امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس در هر شب جمعه سوره واقعه را بخواند خداوند وی را دوست بدارد و نیز دوستی او را در دل همه مردم اندازد و در طول عمرش در این دنیا بدبختی و تنگ دستی نبیند و آسیبی از آسیبهای دنیا به او نرسد و از همدمان امیرالمؤمنین علیه السلام باشد و این سوره خصوصیتی نسبت به امیرالمؤمنین علیه السلام دارد که دیگران با وی در آن شریک نیستند.
@Iranic_Media🇮🇷
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمودند: اگر سوره واقعه را بنویسند و در خانه بگذارند موجب افزایش خیر و برکت می شود و هر کس به قرائت آن مداومت ورزد، فقر از او برطرف می شود و در آن افزایش حفظ و توفیقات و وسعت در مال وجود دارد
@Iranic_Media🇮🇷
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا اباعبدالله... ❤️
@Iranic_Media🇮🇷
✅ امر به معروف و نهی از منکر، چرا و چگونه؟
🌷 روزی پيامبر اکرم (ص) فرمود: هيچ يك از شما نبايد خود را كوچك كند.
به ایشان عرض كردند: اى رسول خدا! چگونه كسى از ما خود را كوچك مى كند؟
ایشان فرمود:
به اين ترتيب كه در جايى، سخن گفتن را واجب ببیند ولی چيزى نگويد. خدا در روز قيامت به او مى فرمايد: چه چيز مانع از آن شد كه درباره فلان چیز سخن نگويى؟
و او جواب می دهد: ترس از مردم باعث شد.
و خدا به او مى فرمايد: سزاوارتر آن بود كه از من مى ترسيدى.
✍️ شرح: امر به معروف یعنی امر به #واجبات. نهی از منکر یعنی نهی از #حرامها. ترک امر به معروف و نهی از منکر باعث کوچک شدن انسان می شود.
📖 لا يُحَقِّرَنَّ أحَدُكُم نَفسَهُ . قالوا: يا رَسولَ اللّهِ ، و كَيفَ يُحَقِّرُ أحَدُنا نَفسَهُ ؟ قالَ : يَرى أنَّ عَلَيهِ مَقالاً ، ثُمّ لا يَقولُ فيهِ ، فيَقولُ اللّهُ عَزَّ و جلَّ يَومَ القِيامَةِ : ما مَنَعَكَ أن تَقولَ في كَذا و كَذا ؟ فيَقولُ : خَشيَةُ النّاسِ ! فيَقولُ : فإيّايَ كُنت أحَقَّ أن تَخشى .
📚 میزان الحکمه، ح ۱۲۹۲۴
@Iranic_Media🇮🇷
وارد سلف سرویس شدم. ساعت حدود 1 و 45 بود و به کلاس نمیرسیدم و صف غذا طولانی بود.
دنبال آشنایی میگشتم در صف تا بتوانم سریعتر غذا بگیرم.
شخصی را دیدم که چهرهای آشنا داشت و قیافهای مذهبی. نزدیک شدم و ژتون را به او دادم و گفتم: برای من هم بگیر.
چند لحظه بعد نوبت او شد و ژتون مرا داد و یک ظرف غذا گرفت.
و برای من که پشت میز نشسته بودم، آورد و خودش به انتهای صف غذا برگشت و در صف ایستاد.
بلند شدم و به کنارش رفتم و گفتم: چرا این کار را کردی و برای خودت غذا نگرفتی؟
گفت: من یک حق داشتم و از آن استفاده کردم و برای شما غذا گرفتم و حالا برمیگردم و برای خودم غذا میگیرم.
این لحظهای بود که به او سخت علاقهمند شدم و مسیر زندگیام تغییر کرد.
#شهید_عبدالحمید_دیالمه🌱
@Iranic_Media🇮🇷