valimorad-freshteh (@valimorad) Tweeted:
از زنان حوزوی برای خدمت سلامت #کرنا #رضایت_نامه همسر یا پدر را خواسته اند. این تفکر اگر می خواست زمان انقلاب حاکم باشد زنان برای رای دادن به جمهوری اسلامی و رای دادن ها و کاندیدا شدن ها باید #رضایت_نامه می آوردند. خدا را شکر که انقلاب اسلامی توسط یک فقیه امام خمینی رهبری شد. https://twitter.com/valimorad/status/1240279444473942018?s=20
هدایت شده از درباره ی زنان
❌ حسن آقامیری روحانی اختصاصی معصومه ابتکار و خاندانش
⭕️ چند روزی است که روحانی مخلوع اللباسِ حاشیه ساز که بعد از فضاحت خلع لباسش تریبون معروفیت خود را از دست داده، مجددا جهت احیا شهرت و اطفاء شهوتِ دیده شدن اقدام به انجام اعمال منافی اخلاق و عفت و ترویج خوانندگی زنان در ملاعام(فعل حرام) نموده است.
❌ حسن آقامیری با همه سوابق و دیدگاههای التقاطی و اسلام آمریکایی اش سالهاست که سخنران اختصاصی مراسم خاندان ابتکار و موسسه خیریه زینب کبری فاطمه برزگر(مامان فاطی) می باشد.
❌ نمود بارز اسلام التقاطی و آمریکایی که اوج بروز آن را در عملکرد اخیر حسن آقامیری می توان دید، همواره در مراسم شب های قدر خاندان ابتکار ظهور و بروز داشته است؛ رفتارهایی مثل شروع مراسم با سخنان شریعتی به جای تلاوت قرآن!!!، دعوت از سخنرانان سیاسی مسئله دار و حمایت از سران فتنه اقداماتی است که طی سالهای گذشته در این مراسم که آقا میری سخنران پای ثابت آن بوده رخ داده، که البته در بعضی موارد هم منجر به لغو این مراسم ها شده است.
✅درباره ی زنان: در خدمت و خیانت زنان
@aboutwomens
⚡️علی علیزاده معروف به "علیز " سال۹۳ در پاریس در جمع منافقین میگه باید روش کار عوض بشه و باید تو دل جامعه نفوذ کنیم برای پیروز شدن بر جمهوری اسلامی باید خودمون رو احیا کنیم روش مبارزه رو باید تغییر داد!
⚠️ نفوذ به جریانات انقلابی را جدی بگیریم. اینگونه به اشخاص انقلابی خودشان را نزدیک میکنند. با مواضعی ظاهرا انقلابی. پس راحت اعتماد نکنیم و بصیرت داشته باشیم
@didebaan
@didebaan
خانم ابتکار! بهجای توجه به غرب، به جوانان نظام اسلامی توجه کنید | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/13990202000676/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%BA%D8%B1%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
گزارشی جامع از نشست علمی «نقش کنشگران فمینیسم بر وضعیت حجاب در ایران»
http://jz.ac.ir/post/6078
توران ولی مراد: جریان معتقد بر "نقصان عقل زنان" عامل اصلی آسیب به نظام
گفتگو را در لینک زیر بخوانید
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-854387
نامه جمعی از کنشگران حوزه زن و خانواده به ریاست محترم جمهوری
اتفاقات اخیر با همه تلخی که برای آحاد مردم در برداشت، می تواند با برطرف نمودن علت های فوق به نقطه ع طفی مهم تبدیل گردد. اقداماتی نظیر پذیرفتن ایرادات و اصلاح کاستی ها و عذرخواهی از مردم، شنیدن نظرات معترضان و مخالفان از مردم عادی گرفته تا نخبگان علمی، تعبیه ساز و کارهایی سالم برای بروز اعتراضات و نقدها طبق قانون اساسی، برکناری مسئولین ناکارآمد و بانیان بحران فعلی و تغییر در روند و چگونگی انتصابات در این حوزه ها و ایجاد چرخه نخبگانی سالم در آنها، تقویت ساز و کار تقنین و اجرا قوانین از حیث نظارت، توجه به زمینه ها و شرایط اجتماعی و فرهنگی در اعمال قوانین، توجه به آمارهای اجتماعی صحیح و پرهیز از گزارش سازی های جعلی، انجام و اجرای برنامه ریزی های کلان چند سطحی برای ابر پروژه های فرهنگی و اجتماعی چون حجاب و هویت و .... و پرهیز از برنامه های نمایشی، توجه به بستر سازی رسانه ای و نقش مهم رسانه در جهان حکمرانی کنونی ، تربیت نیروهای آگاه به پیچیدگی های حکمرانی فرهنگی و اجتماعی، توجه ویژه به آموزش و پرورش و باز اندیشی در ساختارها و روشهای گذشته آن و ...... .
