باشگاههای کشاورزان🍀 جوان
کتاب مسئولیت و سازندگی استاد صفائی، برای تمامی کسانی که در جوامع روستایی و شهری، مسئولیتی تربیتی و اجتماعی دارند فوق العاده ارزشمند و راهگشای بسیاری مسائل و مشکلات ارتباطی اعم از فردی و گروهی است؛
بخشی از کتاب:
هر کس افراد تحت اختیارش را برای محیطی که در نظر دارد، تربیت میکند. من فرزندم را برای خانهام، استاد شاگردش را برای جامعهٔ محدودش و یک دانشمند، انسان را حداکثر برای این زمین و برای هفتاد سال زندگی، تربیت میکند و بر طبق شرایط موجود، بارور و شکوفایش میسازد. ولی انسان فرزند خانه و جامعه و حتی دنیای محدود و سرزمین خاکی نیست.
انسان سرمایههای زیادتری دارد. انسان فرزند تمام هستی است و تا بینهایت راه در پیش دارد. لذا باید طوری تربیت شود که در تمام این عوالم و در تمام این مسیر بتواند چه بکند و چگونه بماند و چگونه برود. وقتی که ما مرزها را برداشتیم و دیوارها را شکستیم و با این دید وسیع به هستی و به انسان نگاه کردیم و با این جهان بینی به فکر تربیت افتادیم ناچار مسائل به صورت دیگری طرح میشوند و راه حل پیدا میکنند.
دیدگاهها
جواب صحیح این سؤال در گرو طرح صحیح این سؤال است. در گرو این است که ما به هستی و به انسان از چه دیدی نگاه میکنیم و او را چگونه میشناسیم. وقتی که انسان یک دهان و یک تن باشد، ناچار باید طوری تربیتش کرد که آبخور و آخورش را بدست بیاورد و نیازهایش را مرتفع کند و در صورت اصطکاک و برخورد منافع، قدرت از میدان به در کردن حریف را داشته باشد.
وقتی که انسان فرزند خاک باشد باید طوری تربیت شود که با قانونهای حاکم بر این خاک و بر این سرزمین درگیر نشود و باید طوری تربیت شود که طرز بهرهبرداری را بشناسد.
وقتی که انسان محدود به هفتاد هشتاد سال شد، ناچار جوری تربیت میشود که استعداد و سرمایههایش در این هفتاد سال کارگشا باشند. دست و پا و دندان و سر و صورت و فکر و عقل او برای هفتاد سال زندگی، بیمه شوند و برای هفتاد سال مورد بهرهبرداری قرار گیرند و ناچار با قانونهایی زندگی میکند که در این هفتاد سال تجربه شدهاند و بدست آمدهاند و برای مسائلی میکوشد که در این هفتاد سال آمد و شد دارند.
اما در آنجا که ما هستی را با وسعتی شناختیم که تا بینهایت راه دارد و انسان را به عظمتی شناختیم که این هستی را زیر پا دارد، ناچار انسان به گونهای تربیت میشود که با قانونهای حاکم بر این عوالم درگیر نشود و به گونهای تربیت میشود که استعداد و سرمایههایش در تمام این عوالم کارگشا باشند و با قانونهایی دمخور میشود که در تمام این عوالم تجربه شدهاند و شناخته شدهاند و وضع شدهاند و برای مسائلی میکوشد که در این بینهایت فرصت، آمد و شد دارند. و ناچار مربی این انسان عظیم، در این پهنای هستی و این وسعت گسترده، وجودی میتواند باشد عظیمتر و وسیعتر. وجودی محیط و آگاه و در عین حال مهربان و دلسوز.
وجودی آگاه از ما و استعدادهای بینهایت ما و آگاه از هستی و قانونهای بیشمار آن. وجودی مهربان و دلسوز برای رشد ما و کمال ما و سعادت و بهزیستی ما.»
