بزرگی می گفت :
مانند تمبر پستی باشید؛
به یک چیزی بچسبید تا به مقصد برسید.
✏️📜
اما تمبر چیست و چه کارکردی دارد؟
تمبر پستی مدرکی چاپی است که نشاندهندهٔ پیشپرداخت مبلغی برای خدمات پُستی است.
تمبر معمولاً بهصورت کاغذی کوچک و چهارگوش تهیه میشود که در چهارسوی آن، حالت دندانهدار دارد و در پشت آن چسبی خاص مالیده شده که با برخورد آب، خاصیت چسبندگی پیدا میکند.
همین؟
بله همین.
کاغذی چهارگوش که با نیم قطره ای آب ظرفیت چسبندگی پیدا می کند،
و یک نامه را یک پیام را که برای خودش جهانی دارد از مبدأ به مقصد می رساند!
گاه این تمبر برای مردم از نامه دوست داشتنی تر است!
من یک اشاره میکنم تو خودت روی آن کار کن!
برخی ها به اندازه یک تمبر پستی برای پیام رسانی اثربخش نیستند!!
-از بس تعلل و تردید و..
-از بس بی برنامه و سرگردان و
-مدام از این پیام به آن پیام، از این گروه به آن گروه.!
--اولی: این تمبر چسبندگی ندارد، بنداز دور!
دومی:یک ذره دارد بزن رو پاکت شاید بچسبه!
اولی: نه بابا ارزشش رو نداره، نامه مهمه به مقصد نمی رسونه!
همین را می خواستی؟
خب خودت را جمع و جور کن به یک نامه بچسب و تا انتها برو و به مقصد برسون!
قبول دارم برخی نامه ها پول دارند برخی نامه ها زور؛
برخی نامه ها سست اند و وصله ناجور؛
البته برخی نامه ها فقیرند اما ممکنه مهم باشند و برای تو هیچی نداشته باشند، هیچی!
تازه ممکنه تهمت و توهین و..
اما اگه خوب اند بچسب و تا انتها برو،
بذار تو عمرت یک نامه را به انتها رسونده باشی!
صد نامه نوشتم من صد راه نشان دادم/یا نامه نمی خوانی یا راه نمیدانی!
https://eitaa.com/irbkj_ir
📗✏️🇮🇷
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
مظهرآرامش باش.
درهر لحظه ازحیات، ارتباط الهیخود را با همهٔ خلقت،
با همه افراد،
مکان ها و اشیاء،
احساس و بیان نما.
هر تقصیری را بپذیر.
به هر نشاطی که رسیدی تقسیم کن،
به هر رنج و زحمتی که رسیدی پنهان کن،
وقتی که چیزی خوب پیش نمی رود،
فکر بد نکن!
بیندیش که چه بسیار
چیزهای خوب، حرف ها و پیام های خوب پیش نرفتند!!
چه بسیار «باید» ها و «شاید» ها
و «خواستن» ها و «دعوت» ها
«شنیده» شدند اما از ترس «فعل» انجام دادن گریختند و خودشان را در میدان «سرشلوغی های خودساخته» گم کردند!؟
آدم ها گاه یادشان می رود که پله های نردبان، جای مناسبی برای استراحت،
جایی برای توجیح،
جایی برای بهانه ها و نديدن ها و نشنیدنها نیست!
یادت باشد
اَلااااا، اِلی اللهِ تَصیرُالاُمور(شوری 53)
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
سلام صبح زیبا و با صفای چهارشنبه تون بخیر وشادی و همواره در روستای آرامش خویش، سرشار سلام و صلوات و موفق و سربلند
روزگار بگذرانید. ان شاءالله
https://eitaa.com/irbkj_ir
📗✏️🎬📽️🥀🇮🇷🏡🏡🏡🌱🥬☘️🌳🌳🌳🏕️🐑🐄
⚠️💧رئیس سازمان هواشناسی: کمبود آب حتی در زمستان پربارش هم جدی است.
⚠️رئیس سازمان هواشناسی با بیان اینکه در حوزه تغییر اقلیم و احتمالات حاکم، باید سناریوهای بدبینانه را مد نظر قرار دهیم، گفت: حتی اگر زمستان پربارشی داشته باشیم، بهدلیل خشکسالیهای چندساله، مساله کمبود آب برای ما جدی است
🌨
رئیس سازمان هواشناسی در پاسخ به این پرسش که چرا پیشبینی هواشناسی مبنیبر بارشهای زیاد در پاییز محقق نشد، گفت: پیشبینیهای بلندمدت بر اساس شواهد و نقشه انجام میشود و این اطلاعات پیشگویی نیست بلکه به کمک روشهای ریاضی و معادلات جوی و از مدلهای مرسوم دنیا برای این کار انجام میشود. در شهریورماه و قبل از آن، نشان از روند افزایش بارش در کشور داشتیم و این الگوها حفظ شد، با وجود این بارشهای خوبی در آبان و آذر اتفاق نیفتاد.
