🔳 هوالعزیز
◾️سانحه ای جانسوز و سوء استفاده عناصر مرموز
🔘سانحه دردناک هواپیمای اوکراینی و کشته شدن شماری از هموطنان عزیز ما و عده ای از تبعه برخی از دیگر کشورها را به مقام معظّم رهبری، ملّت قهرمان پرور ایران و به عموم بازماندگان تسلیت می گویم و برای جان باختگان این فاجعه آمرزش و برای بازماندگان آنان آرامش طلب می کنم.
🔘اشتباه و خطا در اوضاع بحرانی اجتناب ناپذیر است. زدن نیروهای خودی به علت غفلت و اشتباه در تاریخ اسلام و در تاریخ جنگ ها در جهان فراوان روی داده است .
🔘درجنگ اُحُد به علت یک خطا و غفلت پیروزی لشگر اسلام به شکست سنگین و جبران ناپذیر بدل شد . برخی از رزمندگان اسلام به گونه ای دچار آشفتگی و سردرگمی شدند که یکدیگر را کشتند .
🔘بزرگ شخصیت اسلام، حضرت حمزه به شهادت رسید. دندان مبارک پیامبر اکرم (ص) شکست، مولا علی (ع) زخم های بی شماری برداشت.
🔘درجنگ های کشورها با یکدیگر، تاریخ، گزارشات گوناگونی از ضربه خونین به پایگاه ها و نیروهای خودی، ثبت و ضبط کرده است، در جنگ ایران و عراق نیز از این گونه حوادث دردناک کم اتفاق نیفتاد، هواپیمای شهید بابایی که از مأموریت در آسمان عراق باز می گشت با پدافند خودی مورد هدف قرار گرفت و آن بزرگوار به شهادت رسید وآنچه برای هواپیمای اوکراینی پیش آمد نه نخستین حادثه دردناک در تاریخ و نه واپسین آن بود . لیکن چه توان کرد که معاندان و منافقان همیشه دنبال آنند که به ملّت ایران زجر دهند و زخم دل آمریکا را التیام بخشند. آری مگس همیشه روی زخم می نشیند .
☑️ بی تردید تقصیر و قصوری که منجر به این حادثه جانسوز شده است از سوی مقامات متعهد قضایی مورد بررسی دقیق و عمیق قرار می گیرد و در مرز عدالت جزای اعمال لحاظ می شود .
سید حمید روحانی ۲۱ دی ۹۸
🇮🇷 @iranemoaser
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆 به مناسبت سالگرد ۱۹ دی ، قیام مردم قم .
🎙به روایت دکتر سید حمید روحانی مورخ انقلاب اسلامی .
🇮🇷 @iranemoaser
📸 اینفوگرافیک| سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از تولد تا شهادت
🇮🇷 @iranemoaser
❌غارتگریهای روباه پیر؛ کوتاه درمورد خسارت اقتصادی هولناک انگلیس به اقتصاد ملت ایران
🔻بازنشر به مناسبت حضور فتنهانگیز #سفیر_انگلیس در هتاکیهای سازمانیافته/2🔻
✴️ #قحطی_مرگبار در اثر جنایت مرگبار دولت انگلیس ایران را در برگرفته بود. انگلیسیها علاوه بر خرید گسترده موادغذایی، از واردات مواد غذایی از هند و بینالنهرین، همسایگان غربی و شرقی ایران،جلوگیری میکردند.
🔹علاوه بر خلیج فارس، هند و بینالنهرین نیز در اشغال #ارتش_انگلستان بود و در هند و بینالنهرین غله کافی وجود داشت. اما ایران که در میان آنها قرار داشت، دچار گرسنگی بود...
