May 11
May 11
یلدا یا شب چله یکی از کهنترین جشنهای ایرانی است. در این جشن بلندترین شب سال و به دنبال آن بلندتر شدن طول روزها در نیمکرهشمالی، که مصادف با انقلاب زمستانی است، گرامی داشته میشود.
یلدا برگرفته از واژه سریانی ܝܠܕܐ به معنای زایش است و شب چله هم که مترادف شب یلداست از آن روست که چهل روز اول زمستان را «چله بزرگ» و بیست روز بعد از آن را «چله کوچک» نامیدهاند. ابوریحان بیرونی از این جشن به عنوان «جشن اکبر» نام برده و منظور از آن را میلاد خورشید دانستهاست. در آثارالباقیه بیرونی، از روز اول دی ماه با عنوان «خور» نیز یاد شده است.
خانوادههای ایرانی در شب یلدا، معمولاً شامی فاخر و همچنین انواع میوهها و رایجتر از همه هندوانه و انار را مهیا و همچنین فالگیری با فال حافظ رایج است.
@irangashtqom🌙
فال سوزنی(همدان)
يك تكه پارچه تازه آب نديده را به دست دختر بچه نابالغي مي دهند و آن دختر كوچك روي پارچه كه بهتر است رنگ آن قرمز باشد سوزن مي زد و در اين ميان بانوی سالمند خانواده از شعرهايي كه از ساليان دور با خود زمزمه مي كردند، مي خوانند و حاضران مجلس پيش از خوانده شدن شعر و با هر بار سوزن زدن در دل نيتي مي كنند و شعر خوانده شده را پاسخي براي نيت خود مي دانند.
@irangashtqom💫
فال پوست هندوانه(گیلان)
هندوانه را با چهار قاچ به صورت طولی تقسیم و سپس پوست ها را به پشت سرشان پرتاب می کنند. نحوه افتادن پوست ها پنج حالت است. اگر همه پوست ها از طرف سبزشان روی زمین بیفتند نتیجه فال بسیار خوب است. اگر همه به سمت سفید شان بیفتند، نتیجه فال خیلی بد است. اگر دو قاچ روی سبز و دو قاچ روی سفیدشان روی زمین باشد نتیجه فال میانه است و اگر سه قاچ سبز و یکی سفید خوب است و اگر سه قاچ سفید و یکی سبز باشد نتیجه فال تقریبا بد از کار درمی آید.
@irangashtqom🍉
فال کلوک(فارس)
کلوک به کوزه هایی با دهانه گشاد گفته می شود. در شیراز و سایر شهرهای استان فارس زنان فامیل دور هم جمع می شوند و هر کدام چیزی را داخل کلوک می اندازند. سپس از بچه ای می خواهند که دست در کلوک کند و چیزی بردارد. صاحب وسیله ای که از کلوک در می آید صاحب فالی است که از کتاب حافظ خوانده می شود.
@irangashtqom✨
فال گردو
این فال در بعضی از نقاط ایران رواج دارد. در ابتدا ظرفی پر از گردو در میان جمع توزیع می شود و افراد با نیت های مختلف گردوها را انتخاب می کنند و برمی دارند. سپس گردو را به شخص بزرگ جمع می دهند و او می شکند. نتیجه فال با کیفیت مغز گردو نتیجه مستقیم دارد. مثلا اگر گردو پوک باشد نتیجه فال نیز بد است و اگر مغز سفید و تازه ای داشته باشد نتیجه فال خوب است.
فال گردو(مازندران)
هر کسی چندین گردو را زیر متکای خود قرار می دهد و بامداد آن ها را می شکند. اگر مغز گردوها پر و سفید باشد نیت فال گیرنده خوب است و در غیر این صورت نتیجه معکوس دارد.
@irangashtqom🌃
آداب و رسوم شب یلدا در یزد:
پیشینیان و نیاکان مردم یزد که در کیش و آیین زرتشت بودند درازترین شب سال را پایان آذر ماه میدانستند و آگاه بودند که در پس شب و با بالا آمدن آفتاب، اندک اندک روزها درازتر خواهد شد. بنابراین آن روز را هنگام زایش مهر و روشنایی نام گذاشتند.
شام شب چله نیز در بسیاری از نقاط استان یزد شولی یزدی و فسنجان است و با توجه به اینکه شولی آشی با طبع خنک است، گرمی فسنجان را میگیرد و اصلا به خاطر تناول این همه آجیلهای گرم، خوردن شولی نه تنها در شب یلدا بلکه در ایام نوروز نیز به یک سنت در یزد تبدیل شده است.
این شب برای عروسهایی که به قول یزدیها زیر عقد هستند، بیش از دیگران هیجان انگیز است و رسم خنچه برون را برای عروس و دامادی که هنوز به خانه بخت نرفته اند؛ به جای میآورند.
اگرچه این رسم کمرنگتر شده اما هنوز هم هستند خانوادههایی که در شب یلدا سینیهایی را خنچه بندی میکنند و با انواع خوراکیهای مرسوم به خانه عروس میبرند.
@irangashtqom❄️
آداب و رسوم شب یلدا در اصفهان:
در اصفهان همیشه بحث «چله بزرگ» و «چله کوچک» مطرح بوده. به این صورت که به چله بزرگه، «چله» میگویند و منظور از روز آخر پاییز تا ۱۰ بهمن است و چله کوچیکه، از ۱۰ بهمن تا ۳۰ بهمن است. نکته دیگر در مورد این شب در اصفهان این است که، خود شب چله را هم به دو بخش «چله زری» (زن) و «عمو چله» (مرد) نامگذاری میکردند و دلیل این نامگذاری به این خاطر است که از گذشتههای دور تا کنون، همه موجودات و اشیا را بر اساس جنس مذکر و مؤنث تقسیم میکردند.
یکی از کارهایی که در ایام قدیم انجام میگرفته درست کردن کشمش بوده به این صورت که مقداری انگور را در یک پارچه میپیچیدند و در زیرزمین خانهها نگه میداشتند تا به کشمش تبدیل شود.یکی دیگر از خوراکیهای شب یلدا «چلسمه» است. در زمان قدیم چلسمه به آجیل و تنقلاتی مثل گندم، شادونه و … گفته میشد. همچنین میوههای فصل مثل خرمالو و انار از جمله میوههای همیشه حاضر در این سفره رنگین بودهاست.
@irangashtqom🌙
آداب و رسوم شب یلدا در آذربایجان:
مردم آذربایجان به هندوانه شب یلدا «چیلله قارپیزی» میگویند. آنها معتقدند با خوردن هندوانه سرما و لرز زمستان بر تنشان تأثیری ندارد. غذاهای مرسوم این شب شامل برنج، مرغ و آش شیر است.
بزرگ خانواده هنگام بریدن هندوانه میگوید:«قادا بلامیزی بو گئجه کسدوخ» (بلایای خودمان را امروز بریدیم)
زنان معمولا تا پایان چله کوچک، خانهتکانی نمیکنند. آنها اعتقاد دارند که خانهتکانی در طول این دو چله موجب نفرین شدن از طرف چله میشود.
@irangashtqom🌌
آداب و رسوم شب یلدا در زنجان:
از جمله سنن زنجانی در این ایام رفتن به خانه نوعروسان فامیل است که در آن خانواده داماد با بستن خنچههای شیرینی، آجیل و میوه آن را به خانه عروس میبرند که در اصطلاح به آن شبچره گفته میشود.
شبچره زنجانیها شامل آجیل، شیرینی و میوههای فصل مانند انار، ازگیل و هندوانه همراه با هدایایی برای عروس، در بستههای آذینبندی شده به نام خونچه است. البته این اقدام خانواده داماد در سال بعد و در نخستین شب یلدا توسط خانواده عروس مقابله به مثل میشود و این بار خانواده عروس برای دختر خود شبچره میبرند.
خوردن آجیل به ویژه شکستن گردو، فندق و بادام نیز در کنار سنجد در سنن زنجانیها از جایگاه ویژهای برخوردار است. مردم زنجان در شب یلدا مقداری برف سفید را با شیره انگور مخلوط کرده و آن را میخورند که بسیار خوشمزه میشود.
همچنین زنجانیها با خوراکیهایی چون ترب، شلغم، کلم و تنقلاتی مانند توت و انجیر خشک، کشمش، گردو و نخودچی در این شب از میهمانان خود پذیرایی میکنند.