🌨ما از مدلهای آلمان، فرانسه، انگلستان و ژاپن برای پیشبینی هواشناسی استفاه میکنیم و این مدلها نیز افزایش بارشها در پاییز امسال را فرانرمال نشان میداد.
🌨تاجبخش خاطرنشان کرد: طی دهههای اخیر، پیشبینیهای بلندمدت اساسا بر پایه احتمالات بیان میشوند که این پیشبینیها بارشهای بیش از نرمال را نشان میدادند. با وجود پیشبینی بارش نرمال و فرانرمال بهخصوصی برای غرب کشور، ۳۰ تا ۵۰ درصد احتمال وجود دارد که این پیشبینیها محقق نشود.
وی ادامه داد: چندین سال است که در کشور کاهش بارش و استفاده بیرویه از آبهای زیرزمینی را داریم البته مدیریت کشور را نمیتوان تنها بر مبنای پیشبینیهای هواشناسی انجام داد بلکه حوزههای مختلف باید سناریوهای مختلف خوشبینانه و بدبینانه را پیشبینی و برای آن برنامهریزی کنند. اگر روند کمبارشی ادامه داشته باشد، برای مدیریت منابع آب کشور باید برنامهریزی شود.
⚠️📉در خصوص زمستان هم از آنجایی که امسال، سالی گرمتر از نرمال بود، در حوزه تغییر اقلیم و احتمالات حاکم باید سناریوهای بدبینانه را مد نظر قراردهیم. حتی اگر زمستان پربارشی داشته باشیم، بهدلیل خشکسالیهای چندساله، این موضوع با بارشهای فرانرمال هم جبران نمیشود بنابراین حتی در صورت زمستان پربارش هم، مساله کمبود آب برای ما جدی است.
🌨وی درباره تفاوت بارشها در ایران در مقایسه با کشورهای همسایه توضیح داد:
الگوی بارش در کشورهای هممرز حتما شبیه به هم نیست و توپوگرافی و مسیرهای جوی در این زمینه نقش زیادی دارد بنابراین قرار نیست سامانههای بارشی ترکیه حتما وارد ایران شوند. در عین حال میانگین بارش در ترکیه ۵۰۰ میلیمتر و در ایران ۲۳۰ میلیمتر است.
رئیس سازمان هواشناسی درباره موضوع باروری ابرها اظهارکرد: باروری ابرها موضوع علمی قابل انجام و قابل بررسی است. سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرده فعالیتها بهعنوان عاملی برای حل مشکل خشکسالی میتواند مورد بررسی قرار گیرد و در برخی مناطق با بارورسازی ابرها، افزایش بارش بهصورت آزمایشگاهی تجربه شده است اما سازمان جهانی هواشناسی بارورسازی ابرها را بهعنوان راهحلی عملیاتی برای حل مشکل خشکسالی توصیه نمیکند.
سردار «دُر» ☘️
https://eitaa.com/irbkj_ir
📗✏️📜🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌱🥬🏔️🇮🇷🏔️
چگونه میتوان pH خاک را کاهش داد؟
بسیاری از کارشناسان و کشاورزان بر این باور هستند که برای کاهش pH خاک میتوانند از اسیدهای معدنی مثل سولفوریک اسید، کلریک اسید و نیتریک اسید و یا فسفریک اسید استفاده کنند تا شرایط اسیدی برای خاک فراهم شود ولی نظام طبیعی تنظیم pH در خاک برپایه فعالیت میکروارگانیسمی است یعنی این میکروارگانیسمها هستند که pH را تنظیم میکنند. یعنی ما باید در جهت افزایش جمعیت این موجودات تلاش کنیم تا pH به سمت حالت نرمال پیش رود و نه اینکه بصورت خارجی به خاک اسید اضافه کنیم. این نکته را باید ذکر کرد که اضافه کردن اسیدهای معدنی به خاک به صورت موقت موجب کاهش pH خواهند شد، اما اینکار با ایجاد خطر و شوکهای خطرساز برای میکروارگانیسمهای مفید خاک موجب کاهش فعالیت و حتی مرگ میکروارگانیسمهای مفید میشود. مرگ میکروارگانیسم ها یعنی کاهش ماده آلی خاک یعنی کاهش فعالیت بخش زنده خاک که در نهایت موجب بی دفاع شدن خاک و از بین رفتن حالت تامپونی آن میشود. این روش بصورت موقت عمل کرده و با از بین رفتن میکروارگانیسمهای مفید، خاک تبدیل به خاک کویری و بدون ساختمان خواهد شد که هیچ استفادهای برای کشاورزی ندارد.
