🔰 دیدار سفیر نیکاراگوئه در ایران با رئیس بنیاد ایرانشناسی
به گزارش روابطعمومی بنیاد ایرانشناسی، دکتر رامون البرتو مونکادا کولیندرس سفیر جمهوری نیکاراگوئه در ایران، روز یکشنبه ۲۰ آبان ماه با حضور در بنیاد ایرانشناسی از بخشهای مختلف این مجموعه بازدید و با دکتر محمد حسین رجبیدوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی دیدار و گفتگو نمود.
در ابتدای این نشست دکتر رجبیدوانی از حضور سفیر جمهوری نیکاراگوئه در بنیاد ایرانشناسی استقبال نمود و ابراز داشت که انقلاب اسلامی در ایران همزمان با انقلاب نیکاراگوئه به پیروزی رسید و بنده نیز در جوانی اخبار انقلاب نیکاراگوئه و تلاشهای دانیل اورتگا از رهبران انقلاب این کشور را پیگیری می کردم.
وی با مطلوب خواندن سطح روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای انقلابی منطقه آمریکای لاتین از جمله نیکاراگوئه و ونزوئلا، ابراز امیداری کرد که این اشتراکات گسترده در حوزه سیاست خارجی بین دو کشور منجر به گسترش اشتراکات در حوزههای فرهنگی و علمی نیز شود و تاکید نمود که از این اشتراکات در حوزههای مختلف در نهایت میتوان در راستای معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایران به مردم نیکاراگوئه استفاده کرد.
💠 لطفا جهت مشاهده ادامه خبر از طریق این درگاه به تارنما بنیاد ایرانشناسی مراجعه نمایید
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
بنیاد ایرانشناسی
🔰 نشست تخصصی علامه طباطبایی در وادی شعر و ادب
به گزارش روابطعمومی بنیاد ایرانشناسی، نشست تخصصی "علامه طباطبایی در وادی شعر و ادب" در بنیاد ایرانشناسی استان آذربایجان شرقی برگزار می شود.
دکتر طاهری خسروشاهی، رئیس بنیاد ایرانشناسی استان آذربایجان شرقی با اعلام این خبر افزود: همزمان با هفتۀ کتاب و در روزهای منتسب به ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و در سالروز وفات علامه طباطبایی رحمه الله علیه؛ بنیاد ایرانشناسی نشست تخصصی "علامه طباطبایی در وادی شعر و ادب" را برگزار می کند.
وی اظهار داشت: در این نشست تخصصی، محققان برجسته ای از جمله سندپژوه و رجال شناس برجسته آذربایجان؛ دکتر صمد اسماعیلزاده با عنوان ناگفتههایی از علامه و دکتر یحیی نورالدینی مولف کتاب حافظ شناسی در آذربایجان با موضوع مجالس حافظخوانی علامه طباطبایی و نگاهی به شرح ایشان بر دیوان حافظ سخنرانی می کنند و اینجانب نیز در کنار استادان محترم، نکاتی درباره سرنوشت اشعار و دیوان شعر علامه طباطبایی بیان خواهم نمود.
رئیس بنیاد ایرانشناسی استان آذربایجان شرقی گفت: این پرسش در اذهان بسیاری از علاقه مندان علامه طباطبایی هست که چرا حضرت علامه، در اواخر عمر مبارک خویش، سرودههای خود را از اطرافیان بازخواستند و همه را یکجا از میان بردند؟ اگر چه در این میان دوستان و نزدیکان ایشان، بعضی از اشعار باقیمانده علامه را که بعدها منتشر شد، حفظ کردند.
طاهری خسروشاهی افزود: سالهای بعد توسط دوستان و نزدیکان ایشان، اشعاری در کتابها و مجلات گوناگون به صورت پراکنده چاپ میشد که بعضی منتسب به ایشان خوانده میشد و بعضی به صورت قطعی، از ایشان نقل میشد. این رویه ادامه داشت تا آنکه بازماندههای اشعار علامه که در دست خانواده و شاگردان نزدیک و مریدان ایشان بود، به همت یکی از طلاب پژوهشگر، آقای «سید علی تهرانی» جمعآوری گردید.
وی اظهار داشت: مجموعه گردآوری شده با عنوان «ز مهر افروخته» که به تأیید علمای بزرگ و نزدیکان حضرت استاد رسیده بود، ناگفتههای نغزی همراه با کاملترین مجموعه اشعار علامه طباطبایی بود که در سال ۸۱ توسط انتشارات سروش و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی منتشر و با استقبال فراوانی در بازار نشر روبرو شد.
