شرکت رئیس بنیاد ایران شناسی استان اردبیل در اولین شورای اداری استان اردبیل
🔹در ششمین روز از سال ۱۴۰۳، گردهمایی وبیناری مدیران و کارگزاران دولت مردمی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم، با حضور آیتالله سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور، مسؤولان کشوری و استانداران سراسر کشور برگزار شد.
🔹سیدحامد عاملی، استاندار اردبیل و اعضای شورای اداری استان نیز در این گردهمایی وبیناری حضور داشتند.
"۱۴۰۳/۰۱/۰۶"
▫️ #استانداری_اردبیل
@Ardabil_Gov
هدایت شده از اردبیل فرهنگ
میهمانان نوروزی با هویت تاریخی و فرهنگی اردبیل آشنا می شوند
🔺به گزارش روابط عمومی، در جشن بهار در بهار که هر شب بعد از افطار، در نگارخانه خطایی برگزار می گردد، آشنایی با هویت تاریخی و تاریخ و فرهنگ و آداب و سنن گذشته اردبیل ، با حضور یکی از اساتید محقق و پژوهشگر اردبیل شناسی برگزار و مسابقه ای همزمان با این موضوع برگزار می گردد.
#اردبیل
#هویت
#اردبیل_گردن_ایران_حق_دارد
@ardabilfarhangi
هدایت شده از محمود محمد هدایتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار روز برای مسافران پر مهرنوروزی شهر اردبیل از تاریخ گفتیم.
از تاریخ شهری گفتیم که گذشته ای دارد هشت هزار ساله .
گفتیم از اردبیل دوره اشکانی ،
اردبیل دوره ساسانی ،
گفتیم از پایتخت دوره ساجیان دوره ای که اولین بار بنام اردبیل سکه ضرب شد. تعریف کردیم از شهری که در کل ایران فقط اردبیل ۱۵ عنوان اسم برای خود دارد :
اردبیل ،
اردویل
پیروز رام ،
آذربهمن
اندرآباد
ارتغیب
اردویت
اردوید
باذان پیروز
باذان فیروز
فیروزآباد
فیروز گرد
اربلا
آردپیل
آرتاویل،و...
وبه یاد داشته باشیم :
#اردبیل حقّ بزرگی بر گردن ایران دارد.
این یکپارچگی و وحدتی که شما امروز در ایران میبینید، کار صفویّه است؛ این از اردبیل شروع شد.
#ایرانشناسی
#اردبیل
https://eitaa.com/iranologyardabil
هدایت شده از بنیاد ایرانشناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_قدر
باز امشب عشق تنها می شود / زخم سهم فرق مولا می شود
آفتاب عشق گلگون می شود / سینه ی سجاده پرخون می شود
پشت نخل آرزو خم می شود / داغ حسرت سهم آدم می شود
جاده می ماند غریب و بی سوار / ذوالفقار عدل می گیرد غبار
⚫ سالروز ضربت خوردن مولای متقیان، امیر المومنین حضرت علی (علیه السلام) تسلیت باد 🏴
#شب_قدر
#علی_ابن_ابی_طالب
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی
@iranologynews
هدایت شده از بنیاد ایرانشناسی
🎞 رقابت ۶۳ اثر داستانی کوتاه در جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
اسامی آثار راه یافته به بخش رقابتی فیلمهای داستانی کوتاه نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی اعلام شدند.
به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم اقوام پس از بررسی هیئت انتخاب در نهایت ۶۳ فیلم داستانی کوتاه برای رقابت در بخش اصلی این رویداد سینمایی انتخاب شدند.
