⭕️ صفحه اول روزنامه ایران
▪️شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۳
🔹گسترش همکاری با همسایگان، اولویت دولت چهاردهم
🔹میراث دیپلماسی انقلابی برای همکاری با قدرتهای نوظهور
🔹نرخ اشتغال حدود ۵برابر بیکاری
🔹سخنی با رئیسجمهور منتخب
🇮🇷 @irannewspaper
روزنامه ایران
⭕️ صفحه اول روزنامه ایران ▪️شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۳ 🔹گسترش همکاری با همسایگان، اولویت دولت چهاردهم 🔹میر
⭕️سخنی با رئیسجمهور منتخب
◾️یک هفته از انتخاب دکتر پزشکیان به ریاست جمهوری ایران میگذرد. در این یک هفته، بخشی از وقت رئیسجمهور به ملاقاتهای مسئولان و قاعدتاً بخش مهمی از آن به بررسی و گفتوگوهای ناظر به تشکیل دولت جدید گذشته است که این روند تا روز تنفیذ و پس از آن ادامه خواهد یافت.
◾️تجربه سیاسی نشان میدهد، مقطع کنونی دورهای تأثیرگذار در سپهر دولت چهاردهم است و محاسبات و تصمیمات در این مقطع، تأثیراتی بلندمدت خواهد داشت.
◾️نکته قابل توجه در بررسیها و ارزیابیهای مقطع کنونی برای انتخاب مسیر آینده و حاملان و کارگزاران آن، داشتن تصویری صحیح از وضعیت موجود است؛ همان چیزی که در مناظرههای انتخاباتی هم مورد توجه رئیسجمهور منتخب بود و به آن از زاویه «مِن اَین» و «اِلی اَین» (از کجا، به کجا) اشاره میکرد.
🥹😵 احسان صالحی سرپرست موسسه ایران در سرمقاله فردا (شنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳) از باب فَأَمَّا حَقُّکمْ عَلَی فَالنَّصِیحَةُ لَکمْ، چند نکته از زاویه مذکور یعنی شناخت وضعیت موجود نوشته است.
◾️صالحی در ابتدای این سرمقاله که در شماره شنبه روزنامه ایران منتشر میشود، نوشته: مایلم حرف آخر را اول بزنم و از رئیسجمهور منتخب تقاضا کنم اجازه ندهد واقعیتها و نقاط قوت کشور در نظر ایشان، ضعفنمایی شود. دولت سیزدهم در بخشهای مختلف، مسیرهای مطمئن و در حال جوابدهی به نیازها ایجاد کرده است که نادیدهانگاری آنها و تکرار برخی مسیرهای تجربهشده و به خطارفته، کشور را مجدداً با خسارت مواجه خواهد کرد.
🔹متن کامل این سرمقاله را میتوانید فردا در روزنامه ایران بخوانید
🇮🇷 @irannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تلاوت قرآن کریم در اولین شب مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی(ره)
🇮🇷 @irannewspaper
تیم جوانان ایران قهرمان تورنمت کافا شد
⚽️فینال رقابتهای زیر ۲۰ سال کافا ۲۰۲۴ امروز بین تیمهای ملی جوانان ایران و قرقیزستان در ورزشگاه کورمان بک شهر جلال آباد قرقیزستان پیگیری شد.
⚽️این دیدار با برتری ۳ بر صفر شاگردان حسین عبدی همراه بود.رضا غندی پور هر سه گل جوانان کشورمان را در این بازی به ثمر رساند.
#فوتبال
@TasnimNews
🎥 افزایش ظرفیت پذیرش رشتههای پزشکی امسال هم اعمال میشود
🔹دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی: وزارت بهداشت موظف است ظرفیت پزشکی را در همه مراکز دانشگاهی افزایش دهد. بر اساس ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی، ظرفیت پذیرش پزشک در دفترچه سال ۱۴۰۳ باید به ۱۳ هزار و ۸۲۴ نفر برسد.
🇮🇷 @irannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقش بریکس در تقویت چند جانبهگرایی از زبان صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️ مقام حزبالله: پهپادهای غیرقابل رهگیری تولید کردیم
🔹مسئول پرونده «منابع و مرزها» در حزبالله اعلام کرد آنچه این جنبش مقاومت در ۱۰ ماه گذشته طی درگیریها با رژیم صهیونیستی به کار گرفته تمامی منابعی که در اختیار دارد نیست.
