ای در دل من
مهر و تمنّا همه تو
وی در سر من
مایه ی سودا همه تو
چندان که به روی کار خود می نگرم
امروز همه تویی و فردا همه تو
روز ارتش مبارکت باد
برادر ارزشی و خدمتگزار ارتشی
همت شما را در سنگرهای دفاع
از میهن مان پاس می داریم
روز ارتش جمهوری اسلامی ایران گرامی باد
انجمن سواد رسانهای ایران
@irimla_ir
بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی
🌿اول اردیبهشت ماه در تقویم ملی ایرانیان همزمان با سالروز تولد شیخ اجل سعدی شیرازی كه فرهنگوران او را بهعنوان استاد سخن میشناسند، یادروز سعدی نام گرفته است.
🌿 استاد سخن و شیخ اجل
مرکز سعدی شناسی، از سال ۱۳۸۱ خورشیدی، روز ۱ اردیبهشت را "روز سعدی" اعلام نمود و در اول اردیبهشت ۱۳۸۹ خورشیدی، در اجلاس شاعران جهان در شیراز، نخستین روز اردیبهشت، از سوی نهادهای فرهنگی داخلی و خارجی به عنوان "روز سعدی" نامگذاری شد.
🌿ابومحمد مُصلِحالدین بن عَبدُالله، نامور به سعدی شیرازی و مشرف الدین (۵۸۵ یا ۶۰۶ – ۶۹۱ هجری قمری، برابر با: ۵۶۸ یا ۵۸۸ - ۶۷۱ هجری شمسی) شاعر و نویسندهٔ پارسیگوی ایرانی است.
🌿آوازهٔ او بیشتر به خاطر نظم و نثر آهنگین، گیرا و قوی اوست. جایگاهش نزد اهل ادب تا بدانجاست که به وی لقب استاد سخن و شیخ اجل دادهاند. آثار معروفش کتاب گلستان در نثر و بوستان در بحر متقارب و نیز غزلیات و دیوان اشعار اوست که به این سه اثر کلیات سعدی میگویند.
روابطعمومی انجمن سوادرسانهای ایران
🆔️ کانال انجمن سوادرسانهای ایران در شبکههای اجتماعی
@irimla_ir
پلیس فتا
طی روزهای اخیر پیامکی حاوی لینک جعلی با موضوع طرح کمک معیشتی از طرف سودجویان سایبری برای شهروندان زیادی ارسال شده که منجر به نصب بدافزار و آلوده شده گوشی کاربران شده است.
🔺شهروندان عزیز ; پیامک با عنوان "ثبت نام طرح کمک معیشتی" که از شماره های شخصی ناشناس و یا حتی بستگان خود دریافت می کنید کلاهبرداری و لینک https://biuty.ir/c جعلی می باشد.
در صورت نصب بدافزار بر روی گوشی، ضمن حذف برنامه، جهت دریافت مشاوره با شماره 096380 پلیس فتا، تماس بگیرید.
🔴 باتوجه به پرتکرار شدن این نوع کلاهبرداری، حتما این پیام را برای دوستانتان ارسال کنید!
انجمن سوادرسانهای ایران
🆔️ کانال انجمن سوادرسانهای ایران در شبکههای اجتماعی:
@irimla_ir
❓چگونه دانش خود را به خرد تبدیل کنیم؟ تفاوت «دانش» و «خرد» چیست؟
info@irimla.ir
در هرمی که برای نشان دادن جایگاه
داده
اطلاعات
دانش
و خرد
در نظر می گیریم.
کف هرم را به داده اختصاص می دهیم.
به لحاظ کمی بیشترین عاملی که داریم داده است.
داده به خودی خود منفعتی ندارد.
داده ها برای افرادی که دارای بینش در زمینه ای خاص هستند اطلاعات را می سازند، اطلاعات از ارزش بیشتری در مقایسه با داده برخوردار است. اگر فردی دارای دانش عمقی در یک زمینه خاص باشد با گرفتن اطلاعات جدید و اضافه کردن آن به دانش پایه ای که دارد، سطح دانش خود را افزایش می دهد.
حال اگر دانشمندی بتواند راه های کاربردی برای بکار بستن دانش را ارایه دهد یعنی او توانسته است کسب ثروت یا بوجود آمدن ارزش افزوده ای را سبب شود.
پس فرق دانشمند با خردمند در این است که خردمند از دانش خود و یا حتی دیگران، ثروت یا ارزش افزوده ایجاد می کند.
How to turn our knowledge into wisdom?
Knowledge vs. Wisdom?
آیا افرادی را میشناسید که از دانش بالایی برخوردارند، اما خردمند نیستند؟ یعنی به آنچه میدانند درست و سودمند است عمل نمیکنند؟ تفاوت دانشمند و خردمند چیست؟ آیا هر دانشمندی خردمند است؟ چگونه دانش خود را به خرد تبدیل کنیم؟ تفاوت دانش و خرد چیست؟
@irimla
دانش یعنی جمعآوری اطلاعات از طریق مشاهده یا آموختن پیرامون یک موضوع خاص. خرد یعنی به کار بستن دانش از طریق تجربه و عمل. خرد فراتر از دانش است؛ خرد یعنی «تجسم تجربه». وقتی دانش میآموزیم، اطلاعات را جمعآوری میکنیم. سپس، با یک فرایند جادویی دانشمان را به خرد تبدیل میکنیم. افراد خردمند نهتنها تشخیص میدهند چه کاری درست است، بلکه زمینه و امکانات انجام آن کار درست را نیز فراهم میکنند. در واقع، دانش «میکارد»، خرد «برداشت میکند». دانشمند خطاها را خوب میشناسد، اما خردمند یک خطا را دوبار مرتکب نمیشود.
بنابراین، این تصور که هر دانشمندی خردمند است نادرست است. خردمند بودن فراتر از دانستن حقایق و واقعیتها است. خرد یعنی زندگی کردن با دانش. شرط لازم برای خردمند بودن دانشمند بودن و شرط کافی عمل کردن به دانش است. خرد یکشبه حاصل نمیشود،
۱. پذیرای دانش باشید و آن را خوب جذب کنید. خوب گوش دادن، خوب خواندن و خوب مشاهده کردن کلید های جذب دانش هستند. ذهنتان را روی دانش نبندید.
info@irimla.ir
۲. به آنچه میدانید عمل کنید. خرد یعنی تجربهی دانش و زندگی با آن. تصور کنید کجا میتوانید از دانش خود استفاده کنید. به قول سعدی: بار درخت علم ندانم مگر عمل / با علم اگر عمل نکنی شاخ بیبری
@irimla
۳. دانش خود را درونی کنید. هرچند خرد از طریق تجربه حاصل میشود، تکرار تجربه به نهادینه شدن دانش در ذهنتان کمک میکند.
info@irimla.ir
۴. با دوستان یا همکارانتان دربارهی آنچه میدانید گفتوگو کنید. یکی از راههای درونی کردن دانش بحث و گفتوگو است. دانش خودتان را با دیگران به اشتراک بگذارید. به قول سعدی: علم بدون بحث پایدار نمیماند.
irimla.ir
۵. وقتی در حال آموختن هستید، از خود سوال کنید.کجا و چگونه میتوانم از این دانش استفاده کنم.
۶. قوهی تخیل خود را فعال کنید. قوهی تخیل به ما کمک میکند بدانیم، کجا و چگونه میتوانیم از دانش خود در موقعیتهای واقعی زندگی استفاده کنیم.
۷. همدلی کنید. هرچند بسیاری از افراد با رویکرد خودمحورانه در زندگی به موفقیت دست مییابند، این رویکرد خردمندانه نیست؛ افراد خردمند با توجه به «خیر عموم» به موفقیت دست مییابند و در این راه گام برمیدارند.
@irimla
۸. پذیرای تجربههای جدید باشید. چرا که خرد از طریق تجربه حاصل میشود. البته، به این معنی نیست که هرچیزی را خودمان تجربه کنیم. برای رشد خرد لازم است از تجربههای مثبت یا منفی دیگران نیز درس بگیریم.
۹. از اشتباه کردن نترسید. چیزی به نام «کامل بودن» وجود ندارد. بسیاری از افراد موفق نمیدانند که بیشتر موفقیتهاشان از شکستهایشان نشئت میگیرند. البته، این افراد یک خطا را دوبار مرتکب نمیشوند.
۱۰. از دیگران کمک بگیرید. خردمند بودن به این معنی نیست که پاسخ همهی سوالها را بدانید؛ خرمند کسی است که اگر چیزی را نمیداند، میداند به کجا مراجعه کند و از چه کسی کمک بگیرد.
