eitaa logo
رسانه ایران ما🇮🇷
126 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
96 ویدیو
3 فایل
پایگاه خبری تحلیلی ایران ما ◀ ارتباط با خبرنگارایران ما، جهت ارسال دیدگاه ها و ارسال مشکلات محل زندگی یا مشکلات شهری @azam_samadzadeh 🔵اخبار و رویدادهای استان خوزستان،ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴عوارض خطرناک کاهش وزن سریع 🔸 اگر به سرعت وزن زیادی کم کنید، ممکن است آن اندازه که باید چربی نسوزانید و در عوض وزنی که از شما کم می‌شود وزن آب و حتی عضله‌ای است که از دست داده‌اید. در این گزارش به عواقب کاهش وزن سریع اشاره شده است. کاهش وزن سریع عواقبی دارد که بهتر است بدانید: 🔸 متابولیسم‌تان کُند می‌شود 🔸 ممکن است بیشتر عضله از دست بدهید تا چربی 🔸 ممکن است بدنتان واقعاً دهیدراته شود 🔸 ممکن است به ولع خوردن دچار شوید 🔸 به سلامت روانتان آسیب وارد می‌شود 🔸 ممکن است به سنگ کیسه صفرا دچار شوید 🔸 رژیم‌های لاغری فوری، قابل ادامه دادن نیستند
📳 بله ایران ما : https://ble.ir/iranmakhir 📳 تلگرام ایران ما : https://t.me/iranma402 📳 واتس اپ ایران ما : https://chat.whatsapp.com/E0ONGtOShL5HxeirZgyKhZ 📳 ایتا ایران ما : https://eitaa.com/iranma_khozestan https://eitaa.com/iranma_khozestan2
🔴شرایط دریافت وام سهام عدالت ۱۴۰۳ اعلام شد 🔸طرح کارت اعتباری دارندگان سهام عدالت با تصمیم شورای عالی بورس و بانک مرکزی، پس از ماه‌ها فراز و نشیب اخیرا در دستور کار قرار گرفته است و مشمولان آن می‌توانند از طریق این کارت تا سقف ۶۰ درصد ارزش دارای سهام عدالت خود تسهیلات دریافت کنند. 🔸زمان بازپرداخت اقساط تسهیلات سهام عدالت نیز سه سال است و در صورتی که متقاضیان طی یک ماه، اقساط تسهیلات دریافت شده را بازپرداخت کنند، سود به آن تعلق نخواهد گرفت. در صورت عدم بازگشت پول پس از گذشت یک ماه، بازپرداخت تسهیلات سه ساله در نظر گرفته می‌شود و کارمزد آن متفاوت است. ▪️نکته: سهامدارانی که وام ۱۰میلیون تومانی دریافت می‌کنند ۳۶۲ هزار تومان و کسانی که وام ۵ میلیون تومانی می‌گیرند باید ۱۸۱ هزار تومان بابت قسط پرداخت کنند.
*۲ مصدوم انفجار سیلندر گاز در لالی جان باختند* سخنگوی اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: ۲ مصدوم حادثه انفجار سیلندر گاز در لالی بر اثر شدت جراحت جان باختند. ، عارف شرهانی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران خوزستان بیان کرد: صبح امروز انفجار سیلندر گاز در یک منزل مسکونی در روستای تراز شهرستان لالی منجر به سوختگی ۲ مرد ۴۷ و ۱۸ ساله و یک خانم ۴۵ ساله شد.(ایرنا )
🔴وضعیت آلودگی هوای دو شهر خوزستان قرمز است 🔹بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه استانداری خوزستان در ماهشهر ۱۵۲ و هندیجان ۱۵۱ AQI است بنابراین هوای این شهرها در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» قرار دارد.
🔴افزایش ۵۰ درصدی هزینه آموزشگاه‌های رانندگی 🔸هزینه آموزشگاه رانندگی ۵۰ درصد افزایش یافت و متقاضیان گواهینامه پایه ۳ باید به جای مبلغ ۴ میلیون تومان، ۶ میلیون تومان پرداخت کنند. 🔸«سردار حسینی» رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا: هزینه کلاس‌های آموزش رانندگی توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تعیین می‌شود. 🔸این افزایش ۵۰ درصدی با واکنش و انتقاد مردم و متقاضیان گواهینامه همراه بوده و آنها معترض افزایش ۵۰ درصدی هزینه گواهینامه شده‌اند.
