⭕️بدر الزیادی عضو کمیسیون امنیت درخصوص موضوع جنایت الفرحاتیه تصریح کرد:
🔹کمیته اولی که متشکل از مجلس و واحدهای نظامی بود به محل حادثه رسید و به اطلاعات امنیتی به طور کامل و دقیق از این حادثه از طریق شهروندان و خانواده های قربانیان دست یافت.
🔹چهار نفر از شهدای این قضیه، از حشد الشعبی هستند.
🔹کمیته های عالی تشکیل شده که یکی به دستور نخست وزیر مصطفی الکاظمی و دیگری به دستور رئیس مجلس محمد الحلبوسی هستند از طریق سرنخ های اولیه از این حادثه به هویت مجرمانی که این جنایت را انجام دادند دست یافته اند پس از طریق ادله و شهود فهمیده شده است که این قضیه یک قضیه جنایی و کیفری بوده است و تحقیقات نیز همچنان ادامه دارد و نتیجه کمیته های حقیقت یاب تا دو روز آینده اعلام خواهد شد.
🔹کمیته تشکیل یافته از طرف مجلس، تقصیرهای واحدهای نظامی مسئول در منطقه را مشخص کرده است و گزارشی مفصل به رئیس مجلس فرستاده خواهد شد و وی نیز توصیه ها و پیشنهادهای خود را به فرمانده کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع و وزارت کشور اعلام خواهد کرد.
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
#تحليل
🔶فواید اقتصادی برای احیای رآکتور هسته ای اوسیراک (تموز)
🔹نخست وزیر مصطفی الکاظمی در سفری که ماکرون به بغداد داشت، ایده احیای رآکتور هسته ای اوسیراک را با تغییر اسم آن به عنوان رآکتور هسته ای "صلح" با رئیس جمهور ماکرون مطرح کرد اما در حقیقت این ایده یک ایده عجیبی بود زیرا امکان ندارد که رآکتورهای هسته ای اوسیراک بازسازی شوند و این به خاطر تبدیل شدن محیط آن جا به محلی آلوده و بیماری زا است که ما تلاش داریم که از این محیط و آلودگی و گازهای سمی و هسته ای که این محیط پخش می کند، رهایی یابیم؛ گازهایی که در پایان توانستیم با توانایی های عراقی ها آن ها را تفکیک کرده و خطر آن را از بین برده و به زیر زمین هدایت کنیم.
🔹اما درخصوص ساخت نیروگاه های جدید برای تولید انرژی برق پس این موضوع ربطی به رآکتورهای هسته ای اوسیراک نیز ندارد زیرا این موضوع فاقد فواید اقتصادی است زیرا ساخت یک رآکتور هسته ای با تولید برق 1000 مگاوات بین سه تا پنج میلیارد دلار هزینه دارد درحالی که ساخت نیروگاه های عادی تولید برق که با سوخت گاز کار می کنند و میزان تولید برق آن ها نیز 1000 مگاوات است بین 700 میلیون تا 1 میلیارد دلار هزینه دارد و این بدان معناست که هزینه اولیه نیروگاه های انرژی هسته ای بین سه تا پنج برابر هزینه ساخت نیروگاه های تولید انرژی برقی می باشد که با سوخت گاز عمل می کنند.
🔹کما این که تولید انرژی و سوخت و رهایی از آلاینده های هسته ای باعث می شود که هزینه تولید برق از انرژی هسته ای بیشتر از انرژی های جایگزین دیگر و به طور مشخص بیشتر از هزینه تولید برق از انرژی خورشیدی باشد؛ انرژی که بهترین جایگزین برای تولید برق در عراق است و هزینه تولید آن امروزه یک پنجم هزینه تولید برق از انرژی هسته ای می باشد.
🔹اما بزرگ ترین مشکلی که ممکن است در راه احداث نیروگاه های انرژی هسته ای با آن رو به رو شویم مربوط به مدت زمان احداث آن می باشد که بین پنج تا ده سال احداث یک نیروگاه برق که با انرژی هسته ای کار می کند، به طول می انجامد اما ساخت نیروگاه های برق که با منابع انرژی دیگری کار می کنند پس بین یک تا سه سال به طول می انجامد و این به غیر از خطرات زیست محیطی و استفاده مقادیر بسیاری از آب برای خنک کردن تجهیزات این نیروگاه است و این مورد تأثیر منفی بر محیط زیست دارد و بزرگ ترین خطری که امکان دارد که ساخت این نیروگاه ها با آن رو به رو شوند، خطرات غیر قابل پیش بینی است که ممکن است باعث ایجاد حوادث زیست محیطی بزرگ و وحشتناک به مانند آن چه که در روسیه یا ژاپن رخ داد، بشود.
