پیش از این نیز دفاعی غیرمنطقی و غیرمستند از آقای حسینعلی منتظری داشت و تلاش کرد در نامه عزل او تشکیک کند.
🔻مخدوشسازی اسناد قطعی یکی از شگردهای بیت منتظری است که پیش از این در یادداشتی مستقل به آن پرداخته شد که به مناسبت سخنان اخیر بازنشر میشود:
🖊 افشای شگردهای مخدوشسازی اسناد تاریخی توسط بیت منتظری
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۶ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۶ دی ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER