💥واکنش گوگل علیه کلاهبرداریهای آنلاین
💥شرکت گوگل در برابر کلاهبرداریهای مجازی واکنش نشان داد و در این خصوص در مقالهای پنج مورد از این کلاهبرداری و روشهای جلوگیری از آنها را توضیح داد.
💥جعل شخصیتهای معروف، کلاهبرداریهای رمزارز، اپلیکیشنها و سایتهای جعلی، صفحات فرود تقلبی و سوءاستفاده از رویدادهای مهم موضوعات مورد بررسی است که به منظور پیشگیری از وقوع آن توصیه هایی را نیز منتشر شده است.
آشنایی با شیوه وقوع کلاهبرداری های نام برده و توصیه های پیشگیرانه در این زمینه:
https://iranhoshdar.ir/fraud-76/
https://iranhoshdar.ir/news-194/
💥کشف ۱۱ ماینر در انبار یک اداره دولتی رشت
📍معاون فروش و خدمات مشترکین توزیع برق گیلان از کشف دستگاههای استخراج غیرقانونی رمزارز در انبار تعاونی مربوط به یكی از ادارات دولتی توابع رشت خبر داد.
📍بر اساس دستورالعملهای ابلاغی، این گونه مراکز ضمن قطع انشعاب برق جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده میشوند.
📍سرشماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ توسط شرکت توانیر به دریافت گزارش های مردمی در خصوص ماینرها و مزارع غیرمجاز استخراج رمزارز تخصیص داده شده است.
https://iranhoshdar.ir/news-196/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💥کلاهبرداری اینترنتی از پزشکان ایران/ باند ۸ نفره متلاشی شد
📍این کلاهبرداران با پزشکان و برخی از کارکنان زیر مجموعه علوم پزشکی تماس گرفته و به بهانه وصول مطالبات و واریز حق بیمه، آنها را فریب داده و از طریق اخذ اطلاعات بانکی و رمز ورود به اینترنت بانکی این افراد اقدام به خالی کردن حساب بانکی پزشکان در سطح کشور میکردند.
📍تاکنون 40 شاکی شناسایی شده و با بررسی انجام شده و تحقیق از تراکنش کلاهبرداران، میزان مبلغ کلاهبرداری را بیش از 30 میلیارد ریال برآورد شده است.
💬توصیه های پلیس فتا:
در صورتی که هر فرد، نهاد دولتی، خصوصی و یا ارگانی قصد واریز وجه بهحساب شما را داشته باشد، تنها داشتن شماره کارت کافی بوده و نیازی به ارسال رمز دوم بانکی برای دریافت وجه به فرد تماس گیرنده نخواهد بود، همچنین از سوی دیگر اگر تماسی در خصوص اشتباه در واریز به حساب دریافت کردید، قبل از هرگونه انتقال وجه با مسئول اداری، مالی و یا قسمتهای بازرسی و حراست دستگاهی که در آن کار میکنید تماس گرفته از صحت موضوع مطمئن شوید.
https://iranhoshdar.ir/news-197/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💢آخرین وضعیت پرونده کلاهبرداری رضایت خودرو
قاضی ویژه پرونده کلاهبرداری شرکت رضایت خودرو:
🔹متهم پرونده فعالیت خود را از سال ۱۳۹۲ در قالب خرید و فروش خودرو آغاز کرد.
🔹۴۰ هزار نفر از ۱۳ استان در این شرکت سرمایهگذاری کرده بودند که تاکنون تاکنون ۲۸ هزار نفر شکایت خود را ثبت کردهاند.
🔹 بر اساس آخرین قراردادی که در پرونده وجود دارد ۴۲ هزار میلیارد تومان شامل اصل و سود سرمایهگذاری برآورد میشود.
🔹متهم اصلی دارای اموالی از قبیل کارخانه، سردخانه و تعدادی خودرو و مسکن در قزوین، تاکستان و تهران بود که همه آنها شناسایی و توقیف شده است.
🔹متهمان پرونده ۲۶ شخص حقیقی و دو شخص حقوقی هستند که برای آنها به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و کلاهبرداری شبکهای به صورت عمده و کلان، تقاضای مجازات شده است.
https://iranhoshdar.ir/news-200/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💥دادگاه علنی مالباختگان رضایت خودروی طراوت نوین در قزوین برگزار شد
💥دادگاه علنی مالباختگان شرکت رضایت خودروی طراوت نوین روز شنبه در محل مجتمع ادارات سالن اداره اوقاف و امور خیریه قزوین برگزار شد.
💥این پرونده کثیرالشاکی در ۱۰۰ جلد آماده شده و ۸۲ وکیل از طرف شکات و ۲۵ وکیل توسط متهمان برای ادامه فرایند رسیدگی به دادگاه معرفی شده اند.
💥در کیفرخواست میزان سرمایهگذاری و اصل آن ۸۰ هزار میلیارد ریال بعد از انجام کارشناسی مشخص شده است، اما براساس آخرین قراردادی که در پرونده وجود دارد ۴۲۰ هزار میلیارد ریال شامل اصل و سود آن برآورده میشود.
https://iranhoshdar.ir/fraud-78/
https://x.com/iran_hoshdar
💢متهم اول پروندۀ طراوت نوین با پول مردم ملک ۳۰ میلیاردی در دبی خریده بود
نماینده دادستان:
🔺متهم ردیف اول پرونده(مدیرعامل شرکت خودرو طراوت نوین) در سال ۱۳۹۲ مبادرت به خرید و فروش خودرو و سپس ایجاد یک نمایشگاه خودرو میکند.
🔺در مرحله بعد به صورت سبدی از نمایندگیها، خودرو خرید میکند و به مردم میفروشد. در سال ۱۳۹۸ مبادرت به تشکیل شرکت رضایت خودرو طراوت نوین میکند.
🔺طبق گزارشهای ضابطان تنها ۴ درصد از مشتریان به صورت واقعی خودرو تحویل گرفتند.
🔺متهم اعلام کرده در این مدت از حدود ۹۰ هزار نفر ۱۰ همت جذب سرمایه کرده است. او گفته به واسطۀ سود کارم یکبار ۷ همت و یکمرتبه ۳ همت برای خرید خانه در امارات هزینه کردم. یک خانه به نام همسرم به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان خریداری کردم.
🔺براساس اظهارات متهم مغازۀ طلافروشی به ارزش ۲ میلیارد تومان توسط متهم ردیف اول خریداری شده است و ۹ کیلوگرم طلا به عنوان سرمایۀ اولیه از طرف متهم ردیف اول به برادرش ارائه شده است.
🔺در زمان تشکیل پروندههای حسابرسی، قسمت قابلتوجهی از اسناد و مدارک مالی مردم از درون کیسههای زباله کشف شده است.
🛑جزئیات اولین دادگاه علنی رسیدگی به پرونده «رضایت خودروی طراوت نوین»👇👇
https://iranhoshdar.ir/news-202/
◀https://x.com/iran_hoshdar
💥به تماسهای ناشناس خارج از کشور پاسخ ندهید
📍به تازگی افراد زیادی در ایران با تماسهای تلفنی از شمارههای خارجی و ناشناس مواجه شدهاند که این تماسها که به قصد کسب درآمد غیرقانونی از مشترکان اپراتورهای مختلف با استفاده از سرویسهای مخابراتی صورت میگیرد، تقلب مخابراتی شناخته میشود.
📍در این روش، مجرمان با استفاده از تماس گیرندههای خودکار و بصورت نرم افزاری با تعداد زیادی از شمارهها، یک یا ۲ تماس کوتاه برقرار می کنند تا تماس از دست رفته روی گوشی طرف مقابل ثبت شود.
📍پس از برقراری تماس فرد قربانی با شماره مورد نظر، اپراتور پاسخ داده و میکوشد با صحبت در باره موضوعات مختلف از جمله پذیرفته شدن در لاتاری و برنده شدن جایزههای متنوع، مکالمه را طولانی کند تا درآمد بیشتری نصیبشان شده و از طرفی حساب شما را خالی کنند.
📍تخلیه اطلاعاتی و سواستفاده از این اطلاعات نتیجه پاسخ دادن به تماس های فوق است. به تماسهایی که با شمارههای خارج از کشور با شما گرفته میشود، پاسخ ندهید.
https://iranhoshdar.ir/fraud-79/
◀https://x.com/iran_hoshdar
💥چالشی با نام رمزارز تتر برای اقتصاد کشور
💥 با اعمال تحریم های ظالمانه بین المللی و متاثر شدن شرایط اقتصادی کشور از آن، سرمایه گذاران در بازارهای مالی به منظور حضور در چرخه تجارت جهانی اقدام به استفاده از ابزارهای واسطه ای کردند تا بتوانند اثرات محدودیت های ایجاد شده را تا حدودی کمرنگ کنند. یکی از این ابزارها رمزدارایی ها یا همان ارزهای دیجیتال است که استفاده از آنها چالش های زیادی را به همراه داشته است.
💥یکی از انواع رمزارز که فراگیری استفاده از آن عامل بحران های مالی در کشور شده و نیازمند آگاهی کاربران در زمینه تبعات استفاده از آن است، رمزارز تتر می باشد.
💥این رمزارز با ادعاهایی همانند شفافیت، متمرکز بودن و امنیت سرمایه گذاری در آن مورد استفاده قرار گرفته در حالی که ریسک سپرده گذاری در آن به دلایل ذکر شده در گزارش فوق بالا بوده و از این حیث تفاوت زیادی با سایر رمزارزها ندارد.
چرا سرمایه گذاری بر روی تتر خطرناک است؟👇👇
https://iranhoshdar.ir/fraud-80/
◀https://x.com/iran_hoshdar
💢دستگیری اعضای شرکت هرمی کیونت در شهریار؛ متهمان اتباع بودند
📍فرمانده انتظامی شهرستان شهریار از دستگیری ۱۷ نفر از اعضای شرکت هرمی در شهریار خبر داد.
📍اکثر افراد دستگیر شده اتباع غیرمجاز هستند. متهمان با نگه داشتن نفرات عضو شده در این شرکت، اقدام به اخاذی از خانوادهها و بستگان آنان میکردند.
https://iranhoshdar.ir/news-203/
◀https://x.com/iran_hoshdar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥شیادی که با هک صفحۀ دختران کم سن و سال از آنها اخاذی میکرد، دستگیر شد/ 3 میلیارد اخاذی ظرف مدت یکسال!!
◀https://x.com/iran_hoshdar
🔷از مزایده اموال کوروش کمپانی چه خبر؟
🔹رئیس دادگستری تهران: ۶ خودروی خارجی مربوط به پروندۀ کوروش کمپانی در مرحلۀ مزایده قرار دارد. این خودروها کارشناسی و حدود ۶۶ میلیارد تومان قیمتگذاری شدهاند. یک خودروی دیگر نیز شناسایی شده و در اولین فرصت قیمتگذاری و به مزایده گذاشته میشود.
🔹ملکی هم مربوط به همین شرکت در اصفهان به مبلغ ۵.۵ میلیارد تومان فروخته شده تا بخشی از مطالبات مالباختگان پرداخت شود.
https://iranhoshdar.ir/news-205/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷کارتهای بانکی به موبایل شما میآیند
🔹معاون فناوری بانکمرکزی: بهزودی با فناوری جدید کهربا مردم میتوانند با موبایل اگر NFC را پشتیبانی کند، امکان خرید داشته باشند.
🔹در حال حاضر ۷۰ درصد بانکهای صادرکننده امکان پرداخت با موبایل را دارند.
🔹تا پایان دیماه نیز ۳۰ درصد از شبکه پذیرندگی را نیز به این پروژه اضافه خواهیم کرد .
◀️https://x.com/iran_hoshdar
📍کلاهبرداری ۴۰ میلیاردی توسط شرکت جعلی «پارسا خودرو»
📍باند ۳ نفرهای که با اجارۀ یک دفتر در محدودۀ اشرفی اصفهانی تهران و تبليغات گسترده در ديوار و شيپور در پوشش شرکتی بهنام پارساخودرو اقدام به عقد قراردادهای صوری با وعدۀ فروش خودروی ليزينگی کرده و ۴۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بودند دستگیر شدند.
https://iranhoshdar.ir/news-208/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
🔷متهم ردیف اول پروندۀ رضایت خودرو مدعی کارآفرینبودن شد
🔹متهم ردیف اول پروندۀ شرکت «رضایت خودروی طراوت نوین» که بیش از ۲۷ هزار شاکی دارد، مدعی کارآفرینبودن شد و ابراز کرد: «منکر حق و حقوق سرمایهگذاران نیستم.