۱۱. فردی خردمند را به عنوان الگو در زندگی انتخاب کنید. شاید در محل کارتان یا در خانواده یا در فضای مجازی فردی یافت شود که بتوانید او را به عنوان الگوی خودتان قرار دهید. زمانی که به «خردمندان» فکر میکنیم، افرادی «باتجربه» و «مسن» در ذهنمان مجسم میشوند؛ اما خردمند بودن ربطی به «تجربه» و «سن و سال» ندارد. سعی کنید در زندگی و در فضای مجازی فالوور خردمندان باشید: کسانی که «تفکرشان» با «گفتارشان» و «رفتارشان» همهمخوانی داشته باشد.
موفق باشید.
انجمن سواد رسانهای ایران
سید مرتضی موسویان
@irimla
irimla.ir
info@irimla.ir
⭕️ ارتشی از سوسکهای #سایبورگ در بیابان رها شدند♨️♨️
دانشمندان ارتشی از سوسکهای #سایبورگ قابل کنترل از راه دور را در بیابان آزمایش کردند.
دانشمندان در سنگاپور ارتشی از سوسکهای #سایبورگ که از راه دور کنترل میشدند را در یک زمین بیابانی به راه انداختند تا این گروه را برای انجام ماموریتهای جستجو و نجات در آینده آزمایش کنند.
به نقل از ایندیپندنت، تحقیقاتی نشان میدهد که حدود ۲۰ سوسک سایبورگ ماداگاسکار که کوله پشتیهای کوچک رایانهای داشتهاند را میتوان به گونهای کنترل کرد تا به عنوان یک گروه در سراسر یک تپه شنی حرکت کنند.
این سوسکهای سایبورگ، سوسکهای زندهای هستند که دارای فناوری هستند که دانشمندان میتوانند از آنها برای کنترل آنها استفاده کنند.
محققان دانشگاه فناوری نانیانگ در سنگاپور میتوانند دستورات را به سوسکها منتقل کنند و به آنها بگویند که کدام جهت بروند. این دستورات از طریق الکترودهایی کوله پشتی که در هر سمت اندام حسی حشرات قرار داده شده بود، به سوسکها منتقل میشد. در حالی که دانشمندان میتوانستند سوسکها را به چپ یا راست حرکت دهند، خود سوسکها نیز میتوانستند مانند معمول راه خود بروند و موانع را دور بزنند.
محققان همچنین مواردی را ثبت کردند که در آن سوسکهایی که به طور تصادفی روی پشت خود غلتیده بودند، توسط دیگران مورد کمک قرار گرفتند.
در حالی که تاکنون دانشمندان به طور گسترده تبدیل حشرات به موجودات سایبورگ را انجام دادهاند، نشان دادن رفتار گروهی چنین مواردی یک چالش بوده است.
محققان توضیح میدهند: این شکاف تحقیقاتی به دلیل دشواری در هماهنگی حرکات یک گروه #سایبورگ تحت حضور تنوع فردی ذاتی حشرات در واکنش به کنترل ورودی است.
با پرداختن به این چالشها، دانشمندان یک الگوریتم ناوبری گروهی جدید برای سوسکهای سایبورگ ایجاد کردند. این مطالعه خاطرنشان کرد که در میان ۲۰ سوسک، یکی رهبر و بقیه پیروان بودند.
در حالی که رهبر موقعیت هدف را میداند، پیروان فقط موقعیت نسبی همراهان نزدیک به خود را میدانند. دانشمندان دریافتند که این همراهی چندین ویژگی «قابل توجه» را در حین حرکت در صحرا نشان میدهد. آنها دریافتند که این الگوریتم جدید درهم تنیدگی بین سوسکها را کاهش میدهد.
محققان همچنین دریافتند که فعل و انفعالات بین سوسکهای همراه میتواند به یک #سایبورگ به دام افتاده کمک کند تا از یک موقعیت دشوار فرار کند. دانشمندان دریافتند سوسکهای همراه نیز میتوانند به یکدیگر در غلبه بر واژگونی کمک کنند.
محققان امیدوارند روزی بتوان از چنین دستهای از حشرات سایبورگ در ماموریتهای جستجو و نجات پس از بلایای طبیعی استفاده کرد.
آنها در این مطالعه نوشتند: این تحقیق به حوزه رباتیک گروهی کمک میکند و پتانسیل ادغام ارگانیسمهای بیولوژیکی با رباتیک را برای ایجاد سیستمهای خودمختار هوشمندتر با کاربردهایی در دنیای واقعی نشان میدهد.
#سایبورک
#رباتیک
#اینترنت_اشیا
#لشگر_سایبورگی
#سربازان_حشره
#جنگ_سایبورگی
#سواد_رباتیک
@irimla
irimla.ir
info@irimla.ir
3.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️وقتی ایران اینترنشنال، با شایعات، بخش های خبری خود را پر می کند!