🇮🇷 @irannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بارش باران در شب هفتم ماه محرم در حرم مطهر رضوی
🇮🇷 @irannewspaper
53.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سوگواره شیرخوارگان حسینی در شهرستانهای تهران
🔹آیین مذهبی شیرخوارگان حسینی در بقاع متبرکه، مساجد، حسینیهها و مصلیهای شهرستانهای استان تهران برگزار شد.
🇮🇷 @irannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم عزاداری نوجوانان فاطمی در حرم حضرت معصومه(س)
🇮🇷 @irannewspaper
روزنامه ایران
⭕️سخنی با رئیسجمهور منتخب ◾️یک هفته از انتخاب دکتر پزشکیان به ریاست جمهوری ایران میگذرد. در این ی
⭕️سخنی با رئیسجمهور منتخب
✍احسان صالحی سرپرست موسسه ایران
🔹یک هفته از انتخاب دکتر پزشکیان به ریاست جمهوری ایران میگذرد. در این یک هفته، بخشی از وقت رئیسجمهور به ملاقاتهای مسئولان و قاعدتاً بخش مهمی از آن به بررسی و گفتوگوهای ناظر به تشکیل دولت جدید گذشته است که این روند تا روز تنفیذ و پس از آن ادامه خواهد یافت.
◾️تجربه سیاسی نشان میدهد، مقطع کنونی دورهای تأثیرگذار در سپهر دولت چهاردهم است و محاسبات و تصمیمات در این مقطع، تأثیراتی بلندمدت خواهد داشت.
🔹نکته قابل توجه در بررسیها و ارزیابیهای مقطع کنونی برای انتخاب مسیر آینده و حاملان و کارگزاران آن، داشتن تصویری صحیح از وضعیت موجود است؛ همان چیزی که در مناظرههای انتخاباتی هم مورد توجه رئیسجمهور منتخب بود و به آن از زاویه «مِن اَین» و «اِلی اَین» (از کجا، به کجا) اشاره میکرد.
🔹در این نوشته از باب فَأَمَّا حَقُّکمْ عَلَی فَالنَّصِیحَةُ لَکمْ، چند نکته از زاویه مذکور یعنی شناخت وضعیت موجود خدمت رئیسجمهور منتخب و گرامی تقدیم میشود.
🔹البته مایلم حرف آخر را اول بزنم و از رئیسجمهور منتخب تقاضا کنم اجازه ندهد واقعیتها و نقاط قوت کشور در نظر ایشان، ضعفنمایی شود. دولت سیزدهم در بخشهای مختلف، مسیرهای مطمئن و در حال جوابدهی به نیازها ایجاد کرده است که نادیدهانگاری آنها و تکرار برخی مسیرهای تجربهشده و به خطارفته، کشور را مجدداً با خسارت مواجه خواهد کرد.
◾️ در ادامه به چند نمونه از این واقعیتها و نقاط قوت اشاره میکنم:
۱- رئیسجمهور منتخب خوشهچین نهجالبلاغه است. فرازی از عهدنامه مالک که به ترجیح دادن رضایت عامه مردم به خواص و دلایل آن اشاره دارد، بسیار کلیدی است. طبیعی است که جنابعالی نیز مانند هر سیاستمدار دیگری اطرافیانی با سلایق و گرایشهای مشخص داشته باشید که هیچ اشکالی ندارد.
🔹 اشکال جایی است که عدهای بخواهند شما را در سلیقه خود خلاصه و منحصر کنند. مدعی شوند که رأیآوری شما در انتخابات مرهون آنها بوده و حالا نوبت جبران است.
🔹 جنابعالی در سخنان چند روز اخیر خود نشانههای امیدوارکنندهای بروز داده و تأکید کردهاید که خود را خدمتگزار همه مردم میدانید. سوابق و روحیات شما از جمله مردمی بودن، سادهزیستی، عدالتخواهی و صداقت در گفتار و رفتار، امیدهای زیادی برای التزام به این الگو و پرهیز از انحصارگرایی زنده کرده است.