در انتها ضمن اعلام آمادگی خویش، برای کمک به بهبود حکمرانی در حوزه زن، خانواده و زیست جنسی تاکید می کنیم ما نیز مانند آحاد جامعه پایبند ارزش های اصیل انقلاب اسلامی، برآمده از خون و درد میلیون ها شهید، جانباز و ایثارگر هستیم و هیچ راهی جز، آگاهی بخشی و گفتمان سازی و اصلاحات مداوم را برای برون رفت از بحران ها به صلاح این کشور نمی دانیم که مسیرهای دیگر می تواند هزینههای جبران ناپذیری را به جان و مال و ناموس و کیان این سرزمین وارد آورد و آن را به دهها سال پیش برگرداند.
با آرزوی موفقیت
جمعی از اعضا مجمع فعالین خانواده
فاطمه خردمند (پژوهشگر حوزهی زنان و جنسیت) زهرا عباس پور (پژوهشگر و فعال حوزه زن و خانواده) زهرا بابازاده (دانشجوی دکتری مطالعات زنان) شیما سلطانی (فعال حوزه خانواده) منصوره حجاری (دانشجوی دکتری علوم ارتباطات، پژوهشگر حوزه خانواده و رسانه) دکتر نرگس وحیدنیا ( مشاور و فعال حوزه خانواده) دکتر علیرضا لاور (مدرس دانشگاه و مشاور خانواده) رضا رسولی نژاد (پژوهشگر) علی اصغر نیاز (پژوهشگر حوزه خانواده و ازدواج) دکتر سکینه السادات پاد (وکیل پایه یک دادگستری. دکتری حقوق عمومی) دکتر زاهره میرجعفری (پژوهشگر پسادکتری مطالعات تطبیقی خانواده) منیره افشین پور (فعال حوزه زنان و خانواده) محمد احسانیکیا (پژوهشگر) دکتر محمد رضا سالاری فر (طلبه و هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه) عاطفه پورحکیمی (نویسنده) محدث تک فلاح (پژوهشگر حوزه خانواده) فاطمه عابدزاده(کنشگر حوزه زن و خانواده) زهرا شکر اللهی (پژوهشگر) دکتر فاطمه کلالی (فعال حوزه جمعیت و خانواده) دکتر زهرا میرزائی (فعال حوزه زنان) انسیه منتظری (مشاور خانواده) سید محمد مهدی دزفولی (پژوهشگر) سید هاشم فیروزی (پژوهشگر حوزه زیست جنسی) دکتر منصوره سادات مرتضوی (مشاور و فعال حوزه زن و خانواده) ملیحه متولیان (مشاور و روانشناس) نیلوفر مقدمی خمامی (فعال حوزه زن و خانواده) ربابه پادام (مشاور وروان شناس) زینب سودی(روزنامه نگار و کارشناس ارشد مطالعات زنان) دکتر فاطمه مهدوی (مشاور خانواده) سیدیان (مسئول بانوان قرارگاه مردمی تحول اجتماعی تهران) توران ولی مراد (مدیر شبکه ایران زنان) الهام غفاری (دانشآموخته مطالعات زنان و مدیر موسسه مهتدی) دکتر راحله کاردوانی (هیات علمی پژوهشکده مهرستان) محمد یوسف وند (کارشناس ارشد مطالعات خانواده و کنشگر اجتماعی) امید رحمتی نسب (مستندساز و پژوهشگر حوزه خانواده) مهدی سامانی (پژوهشگر و مستندساز حوزه خانواده) سعید حسن زاده (بنیان گذار مجموعه کار و ایمان موج و مجموعه رشد و تعالی کودک و نوجوان) دکتر سید کمیل حسینی (مدرس دانشگاه)
@iranzanan
هدایت شده از بانو نگار
▪️واحد حقوق زنان با همکاری انجمن اسلامی دانشگاه آزاد (عضو دفتر تحکیم وحدت) برگزار میکند.
