eitaa logo
مجتمع فرهنگی امام رضا علیه السلام
8.3هزار دنبال‌کننده
43.4هزار عکس
16.5هزار ویدیو
495 فایل
✅کانال مجتمع فرهنگی آموزشی امام رضا علیه السلام @ircom_8 🔹آدرس : چیتگر- بلوار کوهک- خیابان نسیم 16 غربی- مجتمع امام رضا علیه السلام @ircom8admin ادمین کانال مجتمع ✅لینک کانال ها و لوکیشن مجتمع امام رضا(ع): https://takl.ink/ircom_8/
مشاهده در ایتا
دانلود
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تقدیر فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از حضور مردم مبعوث شده در طول ۱۰۰ شب در میدان
علی اکبر احمدیان: صدای خروشان ملت ایران را در آسمان تل‌آویو بشنوید نماینده رهبر انقلاب در شورای دفاع جمهوری اسلامی ایران: 🔹 این صدای خروشان ملت ایران است که در آسمان تل‌آویو شنیده می شود، ایران و ایرانی زیر بار تحمیل اراده نمی‌رود. 🔹 مسئولین کشور با اتکای الهی و پشتوانه مردم مبعوث، تا پیروزی نهایی ایستاده‌اند. 🔹 ادامه مسیر فشار و تهدید، پاسخی قاطع‌تر و کوبنده‌تر در پی خواهد داشت.
یک منبع نظامی: موشک‌های ایران آماده‌اند در صورت پاسخ اسرائیل فوراً شلیک شوند ▪️ یک منبع نظامی به تسنیم گفت: حجم مناسبی از موشک‌های ایران هم‌اکنون آماده‌اند تا در صورتی که رژیم صهیونیستی به ایران پاسخ دهد، بلافاصله به سمت فهرست‌ اهداف گستر‌ده‌تر در سرزمین‌های اشغالی شلیک شوند. ▪️ وی افزود: اگر اسراییل پاسخ دهد، نوبت بعدی شلیک‌های ایران، پرحجم‌تر خواهد بود. ▪️ این منبع نظامی خاطرنشان کرد: ایران برای آغاز نبرد گسترده در صورت پاسخ صهیونیستها آماده است و صهیونیستها باید این هشدار را به گوش بسپارند.
565.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰اصابت موشک ایرانی ماشاالله *وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ رَمَیٰ " 🔰 ترامپ: به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم و نمی‌خواهم اکنون در مذاکرات اختلال ایجاد کنم🇮🇷 🔰عقب‌نشینی ترامپ: حملات اسرائیل به لبنان با من هماهنگ نشده بود ترامپ در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز: از حملات اسرائیل به لبنان خوشحال نیستم و این حملات با هماهنگی ایالات‌متحده انجام نشده‌اند. 🇮🇷 🔰ترامپ: الان با نتانیاهو تماس میگیرم و از او میخواهم در پاسخ به ایران حمله نکند. 🇮🇷
🚨🚨🚨 | پدافند هوایی ایران همچنین یک پهپاد آمریکایی/اسرائیلی را سرنگون کرد، این پهپاد در خاک عراق سقوط کرد‼️ 🔴 پهپاد متخاصم احتمالأ از نوع هرمس-۹۰۰ بوده است! 🚨🚨 | یک منبع نظامی به منبع: 🔻حجم مناسبی از موشک‌های ایران هم‌اکنون آماده‌اند تا در صورتی که رژیم صهیونیستی به ایران پاسخ دهد، بلافاصله به سمت فهرست‌ اهداف گستر‌ده‌تر در سرزمین‌های اشغالی شلیک شوند. 🔻اگر اسراییل پاسخ دهد، نوبت بعدی شلیک‌های ایران، پرحجم‌تر خواهد بود. 🔻ایران برای آغاز نبرد گسترده در صورت پاسخ صهیونیست‌ها آماده است و صهیونیستها باید این هشدار را به گوش بسپارند.
بکارگیری موشک‌های خیبرشکن در عملیات سپاه علیه رژیم صهیونیستی 🔹بر اساس تصاویر منتشر شده موشک‌های بکارگیری شده در عملیات امشب سپاه، موشک‌های بالستیک سوخت جامد خیبرشکن هستند که از پایگاه‌های غربی کشور به سمت پایگاه رامات دیوید شلیک شده‌اند. 🔹این موشک دارای ۱۴۵۰ کیلومتر برد، ۴۵۰۰ کیلوگرم وزن و ۱۰ متر طول ، از نسل سوم موشک‌های دوربرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار می‌باشد. 🔹این موشک دارای کلاهک چند مخروطی است و در فاز فرود دارای مانورپذیری برای عبور از سپر موشکی است.
حیران شدنِ جبهه‌ی تکفیر، قشنگ است این خامنه‌ای مثل پدر، فاتحِ جنگ است
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ارتش اسرائیل پس از حمله ایران دیوار غربی(ندبه) را تعطیل می‌کند 🔹فَإِنْ لَمْ يَعْتَزِلُوكُمْ وَ يُلْقُوا إِلَيْكُمُ السَّلَمَ وَ يَكُفُّوا أَيْدِيَهُمْ فَخُذُوهُمْ وَ اقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ 🔹پس، اگر از شما کناره نجستند و به سازش با شما رو نیاوردند و دست از شما باز نداشتند هر جا بر آنان دست یافتید بکشید نساء - ۹۱
♦️رسانه های اسرائیلی اعلام کردند که موشک‌های ایرانی بارشی هستند/جماران
♦️بازنشر دست‌نوشته شهید لاریجانی: اقلیم پارس را غم از آسیب دهر نیست تا بر سرش بود چو تویی سایه خدا