🔹البته ممکن است برخی با توقعات خود در این مسیر مانعتراشی کنند؛ مثلاً مدعی باشند که حضور و نقشآفرینی آنها علت اصلی رأیآوری شما در انتخابات بوده است. اگرچه نمیتوان منکر تلاشها شد، اما نتایج انتخابات (میزان و کیفیت آرا) نشان میدهد که نباید زیر منّت هیچ گروه و دسته و فردی بمانید.
🔹تحلیل آرا گواه این واقعیت است که بخش مهمی از رأی ۱۶.۵ میلیونی، مرهون رفتار سیاسی و سوابق خدمتی خود شماست.
▫️اگر بنا بود تلاشهای سیاسی شخصیتها و دستهجات تأثیر شگرفی در نتیجه انتخابات داشته باشد، اولاً کار در همان دور اول تمام میشد ثانیاً نرخ مشارکت به کانالهای بالاتر از ۶۰ درصد میرفت. توجه جنابعالی بر تقویت ارتباط با بدنه مذهبی جامعه و اقداماتی همچون حضور در منزل شهید رئیسی، نشان از ذکاوت سیاسی و نویددهنده التزام به افزایش همدلی و انسجام اجتماعی به عنوان یکی از رئوس سخنان و وعدهها در ایام انتخابات است.
۲- از جمله خطاهای محاسباتی که عدهای به صورت واضح در حال دامن زدن به آن هستند، بحراننمایی است. یکی از شگردهای رایج افراد حرفهای برای جا کردن خود در موقعیتهای کلیدی، بحراننمایی از شرایط و منجینمایی از خود است. دکتر پزشکیان در ایام انتخابات تأکید ویژهای بر استفاده از کارشناسان و ظرفیتهای کارشناسی داشت.
▫️پیشنهاد میکنم در این فاصله با فراخوان کارشناسان امین خود در مسائل اساسی کشور، جلساتی در حضور خود با آنها و مسئولان کنونی برگزار کنید. شهید رئیسی در سال ۱۴۰۰ و در فاصله پیروزی در انتخابات تا استقرار دولت جدید، بخش اعظمی از وقت خود را به تشکیل چنین جلساتی در مسائلی مانند واکسن، فروش نفت، تنش آبی، ناترازی برق، منابع و تبادلات ارزی، وضعیت بودجه سالانه، ذخایر کالاهای اساسی، نظام بانکی و... اختصاص داد و درباره آخرین وضعیت کشور به گزارههای واقعی و قابل برنامهریزی رسید.
🔹انشاءالله اگر چنین جلساتی را تشکیل دادید مشخص خواهد شد که بر خلاف بحراننماییهای برخی افراد، وضعیت در بسیاری از بخشهای کلیدی روی ریلهای هدفمند و رو به بهبود قرار دارد. گزارش مراجع رسمی از شاخصهای اساسی نشان میدهد، وضعیت در همه شاخصها از تورم، بیکاری، رشد اقتصادی، رشد نقدینگی، ضریب جینی، درآمدهای کشور، دسترسی مردم به منابع و زیرساختها (آب، برق، گاز، اینترنت، راه، درمان...) از سال ۱۴۰۰ و ابتدای تشکیل دولت سیزدهم بهمراتب بهتر و پایدارتر است.
🇮🇷 @irannewspaper
روزنامه ایران
⭕️سخنی با رئیسجمهور منتخب ✍احسان صالحی سرپرست موسسه ایران 🔹یک هفته از انتخاب دکتر پزشکیان به ریا
⭕️سخنی با رئیسجمهور منتخب
◾️بخش دوم
✍احسان صالحی سرپرست موسسه ایران
۳- در ادامه نکته قبل مایلم نظر رئیس جمهور منتخب را به برخی رویکردهای مجرّب در دولت شهید رئیسی جلب کنم. در دولت سیزدهم، جمع قابل توجهی از جوانان متخصص و انقلابی امکان کار و خدمت پیدا کردند. اجازه ندهید افکار بسته و افراد خسته، جنابعالی را از تعقیب این الگوی فرصت ساز محروم کنند.
