🔴 هماکنون؛ تیتر یک سایت رهبر انقلاب: با اطمینان میگویم، مثل دفاع مقدس جوانهای ما امروز هم میتوانند همه مشکلات را حل کنند
✅✏️🌾🌾🌾🌳☘️🌳
@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرچم بانوان سرزمینم بالاست
سومین بانویی که طی یک سال اخیر در حضور رهبر معظم انقلاب تقاضای شکستن انحصار و احتکار زمین توسط دولت را مطرح میکند. بخشی از صحبتهای خانم دکتر برزگر (فرزند شهید و دکتری معماری) در دیدار امروز فعالان دفاع مقدس با رهبر معظم انقلاب را مشاهده بفرمایید.
@bkjAbadi
پینوشت: طبق آمارهای موجود، حدود ۶۰ درصد از مادران ایرانی، خانهدار هستند و لذا به نظر میرسد چون زمان بیشتری را در خانه به سر میبرند فهم دقیقتر و بهتری نسبت به آقایان، درخصوص معضلات معماری مسکن معاصر ایرانی و سبک زندگی آپارتمانی دارند. به مطالبه مکرر شکستن احتکار زمین و تغییر الگوی مسکن توسط بانوان و حرکت فراگیری که توسط آنان شروع شده است بسیار خوشبینم.
🌾🌿☘️🍀🌴🕋🏡🏡
@bkjAbadi
نگاهی به رژیم غذایی ما نشان میدهد که در اکثر محصولاتی که وارد کننده ایم مصرف بیشتری هم داریم، روغن، شکر، برنج، نان و غیره رسانه با فرهنگ سازی میتواند رژیم جایگزین مناسبی را تعریف کند که هم سلامتی مردم و هم منافع دولت را به همراه داشته باشد و بخش کشاورزی هم از این فشار سنگین خارج شود.
*کمک رسانه به اجرای طرح های بر زمین مانده
رسانه همچنین با فرهنگ سازی میتواند به اجرای قانون «جلوگیری از خرد شدن و تجمیع اراضی کشاورزی» کمک کند، این قانون از سال 1385 تصویب شده و ا جرایی نشده است، قرار است دولت زمینهای خرد کشاورزان را یکپارچه کند و نیز اجازه ندهد زمینهای یکپارچه خرد شود.
رضا افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی کشور در گفت وگو با خبرنگار فارس گفت: قانون ارث مهمترین مانع اجرای قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی است، وراث زمین کشاورزی را به عنوان ماترک خرد میکنند، اما مشکل دیگر وجود دارد که کشاورزان زمین خود با بهتر از دیگری میداند و در برابر یک تکه کردن زمین مقاومت میکنند که این نیاز به کمک رسانهها و فرهنگ سازی از سوی آنها دارد.
وی افزود: کشاورزان باید بدانند که آنها میتوانند با یکپارچه کردن زمینها سود بیشتری خواهند داشت، عملکرد در زمینهای بزرگ بیشتر است.
همچنین در طرحهای دیگری مانند اجرای الگوی کشت و هر طرح دیگری که نیاز به همکاری مردم است رسانهها میتوانند با معرفی ابعاد مختلف آن طرحها مردم را در انتخاب و اجرا کمک کنند.
*انقلاب شبکههای مجازی در بخش کشاورزی
شبکههای مجازی هم که به عنوان رسانههای تعاملی و یا مجازی معروف شده اند، در بخش کشاورزی انقلاب بزرگی را ایجاد کرده اند،کشاورز ارتباط دوسویهای را با کارشناسان و همکاران خود پیدا کرده که محدود به زمان نیست و در هر زمانی تبادل اطلاعات میکنند، به محض مشاهده آفت و بیماری تصویر را گرفته و به کارشناسان ارسال و در کمترین زمان توصیهها را دریافت میکنند، زمان در آفات و بیماری زراعی آنقدر مهم است که بعضا میتواند به از دست رفتن کل محصول منجر شود.