🔹به روشنی و وضوح پیداست که تعمداً برنامهای برای کشتار و نابود کردن جمعیت ایران در کار بوده است و برای این کار انگلیسیها درآمدهای ناچیز دولتی را نیز به هر شکل ممکن محدود کرده و حتیالمقدور تقلیل میدادند.به طور مثال «درآمد گمرکی و درآمدهای حاصل از فروش نفت» که انگلیسیها درآمدهای گمرکی ایران را با قران- که ارزش زیادی یافته بود- جمع میکردند اما به دولت ایران، همان مبلغ ثابت 000/30 پوند را که ارزش آن بهشدت کاهش یافته بود (18 قران یا 8/1 تومان به ازای هر پوند) پرداخت میکردند...و زمانی که میلیونها ایرانی در گرسنگی بهسر میبردند دولت انگلستان و شرکت نفت انگلیس و ایران درآمدهای نفتی ایران را به بهانههای واهی مسدود کردند.
🔹گفتنی است که درست یک سال قبل از شروع جنگ جهانی یعنی «در سال 1913، ایران تولید نفت را آغاز کرده و بهسرعت به کشوری تولیدکننده و صادرکننده نفت تبدیل شد. امتیاز نفت ایران در اختیار شرکت نفت انگلیس و ایران و دو سوم سهام شرکت در 1914 متعلق به دولت بریتانیا بود. همزمان با جنگ، تولید نفت به شدت افزایش یافت.»
🔹 دولت بریتانیا در همان حال که از یک سو ایران را از منابع مالیاش محروم کرده بود، از سوی دیگر فریاد شکوه و شکایتش از بیکفایتی و ناتوانی دولت ایران در کمک به قحطیزدگان بلند بود. »(قحطی بزرگ و عوامل اصلی آن، فصلنامه پانزده خرداد، ،ش۳۷، پاییز۹۲)
#اخراج_سفیر_انگلیس
🇮🇷 @iranemoaser
🔵 مروری بر تاریخ خیانت های انگلیس در ایران
🔻بازنشر به مناسبت حضور فتنهانگیز #سفیر_انگلیس در هتاکیهای سازمانیافته🔻
🖊«پارسونز(سفیر انگلیس در ایران پیش از انقلاب) در جایی از خاطرات خود به صریحترین شکل ممکن، #چپاول_اقتصادی ایران و بیاهمیتی کامل رشد و توسعه زیربنایی و پایدار کشور ما را به عنوان اصل و اساس روابط اقتصادی توصیهشده از سوی دولت انگلستان به بازرگانان انگلیسی و کسانی که دستاندرکار تجارت و معاملات مالی با ایران بودند مطرح میسازد:
🔹«اولین کاری که میکنید این است که تا میتوانید کالاهایتان را بفروشید و فقط در صورتی سرمایهگذاری کنید که برای فروش کالاهایتان چارهای جز این کار نداشته باشید. اما اگر مجبور باشید در اینجا سرمایهگذاری کنید به میزان حداقل ممکن سرمایهگذاری نمایید و صنایعی را انتخاب کنید که قطعات و لوازم آن از انگلستان وارد شود. مانند صنایع #مونتاژ که در واقع سوار کردن قطعات صادراتی انگلیسی در ایران است. »(مقاله بازخوانی حقارت رژیم پهلوی و غارت منافع ملی ایران در خاطرات سفیر آمریکا و انگلیس، فصلنامه پانزده خرداد، شماره23، 252-251)
🔻البته خوی چنگیزی انگلیسیها محدود به همین امور نمیشود و ملت ایران خاطره تلخ کودتای بیست و هشت مرداد و حمایت از رژیم دیکتاتور پهلوی و غارت منابع نفتی و... را فراموش نمیکند.