مواد مخدر را برای بدن را نظر بگیرید، کسی نمیتواند توان مضاعفی که مصرف مواد مخدر به یک شخص در مراحل اولیه مصرف می دهد را کتمان کند اما بعد از گذشت مدتی وابستگی که به دلیل عدم فعالیت طبیعی بدن اتفاق میافتد توان فرد را از بین برده و حال فعالیت غیر طبیعی موجب مرگ و انحطاط بدن میشود. اسیدهای معدنی اضافه شده به خاک هم همین اثر را روی خاک دارند.
مصرف مستقیم اسیدهای معدنی مثل سولفوریک، نیتریک و کلریک اسید میتواند به مرور زمان با ایجاد مرگ در بخش زنده خاک موجب کاهش ماده آلی پروتئینی خاک شود و این موضوع، خاک زنده یعنی خاک دارای ساختمان را به خاک مرده یعنی خاک بدون ساختمان (کویر) تبدیل کند.
همانطور که میدانید اغلب خاکهای ایران قلیایی بوده و pH بالایی دارند و کمتر جایی را میتوان سراغ داشت که خاک آن منطقه اسیدی باشد. حتی خاکهای شمال ایران با وجود آبشویی بالا حالت اسیدی ندارند و فعالیت میکروارگانیسمها در این خاکها نمیتواند شرایط را برای اسیدی شدن فراهم کند. برای اینکه بتوانیم به حلالیت عناصر در خاک کمک کنیم باید جمعیت میکروارگانیسمهای مفید خاک را افزایش دهیم. درخاکهای با pH بالا هم میتوان عملکرد داشت ولی در این حالت راندمان فعالیت باکتری پایین بوده و طبیعتا جذب عناصر کمتری صورت خواهد گرفت. حتی برخی عناصر در pHهای ۶ هم رسوب میکنند و جذبی رخ نمیدهد.
در کشاورزی روز به این نکته رسیدهاند که برای کاهش pH خاک باید یک عامل کمک کننده به فعالیت میکروارگانیسمهای مفید به خاک اضافه کرد. چرا که بتوان به سرعت پایین اما پایدار این موضوع اتفاق افتد. بهترین عامل برای اینکار گوگرد است. به این خاطر که فرم پایدار گوگرد بصورت گازی است، مقدار آن در خاکها بسیار ناچیز است و باید بصورت خارجی آن را به خاک اضافه کرد. اضافه کردن گوگرد به خاک علاوه بر این که مورد مصرف گیاه واقع میشود باعث میشود که اسیدسولفوریک بصورت مول به مول تولید شود که این اسید سولفوریک (تولید شده از مسیر بیولوژیک) باعث افزایش فعالیت سطح میکروارگانیسمهای هوازی میشود و افزایش این سطح و فعالیت میکروارگانیسمها موجب افزایش حلالیت و جذب عناصر غذایی در خاک میشود. در دنیا به این حالت slow release یا آهسته رهش میگویند. باید توجه کرد که اضافه کردن گوگرد به تنهایی به خاک نمیتواند به تعدیل pH کمک کند چرا که باید همراه آن یک عامل اکسید کننده حضور داشته باشد که این عامل باکتریهای اکسید کننده گوگرد هستند که با اکسید کردن گوگرد باعث آزاد سازی اسید شده و به این طریق pH خاک به سمت اسیدی شدن حرک می کند و فعالیت میکروارگانیسمها در این حالت بسیار بالا میرود پس در نتیجه این فعالیت، حلالیت و جذب بیشتر عناصر شیمیایی اتفاق خواهد افتاد.
بنابراین بهترین و موثرترین راه حرکت به سمت پیاچ مفید برای افزایش حداکثری فعالیت میکروارگانیسمها یا همان حالت اسیدی شدن در خاکهای ایران اضافه کردن گوگرد به همراه باکتریهای اکسید کننده گوگرد و همچنین باکتریها هوازی مفید زنده کننده خاک است.
گوگرد مورد استفاده در کشاورزی دو نوع است : ۱.گوگرد پتروشیمی( استخراج شده از مواد نفتی-آبگریز)
۲. گوگرد معدنی ( طبیعی- آبدوست)
برای جذب در خاک، گوگرد معدنی به دلیل آبدوست بودن توصیه می شود.
مهندس باقری ☘️
همیار گلخانه های ایران
https://eitaa.com/irbkj_ir
📗✏️📜🌱☘️🌳🇮🇷🏔️
✅
کودهای محلول پاشی اثر فوری ولی موقت دارند اما کودهایی که در پای ریشه گیاه (به شکل چالکود یا تزریقی) داده میشه اثر دیرتر ولی با دوام تری دارند، ضمن اینکه مصرف ریشه ای کود گرونترم در میاد.
به عنوان مثال اگر کود سه بیست رو به گیاه یا درخت بپاشید یه تأثیر فوری اما موقت میذاره، و این در صورتیکه اگر همین کود رو به شکل تزریقی یا چالکود برای گیاه تأمین کنیم اثرش دیرتره اما با دوام تر و موثرتره، ضمن اینکه عرض کردیم مصرف ریشه گرونتر در میاد اما ارزشش بیشتره
باز به همین خاطرهست که کودهای محلول پاشی باید مرتب تکرار بشند تا جواب دهی لازم رو داشته باشند.