🔹یک دفتر تجاری و مسکونی در دبی برای یک شرکت صادرات و واردات مواد غذایی به قیمت ۱۲ میلیارد تومان خریداری کردیم».
🔹او مدعی شد که اگر اموال مجموعه تحت مدیریت او توقیف نمیشد، میتوانست بخش زیادی از سود شکات را بپردازد.
🔹قاضی در واکنش به این ادعای متهم گفت: قبل از دستگیری، چندین مرحله به شما فرصت داده شده که مطالبات را تسویه کنید. آن زمان اموال شما توقیف نشده بود.
جزئیات دومین جلسه رسیدگی پرونده رضایت خودرو👇👇
https://iranhoshdar.ir/fraud-81/
◀️ https://x.com/iran_hoshdar
📍فروش طلای آنلاین بدون ذخیره سازی در بانک مرکزی ممنوع شد
رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت:
📍مهمترین ریسک در فروش طلا، خالیفروشی است. یعنی کسب و کار پول را از مشتری دریافت میکند ولی طلا را در اختیار ندارد.
بر اساس نامه اخیر بانک مرکزی که مورد حمایت مرکز تتا هم هست، طلای فروخته شده باید موجود و در بانک ذخیره شود.
📍وزارت صمت در تاریخ ۸ مرداد ماه سال جاری از طرح سند باکس خود با عنوان اولین سکوی هوشمند معاملات فلزات گرانبها رونمایی کرد.
این سامانه برای جلوگیری از خالی فروشی فلزات گرانبها در فضای مجازی و اعمال نظارتهای ثانویه و بیشتر در این بازار مشغول به فعالیت است.
https://iranhoshdar.ir/e-commerce-33/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
🔷۶ ملک تجاری کوروش کمپانی به فروش رفت
🔹مدیرکل بازاریابی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: در مزایده ۱۱۵۸، یک واحد ملک تجاری کوروش کمپانی که در اختیار این سازمان بود، فروخته شد.
🔹نتایج این مزایده که در آن ۳۶۶ ردیف املاک و مستغلات، شامل باغ و اراضی، مسکونی، آپارتمان، زمین تجاری، صنعتی با قیمت پایه حدود ۴۵ هزار میلیارد ریال عرضه شده بود، مشخص شد.
🔹در این مزایده ۶ ردیف ملک در استان های تهران، البرز، اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان جنوبی با قیمت بیش از ۲۰۴ میلیارد و ۶۸۸ میلیون ریال به فروش رسید.
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💥هشدار وزارت رفاه درباره پیام جعلی اعطای وام
💥وزارت رفاه اعلام کرد پیام اینترنتی «اعطای وام ۳۰ میلیون تومانی بدون سود و ضامن از سوی وزارت کار» که از طریق پیامرسانها و تعاملات دیجیتال در حال بازنشر است، جعلی بوده و صرفاً به قصد کلاهبرداری سودجویان در حال انتشار است.
کلیک بر روی لینک توصیه شده در پیام ارسالی، منجر به دانلود اپلیکیشن مخربی خواهد شد که سرقت اطلاعات شخصی و مالی فرد مانند شماره کارت بانکی، رمز عبور و…. را هدف گرفته و حسابهای مالی او به سرعت خالی میشود.
https://iranhoshdar.ir/news-210/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💢در سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین چه گذشت؟
📍از خرید و فروش عتیقه با سرمایه مردم تا پرداخت روزانه یک میلیارد تومان به نزدیکان متهم!!
قاضی دادگاه: هیچ شخصی بدون اجازه بانک مرکزی اجازه جذب سرمایه مردم را ندارد.
جزئیات سومین جلسه دادگاه رضایت خودرو👇👇
https://iranhoshdar.ir/fraud-82/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
📍تبلیغ فروش و آموزش استفاده از دستگاه استخراج رمزارز ممنوع شد
📍وزارت ارشاد با ارسال نامهای به فروشگاههای اینترنتی، تبلیغات فروش و آموزش استفاده از دستگاههای ماینر را ممنوع اعلام کرد.