پژوهشگر حوزه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز گفت: شعرهای اندکی هم که از علامه باقی ماندهف اشعار روان و پرمحتوایی است که میتوان روزها و ماهها با آنها زیست و با اندیشه در آن، در حاصل یک عمر دانشاندوزی، تفکر، عبادت و ریاضتهای سخت و سوزان آن فرزانه دوران شریک شد. اشعار علامه طباطبایی حاکی از روانی طبع و صداقت بیان است.
شایان ذکر است این نشست روز پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ از ساعت ۱۷ عصر در بنیاد ایرانشناسی استان آذربایجان شرقی به آدرس کوی سرخاب، خانه تاریخی شربت اوغلی برگزار خواهد شد.
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
🔰 بزرگداشت آیتالله روحالله کمالوند در تهران
به گزارش روابط عمومی بنیاد ایران شناسی، مراسم بزرگداشت آیتالله روحالله کمالوند در روز چهارشنبه بیست و سوم آبان ماه ۱۴۰۳ به همت بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان با همکاری مرکز اسناد انقلاب اسلامی و فرهنگستان علوم و با عنوان «سفیر نهضت» در کتابخانه ملی برگزار می گردد.
آقای مجتبی رومانی رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در رابطه با این مراسم بیان نمود: مرحوم آیت اله روح اله کمالوند در میان مردم خرم آباد دارای محبوبیتی خاصی بوده و هست. محبوبیت فراوان آن مجتهد وارسته تنها در سایه اخلاق و پرهیزگاری شکل گرفت و از نفوذ سیاسی-اجتماعی یک مرجع بهره میبرد و تواضع وی در میان مردم زبانزد بود با آنکه از نظر علمی در مقام بالای فقهات بود، همراهی و تفقد آن مردم را بر خود لازم میدانست. هرگاه مجلس عزاداری اهل بیت (علیهمالسّلام) را برپا میساخت با احترام و ادب کنار در خانه میایستاد. آن بزرگوار معتقد بود که باید حرمت عزادار اهل بیت (علیهمالسّلام) را حفظ کرد و او را گرامی داشت.
در ادامه آقای رومانی افزود در حاشیه این بزرگذاشت نیز از کتاب «مرد علم و سیاست» به کوشش و قلم سید بابک قیاسیان و دکتر فرهاد زیوار رونمایی می گردد.
رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان افزود بزرگداشت «سفیر نهضت» ساعت ۱۵ تا ۱۷ در تالار استاد داوری اردکانی فرهنگستان علوم کتابخانه ملی واقع در تهران، بزرگراه شهید حقانی، خروجی فرهنگستانهای جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود.
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
فاطمه! ای كه غم از داغ تو، سر میشکند
زیر بار غم تو، كوه كمر میشکند
مرغ حق بودی و رفتی سوی باغ ملكوت
جبرئیل است كه از داغ تو، پر میشکند
🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) تسلیت باد
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
🔰 برگزاری نشست «نقش مراکز اسناد در حفاظت و اشاعه اسناد تصویری (بامعرفی نگاتیوهای پایهشیشهای تاریخی محفوظ در کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی)»
به گزارش روابطعمومی بنیاد ایرانشناسی، ازسوی معاونت پژوهشی بنیاد، در سال 1403، نشست با عنوان نقش مراکز اسناد در حفاظت و اشاعه اسناد تصویری (بامعرفی نگاتیوهای پایهشیشهای تاریخی محفوظ در کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی) برگزار میشود.
اسناد تصویری بهعنوان یکی از مهمترین منابع تاریخی، نقش بیبدیلی در درک عمیق از رویدادهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی گذشته ایفا میکنند. نگهداری، حفاظت و دیجیتالسازی این اسناد، ازجمله مهمترین وظایف مراکز اسنادی و آرشیوی است. کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی، در نشستی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، به بررسی نقش کتابخانهها در حفظ و اشاعه اسناد تصویری میپردازد.
💠 لطفا جهت مشاهده ادامه خبر از طریق این درگاه به تارنما بنیاد ایرانشناسی مراجعه نمایید
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
🔰 انتصاب مشاور هنری رئیس بنیاد ایرانشناسی
به گزارش روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی، دکتر محمد حسین رجبیدوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی، با صدور حکمی دکتر محمد شمس را به سمت مشاور هنری، اقتصادی و امور بینالملل خود منصوب نمود.