@irangashtqom⛄️
آداب و رسوم شب یلدا در کردستان:
شب یلدا را در کردستان«شهوچله»(شب چله)یا«شهوزمسان»(شب زمستان) مینامند. آنان چند ماه قبل از شب چله، خربزههای کوچکی را که از روستای سراب قامیش تهیه میشود را در تفاله سرکه میاندازند تا برای این شب کالَک تورش(خربزه ترش)که از اصلیترین موارد سفره است را داشته باشند.
همچنین چند ماه قبل از زمستان، خوشههای انگور را در زیرزمین یا در سایه، نخ کرده و از سقف آویزان میکنند که به آن«آنو»(با نون مفخم) میگویند.
غذای این شب عموماً دلمه برگ مو و کلم است که گوشت را لابه لای آن میگذارند. سفره شب چله علاوه بر دلمه، شامل رب انار و شیره انگور، دوغ، ماست، روغن و کره محلی، پیاز و خربزه ترش است.
همچنین بزرگان فامیل داستانها، متلها و افسانههای قدیمی مانند «خاتون زمهریر» را تعریف میکردند. همچنین در گذشته خواندن شاهنامه، گلستان و بوستان و اسکندرنامه معمول بوده است.
انجیر خشک، برگ گلابی، برگ زردآلو، هستهی زردآلو که همراه با سماق حرارت دیده، توت خشک، تخمه بو داده کدو، و همچنین گندم برشته که با شیره گز مخلوط شده و به صورت گلولههای کوچکی درآمده از جمله خشکبارهای شب چله است.
@irangashtqom
زنبيل گردانيدن در هرمزگان
رسم زنبيل گردانيدن نیز از آیین های مرسوم در استان هرمزگان است. در هرمزگان گاهی اتفاق میافتدكه بچهای در سن ۱۸ ماهگی يا دو سالگی به اصطلاح محلی پا نگرفته و راه نمی افتد. پدر و مادر طفل، برای راه افتادن بچه خود، يک روز بر و بچههای همسايه را خبر می كنند و فرزند خودشان را در يک زنبيل كه با پوشال درخت خرما، درست شده ؛ می گذارند و آن را به دست بچههای همسايه می سپارند تا زنبيل محتوی بچه را به درب حداقل شش خانه ببرند.
بچه ها با ترتيب خاصی دو طرف زنبيل را گرفته و در حالی كه زنبيل را مثل يک تخت روان حركت میدهند با صدای بلند اين عبارت را می خوانند: كندو پا نداره، خيرش بكن به كندو، تا كندو پا بگيره، كندو پا نداره ، خيرش بكن … بعد با همان تشريفات زنبيل را به درب خانههای ديگر میبرند و عبارات بالا را دسته جمعی میخوانند و اين كار در حدود دو ساعت طول میكشد، در خاتمه مراسم دوباره زنبيل محتوی بچه را به خانه پدر و مادر طفل برگردانيده و بچه را تحويل می دهند. اهالی عقيده دارند كه بعد از انجام چنين مراسمی، طفل پا میگيرد و راه میافتد.
@irangashtqom
عاشیقخوانی در #آذربایجان_شرقی:
عاشيقها، ميراث داران موسيقي نواحی و اصيل محلي هستند که از نزدیک به هزار سال پيش تا همین امروز، براي صيانت و انتقال سينهبهسينه این موسیقی، کوشیدهاند. در دنياي دین مبین اسلام هم به اندازه موسيقي عاشيقها نميتوانیم نوایی بیابیم که مهر و ارادت به پيغمبر (ص) و اهل بيت (ع) را نمایان کرده باشد. عاشق در تعریفی ساده، عارف و آوازخوانی لولیوش و کولی است که مینوازد و اشعار خودش را با لحنی محلی میخواند. عاشیقخوانی بخشی از موسیقی فولکلور و آیینی ایران است که در آذربایجان و تربت جام هنرمندان بسیاری آن را زندهنگه داشتهاند. عاشیقها در روستاها و خود شهر تبریز هم هستند و گاهی فضای شنیداری خیابانهای شهر را با موسیقیشان وزین و پرطنین میکنند.