یا کشاورز با ارتباطی که از طریق شبکههای مجازی برقرار میکند، نهادههای مورد نیاز را زودتر و یا با قیمت مناسب دریافت میکند، علاوه بر آن در پیدا کردن شغل برای خود و یا استخدام کارگر هم دستش بازتر است.
اما مسئله مهم در فروش کالا و بازاریابی است که گستره این تجارت از طریق این شبکهها حتی به خارج از مرزها هم میرسد بر خلاف مدل سنتی که کشاورز در محل یا نهایتا استان خود مجبور بود به هر قیمتی محصول خود را اگر از چنگال دلالان نجات پیدا می کرد، بفروشد.
امنیت غذایی در جهان آینده به چالش مهم و اساسی تبدیل شده و برخی پا را فراتر گذاشته و جنگ جهانی سوم را روی غذا و آب پیش بینی کرده اند بنابراین همه کشورها از ظرفیتهایی که دارند برای کاهش وابستگی و تولید در داخل استفاده میکنند، زنگ خطر از همین الان به صدا در آمده است، گفته میشود که تا سال 2030 جهان غذای مازادی برای صادرات نخواهد داشت، چین نیمی از گندم صادراتی جهان را خریداری کرده است در این میان رسانهها هم یک ظرفیت بزرگی است که میتوان برای تامین امنیت غذایی از آن استفاده کرد.
مهندس کریمی
از گروه فاخر پیشگامان آینده روستا، کشاورزی و منابع طبیعی 🍀
@bkjAbadi
باشگاههای کشاورزان🍀جوان
نگاهی به رژیم غذایی ما نشان میدهد که در اکثر محصولاتی که وارد کننده ایم مصرف بیشتری هم داریم، روغن،
🌅 این گروه اندیشه ورز یک پایگاه پژوهش اجتماعی در جهت پیشرفت و پایداری جامعه روستایی و کشاورزی، با حضور جمعی از فعالان استانی و کشوری است که از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز نموده است. https://pishgamanayandeh.ir/
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشاره صریح رهبری به اثر گرانی دهبرابری ناشی از دلالی در محصولات کشاورزی
⬅️ قابل توجه هوادارانِ تفکر مهار تورم با حذف یارانهها و کاهش حمایتهای دولتی:
🔺برای ارزانسازی مواد غذایی و محصولات کشاورزی، باید پدیده منسوخ دلالی، درمان شود.
راهکارش هم کاهش واسطهها و سهمبری کشاورز تا مرحله بازاررسانی محصولات است.
🔺برای این کار، میتوان اتحادیههای تعاون روستایی استانها را به ایجاد بازارهای مستقیم عرضه محصولات در تمام شهرها و کلانشهرها تشویق کرد.
امری که در اساسنامه آنها هست و نیاز به قانون جدید ندارد.
🔺برای مهار تورم، باید رویکردها و روشهای غیرقیمتی در نگاه برنامهریزان، ضریب بگیرد.
که متاسفانه اکنون در فضای فکری مسلط بر دولت و مجلس، چندان دیده و شنیده نمیشود.
@dr_izadkhah
5 راهکار رسانهها برای کمک به امنیت غذایی کشور
در صورتی که از رسانه ها به درستی استفاده شود ظرفیت زیادی برای کمک به امنیت غذایی کشور می تواند داشته باشد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، رسانهها در کشور ظرفیتی دارند که اگر بخش کشاورزی از این ابزار ارتباطی به درستی استفاده کند میتواند در تحقق امنیت غذایی سالها جلو بیفتد، اقدامی که در کشورهای دیگر از سالها پیش آغاز شده و بهره برداری میکنند. نقش رسانه در زمینه آگاهیدهی، افزایش مهارت کشاورزان، تغییر رفتار و عادات، پیش بینی زمانهای کاشت و برداشت، بازاریابی، تجارت و پیدا کردن شغل و غیره می تواند باشد.