📍فروشگاههای اینترنتی که این نامه را دریافت کردهاند شامل دیجیکالا، اسنپ، دیوار، ترب، شیپور، باسلام، مینی کالا، پیندو، یکتانت، مدیااد و تپسل میشوند. همچنین گفته شده ادامه فعالیتهای غیرقانونی در این حوزه موجب پیگیری از طریق مراجع قانونی و قضایی خواهد بود.
https://iranhoshdar.ir/news-211/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💥۲ پلتفرم خرید طلا متوقف شدند | ورود دادستانی به تخلفات خریدآنلاین طلا
نوش آفرین واقفی، معاون بانک مرکزی:
💥درحالی خرید و فروش طلا در سایتهای مختلف از جمله اسنپ، دی جی کالا، بانی مد، دیوار و پلتفرمهای طلا براحتی انجام میشود که اتحادیه طلا مدعی شده طلای تقلبی و کم عیار توسط این سایتها فروخته میشود.
💥ما به دادستانی نامه زدیم؛ ۲ هفته ای است که ساماندهی این پلتفرمها در وزارت صمت، بانک مرکزی و چند نهاد دیگر به طور جدی انجام میشود.
💥به تدریج با پلتفرمها و سایت هایی که ضوابط را رعایت نکرده باشند برخورد شده و سرویس دهی آنها متوقف میشود. سرویس دهی ۲ پلتفرم فروش طلا در همین راستا متوقف شده است.
https://iranhoshdar.ir/news-213/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💥۳۰ هزار شاکی پروندههای «رمز ارز» در دادسرای تهران
علی القاصی مهر، رئیس کل دادگستری استان تهران:
💥در حال حاضر حدود ۲۰ درصد از پروندههای وارده به دادسرای تهران را پروندههای مرتبط با حوزه رمز ارز تشکیل می دهند و این پروندهها عموما با عناوین اتهامی اخلال در نظام اقتصادی کشور، کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مورد تعقیب قرار میگیرند.
💥در پروندههای در حال رسیدگی در دادگستری تهران، مشاهده میشود که بسیاری از ارزها غیرواقعی و بدون پشتوانه هستند و افرادی مبالغشان را در قالب دلار و یا ارز دیگری پرداخت کردهاند و افراد سودجو از این طریق اقدام به کلاهبرداری کرده اند و در جریان رسیدگی اموال زیادی از افراد کلاهبردار برای پرداخت وجوه مالباختگان شناسایی نمیشود و یا اموال شناسایی شده، کفاف حقوق مالباختگان را نمیدهد.
💥توقیف اموال، شناسایی کیف پولهای مجازی، صدور قرار تأمین متناسب برای متهمان و تعیین میزان دقیق مال مورد ادعای شکات به عنوان اقدامات اولیه تعقیبی در این نوع از پروندهها محسوب میشود.
https://iranhoshdar.ir/news-214/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💢چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی «رضایت خودرو طراوت نوین»
📍اظهارات متناقض همسر متهم ردیف اول پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین در چهارمین جلسه دادگاه؛ از بیاطلاعی درباره اتاق پر از پول و طلا در منزل تا خرید حلقه الماس ۹۰ میلیارد تومانی/ گردش حساب میلیاردی شرکت با استفاده از حساب کارمندان
جزئیات جلسه چهارم دادگاه این پرونده کثیر الشاکی
https://iranhoshdar.ir/news-216/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💥اعلام جزئیات سیاستهای بانک مرکزی در حوزه رمز پولها
🔸سند «چارچوب سیاستگذاری و تنظیمگری بانک مرکزی در حوزه رمز پولها» در هیئت عالی بانک مرکزی به تصویب رسید.
🔸در این سند مصوب، ضمن تاکید بر هویت بخشی به موجودیتهای کارگزار رمز پول و نهاد امین بعنوان اشخاص تحت نظارت بانک مرکزی، مسئولیت صدور مجوز اشخاص برشمرده با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بوده و تنظیم مقررات و نظارت مؤثر بر سلامت فعالیت درخصوص فعالین دارای مجوز توسط بانک مرکزی انجام خواهدشد.
https://iranhoshdar.ir/news-218/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥کلاهبرداری با کارتهای حبابدار دروغ تبلیغاتی است
🔹رئیس پلیس فتای تهران:
این فقط شایعهای برای جذب دنبالکننده در فضای مجازی است و تاکنون ۵ نفر در این زمینه به پلیس فتا احضار شدهاند.
