❇️ در مذمت جامعهای که به جای انتخاب احتیاط میکند!
🔰انقلاب اسلامی در سپیدهدم آغاز دهه پنجاه، خود را در مصافی عمیق با ابعاد جهانی میبیند؛ مصافی پیچیده و گسترده که همه حالات و صور زندگی ما ایرانیان را در بر گرفته است و طپش قلب دوستداران بیشمار انقلاب اسلامی در جهان را به شمارش انداخته است. این مصاف نابرابر با استکبار جهانی، سلامت فکری، جسمی، اجتماعی و روانی ما، محیط زندگی روابط اجتماعی ما، اقتصاد، تکنولوژی و پیشرفت ما، سیاست و فرهنگ ما، باورها و اعتقادات ما، امنیت، آزادی و استقلال ما و از همه مهمتر سبک زندگی ما را دستخوش تحولاتی کرده است. این مصاف غیرعادلانه و نامتعادل دارای چنان ابعادی است که در تاریخ برای هیچ ملتی سابقه نداشته است.
🔰از زمانی که عدهای در دولت خاتمی منافع ملی کشور را در پای عواید گروهی خود قربانی کردند و شرایطی در کشور به وجود آوردند که منجر به صدور قطعنامه شهریورماه شورای حکام آژانس هستهای علیه ایران در سال ۱۳۸۲ شد و رسانههای داخلی برای توجیه ضرورت سازش با امریکا و دور شدن از شبح ساختگی جنگ از سر ایران، از آن به عنوان شوک سپتامبر یاد کردند و متعاقب آن تیم جدید مذاکرهکننده هستهای به سرپرستی شیخ دیپلمات حسن روحانی، زمام مذاکره را در دست گرفت و در نهایت منجر به توافق سعدآباد در ۲۹ مهر ۱۳۸۲ با انگلیس، فرانسه و آلمان به نیابت از امریکا، و تعلیق فعالیتهای هستهای ایران شد، پنتاگون و سازمان سیا برنامههای بلندپروازانه خود را برای به زانو درآوردن جبهه مقاومت و به سازش کشاندن ایران آغاز کردند.
🔰راهبردیترین برنامههای امریکا برای به سازش کشاندن ایران در درون نظام انتخاباتی و ساختار دیوانسالاری پایهریزی شد. امریکاییها در اتخاذ این استراتژی برای خود دلایل قابل قبولی داشتند که دلسپردگان به آرمانهای امام خمینی و انقلاب اسلامی کمتر به این دلایل توجه کردند.
⏮ مشروح ادامه مطلب را اینجا ببینید
🇮🇷 @IRANeMOASER
✳️ انتخابات تشریفاتی پهلوی
💠 دیروز؛ روز برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی بود. روزی که بار دیگر مردم در صحنه آمدند و پشتیبانی خود را از نظام اسلامی نشان دادند.
این انتخاب حق مردم ایران بود که البته توسط رژیم پهلوی در نظر گرفته نمیشد و دیکتاتوری پهلوی انتخابی برای مردم ایران قائل نبود. البته برای حفظ وجهه و آبروی نداشتهاش انتخاباتی صوری را برگزار کرد که بازخوانی آن تفاوتهای اساسی رژیم طاغوت با نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر مردمسالاری دینی را مشخص میکند.
🔹شب ششم بهمن 1341 ماشينهاى دولتى در خيابانها راه افتادند و با بلندگو از مردم مى خواستند كه فردا براى رأى دادن به لوايح پيشنهادى شاه بسيج شوند و رأى موافق به صندوقها بريزند!
🔸ليكن روز ششم بهمن على رغم تبليغات و فعاليتهاى شبانه روزى دستگاه تبليغاتى رژيم شاه در مشهد و تهديد و تطميع هاى مزوّرانه، مردم از خانه هاى خود خارج نشدند و شهر در سكوتى خشم آلود فرو رفته بود. بازار تعطيل، مغازه ها بسته،خيابانها و كوچه ها خلوت و رفت و آمد محدود بود.