دکتر رجبیدوانی در این حکم ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان، بر پیگیری و استفاده از تواناییهای علمی و پژوهشی ایشان در راستای نیل به اهداف عالیه بنیاد تاکید نموده است.
دکتر شمس از جمله نویسندگان و پژوهشگران تخصصی حوزه هنر ایران می باشد که با استفاده از ظرفیتهای بالقوه اقتصادی به حوزههای اقتصاد هنر و تجارت هنر ورود داشته و در این گستره پروژههای متعددی را در کشور با موفقیت به سرانجام رسانده است. همچنین وی با اجرای طرحهای معرفی آثار هنری ایران در خارج از کشور، آنها را به پروژههای اقتصاد محور مبدل نموده است و بدین شیوه به گسترش حوزه اقتصاد هنر کشورمان در عرصه بینالملل، کمک شایانی انجام داده است.
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
🔰 بزرگداشت دارالفنون تبریز در بنیاد ایرانشناسی آذربایجان شرقی
به گزارش روابطعمومی بنیاد ایرانشناسی، دکتر طاهری خسروشاهی؛ رئیس بنیاد ایرانشناسی استان آذربایجان شرقی با اعلام این خبر افزود: بر اساس مستندات تاریخی، آذربایجان و مردمان فهیم آن، نقش بسیار برجسته ای در راه بسط و تعمیم فرهنگ داشتهاند و در پی ریزی بنای فرهنگ و ادب و دانایی و آگاهی، پیشقدم بوده اند.
وی اظهار داشت: بعد از ایجاد دارالفنون تهران، با هزینه دولت و تقاضای مظفرالدین میرزا که دوران ولیعهدی خود را می گذرانید، مدرسه ای در تبریز تأسیس شد که در سالنامه های آن دوره به نام مدرسه دولتی و یا مدرسه مظفری معروف است که هما دارالفنون تبریز است.
وی در ادامه گفت: متأسفانه این پدیده فرهنگی بسیار برجسته در دوره ما، چنانکه باید، محل توجه قرار نگرفته و هم اکنون در وضعیت بسیار بدی به سر می برد و لازم است در جهت زدودن غبار فراموشی از چهره این اثر تاریخی و علمی، گام های بلندی برداشت.
رییس بنیاد ایرانشناسی آذربایجان شرقی گفت: بر این اساس و به منظور ارج نهادن به تلاش پیشینیان برای بسط و توسعه علم و دانش و تربیت فرزندان ایران، بنیاد ایرانشناسی با همکاری انجمن ایرانی تاریخ، در نشستی تخصصی به بررسی علل و دلایل تاسیس و کارکرد ویژه دارالفنون تبریز و بررسی وضعیت کنونی آن اقدام کرده است .
در این نشست اساتید و محققان برجسته ای در حوزه تاریخ ایران و آذربایجان سخنرانی خواهند کرد.
گفتنی است این نشست تخصصی روز دوشنبه ۲۸ آبان از ساعت ۱۶ در محل عمارت تاریخی خانه شربت اوغلی و بنیاد ایران شناسی برگزار خواهد شد.
⭕ روابط عمومی
@iranologynews
🔰 برگزاری نشست تخصصی «تحلیل انتقادی ایرانشناسی مبتنی بر باستانشناسی ایران (مطالعه تطورات باستانشناسی ایران معاصر)»
به گزارش روابطعمومی بنیاد ایرانشناسی، ازسوی معاونت پژوهشی بنیاد، در سال 1403، نشستهایی تخصصی برای معرفی طرحهای پژوهشی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران بنیاد ایرانشناسی برگزار خواهد شد. هفتمین نشست تخصصی در این حوزه، با عنوان «گزارش طرح تحلیل انتقادی ایرانشناسی مبتنی بر باستانشناسی ایران (مطالعه تطورات باستانشناسی ایران معاصر)» در روز سهشنبه 29 آبانماه 1403، با ارائه مجری طرح، دکتر حمید افشار، عضو هیئت علمی بنیاد، برگزار خواهد شد.
طرح پژوهشی پیش رو در نظر دارد، پیرو اولویتهای پژوهشی گروه مطالعات ایرانشناختی (مطالعه انتقادی پژوهشهای ایرانشناختی در ایران ِ معاصر (رویکردها و روشها)) و با تبیین فراز و فرودهای مسائل ایرانشناسی و باستانشناسی ایران، تأثیرات جریانهای فکری گوناگون را بر این دانشها روشن و با ریشهیابی عوامل تأثیرگذار بر آنها در دهههای گذشته به درک عمیق معضلات و دشواریها کمک کند..