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💢بازداشت مدیرعامل یک شرکت پیشفروش خودرو در شهرستان سیرجان
مجتبی قدیمی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان:
📍مدیرعامل شرکت «گهر خرید» به اتهام کلاهبرداری از طریق فروش غیرقانونی خودرو و ثبت شرکت صوری خودرو بازداشت و با قرار وثیقه ۱۰۰۰ میلیارد ریالی روانه زندان شد.
📍این شرکت با هیچ شرکت معتبری برای ثبت نام و پیش فروش خودرو طرف قرارداد نبوده است.
📍مالباختگان با ارائه مستندات خود از جمله مفاد قراردادها و رسیدهای پرداخت وجه و یا چک ها میتوانند به اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان و یا دفتر شرکت مذکور مراجعه نمایند.
iranhoshdar.ir/news-224/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
🔷معرفی شرکتهای مجاز فروش طلا در فضای مجازی
رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت:
🔹تا دو هفته آینده فهرست شرکتهای مجاز فروش طلا در فضای مجازی به همراه رتبهبندی آنها اعلام خواهد شد.
🔹مردم با در اختیار داشتن این رتبهبندی میتوانند دقیقتر تصمیم بگیرند که از کدام سایت خرید کنند یا از کدامیک کمتر خرید داشته باشند و یا اصلاً خرید نکنند.
🔹ما تأکید میکنیم که در حوزه طلا مطلقاً به خارج از کسب و کارهایی که دارای اینماد هستند مراجعه نکنند. زیرا خطر زیادی دارد.
https://iranhoshdar.ir/news-225/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💥ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین برگزار شد
💥قاضی: هیچ شرکتی حق جذب سرمایه از مردم را ندارد. یک شرکت باید مطابق قوانین پیش برود./متهمان اموال را اعلام کنند به نفعشان خواهد بود.
💥نماینده دادستان: رفتار مجرمانه در کیفرخواست عنوان شده و فرایند دادگاه مشخص شد که نقش برخی از افراد در پرونده پررنگتر است و اتهام آنها افساد فی الارض است که دادگاه باید به این موضوع نیز بپردازد.
جزئیات ششمین دادگاه پرونده رضایت خودرو
https://iranhoshdar.ir/news-228/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
🔻بلامانع بودن فروش طلای اینترنتی با رعایت دو شرط
رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی:
🔹️اگر فرد یا مجموعهای قصد عرضه طلا در فضای مجازی را داشته باشد، یا باید طلافروش و دارای جواز کسب از اتحادیه طلا باشد و یا با یک طلافروشی که جواز دارد، قرارداد محضری امضا کرده و مسئولیت فروش طلا را برعهده گیرد.
🔹️همچنین طلا باید تحویلِ خریدار شود و اگر این شروط رعایت شود، از نظر ما مشکلی ندارد.
🔹️فردی که قصد راهاندازی این کسبوکار را دارد، باید مجوزهای لازم را دریافت کند و بعد اقدام به فروش طلای اینترنتی کند.
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💢هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین برگزار شد
📌 چکهای همسر متهم ردیف اول برای عدهای خاص در شرکت/ ماجرای گاوصندوقهای پر از پول در سیلویی در اطراف تاکستان
https://iranhoshdar.ir/news-229/
◀️https://x.com/iran_hoshdar
💥کمیسیون عالی فضای مجازی "قانون رمزارزها" را تصویب کرد
💥کلیات سند ساماندهی رمزارزها در نشست کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور تصویب شد.
💥با تصویب نهایی در کمیسیون عالی تنظیم مقررات، این سند که متولی ارائه آن وزارت امور اقتصادی و دارایی بوده و 8 دستگاه در طراحی و ارائه آن همکار این وزارتخانه بودند، اقدام 22 سند راهبردی فضای مجازی کشور محقق خواهد شد.
◀️https://x.com/iran_hoshdar