🔳 سلسله جلسات انقلاب فاطمی
با موضوع: چرایی و چگونگی کنشگری حضرت فاطمه(س) پس از رحلت پیامبر(ص)
▪️ با حضور: سرکار خانم زهرا عباسپور
کارشناس ارشد مطالعات زنان
کارشناس ارشد تاریخ تشیع
🕖 زمان: ۴ الی ۶ دی ماه، ساعت ۱۹
▪️شماره تماس جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:👇
دانشگاه علوم پزشکی: ۰۹۳۵۹۰۸۵۴۶۲
دانشگاه آزاد: ۰۹۱۷۸۸۹۵۶۴۳
@Banou_negar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 جملهای مرموز روی قبر مهسا امینی به زبان کردی...
🔴 همه چیز خبر از یک طراحی بزرگ علیه ایران دارد
✔️ #به_بهانه_آزادی، جمعه نهم دی ماه ساعت 22:00 از شبکه افق - تکرار روز بعد ساعت 14:30
🆔 @ofogh_tv
هدایت شده از بانو نگار
هوالناطر
🔹آسیب شناسی مساله زن در کشور
یادداشت ۱
✍ زهرا عباس پور
آنچه این روزها به عنوان یک کنشگر حوزه زن و خانواده بسیار می بینم و می شنوم شکل گیری جلسات و محافلی است که ناظر به اتفاقات چهار ماه گذشته و اضطرا. اجتماعی، سعی دارند ورودی در حوزه مسائل مربوط به زنان داشته باشند هر چند شکل و محتوای این گونه جلسات نشان می دهد آنچه در گام اول باید دقیق فهم گردد فقدان آسیب شناسی مسئله زن در چهار دهه از انقلاب اسلامی می باشد این سلسله یادداشت ها سعی دارد با واکاوی مسئله زن در جمهوری اسلامی به بخشی از اشکالات در ساحت سیاستگذاری قانون گذاری برنامه ریزی بپردازد.
۱- خلاء نظری در ساحت برنامه ریزی های توسعه در موضوع جنسیت
تا قبل از دهه ۷۰ میلادی در حوزه برنامه ریزی های توسعه کشور ها شاهد نوعی «کور جنسی» در برنامه های توسعه در جهان هستیم با شکل گیری جریانات فمینیسمی و تاکید آنها بر برابری نقش زنان دربرنامه های توسعه در دهه ۹۰ شاهد رشد نظریات پیرامون نقش برابر زنان در توسعه هستیم. این نظریات سعی می نمودند مبتنی بر پارادایم حاکم بر جوامع غرب نقش جنسیت و زنان را در حوزه توسعه وشاخص توسعه انسانی(HDI) و شاخص توسعه جنسیتی(GDI)شاخص توانمندسازی جنسیتی ( GEM ) تعریف نمایند. بر این اساس در اسناد توسعه ملی و بین المللی راهبردهای متعددی در موضوع جنسیت و علی الخصوص زنان تدوین و به صورت یک نسخه جهانی به سایر کشورهای درحال توسعه نیز تجویز گردید.