@irangashtqom
33.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جشن سده و داستان کشف آتش از دیرباز در سرزمین کهنسال ایران پیوندی عمیق با هم برقرار کردهاند. در برخی از منابع چنین آمده که جشن سده را هوشنگ فرزند سیامک و نوۀ کیومرث بنیان نهاد. در این منابع چنین نوشته شده که: «هوشنگ که پسر چهارم آدم است، یعنی به چهار پشت به آدم میرسد، روزی با صد کس به طرف کوهی رفت؛ ناگاه ماری بزرگ و قویجثه به نظرش درآمد و چون هرگز مار ندیده بود، به شگفت درآمد و گفت جمیع جانوران متابعت ما میکنند، همانا این جانور دشمن ماست که سر از اطاعت پیچیده، سنگی برداشت و بر جانب مار انداخت، آن سنگ خطا شد و بر سنگ دیگر خورد، آتش از آن بجست و بر خس و خاشاک افتاده و مار را بسوخت. چون در آن زمان هنوز آتش ظاهر نشده بود هوشنگ با همراهان از پیدا شدن آتش خرّم و شادان گردید و گفت این نور خداست که دشمن ما را کشت و به سجده رفت و شکر ایزد به جای آورد و قبلۀ خود ساخت و در آن روز جشنی بزرگ کرد.
#جشن_سده
#شاهنامه
@irangashtqom🔥
کانون ایرانگشت با همکاری کانون نشاط و زیستبوم برگزار میکند:
مسابقه احیای رسوم چهارشنبهسوری
این مسابقه با هدف احیای آداب و رسوم چهارشنبهسوری و جلوگیری از رفتارهای مخاطرهآمیز و پایان بردن قرن با خاطرهای ماندگار و به دور از آسیب در بخشهای آداب و رسوم و بازیهای محلی مربوط به چهارشنبهسوری در اقوام مختلف و ایدهپردازی جهت دوری از رفتارهای پرخطر و آسیبزا برگزار میگردد.
شما میتوانید آداب و رسوم و بازیهای محل زندگی و ایدههای مربوطه خود را در قالب صوت، عکس و فیلم برای ما از طریق ایمیل، پیامرسان ایتا و تلگرام ارسال کنید.
همچنین میتوانید آثار خود را در قالب پست و استوری در اینستاگرام به اشتراک گذاشته و صفحه سه کانون را منشن کنید.
آدرس ایمیل:
irangashtqomuni@gmail.com
شماره در ایتا و تلگرام:
09931698690
صفحه اینستاگرام:
@irangashtqom
@kanoonneshat
@kanon_zist_boom_qom
در مجموع به پنج نفر برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
مهلت ارسال آثار از سهشنبه ۲۴ اسفند ماه لغایت پنجشنبه ۲۶ اسفندماه
@irangashtqom
🔰کانون کیهان دانشگاه قم برگزار میکند:
💠وبینار "نجوم و خداشناسی"
▫️با موضوعِ «تفسیر آیات قرآن در زمینه نجوم و اعجازات نجومی ( آیات الله) در راه شناخت خدا»
⏰ زمان برگزاری هر جلسه:
ساعت ۱۸:۰۰ تا ۱۹:۳۰
📍جلسه اول: چهارشنبه ۱۴۰۱/۱/۲۴
📍جلسه دوم: چهارشنبه ۱۴۰۱/۱/۳۱
📍جلسه سوم: چهارشنبه ۱۴۰۱/۲/۷
🌟ویژه علاقهمندان به علم نجوم
👤سخنران: استاد سید هادی عظیمی
(محقق مرکز تحقیقات اسلامی، مجمع اندیشه اسلامی و دایره المعارف فقه اسلامی)
🌐 آدرس وبینار در ادوب کانکت:
https://vclass.qom.ac.ir/farhangi
💢درصورت بروز هر مشکل و یا کسب اطلاعات
بیشتر میتوانید با آیدی زیر
سرکار خانم قاسمی
ارتباط برقرار کنید.