معمولاً کودهای محلول پاشی برای زمانی استفاده می کنیم که گیاه با کمبود شدید عنصری مواجه شده باشه در این مواقع ابتدا با محلول پاشی نیازفوری اون رو برآورده می کنیم و سپس با کوددهی از طریق ریشه به شکل کامل تر و موثرتری نیاز گیاه یا درخت رو برطرف می کنیم.
https://eitaa.com/irbkj_ir
📗✏️📜🌱☘️🌳🌳🌳🌳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبیاری_هوشمند
🔹این کلیپ رو درباره آبیاری هوشمند ببینید.
ابزاری که تولید داخلی شده و آب را به صورت هوشمند به ریشه گیاه میرساند.
🔹این محصول میتواند خاک گیاهان را در یک رطوبتِ مطلوب نگه دارد و امکان رصد لحظهای ریشهها را فراهم میکند.
#ایده_کسب_وکار
📗✏️📜🎬📽️🌱☘️🌳
اگر چه بصورت انفرادی می توان از این تکنولوژیهای مدرن استفاده کرد اما پیشنهاد می شود در قالب تیم های 5 یا 7 نفره و سرمایه گذاری های مشترک در روستا به سمت این نو آوری ها حرکت کرد.
🌱☘️🌳🌥️🌦️🌧️
https://eitaa.com/irbkj_ir
هدایت شده از همیار گلخانه ایران
🌿هنگامی که جمعیت پسیل پسته در باغ بالاست و مقدار زیادی شکرک هم در زیر درختان مشاهده می شود، یعنی باغ شما خسارت دیده است، هرچند هنوز به برگ ریزی نرسیده باشد.
🌿برای کنترل پسیل پسته چند نکته مهم وجود دارد:
۱- قبل از رسیدن به جمعیت بحرانی حتما کنترل انجام شود(میانگین پنج پوره روی برگ)
۲-استفاده از ترکیبات تقویتی و محافظتی مانند سیلیکات های پتاسیم، و محلول های پتاسه در کاهش جمعیت کمک کننده خواهند بود.
۳- در جمعیت های بالا همراه با شکرک، حتما اول باغ را با یک صابون محلول پاشی با کیفیت شستشو دهید و سپس اقدام به سم پاشی نمایید.
زمان مناسب
افت پسیل پسته سه مرحله رشدی شامل
تخم، پوره و حشره بالغ دارد
مرحله تخم بیشترین مقاومت به آفت کش ها و مرحله اول پورهگی بیشترین حساسیت را به آفت کشها دارند.
بهتر است با بررسی باغ زمانی که بیشترین جمعیت افت در مرحله حساس میباشد سم پاشی صورت گیرد.
https://eitaa.com/joinchat/3491037563C8c33e62d7e
زمینهای فروخته شده به افراد غیر ساکن در روستاها پس گرفته میشود - ایسنا
https://www.isna.ir/news/1402092921135/%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DA%A9%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%87%D8%A7-%D9%BE%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
📗✏️📜🎬📽️🤔🙄🌾🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
پشت این ماجرا داستان های زیادی وجود دارد!!
صداشو در نیاوریم؛
حالا طوری شده به هر روستا که برای انجام کاری می رویم، مخاطب رند ما می گوید فلانی شما چی؟
شما زمین نمی خواهی!؟
وقتی در یک سو انباشت مهارت و تخصص و تکنیک و تکنولوژی و همان چراغ معروف و آواز خوش ارتقاء بهره وری باشد و در دیگر سو، زمین و صاحبان و مالکان ساده دل روستایی و هزار گرفتاری و دیگر هیچ!
هرکس به هربهانه ای که به روستا رفت و کلاس گذاشت، چنانچه توانست زمین و زمین ها گرفت و خرید و در توبره انداخت و رها کرد!
یکی به بهانه کشت گیاهان دارویی
دیگری برای کشت دیم و آن دیگری برای آینده ها که سالانه آبهای سطحیِ تورم
گاهی که طغیان می کنند ، این
زمین های مرغوب و رها شده خودی نشان می دهند؛
بویژه زمین های مرغوب دیمزارها را..
صداشو در نیاوریم!
بایستی پیگیری کرد در همه استانها این اتفاق بیفتد و خواهد افتاد، چون زمین خواران متخصص آب و خاک،
به کم قانع نیستند!!
