eitaa logo
مطالعات عراق
103 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
707 ویدیو
24 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
بهاء الأعرجی: سیاست متعادل آقای سودانی در برخورد با پرونده‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، عراق را قادر ساخت تا در ارائه راه‌حل‌های عملی برای بحران‌های منطقه ابتکار عمل را به دست گیرد و برخی کشورها را بر آن داشت تا در این زمینه از او کمک بگیرند و موضوعی مخفی نیست که عراق دوباره به جایگاه و نقش پیشگام و محوری در منطقه را بازگردد.
♦️تصاویری از تروریست هایی که برای حمله به حرم حضرت زینب سلام الله علیها برنامه ریزی کرده بودند. انتشار با
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دستگیری تروریست های داعشی که قصد انفجار حرم حضرت زینب سلام الله علیها را داشتند. انتشار با
♦️مهند العقراوی عضو اتحادیه میهنی کردستان در گفتگو با العهد: کشورهایی هستند که از «حسن همسایگی» برای دستیابی به اهداف توسعه طلبانه بهره برداری می کنند. ترکیه اهداف توسعه طلبانه خود را در عراق و سوریه پنهان نمی کند. - ترکیه بخشی از طرح "خاورمیانه جدید" است. دولت عراق باید اقدامات بزرگتر و فراتر از صدور بیانیه هایی برای محکومیت ترکیه انجام دهد. اتحادیه میهنی تاوان مخالفت خود با تهاجم ترکیه به شمال عراق را می پردازد. -دولت های بغداد و اربیل و تمامی نیروهای سیاسی اعم از اعراب و کردها در قبال اشغالگری ترکیه مسئول هستند. انتشار با
🔺 فالح الفیاض رئیس سازمان الحشد الشعبی امروز شنبه، در سخنرانی خود در مراسم پنجمین سالگرد شهادت فرماندهان پیروزی در استان نینوا تأکید کرد که نیروهای مسلح و امنیتی عراق امروز از هر زمان دیگری تواناتر و آماده‌تر هستند.
🔺 محمد السودانی نخست‌‌وزیر عراق در پیامی، درگذشت حاج محمد کاظم الخشالی شخصیت اجتماعی برجسته عراقی و صاحب قهوه‌خانه الشابندر (شهدا) را تسلیت گفت. آقای الخشالی که ۴ تن از فرزندان خود را در جریان انفجار تروریستی خیابان المتنبی در سال ۲۰۰۷ از دست داده بود، به گفته السودانی یک شخصیت اجتماعی، نماد فرهنگی و نمونه صبر و استقامت به شمار می‌رفت.
🔺 محمد الحسان نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق در اظهاراتی تأکید کرده عراق نباید نگران باشد، زیرا سازمان ملل در امور داخلی این کشور مداخله‌ای نخواهد کرد.