رسانهها از هر نوعش جمعی یا مجازی میتواند در دنیای امروز که تامین غذا با چالشهای زیادی همراه شده به دولتها در افزایش ضریب خوداتکایی کمک کند، تولید و تامین غذا در جهان به دلیل شرایط آب وهوایی، گرم شدن کره زمین، خشکسالیها، جنگها و محدودیتهای صادراتی نسبت به گذشته بسیار سخت شده و طبق اعلام سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد آینده روشنی هم در پیش نیست. در 40 سال آینده 90 درصد تامین غذای جهان متکی به تحقیق و پژوهش خواهد بود که رسانه ها در ترویج این علوم می تواند بسیار تأثیرگذار باشد.
در گزارش زیر زمینههایی که رسانهها میتواند به کمک بخش کشاورزی بیاید را بررسی میکنیم.
*افزایش سواد رسانهای
رسانه، سواد کشاورزی را ارتقا میدهد، اطلاعات از طریق رسانههای جمعی مانند رادیو و تلویزیون و روزنامه و خبرگزاریها و نشریات و یا از طریق رسانههای تعاملی یا همان شبکههای اجتماعی انجام میشود.
طبیعی است کشاورزانی که سواد کشاورزی دارند تولید بیشتر و بهتری خواهند داشت، آنها به تکنیکها و علوم روزآمد جهانی مسلط تر خواهند شد و همه اینها به افزایش تولید محصول کمی و کیفی کمک میکند، کشاورزی یک علم است و فرمولهای خودش را دارد، فرمول زمان کشت، زمان و میزان نهاده، زمان برداشت، و فنون استفاده از ماشینهای کشاورزی برای پایین آوردن تلفات و غیره.
یک مطالعه جهانی که در سال 2015 انجام شده ثابت کرده است که در بین شبکههای مجازی فیس بوک بیشترین تاثیر را در ارتقای سواد کشاورزان و پس از آن یوتیوب، تویتر، لینکدین، اینستاگرام داشته اند، البته میزان پوشش این شبکه ها، و میزان کاربران آن در کشورهای مختلف متفاوت است.
* نقش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی رسانه در کشاورزی
اطلاع رسانی از طریق رسانه میتواند درباره پیش بینیهای هواشناسی برای جلوگیری از ضرر و زیان، مثلا میزان درجه سرما و یخبندان، برف و باران و تگرگ و غیره باشد که کشاورز پیش بینیها لازم را انجام دهد، اما نکته مهمتر این است که کشاورز زمان دقیق کاشت محصول را تعیین میکند، در کشت پاییزه محصولات به ویژه گندم حتی با یک روز تاخیر در زمان کشت تولید محصول کاهش مییابد.
در کودپاشی یا سمپاشی هم زمان دقیق درجه حرارت و بارش اهمیت زیادی دارد، تاثیر یک واحد استفاده درست از کود شیمیایی تا 9 واحد محصول را افزایش میدهد.
علی عزیزی کارشناس کشاورزی به خبرنگار فارس گفت: کشاورزانی که زمان کشت خود را به ویژه در مناطق دیم با توجه به توصیههای فنی و مطابق با پیش بینیهای هواشناسی پیش میبرند نتایج بهتری گرفتهاند، این انطباق در سالهای اخیر که استفاده از رسانهها افزایش یافته بیشتر شده است.
وی تاکید کرد: تاثیر زمان کشت به حدی مهم است که بعضی موقع اختلاف تولید تا 2 تن در هکتار را هم سبب میشود و روشن است که این رقم در کل کشور بسیار بالا خواهد بود.
*فرهنگسازی و اصلاح رفتار غلط در جامعه
رسانه میتواند با فرهنگ سازی، برآیند کار را به نفع مردم و دولت تغییر دهد، مثلا سرانه مصرف روغن خوراکی در ایران ۲۱ کیلوگرم در سال است در حالی که سرانه جهانی ۱۲کیلوگرم است، این در حالی است که کشور وابستگی 90 درصدی به تامین این محصول دارد و بیش از 5 میلیارد دلار تنها صرف واردات این محصول میشود که یک چهارم کل واردات بخش کشاورزی هم است.