🔹شهر مشهد گذشته از آنكه پرجمعيت است، شهرى زوارى و سراسر سال شلوغ و پر از مسافر و زوار مى باشد. با اين وجود آن روز خلوت بودن شهر كاملاً به چشم مى خورد. شهر مشهد عملاً حكومت نظامى شده و در سكوتى وحشت زا خفته بود! محل صندوقهاى آرا خلوت بود و كمتر كسى براى رأى دادن مراجعه مى كرد. مأموران «ساواك» اگر عابرى را مى يافتند مجبور مى كردند به پاى صندوق برود و رأى موافق بدهد. و اگر كسى براى دادن رأى، خود به پاى صندوق مى رفت، آنقدر مورد تحقيق و بازجويى قرار مى گرفت كه جرأت نمى كرد رأى مخالف بدهد و در صورتى كه مى خواست رأى مخالف بدهد، رسماً مورد تهديد قرار مى گرفت.»(نهضت امام خمینی،ج۱، ص۱۷۶)
🇮🇷 @IRANeMOASER
📸عکس نوشته تحریفات کتاب الف لام خمینی/ بخش اول: ترسیم چهره بی منطق و نامحبوب از امام خمینی قدس سره
🔹تقلیل پیوستگان و دلبستگان به امام خمینی در حد اقشار سنتی
🔸نقل اقوال غیرواقعی از اختلاف میان امام و مراجع تقلید
🔹گزارش دور از واقعیت در مورد استقبال از امام قدس سره در نجف
📡 www.IRANeMOASER.ir
🇮🇷 @IRANeMOASER
⚫️رضاخانِ غاصب و رهروان مفلوک امروز او
🔻به مناسبت سوم اسفند؛ سالروز کودتای ننگین 1299
🔹سوم اسفند 1299 یکی از سیاهترین روزهای تاریخ ایران بود. روزی که رضاخان میرپنج به کمک اربابان خارجی کودتایی را رقم زد که تا حدود 5 دهه بعد سرنوشت کشور را به تاریکی کشاند.
🔸یکی از ویژگیهای رضاخان پهلوی؛ قلدری وی در تصاحب املاک و اموال مردم بود. تاریخ پر است از این تصرفات زورگویانه و غاصبانه که از قضا در گفتار نزدیکان پهلوی نیز منعکس شده است:
🔹سردار سپه در طول سلطنتش تمام املاک در غرب شمال را به زور سر نیزه به نام خود کرد. پس از سقوط او مدتها روزنامهها و مجلات کشور پر بود از نمونههایی از غصب اموال مردم توسط رضاخان البته گاهی پول مختصری هم به عنوان بهای آن میداد که املاک را به منطقههای مختلف تقسیم کرد و در هر منطقه یک افسر گمارد و کل املاک او را سرلشکر کریم آقاخان بوذر جمهری اداره میکرد. در سال ۱۳۱۹ یک سال قبل از رفتن رضاخان از ایران صورتحساب عایدی خالص سالیانه املاک پهلوی ۶۲ میلیون تومان بود که همه اینها را به محمدرضا منتقل کردو سایر اولادان وی بی نصیب ماندند(فردوست، حسین، مجله خواندنیها، ۲۰ مرداد، ۱۳۲۴، شماره ۵۱ )
🔸رویه رضاشاه این بود که هر ملکی را که به اصطلاح میخرید، یعنی چند تومانی اسماً میپرداخت تا صورت ظاهر قانونی داشته باشد و املاکی را که متصرف میشد، اداره ثبت اسناد موظف بود سند مالکیت آن ملک یا املاک را فوراً در جلد محمل صادر و تهیه کند و به نماینده او تحویل دهد. سپس رضاشاه پس از بازدید ملک میگفت: «ملک من نباید آماده باشد و مثلا راه داشته باشد.» فوراً وزارت راه مکلف بود، مجاناً راه بسازد. وزارت کشاورزی تراکتورها و ماشینهای کشاورزی را مجاناً به کاراندازد، پست و تلگراف دایر شود و در نتیجه همه و همه به خرج دولت پایان یابد (علایی، امیر، شمس الدین، شکوفایی دیکتاتوری، تهران، نشر مولف، ۱۳۶۱، ص۱۵۶)
✳️پینوشت:
تلاقی یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان نماد مردمسالاری نظام اسلامی؛ با سالروز کودتای ننگین رضاخان میرپنج دو نکته جالب و درسآموز داشت:
1. 99 سال پیش کشور ما به دست یک کودتاچی بیسواد افتاد و امروز مردم به دست خود سرنوشتشان را بار دیگر رقم زدند و این چیزی نیست جز ثمره انقلاب اسلامی ملت ایران.