🔹در کشور ما پس از انقلاب اسلامی به جز برنامه اول و دوم توسعه که "کور جنس" بودند مابقی برنامه های توسعه سعی نمودند جنسیت را در مفهوم توجه به زنان لحاظ نمایند اما به دلیل فقد "نظریه بومی جنسیت در توسعه" این برنامه ها عمدتا وامدار نظریات عرصه بین المللی می باشند.
🔹 به طور مثال برنامه سوم توسعه وامدار نظریه زن در توسعه(اثر پیشگام استربوسراپ۱۹۷۰) برنامۀ چهارم مبتنی بر نظریه جنسیت و توسعه می باشد آنچه در این زمینه مهم میباشد؛ خلاء نظریه بومی جنسیت در برنامه ریز های توسعه؛ مبتنی بر فهم نظریات رایج جهانی و لحاظ ویژگی های ایرانی و گفتمان انقلاب اسلامی نسبت به زن و عرضه و تولید نظریه بومی باشد.
🔹 این خلا نظری باعث گردیده برنامه های توسعه در کشور دچار اعوجاج نظری شوند از آن سو در عرصه بین المللی در شاخص توسعه جنسیتی کشور ما در رتبه های پایین جهان قرار گیرد.
همچنین نبود نظریه بومی باعث گردیده در داخل کشور دچار تعارض برنامه ای شویم به طور مثال ورودی دختران در دانشگاه در سالهای اخیر در نزدیک به شصت درصد می باشد اما اشتغال پایدار زنان کمتر از ۱۹ درصد نمونه ای از این پارادوکس های کارکردی و برنامه ای است!
⁉️حال سوال اینجاست؛ مراکز، پژوهشکده ها و اندیشکده ها مرتبط در کشور با وجود بودجه های هنگفت و میزهای سیاست گذار تا چه اندازه در این خلاء نظری نقش داشتند؟!
@Banou_negar
هدایت شده از بانو نگار
هوالناطر
🔹آسیب شناسی مساله زن در کشور
یادداشت ۱
✍ زهرا عباس پور
آنچه این روزها به عنوان یک کنشگر حوزه زن و خانواده بسیار می بینم و می شنوم شکل گیری جلسات و محافلی است که ناظر به اتفاقات چهار ماه گذشته و اضطرا. اجتماعی، سعی دارند ورودی در حوزه مسائل مربوط به زنان داشته باشند هر چند شکل و محتوای این گونه جلسات نشان می دهد آنچه در گام اول باید دقیق فهم گردد فقدان آسیب شناسی مسئله زن در چهار دهه از انقلاب اسلامی می باشد این سلسله یادداشت ها سعی دارد با واکاوی مسئله زن در جمهوری اسلامی به بخشی از اشکالات در ساحت سیاستگذاری قانون گذاری برنامه ریزی بپردازد.
۱- خلاء نظری در ساحت برنامه ریزی های توسعه در موضوع جنسیت
تا قبل از دهه ۷۰ میلادی در حوزه برنامه ریزی های توسعه کشور ها شاهد نوعی «کور جنسی» در برنامه های توسعه در جهان هستیم با شکل گیری جریانات فمینیسمی و تاکید آنها بر برابری نقش زنان دربرنامه های توسعه در دهه ۹۰ شاهد رشد نظریات پیرامون نقش برابر زنان در توسعه هستیم. این نظریات سعی می نمودند مبتنی بر پارادایم حاکم بر جوامع غرب نقش جنسیت و زنان را در حوزه توسعه وشاخص توسعه انسانی(HDI) و شاخص توسعه جنسیتی(GDI)شاخص توانمندسازی جنسیتی ( GEM ) تعریف نمایند. بر این اساس در اسناد توسعه ملی و بین المللی راهبردهای متعددی در موضوع جنسیت و علی الخصوص زنان تدوین و به صورت یک نسخه جهانی به سایر کشورهای درحال توسعه نیز تجویز گردید.