هیئت انتخاب فیلمهای داستانی کوتاه شامل لیلا زارع (بازیگر)، مریم بحرالعلومی (کارگردان)، مرجان اشرفیزاده (نویسنده و کارگردان)، امید شمس (کارگردان، نویسنده و تهیهکننده) و احسان عبدیپور (کارگردان و فیلمنامهنویس)، آثار زیر را برای رقابت در نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی برگزیدند:
«تنگه» (مقداد جلالی)، «بشقاب» (محمد زارع)، «افسانه کوه نتوک» (محمدرضا مرادی)، «مارال» (پریناز مهری کهنموئی)، «جان داد» (سهیلا پورمحمدی)، «تی تَره» (مصطفی مهربان)، «شکار» (رامین محمدیار)، «گاو آمریکایی» (آسمان طوسی)، «گناه» (ابوالفضل عزیزی)، «سردست» (فاطمه سادات جوادی)، «صبح رو سیاه» (مهدی تنگستانی)، «رقصی برای آزادی» (سالم صلواتی)، «بیگانه» (میثم احمدی پویا)، «ناهید» (صمد علیزاده)، «عزیز» (مهدی برزکی)، «رو به شب» (سعید کشاورز)، «فالگوش» (سوگل ایزدی فرد)، «تابوت» (اکبر زارع)، «سفیدپوش» (رضا فهیمی)، «کپسول» (امیر پذیرفته)، «ماجان» (فردین انصاری)، «شیشک» (محمدحسن نیلوفر)، «هناسه» (میثم محمدخانی)، «برادران آبتنی» (سروش البخشی نائینی)، «گوشتخوار» (مهشاد ولی)، «اذان صبح به افق یزد» (زهره صباغیان)، «گندم» (هاشم مرادی)، «مادر برفی» (مرجان خسروی)، «سیزده سالگی» (صمد علیزاده)، «بابردوو» (سیاوش ساعدپناه)، «قهوهخانه عاشیقلار» (رضا جمالی)، «بایراملیق» (حمید عزیزی)، «اشتها» (پریا شجاعیان)، «خنده بیدلیل گوزنها» (سجاد ایمانی)، «زاک» (علی خسروی)، «قصیده گلزار» (اسماعیل رمضانی)، «آواها در موجها» (نوید زارع)، «زرفت اولیا» (مرتضی ربیعی)، «تاسیان» (مهرداد عزیزی پارسا)، «سَردَر» (مصطفی مهربان)، «ترموستات» (روزبه اخوان)، «بادیه نشین» (عماد سلمانیان)، «برف نو» (مصطفی ربانی)، «شرع» (مریم رضازاده علیآبادی)، «شکلات» (مهدی حیدری)، «قبل از چهل» (جابر نوری زارمی)، «دیگری» (سامان حسین پور)، «رخ پوش» (مسعود دهنوی)، «همه بهجز یک نفر» (مهدی شاهسواری)، «هشتر خان» (میلاد سرابی)، «کئچی» (رضا میرزایی)، «به رنج» (سپیده نوذری)، «خوشخط» (بهنام اسداللهی)، «نگهبان» (الیاس عسکرپور)، «ناجی» (حسین ترکجوش)، «۱۳۰۰» (شکوفه میرزایی)، «فراگ ۷» (حسین بنیاد)، «من شیرینم» (روحالله اکبری)، «وزلی» (آرمینه شادرام)، «خونه ما هم دزد اومد» (فخرالدین باطنی)، «میرا» (امیرحسین ریاحی)، «پهژار» (سهیل پریانی) و «صبح» (سید عدنان طاهری موسوی).
این آثار از نقاط مختلف کشور و از میان فرهنگها و اقوام متنوع به جشنواره ارائه شدهاند؛ از شادگان تا زرند، بندر گز تا بندر انزلی، لاهیجان و چالوس و از سویی دیگر قم، تهران، قزوین، همچنین شهرهایی، چون رفسنجان و یزد. در عین حال فیلمهایی از تبریز، اردبیل، ایلام، نکا، سنندج، رشت، مهاباد، گناباد، شاهرود و آبادان هم در این دوره از جشنواره حضور دارند.
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی به دبیری کمال تبریزی با همکاری بنیاد ایرانشناسی و موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و با شعار «اقوام، ریشه ایرانزمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار میشود. متولیان این رویداد قصد دارند جشنواره را در دورههای بعد بهصورت گردشی در مناطق قومنشین کشور به شکل بینالمللی برگزار کنند.
جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی در سه بخش اصلی، تجربی و جنبی برگزار میشود. بخش اصلی شامل فیلمهای داستانی (کوتاه و بلند)، مستند، انیمیشن و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است؛ بخش تجربی آثاری با موضوع و اهداف جشنواره را در برمیگیرد که برای روایت داستان از روشهای غیرمعمول و جدید استفاده کردهاند؛ و بخش جنبی به آثاری اختصاص دارد که نتوانستهاند به بخشهای رقابتی جشنواره راه پیدا کنند.