@bkjAbadi
@bkjAbadi
خواندن کتاب حرکت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگی سعادتمند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حرکت
فطرت؛ یعنی همین ترکیب و ساخت انسان، به گونهای است که برایش امکان ایستادن نیست. آدمی طوری آفریده شده که نمیتواند بماند. در او شوری ریختهاند، به او خود آگاهی و بینشی دادهاند که میداند قلّههایی که باید به دست آورد، غیر از چیزی است که امروز در آن قرار دارد. همین احساس، حرکت انسان را چه در مراحل عالی روحیاش، چه در جامعهاش و چه در تاریخش، تأمین میکند.
ضرورت حرکت، از ترکیب ما، از فطرت ما، از ساخت ما مایه میگیرد و به همین خاطر کسانی که حرکتی ندارند، مجبورند با تنوعها خودشان را مشغول کنند. تنوعطلبی، نشان دهنده نیازی است که ارضاء نشده؛ مثل گرسنهای که اگر به او غذا ندهند، کثافتها را هم میخورد.
وقتی آدمی حرکتی ندارد، مجبور است خودش را با شکلهای مختلف زندگی فریب دهد تا خیال کند که حرکتی دارد.
۲. قدر انسان
عامل دوم حرکت، شناخت «قدر و ارزش» انسان است. شناخت این نکته است که اگر بمانیم، میگندیم.
انبیاء از همین جا آغاز میکردند و به آدمی نشان میدادند که ارزش او بیش از چیزی است که میخواهد به آن برسد و برای این کار از معلومات بلاواسطه او استفاده میکردند، نه تجربیات و معلومات با واسطه.
🌳🌾🌾🌾
@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
🔴 *روضه در خاله بازی*
🔹 روایتی از یک عزاداری کودکانه
🔺 روستای وراوی؛ شهرستان دشتی - ۱۳۴۰
#روستانگاری
منبع : «کیچه پس کیچه» رسانه تاریخ شفاهی استان بوشهر
@kichepaskiche
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
#باشگاه_کشاورزان_جوان
🌱@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خدمت نانواهای کرمانی به زائران امام رضا (علیه السلام)
🔹گردانی از زنان روستایی کرمان که حاج قاسم سلیمانی نام آنان را گردان نانواها گذاشته است و در سال های دفاع مقدس برای رزمنده ها نان می پختند امروز با فرزندانشان برای زائران پیاده امام رضا (علیه السلام) نان می پزند.
@bkjAbadi
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله
🌾
أيُّها النّاسُ ، إنّ الرائدَ لا يَكذِبُ أهلَهُ ، و لَو كُنتُ كاذِبا لَما كَذَبتُكُم ،
و اللّه ِ الّذي لا إله إلاّ هُو
إنّي رَسولُ اللّه ِ إلَيكُم حَقّا خاصَّةً ،
و إلَى النّاسِ عامَّةً .
و اللّه ِ لَتَموتونَ كما تَنامونَ ،
و لَتُبعَثونَ كما تَستَيقِظونَ ،
و لَتُحاسَبونَ كما تَعمَلونَ،
و لتُجزَونَ بالإحسانِ إحسانا و بالسُّوءِ سُوءا ، و إنّها الجَنَّةُ أبَدا و النّارُ أبَدا .;
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
اى مردم!
بلدِ راه به كسان خود دروغ نمى گويد. و من اگر هم دروغگو بودم به شما دروغ نمى گفتم.
به خداوندى كه هيچ خدايى جز او نيست،
من فرستاده به حق خدا به سوى شما خصوصا،
و به سوى همه مردم عموما هستم. به خدا قسم،
همان گونه كه
مى خوابيد، مى ميريد!
و همان گونه كه بيدار مى شويد، برانگيخته خواهيد شد!
و مطابق كردارتان حسابرسى خواهيد شد و در برابر نيكى،
پاداش نيك خواهيد يافت،
و در برابر بدى، كيفر بد خواهيد چشيد.
بهشتِ جاويدان در كار است،
و دوزخِ هميشگى.;
بحار الأنوار : 18 / 197 / 30 .