🔹جایگزینی افراد جدید، طبیعی و قابل انتظار است اما نگذارید در انتخاب افراد جدید، راه برای ورود جوانان همسو و معتقد به مسیر شما مسدود شود؛ اتفاقی که در دولت دوازدهم با تشکیل دولتی با میانگین سنّی بالا رخ داد و کشور از افزایش ذخیره دانایی و تجربی جوانترها محروم شد.
۴-رویکرد مهم دیگری که در دولت شهید رئیسی دنبال شد، متوقف نشدن در مقابل موانع و محدودیتها بود. بنا به برآوردهای کارشناسی، چنانچه قرار بود مسیر دولت دوازدهم در اقتصاد و سیاست و دیپلماسی دنبال شود، تورمهای سه رقمی و غیرقابل بازگشت در کمین کشور بود و زندگی مردم را فلج میکرد.
🔹 هنر شهید رئیسی این بود که ایشان با در پیش گرفتن مسیرهای عالمانه در اقتصاد و سیاست، کشور را از لبه پرتگاه نجات داد. بازگرداندن اقتصاد از مسیر شرطی شده و غیرقابل پیشبینی دهه ۹۰ که با کوچکترین تلورانس خارجی، شاخصهای اقتصادی کشور دچار تکانههای اساسی میشد، به مسیری که در نتیجه آن حتی با وجود تحولات بیسابقه منطقهای مانند طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق، نماگرها دچار التهاب نمیشوند، مدلی موفق و امتحان پس داده است.
۵- شهید رئیسی البته بر خلاف عدهای حتی در جریان اصولگرا که معتقد به قطع همکاری و مذاکره با غرب بودند، به هیچ وجه زیر بار این حرف نرفت؛ از همان ابتدا بر دنبال کردن مذاکرات رفع تحریم تأکید کرد و برای آن مسیر و مدل مشخص کرد و ارتباط و تعامل خود با برخی سران کشورهای غربی را نیز از موضع عزت حفظ کرد اما هرگز کشور را معطل و بلاتکلیف غرب نکرد.
🔹الگوی خنثیسازی تحریم در دولت شهید رئیسی از مرحله ایده و شعار به واقعیت پیوست. این الگو ارکان و اجزای مهمی دارد که جانمایه آن کاهش آسیبپذیری کشور از طریق متنوعسازی مبادی و همکاران است. اجازه ندهید بار دیگر و با تکرار تجربه دولت یازدهم، مسیرهای فروش نفت و انتقال منابع ارزی کشور از دست برود و کشور در مقابل بیگانه دست بسته و بیگزینه شود.
🔹این اشتباه را یکبار به بهانه و در ظاهر نشان دادن حسن نیت به غربیها در مذاکرات برجام و همچنین با پوشش مبارزه با فساد انجام دادند. اگر توانستید سایه تحریم را از سر کشور دورتر کنید حبّذا! اما تا قبل از آن، نگذارید با بهانههای واهی، دست جنابعالی را در مدیریت کشور خالی کنند.
۶- از این دست نمونهها برای یادآوری و عبرت خوانی در سالهای ۱۳۹۲-۱۴۰۰ فراوان است که البته بازخوانی و مرور آنها به عنوان تجارب ملی که به قیمتهای گزاف برای کشور حاصل شده است، ضروری است اما خلاصه مطلب همان جملهای است که در مطلع نوشتار عرض کردم؛ نگذارید رادیکالها با بحراننمایی و ردیف کردن مطالبی که کذب و غرض ورزانه بودن آنها واضح است (مانند خالی کردن آب سدها) ، از نقاط قوت کشور، نقاط ضعف بسازند
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️رئیسجمهور منتخب در یادداشتی برای روزنامه فرامنطقهای «العربی الجدید» مطرح کرد: گسترش همکاری با همسایگان اولویت دولت چهاردهم
🔹پیام انسجام و همکاری مسعود پزشکیان، رئیسجمهور منتخب مردم ایران به ملت و دولتهای کشورهای منطقه ارسال شد.
🔹 پزشکیان با گفتن اینکه «گفتوگوی عمیق، سازنده و هدفمند با هدف ایجاد انسجام منطقهای و همکاری در زمینههای مختلف، تنها راه گذار از بحرانها و ایجاد امنیت پایدار در منطقه است»، از گزاره اصلی رویکرد سیاست خارجی خود برای ایجاد یک پارادایم همکاری در روابط منطقه غرب آسیا پرده برداشت.
