فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بارش زیبای باران در حرم مطهر امامین جوادین
@iraq_farsi
👆🏻 تصويــــــــــــــــر
تاکید السودانی بر اهمیت افزايش همكارى میان دولت و پارلمان
عراق ب فارسى - محمد شياع #السودانى نخست وزیر #عراق در دیدار با محمود #المشهدانى رئیس پارلمان اين کشور ضمن تبريك انتخاب وى براى رياست پارلمان بر اهمیت گسترش همکاری میان قوه مجریه و مقننه تأكيد كرد.
@iraq_farsi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ويدئــــــــــــــــــو
بارش شديد باران و تگرگ و همچنين جارى شدن سيلاب هاى خيابانى در #بغداد و بسيارى از استان هاى #عراق همچنان ادامه دارد.
@iraq_farsi
🔴 ورود 19 کامیون حامل کمکهای عراق برای آوارگان لبنانی به سوریه
عراق ب فارسى - عتبه عباسيه اعلام كرد كه پنجمین محموله کمکهای بشردوستانه به ملت #لبنان در پاسخ به ندای مرجعیت دینی در نجف برای کاهش رنج ملت لبنان و تامین نیازهای آنها وارد سوریه شد.
این کاروان شامل 19 کامیون حامل تقریبا 8 هزار سبد غذایی و 16 هزار پتو همزمان با کاهش دمای هوا، علاوه بر گوشت و مواد غذایی متنوع است.
@iraq_farsi
👆🏻 تصويـــــــــــــــــــر
قاسم #الاعرجى مشاور امنیت ملی #عراق برای شرکت در کنفرانس تقویت همکاری های بین المللی برای مبارزه با تروریسم و ایجاد مکانیسم هاى حفاظت از مرزها وارد #کویت شد.
@iraq_farsi
🔴 هشدار مقتدی صدر به دولت عراق درباره موافقت با راهکار دو دولتی
عراق ب فارسى - #مقتدى_صدر رهبر جریان صدر: غرب برای خواری و ذلت ما برنامه ریزی کرد و به دولت عراق درباره دخالت در این موضوع هشدار میدهیم.
ما پیروان حضرت محمد (ص) و علی (ع) هستیم و مواضع ما روشن است؛ فلسطین فقط یک کشور به پایتختی #قدس شریف است و دولت دومی وجود ندارد که ایجاد شود.
#فلسطین از نهر تا بحر عربی است و صهیونیستها فقط اشغالگران تروریست هستند و توافقهای #انگلیس و غرب را به رسمیت نمیشناسیم.
اگر دولت #عراق در این موضوع دخالت کند، مشمول قانون جرم انگاری خواهد شد همانطوری که از #عربستان میخواهیم درباره این مساله دقت کند و رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناسد.
@iraq_farsi
18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ويدئــــــــــــــــــو
مشاور السودانى: ايران از عراق به عنوان اهرم فشارى عليه آمريكا استفاده مى كند
عراق ب فارسى - "ابراهيم الصميدعى" مشاور نخست وزير عراق: پيش بينى ميكنم به زودى شاهد يك عمليات نظامى عليه #عراق باشيم، چرا كه پايگاه خبرى "اكسيوس" عنوان كرد كه پاسخ ايران از عراق خواهد بود، همچنين حساب رهبر ايران در شبكه اجتماعى "ايكس" پاسخ را به عنوان پاسخ محور قلمداد كرد، بنابراين اين يك بازى سياسى بزرگ براى تحت فشار قرار دادن #آمريكا از طريق عراق است تا آمريكا نيز به #اسرائيل فشار بياورد تا قطعنامه 1701 را قبول كند. قطعاً ايران نمى خواهد حاكميت شيعه در عراق به خطر بيفتد اما به عنوان اهرم فشار از آن استفاده مى كند.
@iraq_farsi
🔴مهـــــــــــــــــــــم
سخنان آیتالله #سیستانی در دیدار نماینده ویژه سازمان ملل با ایشان
عراق ب فارسی: آیت الله العظمی #سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق در دیدار نماینده ویژه سازمان ملل با وی گفت: عراقی ها به ویژه نخبگان آگاه باید از تجربیاتی که از سر گذرانده اند درس بگیرند و تمام تلاش خود را برای غلبه بر ناکامی های خود به کار گیرند و برای دستیابی به آینده ای بهتر برای کشور خود که در آن همه از امنیت و ثبات برخوردار باشند، سخت تلاش کنند.
🔸وی همچنین درد عمیق خود را از فاجعه جاری در #لبنان و #غزه و تأسف شدید خود را از ناتوانی جامعه جهانی و نهادهای آن در تحمیل راه حل های مؤثر برای توقف آن یا حداقل خنثی کردن کشتار غیرنظامیان و تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین بیان کرد.
@iraq_farsi
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ويدئــــــــــــــــــو
ديدار آیت الله العظمی سيد على #السیستانی در دیدار #محمد_الحسان نماینده ویژه سازمان ملل در عراق.
@iraq_farsi
🔴 عمار الحكيم: نقطه نظرات آيت الله سيستانى چراغ راه كشور است
عراق ب فارسى - عمار #الحكيم رئيس جريان حكمت ملى عراق ضمن تأييد قاطع تمام نقاط ذكر شده از سوى "امام سيستانى" در خصوص تقويت جايگاه منطقه اى و بين المللى #عراق، "نقطه نظرات پدرانه" آيت الله #سيستانى را به عنوان چراغ راه كاملى براى كشور و در راستاى منافع ملت هاى منطقه و جهان توصيف كرد.
@iraq_farsi
🔴 تأکید عراق بر ضرورت دور ماندن كشور از تنش هاى منطقه
عراق ب فارسى - فؤاد حسين وزیر خارجه عراق در گفت وگوی تلفنی با همتای آذربایجانی خود بر اهمیت توقف گسترش درگیری در منطقه و دور نگهداشتن #عراق از خطرات آن و جلوگیری از استفاده از حریم هوایی این کشور در این درگیری تأکید کرد.
@iraq_farsi
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ويدئــــــــــــــــــو
جنبش #النجباء عراق منتشر كرد؛
به زودى اتفاقات بزرگى در پيش است
@iraq_farsi