@bkjAbadi
نرخ خرید تضمینی گندم تعیین شد، اما ابلاغ نه!
🌾🌾🌾
شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم برای سال زراعی حاری ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کرده اما این نرخ هنوز نهایی و ابلاغ نشده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم نرخ خرید تضمینی در شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی تعیین شده اما این نرخ هنوز ابلاغ نشده است.
نرخ تعیین شده هفته آینه با هماهنگی دستگاه های مختلف توسط وزیر جهاد کشاورزی اعلام خواهد شد.
بیشتر بخوانید
دستور رئیس جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران تا پایان شهریور
در شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی قیمت خرید تضمینی مردم 19.5 هزار تومان با این شرط تعیین شده است که اگر تورم در اسفند ماه بیش از 30 درصد باشد قیمت این محصول تغییر و تا 21.5 هزار تومان افزایش خواهد داشت.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@bkjAbadi
بزرگترین نخلستان «مَجول» کشور در بشاگرد احداث میشود
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: بزرگترین نخلستان «مجول» کشور با مساحت افزونبر ۲هزار هکتار با سرمایهگذاری بخش خصوصی در شهرستان بشاگرد احداث میشود.
بزرگترین نخلستان «مَجول» کشور در بشاگرد احداث میشود
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مسعود گرگیج معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: طرح احداث بزرگترین نخلستان «مَجول» کشور در دشت پلپلک شهرستان بشاگرد به مساحت افزون بر ۲هزار هکتار با کشت تعداد ۳۶۰ هزار اصله نهال، یکی از مهمترین برنامههای دولت سیزدهم در راستای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی این منطقه محروم است.
وی با اشاره به حمایتهای سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه کشاورزی استان بیان کرد: واگذاری اراضی مدنظر سرمایه گذار، فراهم سازی زیرساختها و تامین نهاده ها از جمله اقدامات انجام شده در منطقه دشت پلپلک شهرستان بشاگرد است.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، در ادامه با بیان اینکه، تحقق اقتصاد کشاورزی، ماموریت اصلی سازمان جهاد کشاورزی است، افزود: تلاش داریم تا با کمک بخش خصوصی و مردم شهرستان، شکوفایی اقتصادی به همراه رفاه مردم در مناطق محروم نظیر بشاگرد، نمود عینی پیدا کند.
گرگیج، کشاورزی را از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: صنعت کشاورزی با تامین امنیت غذایی کشور میتواند فشارهای خارجی را بیاثر ساخته و از سوی دیگر با توسعه این صنعت، میتوان اقتصاد مناطق محروم کشور را نیز بهبود بخشید.
@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚هیچ دقت کرده اید که ساحت ورزش کشتی از بعضی ورزش های مطرح، منزه تر و مردانه تر است!
و چرا در این ورزش از واژه های تحریف شده
ژنرال و اسطوره و
( جادوگر😡 بازی های مبتذل)
خبری نیست!؟
گفتمان فاخر و شکوهمند
«پژمان درستکار» را بشنوید؛
مثل یک فرمانده لشکر:
🔺شیرپسرای ایران، شیرخدا باشید. جنگیدن کسبوکار ماست؛
از آریوبرزن تا عباس دوران از میرزاکوچک تا مصطفی صفدرزاده،
ما ایرانیم 😔😊
مبارزه در خون ماست، تشک خاک ما و ایران ماست.
آنچنان با صلابت می گوید:
ما ایرانیم!
که احساس می کنی پژواک فریاد او یک دنیا غیرت و افتخار و سربلندی را در فضای سالن انتشار می دهد.
🆔@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صلوات_خاصه
و قبر بطوس یالها من مصیبه
الحت علی الاحشاء بالزفرات
الی الحشر حتی یبعثالله قائماً
یفرج عنا الغم و الكربات
و قبری که در طوس است. وای بر مصیبتی که تا قیامت آتش حسرت در وجود ما میافروزد. تا آنکه خداوند قائم را ظاهر کند که فرجی بر غمها و مصیبتهای ماست.
