eitaa logo
اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه
154 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3 ویدیو
802 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
بیست و نهم بهمن ماه : روز اقتصاد مقاومتی 📌 رسانه ملی و اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از جمله الگوهاي اقتصاد اسلامي، اقتصاد مقاومتي است که بر پايه استقلال، تکيه بر توان جامعه اسلامي، گسترش عدالت، کار و تلاش، مبارزه با ظلم و فساد اقتصادي، رويارويي با سلطه طلبي و زياده خواهي، خودباوري و خروج از وابستگي بنياد شده است. الگوی که با دورانديشي مقام معظم رهبري و نگاه افق مند ايشان به آينده نظام اسلامي طراحي شده، تمدن بزرگ اسلامي را نويد مي‌دهد. در اين کتاب تلاش شده است که مختصات اجرايي و بسترهاي اقدام عملي اقتصاد مقاومتي مبتني بر ارزش هاي اسلامي، راهکارهاي رسانه‌اي، ايجاد ظرفيت‌هاي فرهنگي و ديني را در فرهنگ عمومي شناسايي کنند. در اين نوشتار که با بهره‌گيري از انديشه صاحب‌نظران و متون ديني همچون آيات قرآن کريم و روايات نگاشته شده است، به زمينه‌هاي شکل گيري و ساخت اجتماعي اقتصاد مقاومتي در فرهنگ عمومي و موانع آن با تکيه بر نقش رسانه ملي اشاره شده است.
بیست و نهم بهمن ماه : روز اقتصاد مقاومتی 📌 رسانه ملی پیشران اقتصاد مقاومتی رهبر حکیم انقلاب در کنار توجه به موضوع مهم و استراتژیک اقتصاد مقاومتی، به یکی از راه‌های حل و علاج اقتصاد بیمار ایران که همانا توجه به تولید داخلی و اهتمام به اشتغال، به ویژه اشتغال جوانان می باشد تصریح فرمودند. این تأکید نشان از نیاز به عزم جدی و تلاش گسترده همه بخش‌های کشور دارد و تحقق این مهم مستلزم همگرایی و همدلی دولت، ملت و همه دستگاه های اجرایی، فرهنگی، دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و … از جمله نهاد مهم و تأثیرگذار رسانه است. نوشتار حاضر در چند بخشِ «سیاست ها و راهبردهای رسانه ملی»، «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال در کلام و سیره معصومین»، «سیره علما و بزرگان در حوزه تولید و اشتغال»، «واکاوی تولید و اشتغال در ادبیات، شعر و ضرب‌المثل های ایرانی»، «بررسی موضوع اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در کلام امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی» با رویکرد تحلیل راهبردی سیستمی و نگاشت نهادی سامان یافته است.
بیست و نهم بهمن ماه : روز اقتصاد مقاومتی 📌 جهش تولید در رسانه کتاب حاضر با هدف تبیین جهش تولید از منظر اندیشه‌های اقتصادی رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی، برای برنامه‌‎سازان رسانه ملی نگاشته ‌شده و دارای ایده‌هایی برای برنامه‌سازی است. این کتاب در پنج فصل تدوین شده است که به ترتیب عبارتند از: چیستی و چرایی جهش تولید، بررسی جهش تولید در دیگر کشورها، تبیین عوامل، ظرفیت‌ها و موانع جهش تولید، سیاست‌های کلی نظام در جهش تولید و ایده هایی برای برنامه‌سازان رسانه ملی و معرفی کارشناسان آن موضوع. http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/2870