#اخراج_سفیر_انگلیس
🇮🇷 @iranemoaser
♨️ طومار عفت
💢آیتالله شیخ یوسف نجفی جیلانی و مقابله با کشف حجاب رضاخان
🔹آیتالله شیخ یوسف نجفی جیلانی در نجف اشرف متولد شد و تحصیلات دینی را در همان شهر نزد مراجع تقلید شیعه گذراند و مجتهدی مسلم و مسلط بر علوم متعدد شد و اجازهنامههای متعددی از اساتیدش دریافت کرد. در زمان مشروطه به گیلان مهاجرت نمود و در رشت سکونت گزید. او در رشت به انتقاد از عملکرد روشنفکران سکولار پرداخت و درباره فتنهانگیزیها روشنگری کرد و شبهات دینی را به مردم جواب میداد. به فعالیت فرقههای وابسته چون بهاییت حساس بود و در رد بهاییت کتاب نوشت و تلاش زیادی در راه مبارزه فکری با بهاییان انجام داد و از سوی روشنفکران حملاتی به او میشد ولی او از پا نمینشست. در زمان نهضت جنگل هم در زمره علمای حامی نهضت بود و میرزا کوچک جنگلی از علاقهمندان شیخ یوسف جیلانی بود و مراوداتی بین این دو شخصیت وجود داشت.
🔸آیتالله جیلانی در دوران استبداد سیاه رضاشاه پهلوی از همان آغازین روزهای تاجگذاری رضاشاه، در زمره منتقدین جدی رژیم پهلوی درآمد و سیاستهای این رژیم را جلوتر از مردم درک میکرد و به مقابله با آن میرفت؛ از جمله کتاب وسیله العفایف یا طومار عفت را در سال ۱۳۰۷ در مقابله با کشف حجاب نوشت که مهمترین پاسخ علمی علمای شیعه به شبهات حجاب در دوران حکومت رضاشاه بود.
🔹به خاطر تألیف این کتاب طعم تلخ زندان و شکنجه و سالها تبعید به دست فضلالله زاهدی را به جان خرید ولی حاضر نشد که در مقابله با این انحرافات سکوت کند. او جدیدترین مجلات و روزنامهها را که اصلیترین رسانههای آن روز بودند را رصد میکرد و به شبهاتی که میپراکندند، پاسخ میداد و به فعالیتهای شبهسلفی کسروی، فعالیتهای مبلغین تبشیری مسیحیت، فعالیتهای چپروانه مارکسیستی و هر نوع انحرافی که واقع میشد به شدت حساس بود و مردم را از این انحرافات آگاه میکرد و هم از قلم استفاده میکرد و هم از خطابه و منبر. او در سال ۱۳۲۷ درگذشت.
⬅️ مشروح این مقاله را اینجا ببینید
🇮🇷 @iranemoaser
🔸هفته سوم از دیماه 98 تاریک و تلخ بود. از #شهادت_سردار_سلیمانی تا سانحه هوایی که در اثر خطایی انسانی رخ داد و ملت را بار دیگر عزادار کرد.
🔹این حادثه هوایی بسیار تلخ بود اما در عین حال بار دیگر صداقت شاگردان حقیقی مکتب امام خمینی را نشان داد. جایی که سردار پرافتخار ایران؛ #حاجیزاده بعنوان یکی از شاگردان مکتب امام خمینی در لبیک به امر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر #روشنگری_صادقانه، پیشگام شد و به دور از سیاستبازیهای رایج و تقصیر تقسیمکردنهای مرسوم؛ شجاعانه و صادقانه با مردم سخن گفت.
هرچند با پیگیریهای دقیق و تحقیقات میدانی کوتاهیها و تقصیرهای احتمالی مشخص خواهد شد اما این #صداقت مثالزدنی است که یادآور ویژگیهای برجسته امام خمینی اعلی الله مقامه الشریف نیز هست.