💚پر واضح است که مسئله کارشناسان و متخصصان و جهادگران
خدوم این عرصه، بویژه در جهادکشاورزی و منابعطبیعی و.. جدای از این قصه است..
https://eitaa.com/irbkj_ir
https://eitaa.com/irbkj_ir
📽️🤔🙄🌾🍂🍁🌱✏️📜
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
وقتی از یک وجب جا و دیوار خانه و پشت بام و گلدان های تو تراس 5 متری میشه محصول تولید کرد، چرا نباید به سر ذوق آمد و دست به کار شد...
یاعلی..
میوه هایی که دیشب نوش جان کردی با هسته هایش چه کردی؟؟
https://eitaa.com/irbkj_ir
📗📜🎬📽️🍇🥭🍈🍏🍅🌱☘️🌳🌱☘️🌳🌱☘️🌳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشت انار داخل گلدان و باردهی درخت .
میشه درخت مثمر کاشت .
کاشت حتی داخل گلدان داخل حیاط
https://eitaa.com/irbkj_ir
🌳☘️🌱🌳☘️🌱🌳☘️🌱🌳
✅نقش آهن به عنوان یک ریز مغذی (میکرو المنت) در گیاهان :👇👇👇👇
آهن در ساخت کلروفیل ،تولید کربوهیدراتها ،تنفس ،احیا شیمیایی نیترات وسولفات ،تبدیل ازت نیتراته به اسیدهای آمینه حیاتی است . آهن یکی از عناصر ضروری برای گیاه بوده و میان سطح آهن ومقدار کلروفیل همبستگی مناسبی وجوددارد ،گیاهانی که به خوبی از آهن برخوردارند دارای کلروفیل بیشتری هستند.ذکر این نکته خالی از لطف نیست که در کمبود آهن میزان پروتئین گیاهان کاهش میابد .همچنین بین آهن وروی در محیط ریشه رقابت وجود داشته وبا افزایش میزان روی از جذب اهن جلوگیری می شود ،اعلائم مشخصه کمبود آهن که به صورت کلروز (سفید شدن بین رگبرگها در برگهای جوان )می باشد .
ازدیاد آن باعث ایجاد لکه های نکروز قهوه ای بخصوص در برگهای پیر دیده می شود ،کمبود اهن در درختان پسته در بیشتر مناطق پسته بخاطر قلیایی بودن خاک محرز وبرجسته است ،روی همین اصل مصرف سولفات اهن وکودهای کلاته آهن بدون اصلاح خاک و کود حیوانی (احیا کننده خاک ) یا اسیدهای هیومیک بی نتیجه است ،که در این شرایط باید متوسل به محلول پاشی در اردیبهشت تا اواسط خرداد با دوزهای حداقل ۱تا ۱/۵درهزار برای حبران این ریز مغذی حیاتی شد .
مهندس باقری ☘️
همیار گلخانه های ایران
📗📜✏️☘️🌱🌳🌳🌳🌳
https://eitaa.com/irbkj_ir
نماتد = مرگ خاموش درختان
نماتد به شدت به گیاهان آسیب وارد میکند مهم ترین دلیل این موضوع آسیب دیدن ریشه ها و عدم جذب آب و عناصر می باشد. نماتد بیشتر در خاک های شنی و فقیر از ماده آلی وجود دارد. پس اولین کار افزایش ماده آلی خاک از طریق کود حیوانی کاملا پوسیده
مراقب باشید نهال آلوده به نماتد زحمات شما را هدر خواهد داد. فراموش نکنید کود حیوانی نپوسیده و استفاده از کودهای ازته مثل اوره شرایط به مراتب بدتر خواهد کرد. اسید هیومیک و فسفر باعث تقویت ریشه ها خواهد شد.
مهندس باقری ☘️
همیار گلخانه های ایران
📗✏️📜☘️🌱🌳☘️🌳🌳
https://eitaa.com/irbkj_ir
،"اقتصاد دانش"
و فرزندان رشید روستا
🔴"اقتصاد دانش"چیست؟
کمیت و کیفیت آن در دنیا بویژه کشورهای غربی وآمریکا چگونه است؟ چه کاربردهایی دارد د در چه جهتی استفاده میشود؟
🔴آمریکا بزرگترین صادرکننده فرهنگ عامه است و بخش عمده آن را تولیدهنر و سرگرمی تشکیل می دهد؛
این فرهنگ دربرگیرنده مد، موسیقی،برنامه های تلویزیونی، کتاب ،فیلم و بازیهای کامپیوتری است.
همیشه به آمریکائی ها گفته میشودکه مهمترین پیام آنها به دنیا دموکراسی،
آزادی های فردی،
مدارا،
دغدغه "حقوق بشرآمریکایی" و حقوق و آزادی زنان است.
استراتژی آمریکا در دستیابی به ثروت "اقتصاد دانش آمریکایی " ویژه نوجوانان و جوانان "دهکده جهانی "تحت سلطه فرهنگی آنها طراحی و توسعه پیدا کرده است.