💠 لطفا جهت مشاهده ادامه خبر از طریق این درگاه به تارنما بنیاد ایرانشناسی مراجعه نمایید
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
📚 کتاب «بازایرانشناسی؛ گفتارهایی میانرشتهای» روانه بازار شد
«ایران» کدام گستره است؟ «ایرانی» کیست؟ «ایرانشناس» که ایران و ایرانی را شناسایی میکند، از کدام نظرگاه بدانها مینگرد؟ و سرانجام آیا مطالعات ایرانشناسانه مستشرقین، در پی انکشاف ماهیت حقیقی ایران و ایرانی بوده و یا تصویر «دیگریِ غربیان» را برساخته است؟
کتاب «بازایرانشناسی؛ گفتارهایی میانرشتهای» در سیزده گفتار، پنجرههایی را به موضوع بازاندیشی در ایرانشناسی میگشاید که هر یک، راه را برای پژوهشهای بعدی هموار نموده و امکان تحقیق و تأمل در مفاهیم «ایران»، «ایرانی» و «ایرانشناسی» از منظر نگاهی درونی و ایرانی را فراهم کردهاند. این گفتارها برآمده از مطالعات مردمشناسانه، جامعهشناسانه، ارتباطات، علوم سیاسی، تاریخ، ادبیات، فرهنگ و هنر بوده و گذری بر هر یک از مداخل علمی ممکن، برای کنکاش در موضوع داشتهاند.
💠 لطفا جهت مشاهده ادامه خبر از طریق این درگاه به تارنما بنیاد ایرانشناسی مراجعه نمایید
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
📚 کتاب جدید منتشره از سوی انتشارات بنیاد ایرانشناسی: «درفشِ توحید؛ جمهوری اسلامی ایران و همزیستی همدلانه پیروان ادیان توحیدی»
کتاب «درفشِ توحید؛ جمهوری اسلامی ایران و همزیستی همدلانه پیروان ادیان توحیدی» که به یاد شهید جمهور، آیتالله سیدابراهیم رئیسی، همراه با گفتارهایی از نمایندگان پیروان ادیان توحیدی در ایران فراهم آمده، منتشر شد.
این کتاب در 3 بخش تنظیم شده که مشتمل بر 1 مقاله، 12 گفتار و ضمائم تصویری است.
در بخش اول کتاب، مقاله «جایگاه پیروان ادیان توحیدی در جمهوری اسلامی ایران از منظر رهبران انقلاب اسلامی» که به قلم دکتر سیده راضیه یاسینی تألیف شده، تحقیق و تأمل در بیانات حضرت امام خمینی(ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی، نمایای آن شده است که از اوان رخداد انقلاب اسلامی تا پس از به پیروزی رسیدن آن در ایران، نگرۀ ایشان، دربارۀ حقوق همسان مسلمانان ایرانی با هموطنان کلیمی، مسیحی و زرتشتی چگونه بوده است. در این بیانات، مهمترین محور سخنان عبارتند از: «همزیستی تاریخی مسلمانان و غیرمسلمانان در ایران»؛ «تبیین سهم اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دیگر پیروان ادیان توحیدی در طلیعۀ پیروزی انقلاب اسلامی ایران» و «چگونگی حضور اجتماعی، سیاسی و فرهنگی پیروان دیگر ادیان توحیدی در ایران پس از تأسیس جمهوری اسلامی».
💠 لطفا جهت مشاهده ادامه خبر از طریق این درگاه به تارنما بنیاد ایرانشناسی مراجعه نمایید
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
🔰 نشست تخصصی نقش مراکز اسناد در حفاظت و اشاعه اسناد تصویری (بامعرفی نگاتیوهای پایهشیشهای تاریخی محفوظ در کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی) برگزار شد
به گزارش روابطعمومی بنیاد ایرانشناسی، بهمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، نشست تخصصی با عنوان «بررسی نقش مراکز اسناد در حفاظت و اشاعه اسناد تصویری با معرفی نگاتیوهای پایه شیشهای تاریخی محفوظ در کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی» توسط کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی، در تاریخ 27 آبان 1403 برگزار گردید.
در این نشست که با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران بنیاد و علاقهمندان حوزه اسناد تصویری برگزار شد، مریمالسادات میرحیدری، مدیر کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی؛ سحر نوحی، کارشناس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی پژوهشگاه میراث فرهنگی و دکتر حمیدرضا آریانفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران بنیاد، به ایراد سخنرانی پرداختند.