2. مجلس دوره گذشته برخی از نمایندگان غربزده و واداده را به خود دید که همچون رضاخان وابسته به غرب بودند و از دستاندازی به بیتالمال ابایی نداشتند. امروز به برکت نظام مستحکم اسلامی و انتخاب شایسته ملت بسیاری از آن نمایندگان به جایگاه مجلس راه پیدا نکردند و این عبرتی است برای همگان که بدانند ملت ایران ملتِ عزت است و نظام اسلامی شخصیتهای فاسد و مفسد را هرگز به مناصب حساس راه نخواهد داد.
🇮🇷 @IRANeMOASER
📷حوزههای علمیه؛ مهمترین پایگاه محکم اسلام
✳️بازخوانی منشور روحانیت؛ به مناسبت سالروز صدور
🔹ترديدى نيست كه حوزههاى علميه و علماى متعهد در طول تاريخ اسلام و تشيع مهمترين پايگاه محكم اسلام در برابر حملات و انحرافات و كجرويها بودهاند. علماى بزرگ اسلام در همه عمر خود تلاش نمودهاند تا مسائل حلال و حرام الهى را بدون دخل و تصرف ترويج نمايند.
اگر فقهاى عزيز نبودند، معلوم نبود امروز چه علومى به عنوان علوم قرآن و اسلام و اهل بيت- عليهم السلام- به خورد تودهها داده بودند. (صحیفه ج21 ص274)
#منشورخوانی
#حوزه_علمیه
🇮🇷 @IRANeMOASER
🔻بازنشر به مناسبت سالروز صدور منشور روحانیت توسط امام خمینی قدس سره🔻
📷حفظ #شور_انقلابی وظیفه مسئولین عالی حوزه علمیه
«دشمن برای شناسایی نقاط مؤثر انقلاب و ضربه زدن به #مبانی_اساسی آن برنامه دارد و از جمله مقاصد آنها #حوزههای_علمیه است.
صیانت از #شور_انقلابی و طلاب جوان با توجه به آنچه امام راحل در اواخر حیات مبارکشان بیان فرمودند ( #منشور_روحانیت ) یک ضرورت است.»(مقام معظم رهبری 1398/11/14-دیدار با اعضای شورای عالی حوزههای علمیه)
🇮🇷 @IRANeMOASER
♨️«روشنفكران» پس از شهريور 1320
*️⃣ در پى رويدادهاى شهريور 1320 و سقوط رژيم پليسى رضاخان، ماسون هاى شكستخورده كه نتوانسته بودند اسلام را از رسميت بيندازند و روحانيت را از ريشه براندازند و رژيم «لاييك» و بى مذهبى را در ايران حاكم سازند، به شگرد ديگرى دست زدند و گروه ها، سازمان ها و احزابى را براى رويارويى و ستيز با اسلام پديد آوردند و كوشيدند كه نقشه هاى استعمارى و ضداسلامى خويش را به دست حزب هاى خودساخته و گروه هاى دستپرورده و بىارادۀ خود، پياده كنند.
🔻از اين رو حزب توده را بنيان نهادند تا طبقۀ كارگر و كشاورز راه را گم كنند و به دنبال توده اى ها راه بيفتند، حزب ايران را تشكيل دادند تا ميهندوستان را از مسجد دور كنند و به سوى اين حزب كشانند و ملى گرايى را جايگزين مذهب گرايى سازند.