علی بن موسی ارشد الله امره
و صلی علیه افضل الصلوات
که صاحب آن قبر علی بن موسی است. خداوند امرش را به صلاح آورد و بر او بهترین درودها را نثار کند.
[ابیاتی که امام رضا، خود بر قصیده دعبل افزود]
🆔@bkjAbadi
🥀🌾🌾🌾🌾🌾🌾
میثاق نامه زائر رضوی؛
تنظیم عهدنامه ای ارزشمند در 40 گام برای رسیدن به حیات طیبه،
تالیفی محققانه از
اندیشکده آرمان شهرمعنوی
، زیر نظر استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین عطاران.
🆔@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️گزارشی از پویشی در خور احترام
▫️#درخت_سدر نشانهای از حسین علیهالسلام
🌳#نهضت_درخت
🌾 باشگاه کشاورزان جوان
🆔 @bkjAbadi
سازمان امور اراضی کشور
https://laoi.ir/page-main/fa/0/ascList-question/82-G3
کمیسیون کشاورزی مجلس به دنبال جلوگیری از خردشدن اراضی کشاورزی است
شهرکرد_دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مسائل مهمی که کمیسیون کشاورزی مجلس به دنبال حل آن است، جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی است.
به گزارش خبرنگار مهر، ذبیحالله اعظمی صبح شنبه در سفر به چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: یکی از مسائل مهمی که کمیسیون کشاورزی مجلس به دنبال حل آن است، جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی است.
وی افزود: جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی در کانون امنیت غذایی گنجانده شد تا کشاورزان تحت عنوان شرکتهای سهامی زراعی زمینهای کشاورزی خود را به صورت یکجا درآورند و سپس نسبت به کشت و کار اقدام کنند.
دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مزرعهای به مساحت ۶۰۰ هکتار در استان چهارمحال و بختیاری متعلق به بیش از ۱۰۰ کشاورز است که همگی اراضی خود را یکجا و اقدام به کشت کردهاند.
اعظمی عنوان کرد: این اقدام کشاورزان در چهارمحال و بختیاری بسیار مهم است و میتوان به عنوان یک الگو خوب و اساسی از آن استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: کمیسیون کشاورزی این موضوع که در استان چهارمحال و بختیاری کشاورزان اراضی زراعی خود را یکجا کشت کردهاند را پیگیری کرده و آن را در سراسر کشور بسط و تعمیم خواهد داد.
🆔 @bkjAbadi
تولید بیش از ۳۰ درصد سیبزمینی بذری کشور در چهارمحال و بختیاری
شهرکرد_دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد سیبزمینی بذری در استان چهارمحال و بختیاری تولید میشود که این به دلیل شرایط مساعد محیطی و اقلیمی است.
به گزارش خبرنگار مهر، ذبیحالله اعظمی صبح شنبه در بازدید از مزارع کشت سیبزمینی در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این استان به دلیل ارتفاع بالایی که از سطح دریا، سالم بودن اراضی آن و همچنین عدم وجود ناقلان بیماریها، میزان سیبزمینی بذری تولید شده در منطقه، سالم است و حداقل آلودگی را دارد.
وی افزود: چهارمحال و بختیاری کشاورزان حرفهای و باتجربهای دارد که سیبزمینی را با هدف مطلوب به شکل بذری تولید میکنند که این محصول به سراسر کشور ازجمله جنوب کرمان صادر میشود.
دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد سیبزمینی بذری در استان چهارمحال و بختیاری تولید میشود که این به دلیل شرایط مساعد محیطی و اقلیمی است.
اعظمی عنوان کرد: نتیجه بازدید و گزارش از مزارع سیبزمینی در روزهای آتی با حضور وزیر جهاد کشاورزی در کمیسیون کشاورزی مجلس مورد بررسی قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: نکته مهمی که وجود دارد قیمتهای کنونی محصول سیبزمینی به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست هرچند که میزان عملکرد در منطقه به ۵۰ تن در هکتار هم میرسد، اما قیمت اجاره زمین، نهادههای کشاورزی و هزینههای کشت و کار به اندازهای بالاست که درآمد و هزینه کشاورزی با هم برابر میشود.