🔴اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قول‌های غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان/ نقل قول‌های غیر مستند و یا برداشت‌های شخصی فاقد اعتبار است متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری به این شرح است: 🔹در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آنها در اظهارنظرها و موضع گیری‌ها، نقل قول هایی ناقص و یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی و یا مسئولان دفتر معظم له بیان کرده اند.اعلام می‌دارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهار نظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشت های شخصی و دریافت‌های شفاهی از بیانات ایشان و یا مسئولان دفتر معظم له فاقد اعتبار و استناد است. انتظار می‌رود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود. دفتر مقام معظم رهبری
🔴آغاز درخواست آنلاین کارت سوخت برای نوشماره‌ها 🔸مالکان خودروهای نوشماره می‌توانند با مراجعه به سایت https://fcs.niopdc.ir درخواست کارت سوخت خود را ثبت کنند و از طریق همین سایت، روند صدور آن‌را پیگیری کنند اما این امکان هنوز برای متقاضیان کارت سوخت المثنی فراهم نیست.
🔴مدیر بهره‌برداری و کنترل شبکه برق: مصرف برق در مقایسه با سال گذشته روز مشابه، ۹.۳ درصد افزایش یافته است 🔹همطنان در ساعات اوج ( ساعت ۱۱ تا ۱۷) مدیریت مصرف را در زمینه وسایل سرمایشی به‌کار بگیرند. 🔹بیشترین مصرف برق را ابتدا در بخش صنعت و پس از آن در بخش خانگی داریم.
🔴 هیچ درمان و یا واکسن خاصی برای پیشگیری از تب دانگ وجود ندارد و بهترین راه پیشگیری از بیماری، جلوگیری از گزش توسط پشه آلوده است همایون امیری، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان خوزستان خوزستان : 🔸 تب دانگ یک بیماری ویروسی است که توسط پشه‌ای به نام آئدس منتقل می‌شود و بیشتر در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر جهان بروز پیدا می‌کند. 🔸 پس از ۶ روز از گزش پشه، بیماری شروع شده و تا ده روز ادامه خواهد داشت. 🔸علائم تب دانگ تب بالا و سردرد شدید، درد پشت چشم، درد عضلات و مفاصل، حالت تهوع و بثورات پوستی و در موارد شدیدتر خونریزی از لثه و سایر قسمت‌های بدن است. 🔸 هیچ درمان و یا واکسن خاصی برای پیشگیری از تب دانگ وجود ندارد و بهترین راه پیشگیری از بیماری، جلوگیری از گزش توسط پشه آلوده است.
🔴هشدار قرمز تداوم استقرار هوای گرم و افزایش دما در خوزستان 🔹اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به تقویت و تداوم استقرار توده هوای گرم و افزایش دما هشدار سطح قرمز صادر کرد .
🔴هشدار سطح «قرمز» افزایش دمای خوزستان 🔸 اداره‌کل هواشناسی خوزستان با اشاره به پیش‌بینی افزایش دما و وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و بالاتر هشدار سطح «قرمز» صادر کرد. 🔸 در هشدار سطح قرمز شماره ۲ امروز (۲۹ خردادماه) اداره‌کل هواشناسی خوزستان، در توصیف شرایط جوی مورد انتظار، تداوم استقرار توده هوای گرم و افزایش دما و وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و بالاتر پیش‌بینی شده است. 🔸زمان شروع پدیده، از روز چهارشنبه ۳۰ خردادماه تا اواخر وقت روز یکشنبه ۳ تیرماه خواهد بود. 🔸مخاطره این شرایط، افزایش دما و وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ سانتیگراد و بالاتر در اغلب مناطق استان خوزستان به جز مناطق مرتفع شمالی و شمال شرقی خواهد بود. 🔸منطقه اثر این پدیده اغلب مناطق استان خوزستان به جز مناطق مرتفع شمالی و شمال شرقی پیش‌بینی شده است. 🔸گرمازدگی، افزایش مصرف حامل‌های انرژی، احتمال آتش‌سوزی در مراتع و مزارع و احتمال خسارت ناشی از تنش دمایی در کشاورزی و دامداری از آثار این مخاطره هستند. 🔸در این راستا صرفه جویی در مصرف آب و برق به ویژه در ساعات اوج مصرف، اجتناب از ترددهای غیر ضروری در حوالی ظهر تا اوایل غروب برای جلوگیری از گرمازدگی،  آبیاری مزارع در اوایل صبح یا اوایل شب پرهیز از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید در ساعات گرم روز، استفاده از وسایلی مانند عینک آفتابی، کلاه و ... در صورت قرار گرفتن در معرض نور خورشید، خودداری از رها کردن زباله‌های براق در طبیعت و اطمینان خاموش کردن آتش پیش از ترک محل در صورت روشن کردن آتش، توصیه شده است.