🔻«سوسياليسم خداپرست» را پايه گذارى كردند تا خداپرستان دوآتشه و سياستمدار را به جاى پيروى از اسلام ناب محمدى(ص) به سوى اسلام التقاطى و اسلام يكبُعدى كشانند و از مسجد و روحانى دور كنند.
انجمن تبليغات اسلامى تشكيل دادند تا مسلمانهاى متعصب را از سياست دور سازند و انديشۀ ماسونى جدايى دين از سياست را در دلها و اذهان زنده كنند و به جاى مبارزه با علت به جنگ با معلول وادارند.
🔻«پان ايرانيسم» را به اميد زنده كردن خوى ناسيوناليستى ملت ايران و جدا كردن آنان از ديگر ملت هاى مسلمان بنياد نهادند و نيز بر آن بودند كه با اين روند، انگيزه و انديشۀ آفرينندگان پان تركيسم و پانعربيسم را گسترش دهند.
🔻«حزب زحمتكشان» نيز با بالا بردن تابلو نصرمن اللّه و فتح قريب به يك كرشمه دو كار را دنبال مى كرد، زحمتكشان را از مسجد و مسجديان را از علما و روحانيان جدا مى كرد و در برابر تودهاىها و ملىگراهايى كه در حزب ايران و سوسياليست هاى خداپرست گردآمده بودند، براى ارباب خود ساز ديگرى مى زد.
🔻اين حزب بازى ها و گروه گرايىها از يكسو براى پياده كردن سياست سه ابرقدرت خيانتكارى بود كه به نام «متفقين» بر ايران تاختند و آنگاه براى پيشى گرفتن از يكديگر هر يك به بنياد حزب و گروه و سازمان ويژۀ خود دست زدند كه براى نمونه مىتوان به نقش روسها در پيدايش حزب توده و استوارى آن اشاره كرد؛ و از سوى ديگر با اين حزب بازىها و دسته بندىها و با شعارهاى گوناگون، هر دسته اى كوشيدند كه گوى سبقت را از هم گنان بربايند و خود را به جايگاه قدرت و مقام نزديك كنند.
📚کتاب نهضت امام خمینی، دفتر سوم، مولف: سید حمید روحانی
🇮🇷 @IRANeMOASER
✂️#برشی از یک کتاب
🔻عدم نیاز #امریکا به ایجاد پایگاههای موشکی در ایران در دهه ۱۳۴۰ش و ادعای #محمدرضا_پهلوی مبنی بر "#سیاست_مستقل_ملی"
💠 با افزایش قدرت نظامی امریکا از هنگام روی کار آمدن پرزیدنت کندی و ساختن زیردریایی های اتمی و افزایش شعاع عمل موشک های پولاریس ، ایالات متحده دیگر چندان نیازی به پایگاه پیرامون خاک شوروی نداشت. موشک های پولاریس A1 که در سال 1961 آزمایش شد و از دریا شلیک میشد میتوانست مسکو و لنین گراد را هدف قرار بدهد و موشک های پولاریس A2 که در 1962 عملیاتی شد میتوانست مراکز صنعتی مهم اوکراین و تأسیسات نفتی باکو و حتی بعضی از نقاط آسیای مرکزی را از زیر دریایی هایی که در مدیترانه شرقی مستقر شده بود، هدف بگیرد.
🔸در این حال امریکا به برچیدن موشک های ژوپیتر خود از ترکیه پرداخت و به جای آن به گسترش موشک های دارای کلاهک اتمی در زیردریایی ها پرداخت. به عقیده محافل سیاسی لندن تعهد ایران تغییر استراتژیک عمده ای را باعث نمی شد زیرا اصولاً امریکاییان قصد استقرار پایگاه پرتاب موشک در ایران را نداشتند. اما شاه این سیاست جدید را «سیاست مستقل ملی» نامید.
📚 تاریخ روابط خارجی ایران از پایان جنگ جهانی دوم تا سقوط رژیم پهلوی، 176
🇮🇷 @IRANeMOASER