🟡 شایعه:
ارسال سامانه های پدافندی عظیم در اهواز به روایتگری اینترنشنال
🟢 واقعیت
آنچه مشاهده میشود مربوط به نصب پل های شناور بر روی رودخانه ارس است نه سامانه پدافندی
اعتبار یک رسانه برپایه این سه اصل مهم در خبررسانی است: صحت، دقت و سرعت!
یک رسانه موظف است پیش از انتشار خبر، از صحت آن اطمینان حاصل کند.
رسانههای معاند در سالهای اخیر با لگدمال کردن اصل صحت، اعتبار خود را کاملاً از بین برده اند!
انجمن سوادرسانهای ایران
🆔️کانال انجمن سوادرسانهای ایران در شبکههای اجتماعی:
@irimla_ir
🌿درسهای سال اول ساده بود
اب را بابا به سارا داده بود
🌿گرمی دستان ما از اه بود
برگ دفترها به رنگ کاه بود
🌿ای معلم یاد وهم نامت بخیر
یاد درس اب وبابایت بخیر
🌿ای دبستانی ترین احساس من
بازگرد این مشقها را خط بزن
🌿۱۲ اردیبهشت در ایران روز معلم است. پاس داشت مقام معلم که ما را دست کشان از ظلمت به نور دانایی کشانده است برما واجب است،
🌿بر خود لازم دانستیم تا پیام تبریکی به مناسبت روز معلم تحریر کنیم تا با آن ذرهای شادی در دل معلم ها بنشانیم.
🌿روزت مبارک معلم عزیز🌿
روابط عمومی
انجمن سوادرسانهای ایران
کانال رسمی انجمن سوادرسانهای ایران را با آیدی زیر در پیامرسانهای ایرانی دنبال نمایید.
@irimla_ir
@irimla_ir
هدایت شده از Dr.S.Keshtkar
🔰 نه مامور پلیس آتش زدند و نه بانک و امکان دولتی فقط پرسیدید چرا هزاران کودک و زن را در غزه قتل عام کردید و حتی به زخمی ها در بیمارستان هم رحم نکردید و آنها را قتل عام کردید و دست بسته در گور های دسته جمعی در پشت بیمارستان ها دفن کردید!!!
اما شما یک مجرمی چون علیه جنایات آمریکا و سگ نگهبان آن بپاخواستی و اعتراض کردی در صورتی که باید حمایت میکردی.مقامات آمریکایی هستند که باید تشخیص دهند چه کسی انسان است و چه کسی باید حقوق بشر در مورد آن اعمال شود نه نه!
🔹ورکشاپ آموزشی
"رژیم مصرف رسانهای با نگاهی به فرصتها و تهدیدهای زندگی ابری "
دکتر الهه خوانساری
مدرس انجمن سواد رسانه ایران
دکتری علوم ارتباطات
فعال و پژوهشگر رسانه
🗓 تاریخ: سهشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه
مکان: دانشگاه علامه طباطبایی
غرفه انجمن سواد رسانهای ایران
🕔 زمان: ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰
ویژه هفته روابط عمومی
پخش آنلاین از کانال خانواده و سواد رسانه ای
https://eitaa.com/joinchat/3063087120C3a2fb95cd3
کانال انجمن سوادرسانهای ایران
🔹ورکشاپ آموزشی "رژیم مصرف رسانهای با نگاهی به فرصتها و تهدیدهای زندگی ابری " دکتر الهه خوانساری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از Mehdi
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره به مناسبت روز جهانی ارتباطات برگزار میکند:
💠 پیشرویدادهای همایش ملی آینده تحولات رسانه در ایران
💠نشست علمی آینده رسانههای اجتماعی در ایران
💠 سخنرانان:
دکتر باقر ساروخانی (استاد دانشگاه تهران و استاد بازنشسته دانشگاه سوره)
دکتر امیدعلی مسعودی (استاد دانشگاه سوره)
دبیر علمی نشست: دکتر یوسف خجیر (استادیار دانشگاه سوره)
💠 زمان: پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ الی ۱۲
💠نشانی: میدان فردوسی به سمت خیابان انقلاب، کوچه شاهرود دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره طبقه سوم اتاق جلسات دکتری
✅ به صورت حضوری و برخط از طریق اسکای روم پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
http://www.skyroom.online/ch/ricac/communication