بعنوان مثال ، هالیوود امریکایی خیالی را به تصویر کشیده است که در آن لذت گرایی مربوط به
#نوجوانان و
#جوانان بیشترین جهت گیری را دارد و شخصیت های دارای اقتدارمثل پلیس و معلم و سیاستمداران مدام مسخره میشوند؛
این رویکرد در اقتصاد دانش
بویژه در کشورهای اسیایی بشدت نفوذ پیدا کرده است و
#نظم_اجتماعی و
#نظام_تربیتی را تحت تاثیر قرار داده و بخاطر گسترش آموزشهای هنجار شکنانه، گستاخی و بی ادبی بویژه در اماکن عمومی از قبیل پارک ها، مترو، و... مورد
#استقبال نوجوانان و جوانان قرار گرفته است؛
سوال!؟
چند درصد روستاییان ما ماهواره دارند؟
این برنامه ها چه به روز فرزندان مظلوم روستاها می آورد؟
ما برای آنها چه چیزی تولید می کنیم؟
تلویزیون ما فیلم و سریالهای ما،کتب و بازیهای کامپیوتری ما چقدر از نیازهای هیجانی و تحرک پذیری و انگیزشی فرزندان مارا تامین میکند ؟
#تحلیل_اجتماعی شما در فضای
#کنش چیست؟
تحلیل شما در تاثیر کنش پذیری جوانان و نقش آن در
#اقتصاد روستایی و
#بهره وری و تولید چه ابعادی را دربرمیگیرد؟
🌳
👇به نظرشما کشاورزان فردای این مرزو بوم چه ویژگیهایی باید داشته باشند؟
چه رابطه ای بین رشد تکنولوژی ،توسعه فنآوری اطلاعات و توسعه #تخصصی کشاورزی با تربیت نوجوانان و جوانان دارد؟
⛔️هم اکنون چه ارگان و نهاد و موسسه و سازمانی عهده دار این مسئولیت بسیار بزرگ است و چه کرده است و چه میکند که یک نوجوان شرق آسیا از هربوته گوجه فرنگی 850 کیلو گوجه در سال برداشت می کند و نوجوانان و جوانان روستایی ما هیچ علاقه ای به کشاورزی ندارند؟
🔵اکنون گروههای تولید برنامه های کسب و کار و
#اشتغال_روستایی صدها برابر شده اند و
🔴متاسفانه بسیاری از اینها نیازهای واقعی نسل نوجوان روستایی را با روش ها و نگاه شهری تشخیص و تجویز می کنند و بخاطر همین است که تمامی داشته ها و ثروت خدادای آنها را خاک می خورد و باد می برد!
🎉 ایکاش فهم و شناخت عمیقتری از مدیریت تفکر
مدیریت نگرش و
مهندسی گرایش ویژه نوجوانان و جوانان روستایی پیدا میکردیم.
🌳🚜
اکنون که جوانان روستایی در قالب یک تشکل خود جوش و محلی با پذیرش مسئولیت و سازندگی زاد بوم خویش پا به میدان گذاشته است، کشف روش های کار با مردم می گوید با تواضع بیشتری به این جریان اصیل
نگاه کرده و همراهی کنیم.
📗✏️📜🌱☘️🌳🌳🌳🌳
🏔️🌍🏔️🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
https://eitaa.com/irbkj_ir
حال و هوای این بچه های خردسال غزه، که اینک این شهر با مساحت 320 کیلومتری خود جهانی شده است، قابل توصیف نیست!
امکان درک اینها جز برای ساکنین این شهر برای هیچکس وجود ندارد!
دریافت دو بطری آب، آنقدر آنها را سر زوق و شوق آورده است انگار که دنیایی را به آنها داده اند!
قدر آب و خاک را کسی داند
که...
دنیا همیشه به یک حال نمی ماند و
ابتلاء و امتحان با سرشت و
بافت انسان و ساخت جهان
در هم پیچیده شده است تا
باخت آدمیان غافل را رقم بزنند و سره از ناسره جدا شود؛....
🏔️🌍🏔️🌍🏔️🌍🏔️
https://eitaa.com/irbkj_ir
بر زندگي بباران،
باران مهربانى
تا بشكفد ز مهرت،
گل هاي زندگانى
خورشيد شو بتاباند،
پرتو به باغ هستى
غافل مشو ز تابش،
تا هستي و توانى
سلام خوبان و مهربانان🌹
صبحتان بخیر،
آغاز اولین هفته ی فصل زمستان بر شما عزیزان مبارک.
امروزتان پر از عطر زندگی
پر از "شادی های بی دلیل"
دلتان گرم از" آفتاب امیـد"
ذهنتان پر از "افکار عالی "
قلبتان پر از "شوق و مهربانی"
و با آرزوی بهترین ها برایتان.
