🥀 *برگزاری مراسم معنوی زیارت عاشورا
به مناسبت بزرگداشت شهیدمحمدامین صمدی
در مرکز آموزش مدیریت دولتی * 🥀
به گزارش روابط عمومی مرکز، به همت پایگاه مقاومت بسيج امام رضا (ع)، مراسم معنوی و پرفیض زیارت عاشورا صبح امروز سه شنبه سوم بهمن ماه ۱۴۰۲ همراه با گرامیداشت یاد و نام شهید مدافع حرم و مدافع امنیت "محمدامین صمدی" با حضور مسئولین و کارکنان مرکز آموزش مديريت دولتی در نمازخانه ساختمان شماره یک برگزار شد.
در این مراسم، ضمن تکریم مقام والای این شهید گرانقدر، مداح اهل بیت با قرائت زیارت عاشورا و روضه خوانی، یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای مدافعین حرم علی الخصوص سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشتند.
گفتنی است شهید محمدامین صمدی در سال ۱۳۷۸ در تهران به دنیا آمد و در تاریخ ۳۰ دی ۱۴۰۲ در حین مأموریت مستشاری در کشور سوریه به همراه همرزمان خود، شهیدان سرافراز سردار حجتالله امیدوار، علی آقازاده، حسین محمدی و سعید کریمی، در دفاع از آرمانهای اسلام و حریم اهلبیت (علیهمالسلام) و در حین انجام وظیفه، در بمباران جنگندههای رژیم غاصب، سفاک و جعلی صهیونیستی در دمشق به شهادت رسیدند.
شایان ذکر است این شهید مدافع حرم قبل از نایل شدن به مقام رفیع شهادت، در آستانه انتقال و اشتغال در مرکز آموزش مديريت دولتی بودند.
🌺 * برگزاری مراسم جشن ولادت حضرت امیرالمؤمنین (ع) و بزرگداشت مقام پدر در مرکز آموزش مدیریت دولتی *🌺
به گزارش روابط عمومی مرکز، به همت پایگاه مقاومت بسيج امام رضا (ع)، مراسم جشن ولادت با سعادت امام علی (ع) و بزرگداشت روز پدر با حضور دکتر محسن میری رئیس مرکز، معاونین، مشاورین، مدیران و کارکنان مرکز آموزش مديريت دولتی در روز چهارشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ در سالن ولایت برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالعلی گواهی رئیس عقیدتی سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد مسعود مولای متقیان امیر مؤمنان حضرت علی ابن ابی طالب (ع) به ساحت مقدس حضرت صاحب الزمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) و مسئولان و کارکنان محترم مرکز آموزش مديريت دولتی مخصوصا پدران بزرگوار گفت؛ خیلی خوشحال هستم که توفیق حاصل شد تا امروز در محضر شما باشم و از این بابت خداوند بزرگ را شاکرم.
حجت الاسلام دکتر گواهی با بیان اینکه امام علی (ع) دوران سختی را پشت سر گذاشتند و زندگی آن حضرت پر از مخاطره بوده است ادامه داد؛ حضرت ۳۰ سال امامت کردند که از این مدت بیش از ۲۵ سال خانه نشین بودند که در نتیجه آن، مردم از حضور پرفیض ایشان محروم بودند.
رئیس عقیدتی سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد؛ علیرغم اینکه آن حضرت وصی و جانشین رسول خدا بودند و آیات و روایات متعددی در این زمینه وجود دارد اما بعد از رحلت پیامبر عظیم الشأن، امام زمان وقت به مدت بیش از ۲۵ سال خانه نشین شدند.
معاون آموزش و تربيت دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا با بیان اینکه جرج جرداق نویسنده مشهور مسیحی گفته است که من بیش از ۲۰۰ بار نهج البلاغه را مطالعه نمودم به اهمیت نامه ۵۳ نهجالبلاغه اشاره کرد و با بیان اهمیت نقش و جایگاه مرکز آموزش مديريت دولتی گفت؛ نامه ۵۳ نهجالبلاغه، فرمایشات حضرت امیر خطاب به مالک اشتر می باشد و اگر هر مدیری این ۲۲۰ نکته را بخواند و مورد توجه قرار دهد به یک مدیر تمام عیار تبدیل خواهد شد.
ایشان با تاکید بر اینکه مرکز آموزش مديريت دولتی می تواند با تشکیل یک کارگروه و هیات اندیشه وزر این نکات مدیریتی ۲۲۰ گانه را برای استفاده مديران کشور در دستور کار قرار دهد چرا که در نامه ۵۳ نهجالبلاغه به نکات بسیار مهم مدیریتی از قبیل سعه صدر، تقوا، نحوه صیانت از بیت المال، تبعیت از امام جامعه، احترام به مافوق و زیردستان، نوع نگاه به افراد متملق، نحوه برخورد با افراد دارای صراحت لهجه و ... مطرح شده است.