🔹همچنین برخی کشورها نیز به توقیف تمامی نیروگاه های هسته ای خود شروع کرده اند که از میان آن ها می توان به آلمان و فرانسه و سوییس و بلژیک اشاره کرد پس این کشورها تصمیم گرفتند که وابستگی خود به برق از انرژی هسته ای را کاهش داده و فعالیت هیچ رآکتور هسته ای را هنگامی که عمر پیش فرض آن که حدود دو سال است، به پایان می رسد، در این زمینه تمدید نکنند.
🔹اما کشورهای دیگر مانند اتریش و ایتالیا و استرالیا پس تصمیم گرفتند که هیچ نیروگاه هسته ای را برای تولید برق در کشورهای خود نسازند و در سال 2017 شرکت "westinghouse" که بزرگترین شرکت ساخت نیروگاه های انرژی هسته ای است، ورشکستگی خود را اعلام کرد و شرکت "Areva" نیز که در اختیار دولت فرانسه است ضرری نزدیک به 12.3 میلیارد دلار را برای خود ثبت کرد و شرکت های انرژی هسته ای در هر یک از کشورهای آلمان و انگلیس و فرانسه و کره جنوبی بین 75 الی 89 درصد از ارزش سهام خود را از دست دادند کما این که طبق گزارش تحلیلی بلومبرگ، نیمی از نیروگاه های هسته ای در ایالات متحده آمریکا، ضرری بالغ بر 2.9 میلیارد دلار را برای خود ثبت کردند.
✍️محمد توفیق العلاوی (نامزد نخست وزیری اسبق عراق)
💢 پی نوشت: رآکتور هسته ای اوسیراک در زمان صدام قرار بود با همکاری فرانسوی ها تأسیس شود اما در سال 1980 توسط نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد هدف قرار گرفت و آسیب های قابل توجهی دید و یک سال بعد نیز رژیم صهیونیستی از ترس این که عراق دارای سلاح هسته ای بشود، طی یک حمله هوایی آن را به طور کامل نابود کرد.
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
🔵 دیدار مصطفی الکاظمی نخست وزیر با بوریس جانسون نخست وزیر انگلستان
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
🔵 علی فاهم روزنامه نگار و فعال رسانه ای عراقی در واکنش به موضوع کمک مالی بانک الرشید برای ازدواج دوم کارمندان عراقی نوشت:
آیا می دانید که نسبت زنان عراقی در مقابل مردان به ۶۰درصد رسیده است و علت آن هم جنگ ها، درگیری ها و حوادث بوده است؟
آیا می دانید که لشکر زنان بیوه، مطلقه و ایتام چند نفر است؟
آیا می دانید که به علت عدم ازدواج و تعداد زیاد دختران بدون شوهر، انحرافات جنسی و فساد های اخلاقی چقدر افزایش پیدا کرده است؟
به خدا که اگر من قدرت داشتم تمام مردان عراقی را مجبور می کردم که برای بار دوم ازدواج کنند.
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
⭕ نعیم العبودی نماینده پارلمان عراق در انتقاد از نگاه افراد به انتخابات امریکا و تاثیر آن بر عراق نوشت:
چشم ها همه متوجه انتخابات ایالات متحده است گویی که سرنوشت دنیا به نتایج این انتخابات گره خورده است.
خلاصه کنم:
هر کسی که در انتخابات امریکا پیروزی شود نه عادی سازی روابط با اسرائیل حاصل می شود نه کسی از گرسنگی می میرد نه کسی تسلیم می شود و نه کسی دچار وحشت می شود!
تاریخ گواه خواهد بود...
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
🔵 عزت الشابندر سیاستمدار عراقی در واکنش به سفرهای اروپایی مصطفی الکاظم از وی درخواست کرد که پس از بازگشت به عراق، دستاوردهای این سفر را برای مردم روشن کند.
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
🔴 وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد سفیر ایران در بغداد آقای ایرج مسجدی را به بهانه ارتباط با سپاه در فهرست تحریمها قرار داد.
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
تحولات عراق 🇮🇶
🔴 وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد سفیر ایران در بغداد آقای ایرج مسجدی را به بهانه ارتباط با سپاه د
⭕ سمیر عبید فعال سیاسی و پژوهشگر عراقی در واکنش به تحریم سفیر ایران در بغداد توسط آمریکا به بهانه انتقال پول به شبه نظامیان نوشت:
اگر آمریکا واقعا عراق را اینچنین دوست دارد که نمیخواهد از سفیر ایران و سپاه آسیبی ببینند
پس چرا در زمینه برق و درمان و...به عراق کمک نمی کند؟
پس چرا داعش را در خاک عراق بوجود آورد؟
پس چرا با سیاسیون فاسد عراقی که داد مردم را درآورده اند تعامل می کند؟
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
🔴 صادق الموسوی پژوهشگر عراقی مدعی شد که مصطفی الکاظمی در سفر خود به لندن با جراد کوشنر( داماد ترامپ و دلال سازش با اسرائیل در منطقه) دیدار کرده و در این دیدار درباره گام های اولیه عادی سازی روابط با اسرائیل صحبت کرده اند.
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