حال اگر رسانه با تبلیغ و فرهنگ سازی باعث شود مردم به اندازه مردم جهان مصرف کند واردات ما نصف خواهد شد یعنی وابستگی نصف میشود و حداقل 2.5 میلیارد دلار در خروج ارز از کشور صرفه جویی خواهد شد.
رسانه به همین راحتی میتواند به وزارت جهاد کشاورزی که چندین دهه برنامههای کاهش وابستگی به روغن را نتوانسته عملی کند، کمک کند.وزارت جهاد بارها برنامه کاهش وابستگی در روغن را تا 50 درصد تدوین کرده اما موفقیتی نداشته است.
همه کارشناسان بهداشتی بر این باورند که روغنها اگر بیشتر استفاده شود برای سلامتی مضر است و عوارض خطرناک برای سلامت جامعه خواهد داشت، طبیعی است پذیرش آن در جامعه راحت تر خواهد بود.
@bkjAbadi
باشگاههای کشاورزان🍀جوان
🎥 اشاره صریح رهبری به اثر گرانی دهبرابری ناشی از دلالی در محصولات کشاورزی ⬅️ قابل توجه هوادارانِ ت
تشخيص مسئله درست است اما پیشنهاد مناسبی ارائه نشده است!
تجربه شکست خورده روستا بازارها که مستند برای مرکز پژوهشهای اقتصاد کشاورزی با عکس و تصویر و جزئیات و بررسی میدانی تهیه و تنظیم و ارسال شد بیانگر ناتوانی اتحادیه های تعاون روستایی استانها در تامین نیازها و ایجاد تعادل در عرضه محصولات روستایی و ذائقه مصرف کننده نهایی بود.
روستا بازارها به علت وجود یک تفکر غلط و نادرست تبدیل شدند به چیزی شبیه فروشگاههای زنجیرهای رفاه و نهایتا عدم استقبال مردم!
✍️ عبدالله گنجی روزنامه نگار و فعال رسانه ای نوشت:
این متن در باره شخصیت رئیسی است ..... زیرا تجربه ۲۴ سال قبل آن را لمس کرده ایم و بعد از ۲۵ سال تریبون رئیس جمهور محل دعوا نیست. کسی را نگران نمی کند.
اشکال هم ندارد بگویید فلانی ماله کشید یا چاپلوسی کرد.
مسئولیتی هم ندارم.
اما نعمت این شخصیت را قدر بدانیم.
👏 رئیسی شانی برای خود قایل نیست "من" نمی شناسد.
بی ادعاست!
👏سوگلی هایی با خط قرمز ندارد. باند ندارد.
روحیه باندی ندارد.
مثلا مشایی،واعظی ندارد. جیب نزدیکان در اطرافش باز نیست!
👏 به موانع فرضی و موهوم حمله نمی کند و آن را عامل ناکامی نمی داند.
👏 با دوقطبی آفرینی مردم را سرکار نمی گذارد و دنبال نخود سیاه نمی فرستد.
👏 فضا را رازآلوده نمی کند بگم بگم ندارد.
👏 به منتقدان یک بار هم توهین نمی کند عبارت "اگر می گذاشتند.." و یا " نمی گذارند " ندارد.
👏 تربیونهایش منشا تنش و تحریک سیاسی در کشور نیست.
👏 اختلافات با قوا را به مردم نمی آورد. آرامش مردم را بهم نمی ریزد.
👏 دهها اکانت اینجا تهمت و توهین و تحقیرش می کنند شکایت نمی کند. پاسخ هم نمی دهد. مدعای آزادی هم ندارد!