رئیس اسبق سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور با اشاره به اینکه مرکز آموزش مديريت دولتی نقش بسیار مهمی در مهارت آموزی مدیران کشور بر عهده دارد گفت؛ الحمدالله در حال حاضر عزم این کار در کشور وجود دارد و تلاشهای بسیار خوبی در حال انجام گرفتن است و ان شاءالله باید فرصت ها را غنیمت شمرده تا مدیران کارآمد، لایق و با درایت تحویل جامعه گردند.
ایشان در بخش پایانی سخنرانی خود با ذکر حدیث "عَلیٌّ حُبُّه جُنَّةقَسیمُ النّارِ و الجَنَّة" گفت؛ ان شاءالله ما از دوستان، ارادتمندان و ولایتمداران واقعی حضرت امیرالمؤمنین امام علی (ع) باشیم.
در ادامه این مراسم حاج مرتضی خلیلی به مدیحه سرایی آن امام همام پرداختند و پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجتالاسلام والمسلمین سید علیرضا تقی زاده، از کلیه مهمانان و همکاران به صرف ناهار پذیرایی به عمل آمد.
📌 *مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار کرد:
سومین رویداد از سلسله نشستهای «روایت یک تجربه» با موضوع «شکل گیری زیست بوم مردمی در نهضت احیای واحدهای اقتصادی» *
🔰 سومین رویداد از سلسله نشستهای «روایت یک تجربه» با موضوع *«شکل گیری زیست بوم مردمی در نهضت احیای واحدهای اقتصادی» *با سخنرانی «دکتر سید امیرحسین مدنی» نماینده معاون اول رئیس جمهور در راه اندازی و عملیاتی کردن نهضت احیای واحدهای اقتصادی، دهم دی ماه 1402 از ساعت 10-12 با حضور جمعی از مدیران ارشد نظام اداری و اقتصادی کشور در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد.
در این نشست مدنی از تجارب خود برای احیای واحدهای اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل گفت:
✅ *راه اندازی و عملیاتی کردن نهضت احیای واحدهای اقتصادی *
🔹 حل مسائل از طریق ایجاد زیست بوم و راهبری آن
🔹 مطالعات گسترده و بررسی تمام جوانب برای شناسایی همه بازیگران و عوامل موثر
🔹 استفاده از ابزارهای نوین و پلت فرم ها برای همسوسازی ظرفیت ها
🔹 پایش حدود 12 هزار واحد تعطیل و نیمه تعطیل
🔹 تکیه بر تسهیلات بانکی به جای سرمایه گذاری یکی از اشکالات مهم ما در حوزه اقتصادی
🔹 تشکیل میزهای تخصصی در بانک ها، بورس و ... انجام سیاستگذاری، برنامه ریزی و قراردادن مجموعه عوامل خدمات دهنده در کنار هم برای حل مشکل
✅ *موفقیت های حوزه احیای واحدهای اقتصادی *
🔸 جمع آوری 6 هزار میلیارد تومان منابع مردمی از جمله 1.2 همت از طریق تامین مالی جمعی
🔸 تشکیل جبهه های دانش بنیان در حوزه های مختلف
🔸 راه اندازی 400 مشاوره کسب و کار جهت کمک و جلوگیری از تعطیلی واحدهای اقتصادی
🔸 ساختار بسیار کوچک و چابک ستاد نهضت احیا (در مجموع ۱۶ نفر)
🔸 برگزاری دوره های تخصصی برای 700 احیاگر
🔸 همکاری با ابر احیاگرهایی همچون بسیج، ایمیدرو و ...
🔸 رفع مشکلات اعتباری با در اختیار قراردادن 7 هزار میلیارد تومان اعتبار ماده اولیه به تولید کننده
🔸 پرداخت تسهیلات بانکی فقط به شرط حضور احیاگر در واحد اقتصادی
شایان ذکر است در پایان نشست ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده، پیشنهادات مدعوین نیز ثبت و مورد بررسی قرار گرفت.
📌 *نهمین جلسه شورای علمی مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد *
🔰 نهمین جلسه شورای علمی مرکز روز دوشنبه 11 دی ماه 1402 با حضور آقایان؛ دکتر میری (رئیس مرکز)، دکتر ذوالفقارزاده و دکتر عبدالحمید (اعضای شورا)، حسنوند (مدیر کل دفتر ریاست و عضو شورا)، نظرپور(معاون آموزشی مرکز و عضو شورا)، رضایی (معاون پژوهشی مرکز و عضو شورا) و احمدی (مشاور رئیس مرکز و عضو شورا) در محل دفتر ریاست مرکز برگزار شد.
این جلسه با توضیحات دکتر میری دررابطه با انتشارات مرکز آغاز شد، ایشان با اشاره به تغییر سیاست مرکز در حوزه پژوهش بیان نمودند که در حال حاضر طرحهایی با پشتوانه علمی و پژوهشی پس از بررسی و با تصمیم شواری علمی مرکز مصوب و منجر به تولید کتاب می شوند. ایشان همچنین به فعال سازی حوزه های جدیدی در زمینه تامین محتوای علمی جهت تولید کتاب (مانند تجربه نگاری که در رابطه با ثبت تجربیات در حوزه های مختلف حکمرانی استفاده می شود) اشاره داشتند. از دیگر حوزه های جدید مرکز در این زمینه می توان به اجرای همایشهایی با موضوعات مختلف علمی اشاره کرد که خروجی آن در قالب کتاب ارائه خواهد شد.