🔸«پس از قطعی شدن ارتحال امام در 13 خرداد 68، چالشی پیرامون زمان و کیفیت اعلان خبر ارتحال، پدید آمد؛ #هاشمی_رفسنجانی رئیس وقت مجلس شورای اسلامی بر این نظر بود که برای حفظ امنیت کشور، «اعلان فوت را به پس از انتخاب رهبر و برگشت نمایندگان خبرگان به شهرها» موکول کنند. لذا او از #سید_احمد_خمینی خواست که «اعلام خبر فوت امام(ره) را دو الی سه روز عقب بیندازند و مردم را در همین حال نگه دارند تا بروند مرزها را محکم کنند و بعد خبر رحلت منتشر شود» که این پیشنهاد با مخالفت سید احمد مواجه شد و گفت: «آقای هاشمی، امام در طول همه این سالها یک کلمه دروغ به مردم نگفتند و من نیز دروغ نمیگویم».
🇮🇷 @iranemoaser
🔰 نصرت الهی را فراموش نکنید
💢خدای ناکرده غرور از پیروزیها باعث سستی در تکلیف یا بیدقتی در برنامهها نگردد. و من با کمال تواضع، از این مدافعان پیروز میخواهم که هیچ گاه از نصرت حق و توکل بر خدای بزرگ غافل نباشید و مَا النَصرُ إلَّا مِن عِندِ اللهِ العزیزِ الحکیمِ.
📅 امام خمینی(ره) | ۱۵ فروردین ۱۳۶۵
🇮🇷 @iranemoaser
🔻انگلیس و نسلکشی در ایران
✴️ قحطی_مرگبار در اثر جنایت دولت انگلیس ایران را در برگرفته بود. انگلیسیها علاوه بر خرید گسترده موادغذایی، از واردات مواد غذایی از هند و بینالنهرین، همسایگان غربی و شرقی ایران،جلوگیری میکردند.
🔹به روشنی و وضوح پیداست که تعمداً برنامهای برای کشتار و نابود کردن جمعیت ایران در کار بوده است و برای این کار انگلیسیها درآمدهای ناچیز دولتی را نیز به هر شکل ممکن محدود کرده و حتیالمقدور تقلیل میدادند.به طور مثال «درآمد گمرکی و درآمدهای حاصل از فروش نفت» که انگلیسیها درآمدهای گمرکی ایران را با قران- که ارزش زیادی یافته بود- جمع میکردند اما به دولت ایران، همان مبلغ ثابت ۰/۳۰ پوند را که ارزش آن بهشدت کاهش یافته بود (۱۸ قران یا ۸/۱ تومان به ازای هر پوند) پرداخت میکردند...و زمانی که میلیونها ایرانی در گرسنگی بهسر میبردند دولت انگلستان و شرکت نفت انگلیس و ایران درآمدهای نفتی ایران را به بهانههای واهی مسدود کردند.
🔹 دولت بریتانیا در همان حال که از یک سو ایران را از منابع مالیاش محروم کرده بود، از سوی دیگر فریاد شکوه و شکایتش از بیکفایتی و ناتوانی دولت ایران در کمک به قحطیزدگان بلند بود.
🔹پارسونز(سفیر انگلیس در ایران پیش از انقلاب) در جایی از خاطرات خود به صریحترین شکل ممکن، #چپاول_اقتصادی ایران را به بازرگانان انگلیسی و کسانی که دستاندرکار تجارت و معاملات مالی با ایران بودند مطرح میسازد.
🔹«اولین کاری که میکنید این است که تا میتوانید کالاهایتان را بفروشید و فقط در صورتی سرمایهگذاری کنید که برای فروش کالاهایتان چارهای جز این کار نداشته باشید. اما اگر مجبور باشید در اینجا سرمایهگذاری کنید به میزان حداقل ممکن سرمایهگذاری نمایید و صنایعی را انتخاب کنید که قطعات و لوازم آن از انگلستان وارد شود. مانند صنایع #مونتاژ که در واقع سوار کردن قطعات صادراتی انگلیسی در ایران است. »
📚مقاله بازخوانی حقارت رژیم پهلوی و غارت منافع ملی ایران در خاطرات سفیر آمریکا و انگلیس، فصلنامه پانزده خرداد، شماره ۲۳، ۲۵۲-۲۵۱
🇮🇷 @iranemoaser