دبیر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مشکلات ذکر باعث میشود تا کشاورز در سالهای آینده میزان کشت را کاهش دهد که این باعث به خطر افتادن امنیت غذایی خواهد شد.
☘️🚜☘️🚜☘️🚜☘️🚜
🆔 @bkjAbadi
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
نرخ هر کیلو گندم برای خرید تضمینی ۱۹.۵۰۰ تومان تعیین شد
بر اساس جلسه روز گذشته شورای قیمت گذاری کالاهای اساسی، قیمت هر کیلو گندم ۱۹.۵۰۰ تومان تعیین شد بنابراین نرخ نهایی در مدت یک هفته باید از سوی وزیر جهاد کشاورزی اعلام رسمی شود.
به گزارش خبرنگار مهر، دیروز چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد. در این جلسه قیمت ۳۲ قلم کالای اساسی برای سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ تعیین شد. گندم به عنوان کالای استراتژیک مبنای قیمت گذاری سایر اقلام این گروه محسوب میشود.
نرخ هر کیلو گندم ۱۹.۵۰۰ تومان تعیین شد و بر اساس قانون حداکثر در مدت یک هفته نرخ جدید باید از سوی وزیر جهاد کشاورزی به عنوان رئیس شورای قیمت گذاری کالاهای اساسی اعلام رسمی شود.
این در حالی است که رایزنیهای هفته گذشته کارشناسان، قیمت تمام شده گندم را بر اساس نرخ تورم پیش بینی شده ۳۵ درصدی از سوی بانک مرکزی، حدود ۲۱ هزار تومان در هر کیلو عنوان شده بود.
در نهایت نرخ گندم و سایر اقلام اساسی با افزایش حدود ۳۰ درصدی تعیین تکلیف شد.
🌾🌾🌾
🆔 @bkjAbadi
۱۰۰۰ میلیارد تومان وام قرضالحسنه برای خرید ادوات کشاورزی
به گفته معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام برای سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳ مبلغ هزار میلیارد تومان به صورت قرضالحسنه با کارمزد چهاردرصد برای خرید ادوات صرفاً در اراضی دیم در اختیار کشاورزان قرار داده میشود.

به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از صدا و سیما، عطاالله هاشمی با اشاره به اهمیت دیمزارها در امنیت غذایی در طرح جهش تولید گفت: با هدف افزایش بهرهوری و عملکرد بیشترین میزان سطح زیرکشت در دیمزارهای کشور مربوط به کشت گندم و جو است و میزان کمتر کشت مربوط به حبوبات و کشتهای علوفهای اختصاص دارد.
با اجرای طرح جهش تولید، بیشترین سطح زیر کشت در دیمزارهای کشور مربوط به محصولات راهبردی و استراتژیک است. کشت ۱۱ محصولات کشاورزی مهم و اساسی در اجرای جهش تولید در دیمزارهای کشور در نظر گرفته شده است. شامل گندم، جو، حبوبات، گیاهان دارویی، دانههای روغنی، علوفه و کلزا
طبق طرح جهش تولید در دیمزارها باید ۶ میلیون هکتار از اراضی دیم، در مدت ۵ سال به زراعی میشد که از این میزان تاکنون ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار در ۲۱ استان کشور عملیاتی شده است.
«سید مصطفی هاشمی»؛ معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به اشاره به اینکه اعطای تسهیلات امسال مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان بوده گفت: برای سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳ مبلغ هزار میلیارد تومان به صورت قرضالحسنه با کارمزد چهاردرصد برای خرید ادوات صرفاً در اراضی دیم در اختیار کشاورزان قرار داده میشود.