🆔️ @selenophil80
🌟راه های ارتباطی با کانون کیهان
🖇 instagram:https://instagram.com/qomuni_nojoom?utm_medium=copy_link
🖇 tel:https://t.me/kanoonkeyhan
🖇 eita:https://eitaa.com/kanoonkeyhan
✅ @kanoonkeyhan
هدایت شده از انجمن علمی نجوم دانشگاه قم
🔭 کانون کیهان دانشگاه قم برگزار میکند:
🌟به مناسبت هفته جهانی نجوم
⚡️دوره نجوم رصدی ۱⚡️
🌙با همکاری مرکز نجوم و ستاره شناسی سمنان
🔹همراه بااعطای مدرک الکترونیکی معتبر
( به شرط قبولی در آزمون )
👤مدرس : استاد علیرضا دانشگر
🔸هزینه دوره: ۱۵۰۰۰۰ تومان
⏰ تاریخ شروع کلاسها: ۱۵اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
🔸زمان شروع ثبت نام:پنج شنبه ۱۴۰۱/۱/۲۵
🔸زمان پایان ثبت نام : جمعه۱۴۰۱/۲/۹
🔴ظرفیت محدود
🗓زمان برگزاری کلاس:
پنجشنبهها و جمعه ها ساعت ۱۶.۳۰تا ۱۸
( ۸ جلسه تئوری، دو جلسه آخر عملی در لایو اینستای استاد)
💻نحوه برگزاری : آنلاین
♦️تعداد جلسات مجاز جهت غیبت : ۱ جلسه
(اگر غیبت بیش از یک جلسه انجام شود شرکت کننده از دوره حذف خواهد شد.)
🔴بعد از ثبت نام نهایی تحت هیچ شرایطی هزینه عودت نخواهد شد.
🔴ثبت نام کنندگان لازم است که با ارتباط با پشتیبانی ،عضو گروه اطلاع رسانی کلاس در پیام رسان ایتا شوند و وضعیت گروه را به صورت کامل در طول دوره چک کنند. در غیر این صورت کانون هیچ گونه تعهدی نسبت به ثبت نام کننده نخواهد داشت .
🌠لینک ثبت نام :
http://qom.polink.ir/Registering/RegisteringForm/113
💻محل برگزاری جلسات کلاس:
https://vclass.qom.ac.ir/farhangi
👩🏻💻پشتیبانی درطول دوره :
@ama2558
سرکارخانم مائده صانع
عضو شورای مرکزی کانون کیهان دانشگاه قم
✅ @kanoonkeyhan
کانون ایرانگشت دانشگاه قم با همکاری کانونهای نشاط و گراف برگزار میکند:
تور یک روزه بازدید از «روستای نویس»
مخصوص بانوان
✓ زیارت امامزاده بیبیشریفه خاتون
✓بازدید از آتشکده چارطاقی
✓بازدید از خانه تاریخی و حسینیه روستا
✓بازدید از سد و سایر مکانهای تفریحی
✓ آشنایی با بازیهای محلی
و به همراه ورکشاپ رایگان عکاسی از طبیعت بهاری روستا
تاریخ برگزاری اردو: پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه
جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به کانال کانون ایرانگشت مراجعه فرمایید
@irangashtqom
برای ثبتنام به لینک زیر مراجعه کنید
http://qom.polink.ir/Registering/RegisteringForm/122
🔰کانون کیهان دانشگاه قم با همکاری کانون ایرانگشت ،کانون نشاط، کانون برهان،
خانه نجوم قم برگزار می کند :
🌸 اردوی علمی فرهنگی زیارتی
« بهار دانشجویی»
💢 ظرفیت محدود
🔹زمان : ۳الی ۴ خرداد ماه
🔸زمان حرکت : ساعت ۱۴ سه شنبه ۳ خرداد ماه از درب اصلی دانشگاه
🔸زمان برگشت : چهارشنبه شب ،۴ خرداد ماه درب دانشگاه قم
🛎همراه با صرف وعده های غذایی
شام صبحانه ناهار و صرف شام غذای تبرکی مسجد مقدس جمکران
🎁اعطای بسته فرهنگی
♻️برنامه های اردو :
🔭🌌رصد آسمان شب کویر با تلسکوپ کیفیت عالی از خانه نجوم قم جهت رصد همراه با آموزش در اکو کمپ کویری متین آباد
⛺️اسکان شبانه در چادر های اکو کمپ کویری متین آباد همراه با سرویس خواب
🐫🚵🛤برنامه های تفریحی اکو کمپ کویری متین آباد
🏵شهر زیر زمینی نوش آباد
🏞نیاسر
🌷مشهد اردهال
🌹مسجد مقدس جمکران
🖇 لینک ثبت نام :
http://qom.polink.ir/Registering/RegisteringForm/124
📆 مهلت ثبت نام :۱۳تا ۳۰ اردیبهشت ماه
✅هزينه ثبت نام : ۲۰۰ هزار تومان
@irangashtqom
هدایت شده از کانون اندیشه | دانشگاه قم
🔰کانون کتاب و اندیشه دانشگاه قم برگزار می نماید :
💠 دوره تربیت مدرس زبان انگلیسی
Teacher Training Course ( T.T.C )
🔹 با ارائه گواهی معتبر از دانشگاه قم
🎙 مدرس دوره:
دکتر علی مرامی حاجی کندی
دکتری آموزش زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی تهران؛مدرس دانشگاه
🔺دوره به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.