«معرفی تخصصی نگاتیوهای عکاسی پایهشیشهای محفوظ در کتابخانه و مرکز اسناد بنیاد ایرانشناسی»، «ضرورت حفاظت از منابع ارزشمند تصویری و کارکرد آنها در پژوهشهای ایرانشناسی» از جمله مباحث اصلی این نشست بودند که در ضمن آنها به چالشهای موجود در حوزه حفاظت از اسناد تصویری و راهکارهای مقابله با آنها نیز پرداخته شد.
💠 لطفا جهت مشاهده ادامه خبر از طریق این درگاه به تارنما بنیاد ایرانشناسی مراجعه نمایید
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
🔰 دکتر سماواتییار مشاور امور رسانهای بنیاد ایرانشناسی شد
به گزارش روابطعمومی بنیاد ایرانشناسی، دکتر داوود سماواتییار با حکم دکتر محمد حسین رجبیدوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی به عنوان مشاور امور رسانهای در تولید محتوای فرهنگی منصوب شد.
در متن این حکم خطاب به دکتر سماواتییار آمده است: با توجه به سوابق و تجربه ارزنده جنابعالی درحوزه فعالیت های رسانهای، فرهنگی و هنری، جنابعالی را به سمت «مشاور امور رسانهای در تولید محتوای فرهنگی بنیاد ایرانشناسی» منصوب می کنم. امید است با اتکال به خداوند متعال و استمداد از ساحت قدسی اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و درایتی که از شما انتظار می رود، در انجام وظایف محوله کوشا بوده و به منظور پیشبرد اهداف عالیه بنیاد ایرانشناسی اقدامات مؤثری را در چارچوب قوانین و مقررات و مطالبات ریاست معمول فرمائید.
دکتر سماواتییار از تهیهکنندگان باسابقه و خوشنام تلویزیون و سینما بخصوص فیلمهای مستند است که تاکنون بیش از ۲۰۰ عنوان فیلم در حوزه مستند تولید کرده و در ادوار مختلف در سمتهایی از جمله رئیس اداره تولیدات هنری در معاونت فرهنگی قوه قضائیه و دبیر شورای عالی تخصصی تلویزیون در حوزه هنری و عضو شورای اکران فیلم در دوره های گذشته سازمان سینمائی حوزه هنری، سوابقی درخشانی از خود به جای گذاشته است.
💠 لطفا جهت مشاهده ادامه خبر از طریق این درگاه به تارنما بنیاد ایرانشناسی مراجعه نمایید
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
📚 انتشار کتاب «هویت فرهنگی در گفتارهای شاهنامه فردوسی» از سوی انتشارات بنیاد ایرانشناسی
به گزارش روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی، کتاب هویت فرهنگی در گفتارهای شاهنامه فردوسی، به قلم دکتر اشرف سراج، توسط انتشارات بنیاد ایرانشناسی چاپ و منتشر شد. تمرکز اصلی این کتاب پژوهشی بر مسائل فرهنگی نهفته در گفتارهای شاهنامه است. شناسایی جامعه ازطریق زبان، یکی از حوزههای مطالعاتی مهم دانسته میشود که نویسنده در این کتاب به آن توجه کرده است. این کتاب با مطالعه و تحلیل گفتارهای شاهنامه، به لایههای فرهنگی نهفته در آن نقبی زده و برخی از ویژگیهای فرهنگی ایرانی را از خلال آنها بازشناسی کرده است.
کتاب هویت فرهنگی در گفتارهای شاهنامه فردوسی، در سه فصل تنظیم شده است؛ فصل نخست این کتاب با عنوان «جایگاه زبان در مطالعات فرهنگی» به این موضوع میپردازد که زبانها، حاوی دانش فرهنگی و اجتماعی جوامع هستند و ادبیات که ابزار اصلی آن زبان است، بسـتری مناسـب بـرای انتقال میراث فرهنگی به نسـلهـای دیگـر اسـت.
💠 لطفا جهت مشاهده ادامه خبر از طریق این درگاه به تارنما بنیاد ایرانشناسی مراجعه نمایید
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews
🖥 انعکاس رسانهای انتشار کتاب باز ایرانشناسی؛ گفتارهایی میانرشتهای
#بنیاد_ایرانشناسی
#ایران
#رجبی_دوانی
⭕ روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی 🇮🇷
@iranologynews