🔹در کشور ما پس از انقلاب اسلامی به جز برنامه اول و دوم توسعه که "کور جنس" بودند مابقی برنامه های توسعه سعی نمودند جنسیت را در مفهوم توجه به زنان لحاظ نمایند اما به دلیل فقد "نظریه بومی جنسیت در توسعه" این برنامه ها عمدتا وامدار نظریات عرصه بین المللی می باشند.
🔹 به طور مثال برنامه سوم توسعه وامدار نظریه زن در توسعه(اثر پیشگام استربوسراپ۱۹۷۰) برنامۀ چهارم مبتنی بر نظریه جنسیت و توسعه می باشد آنچه در این زمینه مهم میباشد؛ خلاء نظریه بومی جنسیت در برنامه ریز های توسعه؛ مبتنی بر فهم نظریات رایج جهانی و لحاظ ویژگی های ایرانی و گفتمان انقلاب اسلامی نسبت به زن و عرضه و تولید نظریه بومی باشد.
🔹 این خلا نظری باعث گردیده برنامه های توسعه در کشور دچار اعوجاج نظری شوند از آن سو در عرصه بین المللی در شاخص توسعه جنسیتی کشور ما در رتبه های پایین جهان قرار گیرد.
همچنین نبود نظریه بومی باعث گردیده در داخل کشور دچار تعارض برنامه ای شویم به طور مثال ورودی دختران در دانشگاه در سالهای اخیر در نزدیک به شصت درصد می باشد اما اشتغال پایدار زنان کمتر از ۱۹ درصد نمونه ای از این پارادوکس های کارکردی و برنامه ای است!
⁉️حال سوال اینجاست؛ مراکز، پژوهشکده ها و اندیشکده ها مرتبط در کشور با وجود بودجه های هنگفت و میزهای سیاست گذار تا چه اندازه در این خلاء نظری نقش داشتند؟!
@Banou_negar
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
40M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان. ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
#دیدار_بانوان_با_رهبری
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
@BDON_SANSOR
امشب ۲۴دی ۱۴۰۱
توران ولی مراد در برنامه جهان آرا شبکه افق
موضوع بحث: راه طی شده در امورزنان و خانواده و آسیب شناسی آن و راه برون رفت از آسیب
ساعت برنامه: ۲۲ الی ۲۳:۳۰
@iranzanan
شبکه ایران زنان
امشب ۲۴دی ۱۴۰۱ توران ولی مراد در برنامه جهان آرا شبکه افق موضوع بحث: راه طی شده در امورزنان و خانوا
از مقامات بالا فرمان داده شد من در برنامه امشب جهان آرا نباشم
مشکلات حوزه زنان و خانواده همه حل است
معاونت زنان رئیس جمهور، پستی با خروجی سوزاندن فرصت ها
توران ولیمراد*
همانطور که رییسجمهوری، در خدمت همه ملت است معاون امور زنان و خانواده او هم باید در خدمت همه زنان باشد. زنان شهری تا روستایی، عشایری تا دامدار و باغدار و شالیکار، خانهدار و خودسرپرست تا سیاستمدار و حقوقدان، کارآفرین و کارگر تا توانمند و ناکارآمد، آسیبدیده و مددجو تا مددکار و کارمند، کارشناس و تحلیلگر تا روزنامهنگار و نویسنده، زنان از تشکلهای مدنی و احزاب تا دانشگاهی و حوزوی، دختران جوان و دانشجویان تا سالمندان و غیره همه از اقشار مختلف زنان هستند.