🔹 رئیسجمهور منتخب در یادداشتی که در روزنامه فرامنطقهای «العربی الجدید» منتشر شد، اعلام کرد که در آغاز کار خود برای محقق شدن هدف جدی دولتش در مسیر همکاری منطقهای، دست دوستی و برادری به سوی همه همسایگان و کشورهای منطقه دراز میکند.
🔹او در این یادداشت، ایجاد آینده روشن و بهرهبرداری درست از نعمتهای خدادادی و موقعیت ژئوپلیتیک استثنایی را در گرو انسجامبخشی به مناسبات میان کشورهای منطقه دانست و یادآور شد: گفتوگوی عمیق، سازنده و هدفمند با هدف ایجاد انسجام منطقهای و همکاری در زمینههای مختلف، تنها راه گذار از چالشها و تلاطمهای موجود، ایجاد ثبات و امنیت پایدار و بهرهمندی مردم منطقه از مواهب و ثروتهای خود است.
ادامه این یادداشت را اینجا بخوانید
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️نرخ اشتغال حدود 5 برابر بیکاری
🔹آمار اشتغال فصل بهار از تداوم اوضاع رو به بهبود شاخصهای کار حکایت دارد.
🔹در بهار سال 1403، تعداد شاغلان حدود 12 برابر تعداد بیکاران بوده و نرخ اشتغال در بازار کار کشور حدود 5 برابر نرخ بیکاری کشور بوده است. دادهها حکایت از روند رشد مثبت شاخصهای بازار کار در بهار سالجاری نسبت به سه فصل پیش خود دارد. گزارهای که بهبود بازار کار را یادآوری میکند.
جزئیات این گزارش را اینجا بخوانید
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️تحویل دولت به پزشکیان با کمترین بدهی خارجی در ۳ دهه اخیر
🔹در دوره ۸ سال دولت حسن روحانی ذخایر بینالمللی کشور سقوط کرد و در مقابل، بدهی خارجی ایران صعودی شد، اما دولت سیزدهم، هم ذخایر بینالمللی کشور را افزایش داد و هم میزان بدهی خارجی کشور را به کمترین رقم ۳ دهه اخیر رساند.
🔹دولت حسن روحانی در زمینه مدیریت ذخایر ارزی و بدهیهای خارجی کشورعملکرد مصیبتباری داشت که تبعات آن به دوش دولت شهید آیتالله رئیسی افتاد.
🔹دولت روحانی در حالی در سال ۱۳۹۲ کار خود را شروع کرد که دولت دهم در سال ۱۳۹۱ حدود ۱۲٫۲ میلیارد دلار بر ذخایر بینالمللی کشور اضافه کرده بود، اما روحانی در سال ۱۴۰۰ در حالی اقتصاد را تحویل شهید آیتالله رئیسی داد که ذخایر بینالمللی کشور را در سال ۱۳۹۹ حدود ۲٫۶ میلیارد دلار کمتر کرده بود.
🔹این در حالی است که طبق آخرین آمار در پایان آذر سال ۱۴۰۲ ذخایر بینالمللی ایران یک میلیارد و ۲۲۵ میلیون دلار افزایش یافته است.
🔹از سوی دیگر در پایان سال ۱۳۹۹ بدهیهای خارجی ایران ۹ میلیارد و ۱۴۲ میلیون دلار و در پایان خردادماه ۱۴۰۰ حدود ۸.۷ میلیارد دلار بود که طبق آخرین آمار، دولت رئیسی نزدیک به ۴ میلیارد دلار از آن را تسویه کرده است.
🔹آمار بانک مرکزی نشان میدهد با تسویه حجم قابل توجهی از بدهیهای خارجی ایران توسط دولت رئیسی، در آذرماه ۱۴۰۲ رقم بدهیهای خارجی ایران به 5 میلیارد و ۱۴۲ میلیون دلار کاهش یافت که کمترین رقم بدهی خارجی کشور در ۳ دهه اخیر محسوب میشود.