اسامی داوران و همچنین فهرست دیگر آثار راهیافته به جشنواره بهزودی اعلام خواهد شد.
#جشنواره_فیلم_اقوام
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی
@iranologynews
هدایت شده از بنیاد ایرانشناسی
🟡 معرفی مستندهای جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
♦️♦️«نفت سیاه» (علی خسروی)
♦️مسجدسلیمان اولین جا در ایران است که بیش از ۱۰۰ سال پیش نفت در آن کشف و استخراج شد، اما این شهر با وجود برخورداری از ذخایر نفتی با مشکلات متعدد اقتصادی روبروست که مستند «نفت سیاه» به این موضوع میپردازد.
♦️مسجدسلیمان در مستند تاریخی «نفت سیاه» در مقام راوی حاضر میشود و مشکلات خود را بهواسطه داشتن نفت بازگو میکند.
مضمون «نفت سیاه» بسیار سرراست و چکیده است؛ گویی یک قرن تاریخ بختیاریهای مسجدسلیمان در ۴۰ دقیقه روایت میشود و این به دلیل سرراستی مضمون است.
♦️کارگردان فیلم پرداختن به وضعیت مسجدسلیمان ازنظر خدمات رفاهی و اجتماعی و اقتصادی را از دلایل اصلی ورود به این حوزه میداند و مستند ۴۸ دقیقهای «نفت سیاه» را یک اثر متفاوت در بین کارهای خود معرفی میکند.
♦️علی خسروی همچنین کارگردان فیلمهای مستند چون «جشن تکلیف»، «آرزوی استخدام» و «فرزند خرمشهر» است.
#جشنواره_ملی_فیلم_اقوام_ایرانی #اقوام_ریشه_ایران_زمین
#موسسه_فصل_هنر
#بنیاد_ایرانشناسی
#معرفی_فیلم_های_جشنواره
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی
@iranologynews
قابل توجه پژوهشگران
سایت MENALIB بزرگترین مجموعه دیجیتال کتابهای تخصصی درباره ایرانشناسی و اردبیل شناسی در آلمان است که از سال ۲۰۱۶ تاکنون با حمایت سازمان DFG آلمان اقدام به بارگذاری بیش از ۱۳ هزار جلد کتاب به صورت رایگان کرده است. این کتابخانه از سوی بخش شرقشناسی دانشگاه مارتین لوتر شهر هاله اداره میشود، میتوانید با ورود به سایت این کتابخانه به مجموعه عظیمی از کتابهای تخصصی و کمیاب در حوزههای ایرانشناسی، شرقشناسی و اسلامشناسی دسترسی پیدا کنید.
https://www.menalib.de/en/vifa/menadoc/
https://eitaa.com/iranologyardabil
هدایت شده از بنیاد ایرانشناسی
معاون اجرایی رئیس جمهور در بازدید از بنياد ایرانشناسی:
توجه به هویت ملی و سرمایههای کشور در اولویت برنامههای دولت است/ توجه ویژه رئیسجمهور به بنیاد ایرانشناسی
به گزارش روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی، این مجموعه روز سهشنبه بیستویکم فروردین ماه میزبان مهندس محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری بود.
در این دیدار معاون اجرایی رئیس جمهور از بخشهای مختلف بنیاد ایرانشناسی بازدید کرد و در جریان روند فعالیت ها و برنامه های پیش رو این مجموعه قرار گرفت.
نمایشگاه و کارگاه مرمت نسخ خطی، نمایشگاه نقاشیهای قهوهخانهای، کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی و نمایشگاه قصص الانبیاء از جمله بخشهایی بود که مهندس منصوری از آن بازدید نمود.
📌 ادامه خبر در لینک زیر:
https://www.iranology.ir/News.aspx?15608?1
#ایران
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی
@iranologynews
هدایت شده از بنیاد ایرانشناسی
مدیرکل حوزه ریاست بنیاد ایرانشناسی:
بخش دولتی و خصوصی پای کار جشنواره فیلم اقوام ایرانی
به گزارش روابطعمومی بنیاد ایرانشناسی، مهندس حمید قمری مدیرکل حوزه ریاست، روابطعمومی و امور استانها بنیاد ایرانشناسی با اعلام این خبر که این بنیاد با همکاری موسسه فرهنگی هنری فصل هنر نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار میکنند، گفت: برگزاری یک جشنواره با همکاری دو موسسه خصوصی و دولتی کار جدیدی است.
