eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
2هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️تولید موفقیت آمیز موتورسیکلت برقی در ایران 🔸ضیا مقدم، دبیر انجمن صنعت موتورسیکلت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان : 🔹موتورسیکلت های برقی به دلیل اینکه تکنولوژی پیشرفته ای ندارد، در داخل توان تولید آن وجود دارد. 🔹در بحث تولید موتور سیکلت بحث باتری آن مهم است که همین موضوع باعث گرانی آن شده است. برای این موضوع پیشنهاد داده ایم که دولت تولید و عرضه باتری موتور را بر عهده بگیرد. 🔹چند سالی است که در کشور درگیر مشکلات تولید موتورسیکلت‌های برقی هستیم اما نیاز است مورد حمایت قرار گیرد. بازاری هم برای موتورسیکلت‌های برقی وجود ندارد و متقاضی برای این نوع موتورسیکلت‌ها بسیار کم است.
اختصاص مجدد سهمیه ۴۰ لیتر سوخت معلولان معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور: 🔹قطع سهمیه سوخت معلولان از ابتدا و همزمان با روز جهانی معلولان کار اشتباهی بود. 🔹سهیمه ۴۰ لیتر سوخت معلولان همچنان برقرار است و در دی ماه علاوه بر سهیمه سوخت آذر، سهمیه جدید دی ماه نیز واریز خواهد شد. tn.ai/2407917
آمار جدید کرونا: فوت ۲۳۲نفر؛ ۹۵۹۴ بیمار 🔻۹ هزار و ۵۹۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد. 🔻مجموع بیماران به ۱ میلیون و ۹۲ هزار و ۶۱۷ نفر رسید. 🔻۲۳۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند. 🔻مجموع جان باختگان به ۵۱ هزار و ۷۲۸ نفر رسید. 🔻۷۸۷ هزار و ۸۵۳ نفر از بیماران بهبود یافته‌اند.
🔸حکم نهایی متهم پرونده ترور «رفیق حریری» صادر شد. 🔹دادگاه بین المللی ویژه لبنان حکم نهایی «سلیم عیاش» که به دست داشتن در ترور رفیق حریری، نخست‌وزیر پیشین لبنان محکوم شده است را صادر و او را به ۵ دوره حبس ابد محکوم کرد.
📣تصویب ۶ قطعنامه به نفع فلسطین در مجمع عمومی سازمان ملل 🔸 ۱۶۹ کشور عضو مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامه ویژه کمک به آوارگان فلسطینی رأی موافق دادند.
🔸مثبت شدن آزمایش ایدز؛ پس از تزریق واکسن کرونا! 🔹پس از آنکه مشخص شد، نتیجه آزمایش ایدز داوطلبان دریافت واکسن کرونای کوئینزلند مثبت می شود، مقامات استرالیا روند تولید این واکسن را متوقف کردند. 🔹با کنار گذاشتن این پروژه 750 میلیون دلاری، نخست وزیر استرالیا نیز قرارداد خرید 51 میلیون دوز را لغو و اعلام کرد واکسن مورد نیاز را از دو طرح در دست اجرای دیگر، تامین می کند. 🔸امروز مشخص شد که واکسن فایزر نیز بر خلاف تبلیغات بازاریابی قبلی، در عمل چندان ایمن نیست و باعث مرگ چندین نفر شده است.
انگلیس: دولت ایران مصوبه هسته‎ای مجلس را اجرا نکند 🔹مشاور وزیر خارجه انگلیس: ایران باید سرپیچی سیستماتیک از تعهداتش ذیل برجام را به عقب برگرداند. ما عمیقاً از اقدامات ایران نگرانیم. 🔹اگر ایران در خصوص برجام جدی است، نباید قانونی را که اخیراً به تصویب پارلمان این کشور رسیده و گام‌های بیشتری در جهت نقض برجام برمی‌دارد، اجرایی کند.
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمت ۲| ماجرای دیدار زم با بنی‌صدر 🔹در جلسه مسیح علی‌نژاد و پامپئو چه گذشت؟
24.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمت ۳| پرده‌برداری از موشک‌هایی که زم برای هدف قراردادن مناطق حساس کشور آماده کرده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجهیز ماهواره‌های ایرانی به چشمان تیزبین 🔹‌ساخت رادارهای تصویربرداری با فناوری روزنه مصنوعی را می‌توان یکی از مهمترین رخدادها در عرصه سامانه‌های شناسایی چه در کاربردهای نظامی و چه غیرنظامی محسوب کرد. 🔹‌توانمندی‌های رادارهای سار سبب شده این سامانه جای پای خود را در امور نظامی و همچنین کاربردهای تجاری و غیرنظامی از به‌کارگیری در بلایای طبیعی زلزله و سیل گرفته تا اقیانوس‌شناسی، رصد منابع طبیعی و جنگلداری، پایش تغییرات محیطهای شهری و روستایی، مرزبانی و نقشه‌برداری باز کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قماربازان اینستاگرام چطور کلاه‌برداری می‌کنند؟ 🔹زندگی لاکچری اینستاگرامرهای قمارباز با عرق جبین و زور بازو به دست نیامده است؛ آنها خون ملت را در شیشه می‌کنند و هر روز پولدارتر می‌شوند. افراد با خیال خوش وارد سایت می‎شوند و با شارژ حساب در درگاه‎های ناامن بانکی، اطلاعات حسابشان را دو دستی تقدیم هکرها و قماربازان می کنند. 🔹«ش. احمدی» یکی از مالباختگان می‎گوید: «اوایل عضویت در این سایت‎ها شبی دو میلیون حسابم را شارژ می‎کردم. یک شب بازی را بردم و موجودی را به ۵ میلیون رساندم اما وقتی خواستم مبلغ را برداشت کنم دیدم موجودی حسابم در سایت صفر است. به ادمین سایت پیام دادم نوشت حتما قواعد بازی را رعایت نکردی!» 🔹یکی دیگر از مالباختگان می‎گوید با مشخصات پدرم در سایت شرط بندی پویان مختاری عضو شدم. شماره کارت وی را وارد کردم و یکی دو برد سبک داشتم، پولش را هم برایم ریختند. در این فکر بودم که چطور پدرم را راضی کنم تا وامی را که از تاکسیرانی گرفته به من بدهد تا با آن شرط‎بندی کنم، اما غافل از اینکه هکرهای سایت خودشان زحمت برداشت از حساب را کشیده بودند و حساب پدرم را هک کرده و پول را برداشت کردند.
پاسخ محسن رضایی به اردوغان