🔹بدهی خارجی شامل بدهیهای یک کشور به وامدهندگان خارجی است و شامل وامهای دریافتی از بانکهای خصوصی...
روزنامه ایران
⭕️تحویل دولت به پزشکیان با کمترین بدهی خارجی در ۳ دهه اخیر 🔹در دوره ۸ سال دولت حسن روحانی ذخایر بین
خارجی، دولتهای دیگر و مؤسسههای مالی بینالمللی مانند بانک جهانی و صندوق بینالمللی خارجی میشود.
🔹در پایان سال ۱۴۰۰ که مصادف با فعالیت دولت سیزدهم بود، بدهی خارجی دولت به ۸ میلیارد و ۶۷۵ میلیون دلار رسید و این دولت توانست ۴۶۷ میلیون دلار از این بدهی را پرداخت کند. البته باید گفت این آغاز راه بود و در سال ۱۴۰۱ دولت رئیسی موفق شد ۲ میلیارد و ۳۹۳ میلیون دلار از بدهی را به کشورهای خارجی پرداخت کند و این بالاترین میزان پرداخت بدهی در ۱۰ سال اخیر بود.
🔹اکنون دولت پزشکیان در حالی شروع به کار میکند که با کمترین میزان بدهی خارجی کشور در ۳ دهه اخیر مواجه است و کمترین نگرانی نسبت به استقراض دولتهای قبل از خود دارد و این را مرهون خدمات دولت سیزدهم است که با افزایش درآمد ارزی کشور، اقدام به تسویه بدهیها کرده است.
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️دلالان خودرو در دولت سیزدهم حاشیهنشین شدند
🔹یکی از معضلات جدی دولت شهید ابراهیم رئیسی، صنعت و بازار خودرو بود. دولت سیزدهم از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ که فعالیت خود را آغاز کرد، این حوزه در بحرانیترین شرایط بود.
🔹 بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در کف پارکینگ خودروسازان بود که به دلیل نقص قطعه به مرحله تجاریسازی نرسیده بودند و مالکان آن مدت طولانی بود که از خودروسازان تنها وعده میشنیدند. در کمتر از شش ماه از آغاز فعالیت دولت سیزدهم، بخش قابل توجهی از این خودروها تجاریسازی و به دست مشتریان رسید و به اذعان آمار و ارقام، از خردادماه ۱۴۰۱، دیگر خودروی با نقص قطعه در پارکینگ خودروسازان نبود.
⭕️جزئیات این گزارش را اینجا بخوانید
🇮🇷 @irannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رئیس سازمان امور استخدامی کشور: با دستور شهید رئیسی نخستین بار مجوز جذب ۸ هزار نخبه در دستگاه های اجرائی تصویب شد که مراحل اجرائی آن با همکاری بنیاد ملی نخبگان آغاز شده است
🔹برای یکپارچه سازی و ساماندهی پرداخت ها به کارکنان دولت سامانه ایی متمرکز راه اندازی شده است تا پرداختهای همه دستگاه های اجرایی که از محل خزانه حقوق پرداخت می کنند (با تخصیص اعتبار از جانب سازمان برنامه و بودجه) که قریب ۲/۵ میلیون نفر هستند از طریق این سامانه صورت گیرد
🇮🇷 @irannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آخرین وضعیت آب و هوا/ استقرار جَو پایدار در بیشتر مناطق کشور
کارشناس هواشناسی:
🔹افزایش نسبی دما و ماندگاری هوای گرم به خصوص در جنوب و جنوب غرب کشور پیشبینی میشود.
🔹شدت گرما تا ۲ روز دیگر ادامه دارد و به تدریج از دمای هوا کاسته میشود.
🇮🇷 @irannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حضور انبوه ایرانیان در پایانه مرزی مهران برای شرکت در مراسم عزاداری اباعبدالله در کربلای معلی
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️ هوای تهران سالم است
شاخص کیفیت هوا پایتخت در حال حاضر با قرار گرفتن روی عدد ۸۴ در وضعیت قابل قبول قرار گرفته است.