مهندس قمری درباره حمایت از جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: یکی از برنامههای بنیاد ایرانشناسی در سال گذشته، برگزاری جشنوارهای به نام وطن با موضوع فیلم کوتاه بود. هدف ما برگزاری یک رویداد سینمایی بود که با تصویر درآوردن تنوع قومی و فرهنگی و آداب و رسوم و گویشها روی پرده سینما در قالب فیلم کوتاه، به اقوام ایرانی توجه کنیم تا بتوانیم رنگینکمان فرهنگی را به شکل خوب آن در جامعه نشان دهیم. از این نظر، برگزاری جشنوارهای با این موضوع جزو اهداف و برنامههای بنیاد بود.
📌 ادامه خبر در لینک زیر:
https://www.iranology.ir/News.aspx?15611?1
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی
@iranologynews
هدایت شده از بنیاد ایرانشناسی
🔴 انعکاس مصاحبه مدیرکل حوزه ریاست بنیاد ایرانشناسی با اصحاب رسانه درباره برگزاری نخستین جشنواره فیلم اقوام ایرانی در بنیاد ایرانشناسی
#جشنواره_فیلم
#اقوام
#انعکاس_رسانهای
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی
@iranologynews
هدایت شده از بنیاد ایرانشناسی
بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنّا مِنَ اَلْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ»
🇮🇷 بیانیه بنیاد ایرانشناسی در حمایت از انتقام سخت دلاورمردان مدافع حریم مقدس ایران از رژیم تبهکار صهیونیستی
سرانجام دست انتقام الهی از آستین دلاورمردان مدافع حریم سرزمین بزرگ و خاک مقدس ایران اسلامی بیرون آمد و مراکز نظامی رژیم شیطانی، ددمنش، جعلی و جنایتکار صهیونیستی را، شجاعانه، قاطعانه و پیروزمندانه در هم کوبید.
رژیم غاصب سفاک و متجاوز صهیونیستی که پس از ماهها کشتار سبعانه زنان و کودکان بیپناه خطّۀ شهیدپرور و مقاوم غزه، بیشرمانه به حریم سیاسی و قلمرو حاکمیت جمهوری اسلامی ایران تجاوز نموده، هفت تن از عزیزترین فرزندان شجاع میهن اسلامیمان را بزدلانه به شهادت رسانده بود، سرانجام در شامگاه گذشته با دست انتقام الهی بنابر نظر و دستور فرماندهی معظم کل قوا سخت تنبیه شد و طعم وحشت و انتقام از نتیجه زشتکرداری خود را با درماندگی و عجز تمام، چشید.
شامگاه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، دلاورمردان ایرانی، حماسهای بینظیر و بیسابقه در تاریخ معاصر جهان را به مدد الهی آفریدند: «و کدامین کس در عالم از آن کس که به آیات خدا پند و تذکّرش دادند و باز اعراض کرد، ستمکارتر است؟ البته ما از بدکاران انتقام خواهیم کشید». آنان همچون اسلاف شهیدشان حاج قاسم سلیمانیها، ایران اسلامی را در برابر دشمنان حق و انسانیت سرافراز کردند.
ملت بزرگ ایران، بار دیگر به دست توانای دلاورزادگان عاشوراییاش، اقتدار خویش را به رخ جهان و جهانیان کشید و با رشادت غرورآفرین خود، موجب شادی عمیق همه آزادگان، مظلومان و مستضعفان در سراسر گیتی گردید.
عزیزان خداقوت. خداوند در برابر تمام ظالمان و غاصبان جهان، پشت و پناهتان. دستان پرقدرت شما که دست خداوند قهار، پشت آنهاست و دول مستکبرغربی و تبهکار عربی حامی رژیم گرگصفت صهیونیستی را خوار و حقیر کرد، میبوسیم.
#انتقام_سخت
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی
@iranologynews