«علیرضا آل امین»؛ مدیر عامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیز با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون و هشتصد هزار هکتار از زمینهای دیم، بیمه شده گفت: در راستای کمک به کشاورز حق بیمه ۴۰ درصد و حق غرامت و جبران خسارات ۳۰ درصد افزایش یافته است.
بیشتر بخوانید
اراضی دیم گندم ۴ میلیون هکتار است
سطح زیر کشت گندم آبی ۲ میلیون هکتار است
اجرای الگوی کشت ۱۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
خاک ۷میلیون هکتار از اراضی کشاورزی متأثر از شوری است
خوشههای زرد از خودکفایی تا واردات
اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها علاوه بر امنیت غذایی، در صرفهجویی ارزی نیز حائز اهمیت است که تولید محصولات راهبردی و استفاده بهینه از نزولات جوی را در بر دارد.
طرح جهش تولید در دیمزارها از سه سال پیش با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و وزارت جهاد کشاورزی آغاز شده است.
🚜☘️🌾🚜🌾🚜☘️🌾🚜
🆔 @bkjAbadi
🔰تامل بر دعایی که در محضر امام رضا(ع) می خوانیم
🔸وقتی به زیارت مشرف میشویم بیان میکنیم «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُم»، یعنی من میخواهم آن حقی را که شما بیان میکردید محقق کنم، میخواهم آنچه را که شما باطل میدانستید باطل کنم. این از دعاهای ماست؛ «نُصْرَتِی لَکُمْ مُعَدَّةٌ»، اگر نگاه یا رویکردی دارم بر مبنای هواهای کذا نیست بلکه بر مبنای معارف شماست؛ «رَأْیِی لَکُمْ تَبَعٌ»، بنای من بر این است که اگر توانی دارم آن را در خدمت شما بگیریم و برای یاری رساندن به شما آماده قرار دهم.
🔸اینجاست که در ادامه ادعاهایمان در محضر ائمه معصومین و حضرت رضا علیهالسلام بیان میکنیم: «وَبَرِئْتُ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ مِنْ أَعْدَائِکُمْ وَمِنَ الْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَالشَّیَاطِینِ وَحِزْبِهِمُ الظَّالِمِینَ لَکُم»، آهنگ رفتار من برائت، فاصله داشتن و مرزبندی با اینهاست. «مِنْ کُلِّ وَلِیجَةٍ دُونَکُم». همان تعبیری که در قرآن آمده است: «أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِن دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً»، یعنی کس دیگری را بهعنوان دوست و محرم نمیگیریم و از هر ولیجهای که غیر از شما باشد برائت میجوییم.
🥀🌾🌾🌹
@bkjAbadi
📌
یافته های توسعه روستایی
شماره 59
✏️☘️
توسعه روستایی از توسعه تخصصی کشاورزی جدا نیستند و نمی توان آنها را از یکدیگر تفکیک کرد!
نظام برنامه ریزی غیربومی در کشور، از همان اولین برنامه 7ساله توسعه درسال 1327،با راهبردی استعماری، این دو بال عدالت آفرین، انسانی و محیطی و هماهنگ با تاریخ و فرهنگ و نظام های بهره برداری رایج در کشور ما را، تحت عناوینی جعلی و تنفیذی از یکدیگر متاسفانه جدا کردند و...
باز هم متاسفانه این روند ناسالم و نابود کننده منابع انسانی روستایی که منشا اصلی مهاجرت، فقر و شکاف اقتصادی، آموزشی است، همچنان ادامه دارد..
یکی از دلایل حذف جهاد این بود که هر دوبال را باهم داشت و این مسئله
بسیاری جریان های وابسته به نظام سرمایه سالاری و مالی و بانکی را دچار مشکل می ساخت..
