بیست و هشتم بهمن ماه : سالروز شهادت سید عباس موسوی دبيرکل حزب الله لبنان
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
📌 زندگي و مبارزات شهيد سيد عباس موسوي (دبيرکل حزب الله لبنان)
يکي از پيامدهاي مبارک انديشه صدور آموزههاي انقلاب اسلامي، پديد آمدن جنبش حزبالله در لبنان بود که در مدت کوتاهي توانست افسانه شکستناپذيري قدرت اسرائيل غاصب را درهم شکند. قدرتي که در مدت شش روز، سه کشور عربي را شکست داده بود، در برابر اين جنبش با مقاومت 33 روزه روبهرو شد و ناچار عقبنشيني کرد. اين عزت براي مسلمانان جهان و ملت لبنان حاصل نشد جز در سايه خون شهيدان اين جنبش به ويژه رهبران پاکباخته آن که شهيد عباس موسوي يکي از بزرگترين و شجاعترين آنان بود. او با خون پاکش اين راه را پيش روي پيروان خود گشود و راه عزت را به جوانان غيور لبنان آموخت.
در اين پژوهش تلاش شده است با بررسي زندگاني، تحصيلات، تلاش آموزشي و فرهنگي و سيره سياسي، اجتماعي اين شهيد، نقش وي بازشناسي شود. پس از تبيين فضايل اخلاقي و ويژگيهاي شخصيتي او، روايتي از جريان شهادت وي مطرح و گزيدهاي از ديدگاههاي وي براي آشنايي با اسوههاي مقاومت و پايداري در لبنان بيان شده است.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/1557
بیست و نهم بهمن ماه : روز اقتصاد مقاومتی
📌 رسانه ملی و اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل
از جمله الگوهاي اقتصاد اسلامي، اقتصاد مقاومتي است که بر پايه استقلال، تکيه بر توان جامعه اسلامي، گسترش عدالت، کار و تلاش، مبارزه با ظلم و فساد اقتصادي، رويارويي با سلطه طلبي و زياده خواهي، خودباوري و خروج از وابستگي بنياد شده است. الگوی که با دورانديشي مقام معظم رهبري و نگاه افق مند ايشان به آينده نظام اسلامي طراحي شده، تمدن بزرگ اسلامي را نويد ميدهد.
در اين کتاب تلاش شده است که مختصات اجرايي و بسترهاي اقدام عملي اقتصاد مقاومتي مبتني بر ارزش هاي اسلامي، راهکارهاي رسانهاي، ايجاد ظرفيتهاي فرهنگي و ديني را در فرهنگ عمومي شناسايي کنند.
در اين نوشتار که با بهرهگيري از انديشه صاحبنظران و متون ديني همچون آيات قرآن کريم و روايات نگاشته شده است، به زمينههاي شکل گيري و ساخت اجتماعي اقتصاد مقاومتي در فرهنگ عمومي و موانع آن با تکيه بر نقش رسانه ملي اشاره شده است.
بیست و نهم بهمن ماه : روز اقتصاد مقاومتی
📌 رسانه ملی پیشران اقتصاد مقاومتی
رهبر حکیم انقلاب در کنار توجه به موضوع مهم و استراتژیک اقتصاد مقاومتی، به یکی از راههای حل و علاج اقتصاد بیمار ایران که همانا توجه به تولید داخلی و اهتمام به اشتغال، به ویژه اشتغال جوانان می باشد تصریح فرمودند. این تأکید نشان از نیاز به عزم جدی و تلاش گسترده همه بخشهای کشور دارد و تحقق این مهم مستلزم همگرایی و همدلی دولت، ملت و همه دستگاه های اجرایی، فرهنگی، دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و … از جمله نهاد مهم و تأثیرگذار رسانه است.
نوشتار حاضر در چند بخشِ «سیاست ها و راهبردهای رسانه ملی»، «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال در کلام و سیره معصومین»، «سیره علما و بزرگان در حوزه تولید و اشتغال»، «واکاوی تولید و اشتغال در ادبیات، شعر و ضربالمثل های ایرانی»، «بررسی موضوع اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در کلام امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی» با رویکرد تحلیل راهبردی سیستمی و نگاشت نهادی سامان یافته است.
بیست و نهم بهمن ماه : روز اقتصاد مقاومتی
📌 جهش تولید در رسانه
کتاب حاضر با هدف تبیین جهش تولید از منظر اندیشههای اقتصادی رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی، برای برنامهسازان رسانه ملی نگاشته شده و دارای ایدههایی برای برنامهسازی است. این کتاب در پنج فصل تدوین شده است که به ترتیب عبارتند از: چیستی و چرایی جهش تولید، بررسی جهش تولید در دیگر کشورها، تبیین عوامل، ظرفیتها و موانع جهش تولید، سیاستهای کلی نظام در جهش تولید و ایده هایی برای برنامهسازان رسانه ملی و معرفی کارشناسان آن موضوع.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/2870