👏 اصرار بر نظریه پردازی و حرفهای فلسفی از تربیون قدرت ندارند. بین نخبگان و توده فاصله نمی گذارد.
👏 شبانه روز مثل سرباز(نه ژنرال) میدَود. از هیچ کس طلبکار هم نیست. به همین دلایل مدیرانش هم درگیر ذهنیات سیاسی نیستند.
🌷 قدر این نعمت را بدون منفعت طلبی و فراتر از قبیله گرایی باید دانست! معتقدم همین اخلاص و یک رنگی آبروی وی را نزد ملت ایران حفظ و ارتقا می دهد. سنت های الهی سوخت و سوز ندارد!
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون: میزان استقبال مردم از کالابرگ الکترونیک رو به افزایش است
https://eitaa.com/joinchat/820051968C2b85dac984
📣 گسترده ترین شبکه خبری مردمی در ایتا
باشگاههای کشاورزان🍀جوان
📣 معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون: میزان استقبال مردم از کالابرگ الکترونیک رو به افزایش است h
معاون محترم،
آرزو می کند از سال آینده همه یارانه بگیران از کالا برگ استفاده کنند!!
در حال حاضر، طبق گفته ایشان فقط
10 درصد یارانه بگیران از این کالابرگ ها استفاده می کنند..
--ما و شما دعا کنیم تا سال آینده وضعیت اقتصادی مردم بگونه ای سامان پیدا کند که دیگر نیازی به یارانه نداشته باشند و آن شیرینی که مقام معظم رهبری می فرمایند مردمان صبور و عزیز ما بچشند.
--بسیاری مردم هستند که به آن مبلغ یارانه بصورت نقدی نیاز دارند و بخاطر مشکلاتی که دارند از خير آن 120 تومان مازاد می گذرند.
--و...
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 #تیزر ا #درنگ
✅ محیط زیست؛ تهدیدها و فرصتها
🔻قسمت نهم درنگ با حضور:
👤حجت الاسلام مزینانیان، پرنده نگار و فعال محیط زیست
👤محمدجواد مسعودینیا، فعال محیط زیست
👤ایمان ذکاوتمند، فعال محیط زیست
📥 فایل کامل گفتوگو را در آپــــارات و یـــوتــیــوب فکرت تماشا کنید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیو فکرت
💧آب، مهمترین محور برنامه هفتم توسعه
❇️ وزیر نیرو:
✅ تدوین #برنامه_هفتم_توسعه کشور چند محور اصلی دارد که به جرات می توان گفت #موضوع_آب، #اصلی_ترین_محورهای این برنامه است.
✅ براین اساس باید بتوانیم در یک مدت محدود #همه_پروژه_های_مدیریت_منابع_آبی کشور را اجرایی کنیم.
✅ باید در #بخش_مصرف نیز با اجرای پروژههایی که پیش بینی شده، شاهد #کاهش_مصرف، #مدیریت_مصرف و #رعایت_الگوی_مصرف #بهویژه در #بخش_کشاورزی باشیم.
✅ #مهمترین_محور در #توسعه_اقتصادی، #اجتماعی و #فرهنگی کشور #توجه_به_بحث_آب_است و از زمان شروع به کار #دولت_سیزدهم توجه به #مساله_آب در #صدر_برنامه_ها قرار دارد.
✅ #مساله_آب در #بودجه_سال_۱۴۰۱ مورد توجه جدی بود به گونه ای که احکام بسیار خوبی در #لایحه این #بودجه توسط دولت تدوین شده بود.
✅ این #لایحهها با #حمایت_قاطع_نمایندگان در مجلس شورای اسلامی مصوب شد و به ما اجازه داد بتوانیم طرحهای خود را بهسرعت عملیاتی کنیم.
✅ برای تدوین #لایحه_بودجه_۱۴۰۲ نیز این موضوع بهطور دقیق رعایت شده و امید است با حمایت قاطع نمایندگان بتوانیم مصوبه های خوبی داشته باشیم.
@bkjAbadi