در این زمینه میتوان 200 صفحه مطلب مستند ارائه داد و مصادیق آن را فهرست کرد؛
🆔 @bkjAbadi
شهیدان آرمان علی وردی - روح الله عجمیان - سلمان امیراحمدی - دانیال رضازاده - حسین زینال زاده - رسول دوست محمدی - فرید کرم پور - حسین تقی پور - حمید پورنوروز - پوریا احمدی - اسماعیل چراغی - تورج اردلان - حسن براتی - غلامرضا بامدی - نورالدین جنگجو - هادی عرفانی نیا - حسین یوسفی - محمد ولی کیاسی - حسنعلی پورعیسی - علیرضا سرایداران - آرشام سرایداران - علی اصغر لری گویینی - مجتبی ندیمی - احسان مرادی - امید خوب - هوشنگ خوب - فریدالدین معصومی - محمد رضا کشاورز - بهادر آزادی - محمد زارع مویدی - رضا زارع مویدی - مجید یوسفی - عباس خالقی - مهدی لطفی - امیر کمندی - محسن حمیدی - مهدی زاهد لویی - محمد - حسین کریمی - مهدی اثنی عشری - رحیم سحابی - رضا آذرتبار - علی نظری - مسلم جاویدی مهر - علی اصغر قورت بیگلو - یزدان قجری - رضا الماسی - حمزه علی نژاد - مجتبی امیری - محسن رضایی - علی نظری - محمد حسین سروری راد - عباس فاطمیه - امیررضا اولادی - حسین اوجاقی - داوود عبداللهی - مرتضی غلامیان - وجیه الله آذرنگ - مهدی لطفی پور - سعید برهان زهی - حمید رضا هاشمی - محمد امین عارف - محمد امین آب در شکر - علی بیک وارازی - ناصر براهویی - محمد فلاح - حسن مختارزاده - هادی چاکسری - علی فاضلی - رضا خانی چگنی - رسول حسینی - نادر بیرامی - سجاد شهرکی - محمد عباسی - مهدی ملاشاهی - جواد کیخا جهانتیغی...
برای شادی روحِ مطهر همهی این شهدای امنیت که در طی یکسالِ گذشته به فیض شهادت رسیدند، صلواتی بفرستید.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@bkjAbadi
«منطق» «روش» «استدلال» در پژوهش های علوم اجتماعی بویژه مطالعات اجتماعی روستایی ذیل «بررسی» قرار دارند.
این استاد ارجمند توسعه روستایی که مقالات ایشان برای بسیاری
دانش آموختگان و دانشجویان مبنای یادگیری و طی کردن واحدهای درسی است، توسعه روستایی در ایران را چگونه بررسی کرده اند که به این نتایج دست پیدا کرده اند!!
✏️🌾🌾🌾🌾
@bkjAbadi
آپدیت مجموع بارندگی طی بازه زمانی ۱۶ روز آینده ؛ مدل هواشناسی آمریکا GFS
🆔 @bkjAbadi
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
کسب افتخار ملی کشاورزان در تولید بیش از 12.5میلیون تن گندم و میزان مسئولیت پذیری دولت و مجلس
شنبه 25 شهریور 1402
کشاورزی آینده جهان- منصور انصاری
🌲با اینکه به روزهای پایان شهریور ماه نزدیک می شویم، بر اساس اخبار موثق هنوز ما به التفاوت قیمت گندم کشاورزان در اکثر استان های کشور پرداخت نشده است.
حتی گفته می شود که هیچ استانی تاکنون رقم ما به التفاوت را دریافت نکرده است و بسیاری از کشاورزانی که خود را برای کاشت گندم در سال زراعی پیش رو آماده می کنند، توان خرید کود، سم و بذر را ندارند و نسبت به بی توجهی شاکله دولت و مجلس که هر کدام به بهانه ای تقصیر را به گردن دیگری می اندازند و سعی دارند از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کنند، به شدت معترض هستند و تلویحاً یا صراحتاً و آشکار به بازی پشت صحنه قوه مقننه و مجریه برای طفره رفتن از این مسئولیت اشاره دارند.
✏️🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🆔 @bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیدرهای سرکاری؛
و به همین سادگی ابزار دست دیگران شدن!