🍂🍁🌾
🌥️🌦️🌧️🌨️🏔️🌍🏔️
https://eitaa.com/irbkj_ir
📊💧 *سهم (درصد) و رتبه استانها از مقدار آب مصرفشده در بخش كشاورزي (1400)*
1️⃣خوزستان:16.9 درصد
2️⃣فارس:9.7 درصد
3️⃣كرمان:7.9 درصد
4️⃣خراسان رضوي:7.7 درصد
5️⃣اصفهان:5.8 درصد
6️⃣مازندران:5 درصد
7️⃣آذربايجانغربي:3.7 درصد
8️⃣گيلان:3.6 درصد
9️⃣ سيستان و بلوچستان:3.3 درصد
🔟تهران:3.1 درصد
📘مركز آمار ايران -مهرماه1402
- اين ارقام در واقع حجم آب برداشتي توسط بخش كشاورزي ميباشند، نه مصرف (واقعي) آب
- كل برداشت آب سالانه (يا همان مصرف آب گزارش شده توسط مركز آمار) توسط بخش كشاورزي 82 ميليارد مترمكعب ميباشد.
📗✏️📜🌦️🌧️🌨️🌨️🌨️🌨️
https://eitaa.com/irbkj_ir
♻️اشنایی با انواع پایه های مناسب و درختان سازگار وقابل پیوند باان پایه ها
1⃣ درختانی را که می توان به نهال بادام پیوند زد:
📌انواه رقمهای بادام
📌انواع رقم های زردآلو
📌انواع رقم های هلو
📌انواع رقم های آلو
📌انواع رقم های شلیل
📌انواع رقم های شفتالو
📌انواع رقم های آلوچه
2⃣ درختانی را که می توان به نهال زردآلو پیوند زد
🔻انواع رقم های زردآلو
🔻انواع رقم های هلو
🔻انواع رقم های آلو
🔻انواع رقم های شلیل
🔻انواع رقم های شفتالو
🔻انواع رقم های آلوچه
3⃣ درختانی را که می توان به هلو پیوند زد
🔸انواع رقم های هلو
🔸انواع رقم های شلیل
🔸انواع رقم های شفتالو
4⃣ درختانی را که میتوان به آلو پیوند زد
♦️انواع رقم های زردآلو
♦️انواع رقم های هلو
♦️انواع رقم های آلو
♦️انواع رقم های شلیل
♦️انواع رقم های شفتالو
5⃣ درختانی را که می توان به شلیل پیوند زد
🔹انواع رقم های هلو
🔹انواع رقم های شلیل
🔹انواع رقم های شفتالو
6⃣ درختانی را که می توان به شفتالو پیوند زد
🏮انواع رقم های هلو
🏮انواع رقم های شلیل
🏮انواع رقم های شفتالو
7⃣ درختانی را که می توان به آلوچه( نهال گوجه سبز ) پیوند زد
▪️انواع رقم های بادام
▪️انواع رقم های زردآلو
▪️انواع رقم های هلو
▪️انواع رقم های آلو
▪️انواع رقم های شلیل
▪️انواع رقم های شفتالو
▪️انواع رقم های آلوچه
8⃣ درختانی را که می توان به آلبالو پیوند زرد
🔻انواع رقم های گیلاس
🔻انواع درختان آلبالو
9⃣ درختانی را که می توان به زالزلک پیوند زد
🩸انواع گلابی
🩸انواع به (هیوا)
🩸انواع سیب
🩸انواع زالزالک
🔟 درختانی را که می توان به هیوا(درخت به) پیوند زد
🔸انواع گلابی (البته توصیه میشود این که انجام نشود چون پایه باریک می ماند و قسمت پیوند کلفت می شود و امکان شکستن پیوند خیلی زیاد هست)
🔸انواع سیب
🔸انواع هیوا ( به )
🔸انواع زالزاک
1⃣1⃣ درختانی را که می شود به درخت پسته پیوند زد
🔹انواع پسته
2⃣1⃣ درختانی را می شود به پسته وحشی ( بنه ) پیوند زد
🔘انواع پسته
🔘 بنه
3⃣1⃣ درختانی را که میشود به درخت مو ( انگور ) پیوند زد
🍇انواع رقم های انگور
4⃣1⃣ درختانی را که می شود به گردو پیوند زد
📌انواع رقم های گردو
5⃣1⃣ درختانی را که می شود به خرمالو پیوند زد
📍انواع رقم های خرمالو نظیر سیبی، موزی، گوجه ای
6⃣1⃣ درختانی را که می شود به نهال سنجد پیوند زد
▪️انواع رقم های سنجد
7⃣1⃣درختانی را که می شود به بید پیوند زد
🔺بید مجنون
🔺بیدمشک
8⃣1⃣ درختانی را که می شود به گل محمدی پیوند زد
🌸انواع رقم های گل محمدی
🌸انواع رقم های گل رز
9⃣1⃣ درختانی را که می توان به درخت توت پیوند زد
♦️توت چتری
♦️توت سیاه
♦️شاه توت
♦️توت سفید
♦️توت موزی
0⃣2⃣درختانی راکه می توان به نهال انار پیوند زد
🔴انواع انار های مرغوب
1⃣2⃣ درختانی را که می توان به نهال سیب پیوند زد
🔸انواع رقم های سیب
👈انواع گلابی(توصیه نمی شود)
🔸انواع به
🔸انواع زالزالک
2⃣2⃣درختانی راکه می توان به نهال انجیر پیوند زد
🔹به درخت انجیر فقط میتوان انواع مختلف انجیر را پیوند زد
مهندس پاشا زانوسی ☘️
https://eitaa.com/irbkj_ir
📗✏️📜🌳🌳🌳🌳🌳🌳🥭🍈🍅🍏🥭🌳🌳🌳
❇️⭕️ منشا و تبعات فرونشست در ایران
✅ ۵ استان در وضعیت خطر بالای فرونشست
✅ برداشت از آب زیرزمینی در ایران ۱/۵ برابر حد تعریف شده
✅ چون مصارف آب در کشور ۱۰ درصد بیشتر از منابع در اختیار است.