📆 زمان شروع دوره:
۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۱
به مدت ۱۰ جلسه آنلاین
💢مهلت ثبت نام:تا ۱۴ مردادماه
🔗 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه ارتباطی زیر اقدام نمایید:
@KanoonKetab_Admin
📚 کانون کتاب و اندیشه دانشگاه قم
@KanoonKetabAndishe_Qom
◽معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه قم
@moavenat_farhangi_qom
🔰 کانون ایرانگشت دانشگاه قم برگزار می کنند:
💠بازدید از نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی،هتلداری و صنایع وابسته،سوغات و هدایا
🔺رایگان و ویژه خواهران
✅مهلت ثبت نام: تا پایان ۲۷ مهر
🔸زمان حرکت: پنجشنبه ۲۸ مهرماه،ساعت ۱۵:۳۰
🔸مکان حرکت و برگشت:سرای خوابگاهی ریحانه
✅جهت ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://qom.polink.ir/Registering/RegisteringForm/155
@irangashtqom
هدایت شده از کانون اندیشه | دانشگاه قم
🔠 دوره ترمیک زبان انگلیسی به صورت حضوری در دانشگاه قم برگزار می شود.
📚 کتب Top Notch ویرایش سوم و هر ترم یک کتاب از این سری تدریس می شود.
📍هر ترم ۲۰ تا ۲۸ جلسه ی ۹۰ دقیقه ای می باشد.
🔺کیفیت آموزش،در سطح عالی و کاربردی
❗️ برای ثبت نام در کلاس باید در تعیین سطح حضوری، حتماً شرکت کنید.
🕐 مهلت ثبت نام برای آزمون حضوری تعیین سطح فقط تا ۵ آذرماه
❌ آزمون حضوری تعیین سطح: ۸ آذر ماه
‼️ هزینه اصلی دوره پس از تعیین سطح اعلام خواهد شد.
شهریه هر ترم با تخفیف، بین ۵۰۰ تا ۶۶۰ هزار تومان است.
🔰 شرایط تشکیل کلاس:
🔺شروع دوره از شنبه ۱۲ آذر ماه (هفته ای پنج جلسه)
🔸خواهران: { شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۳.۳۰ }
🔹برادران: { شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ }
🔸 به زبان آموزان این دوره گواهی نامه معتبر از دانشگاه قم اعطا می شود.
🌐لینک ثبت نام تعیین سطح :
http://qom.polink.ir/Registering/RegisteringForm/183
هدایت شده از کانون مذهبی،عقیدتی بُرهان
🔰 کانون رُخشاره( فیلم)با همکاری کانون بُرهان دانشگاه قم برگزار می کند:
🎥اکران فیلم «دیوانگی»
#برادران_خواهران
💢با ظرفیت محدود و رایگان
🔻جهت نوبت گرفتن :( خواهران)
http://qom.polink.ir/Registering/RegisteringForm/184
🔻جهت نوبت گرفتن :( برادران)
http://qom.polink.ir/Registering/RegisteringForm/186
🔹روز اکران برای خواهران:۱۲ آذرماه؛ساعت۱۲
🔸روز اکران برای برادران:۱۳ آذرماه؛ساعت۱۲
🔸مکان: سالن شیخ مفید دانشگاه قم
🌼@Borhanqomi🌼