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️ افزایش مبالغ جرائم رانندگی از امروز ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۳ اجرایی میشود
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️ مقاله رئیس جمهوری منتخب مردم در روزنامه تهرانتایمز؛ پیام من به جهان جدید
🔹دولت من حفظ عزت ملی و شأن بینالمللی ایران در هر شرایط را سرلوحه کار خود قرار خواهد داد. سیاست خارجی ایران بر پایه اصول «عزت، حکمت و مصلحت» استوار است و طراحی و اجرای آن نیز برعهده رئیسجمهور و دولت گذاشته شده است. من قصد دارم تمامی اختیارات اعطا شده به این مقام را به کار بگیرم تا این هدف کلان را پیگیری نمایم.
🔹دولت من قصد دارد سیاستی فرصتگرا را پیگیری کند که با ایجاد «تعادل» در روابط با همهٔ کشورها، منطبق با منافع ملی، توسعه اقتصادی و نیازهای صلح و امنیت منطقه و جهان باشد.
🔹به عنوان اولین اقدام، دولت من از کشورهای عرب همسایه درخواست همکاری خواهد کرد تا با استفاده از تمامی اهرمهای سیاسی و دیپلماتیک استقرار آتشبس و متوقف کردن کشتار مردم غزه را در اولویت قرار دهند تا از گسترش دامنه جنگ جلوگیری شود. سپس باید با جدیت تلاش کنیم تا به اشغال طولانیمدتی که زندگی چهار نسل از فلسطینیان را ویران کرده است، پایان دهیم.
🔹نقشهٔ راه ۲۵ ساله ایران و چین یک گام مهم در جهت ایجاد یک «شراکت جامع راهبردی» سودمند برای هر دو کشور بود؛ و ما تمایل داریم در آستانه ورود به نظم جدید جهانی، همکاریهای گستردهتری در این مسیر با پکن برقرار سازیم.
🔹روسیه یک همپیمان راهبردی ارزشمند و همسایه ایران است و دولت من متعهد است که به گسترش و تقویت همکاریهایمان پایبند بماند. ما برای مردم روسیه و اوکراین آرزوی صلح داریم و دولت من آماده حمایت فعالانه از ابتکارات دیپلماتیک در جهت دستیابی به این هدف خواهد بود.
🔹دولت من متعهد است که روابط متقابل مفید خود را با بازیگران بینالمللی نوظهور در جنوب جهان، به خصوص با کشورهای آفریقایی، تقویت نماید. در این راستا، به دنبال ارتقاء همکاریها و تقویب مناسباتمان خواهیم بود.
🔹ایران با کشورهای آمریکای لاتین روابط مستحکمی دارد و دولت من در جهت حفظ و تعمیق آن به منظور پیشبرد توسعه، گفتگو و همکاری در همه زمینههای اقدام خواهد کرد.
🔹همکاری بین ایران و کشورهای آمریکای لاتین از آنچه در حال حاضر برقرار است، به مراتب ظرفیتهای بیشتری دارد و ما پیگیر تقویت پیوندهایمان خواهیم بود.
🔹من آماده برگزاری گفتگوهای سازنده با کشورهای اروپایی هستم تا با تلاش مشترک، روابطمان را بر پایه اصل برابری و احترام متقابل، به مسیر صحیح هدایت کنیم.
🔹دکترین دفاعی ایران شامل ساخت سلاحهای هستهای نیست و ایالات متحده را فرامیخوانم تا از سوءمحاسبات گذشتهاش درس گرفته و سیاست جدیدی متناسب با آن اتخاذ نماید.
🔹مردم ایران به من یک مأموریت قوی دادهاند تا با جدیت پیگیر تعامل سازنده در صحنه بینالمللی - در حین پافشاری بر حقوق، عزت و نقش مستحقمان در منطقه و جهان - باشم. من از همه کسانی که مایل به پیوستن به این تلاش تاریخی هستند، دعوت به همکاری مینمایم.
🇮🇷 @irannewspaper
⭕️ خبر خوش «شکبیر» برای سهامداران / افزایش ۴۶ درصدی فروش پتروشیمی امیرکبیر
🔹 پتروشیمی امیرکبیر از فروش بالغ بر ۲۵۶ هزار تن محصولات، با ارزش ۹۴ هزار میلیارد ریالی در سه ماهه نخست سال۱۴۰۳، خبر داد.
🇮🇷 @irannewspaper