✅ ۱۸ استان کشور در وضعیت خطر هستند.
✅ ۸ میلیون واحد مسکونی در کل کشور (۱۰ درصد خانه ها) در خطر تخریب هسند.
✅ ۲۴ میلیون نفر در کشور تحت خطر هستند.
منبع: دنیای اقتصاد
📗✏️📜🌥️🌨️🌧️🌦️💧💧💧💧
https://eitaa.com/irbkj_ir
❇️⭕️ آب دریای عمان سال آینده در اصفهان (۳)
✅ هماینک این طرح #انتقال_آب در #۲۴_نقطه از #سیرجان_تا_اصفهان درحال پیشروی است و پیمانکاران در این پروژه مشغول فعالیت هستند که شامل #چند_صد_کیلومتر_کریدور و #چند_ده_کیلومتر_لوله_گذاری است.
✅ #رقم_سرمایه_گذاری در #فاز_اول این پروژه #۲۵_هزار_میلیارد_تومان است که برای تجهیزاتی چون #آب_شیرین_کنها و #لولهگذاری است که برای انتقال آب لازم است از #بندر_سیریک آب به استان #اصفهان برسد.
✅ این پروژه سهامداران مختلف دارد اما #سهم_اصلی_سرمایهگذاری مربوط به #فولاد است. عمده سهم #فولاد_مبارکه از محل ورقهایی است که تأمین میکند و یکی از عوامل اصلی پیشرفت پروژه همین است.
✅ #انتقال_آب_دریا برای #صنعت توجیه اقتصادی دارد. #سهم_هزینهای_انتقال_آب کمتر از حمل و نقل است ضمن اینکه امکان جابهجایی این کارخانه نیست و کل درصد هزینه این آب در تولید فولاد حدود #۳۰_هزار تا #۴۰_هزار_تومان به ازای هر مترمکعب است.
منبع: حمیرا حیدریان
#اندیشکده_حکمرانی_آب☘️
🌳🌧️🌳🌧️🌳🌧️🌳🌧️🌳🌧️🌳
https://eitaa.com/irbkj_ir
📊خلاصه وضعيت بهرهبرداري از سدهاي مخزني كشور از ابتداي سال آبي تا 2 ديماه 1402
📎دفتر اطلاعات و دادههاي آب كشور- شركت مديريت منابع آب ايران
📊درصد پرشدگي سدهاي كشور 40 درصد ميباشد كه نسبت به سال گذشته، 10درصد افزايش داشته است.
📊📉حجم آب ورودي به مخازن نسبت به سال گذشته 8 درصد افزايش و حجم آب خروجي از مخازن 21 درصد افزايش داشته است.
📊📈سدهاي حوضه آبريز #درياچه_اروميه (13 سد) با 23 درصد پرشدگي (معادل 386 ميليون مترمكعب) و كاهش 16 درصدي نسبت به سال قبل
📊📉سد #زاينده_رود با 23 درصد پرشدگي و افزايش 86درصدي نسبت به سال گذشته
📊📉مجموع سدهاي استان تهران (پنج سد) با 15 درصد پرشدگي و افزايش 3 درصدي نسبت به سال قبل
⚠️💧چاهنيمهها در سيستان با 3 درصد پرشدگي و كاهش 72 درصدي نسبت به سال قبل
⚠️📉سد دوستي در خراسان رضوي با 5 درصد پرشدگي و كاهش 67 درصدي نسبت به سال قبل
و......
📘🌡🌨پيشبيني فصلي بارش و دماي هواي كشور-سازمان هواشناسي كشور(لينك)
سردار «دُر» ☘️
📗✏️📜🌥️🌦️🍁🌨️🍂🌦️🍂🌦️🍁🌦️🍁🌦️🍁🌦️🍂
🏔️🇮🇷🏔️
https://eitaa.com/irbkj_ir