سوال این است که دولت سیزدهم چه طرح ملی یا بینالمللی در حوزه زنان و خانواده به جریان انداخته؟
همانطور که نهاد ریاستجمهوری خودش دستگاه اجرا نیست و اجرا وظیفه دستگاههاست معاونت امور زنان و خانواده نیز جایگاهش ستادی است و نه اجرایی. این جایگاه به این معنی نیست که معاونت با اجرا کاری ندارد. برعکس معاونت از آنجا که معاون رییسجمهوری است و زیرمجموعه نهاد ریاستجمهوری موظف است که پیگیر باشد تا دستگاههای اجرایی در حوزه زنان و خانواده و رفع مشکلات و معضلات مرتبط با آن فعال باشند. وارد اجرا شدن آن هم به صورت اندک و گرفتن گوشه کار دقیقا از اشکالات کاری معاونت است. کدام طرح ملی توسط معاونت پیگیری شده که توسط دستگاههای اجرایی در حال انجام باشد؟
معاونت کدام راه را باز کرده؟ کدام لایحه را برای تصویب و قانونی شدن به جریان انداخته؟
معاونت امور زنان و خانواده رییسجمهوری چه ماموریتهایی دارد که بر زمین مانده:
– فعال کردن دستگاههای اجرایی در جهت رفع مشکلات زنان و خانواده: معاونت باید متوجه شود که با امکانات اندک و به لحاظ جایگاهی دستگاه اجرایی نیست که بخواهد خودش گوشهای از کار را بگیرد کما اینکه همین کار را کرده است. این کار دقیقا خودش به معنای تایید و تثبیت مشکلات زنان و خانوادههاست. در مقابل معاونت به بهانه جایگاه ستادی نمیتواند از زیربار مسوولیت اجرای طرحها شانه خالی کند، که کارهای بر زمین مانده گواه است که این کار را میکند.
– اصلاح قوانین و رفع خلأهای قانونی: از مهمترین وظایف معاونت تهیه لوایح برای رفع خلأهای قانونی در جهت اصلاح امور است. قوانین مربوط به خانواده متناسب با شأن و جایگاه زن در نظام برآمده از انقلاب اسلامی نیست. این قوانین به طور قطع احتیاج به اصلاحات زیادی دارند که بر زمین ماندهاند.
– از مهمترین وظایف معاونت فعال بودن در حوزه بینالملل است. کشورهای اسلامی، کشورهای منطقه و نظام بینالملل احتیاج به معرفی، تعیین راهبردها، محورها، برنامههای اجرایی و عملی حاصل نظام برآمده از انقلاب اسلامی دارند.
زنی که انقلاب اسلامی به صحنه آورده، تصمیمگیر و تصمیمساز و موثر و نقشآفرین است که هم خانه را دارد و هم در جامعه و جهان نقشآفرینی میکند. الگویی است که هم در داخل و هم برای نظام بینالملل باید روشن و ارائه شود. دولتها در تعیین این نقطه در داخل کوتاهی کردهاند، بدیهی است که در ارائه و عرضه آن برای جهان هم نقش خود را به درستی ایفا نکرده باشند. عدم تعیین این نقطه مطلوب به معنی تداوم انجام کارهای سلیقهای و حتی عدم انجام ماموریت است؛ چون نقطه مطلوب روشن نیست. قانون ششم توسعه، برنامه پنج ساله دولت را مشخص کرده که همه آنها به تمامی درحوزه زنان و خانواده بر زمین است و نشان عدم توانایی معاونت امور زنان و خانواده است. از ندادن برنامه جامع توانمندسازی زن سرپرست خانوار تا عدم استفاده از ستاد ملی زن و خانواده تا عدم حرکت در مسیر عدالت جنسیتی. یکسان بودن زن و مرد در جایگاه و هویت انسانی و قاعدتا اصلاح قوانین و انجام فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی بر همین مبنا را بر عهده معاونت زنان رییسجمهوری میگذارد که همه بر زمین ماندهاند، همینطور حرکت برای تثبیت عدالت جنسیتی.
عدم کفایت معاونت امور زنان و خانواده با بستن دهانها و خاموش کردن بلندگوی معترض و منتقد رفع نمیشود، معاونت باید برای ترک فعلها و فرصتسوزیهایش پاسخگو باشد، نه مشغول حرفهای بدون تحقیق و بدون پشتوانه.
http://iranzanan.com/3701/
سرمقاله روزنامه جهان صنعت امروز ۲۷دی