سپس دکتر عبدالحمید نیز با بیان ضرورت بومی سازی مفاهیم علمی مورد نیاز کشور بر استمرار این رویکرد تاکید نموده و افزودند: براساس تجربه و بررسی روند گذشته، آنچه روشن است اینکه پیشرفتهای ما همواره بر دانش بومی سازی شده و تلاش صاحبنظران و فعالان کشورمان در این راستا متکی بوده است.
در ادامه اعضا، به طرح نظرات خود پرداخته و دستورات جلسه مورد بحث، بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.
📌 *اولین جلسه شورای سیاستگذاری
همایش ملی"کاربرد موردکاوی در آموزش مدیران دولتی" برگزار شد *
اولین همایش ملی "کاربرد موردکاوی در آموزش مدیران دولتی" اردیبهشت ماه سال 1403 با همکاری مرکز آموزش مدیریت دولتی و دانشگاه بجنورد برگزار خواهد شد. به همین منظور اولین جلسه شورای سیاستگذاری این همایش ملی روز سه شنبه مورخ 1402/10/12 با حضور آقایان دکتر الوانی (عضوشورا)، دکتر رضائیان (عضوشورا)، دکتر میری (رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی و رئیس شورا)، دکترشیخزاده (رئیس دانشگاه بجنورد و عضو شورا)، دکتر نظرپور(معاون آموزشی مرکز و دبیر شورا)، میثم رضایی(معاون پژوهشی مرکزو دبیر اجرایی همایش)، حجت احمدی(مشاوررئیس مرکزو عضو شورا) دردفتر ریاست مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد.
در این جلسه دو ساعته بحث و بررسی پیرامون موضوعات: تدوین سیاستهای کلی همایش، تبیین اهداف و محورها، تعیین کمیتهها، تعیین روشهای اجرایی، نحوه تامین منابع مالی، اعتبارات و فضای برگزاری، انجام شد و پس از آن طبق نظر اعضاء تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
📌 *برگزاری سی و چهارمین دوره تربیت ارزیاب حرفه ای در مرکز آموزش مدیریت دولتی *
✅ مرکز آموزش مدیریت دولتی در راستای انجام ماموریتهای محوله در حوزه تربیت ارزیابان حرفهای، به منظور توانمندسازی کانونهای ارزیابی و توسعه در سطح کشور، سی و چهارمین دوره از این آموزش ها را در دی ماه 1402 با حضور فراگیران متقاضی برگزار نمود.
این دوره با حضور 18 نفر از متقاضیان از سوی سازمانهایی از جمله: شرکت فرودگاهها، اداره کل آموزش و پرورش استان تهران، مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان شرقی و متقاضیان آزاد در محل مرکز برگزار شد.
📌 *برگزاری سی و سومین دوره تربیت ارزیاب حرفه ای ویژه سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور *
🔰با عنایت به درخواست سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور؛ دوره تربیت ارزیاب حرفهای در محل این سازمان برگزار گردید. در این دوره؛ مرکز آموزش مدیریت دولتی، در راستای توانمندسازی مدیران این سازمان به منظور طراحی و برگزاری درونزای کانون ارزیابی اقدام به برنامه ریزی و اجرای دوره تربیت ارزیاب حرفه ای برای 25 نفر از مدیران میانی و ارشد برگزار نمود.
🔰 معرفی کتاب:
* ساماندهی شوراها در تشکیلات بخش دولتی*
تعدد شوراها و شوراهای عالی در تشکیلات خرد و کلان دولت و ابهام قانونی در شرایط تاسیس و انحلال آنها موجب شده است رفتهرفته از اصالت وجودیشان که براساس قانون اساسی؛ سرعت بخشیدن به توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... است ، فاصله بگیرند؛ بنابراین، با توجه به این موارد، ضرورت بود به ساماندهی جایگاه شوراها در نظام حکمرانی کشور پرداخته شود. گفتنی است این پروژه با عنوان «ساماندهی و کاهش شوراهای غیرضرور در تشکیلات بخش دولت» یکی از پروژههای اقتصاد مقاومتی است که امید میرود بتواند در ساماندهی شوراهای عالی در کشور استفاده شود.
*این کتاب در 7 فصل گردآوری و تدوین شده است: *
🔹 فصل اول: مفاهیم و تعاریف
🔸 فصل دوم: تاریخچه
🔹 فصل سوم: جایگاه شوراها
🔸 فصل چهارم: آسیبشناسی
🔹 فصل پنجم: بررسی تطبیقی
🔸 فصل ششم: جمعآوری و تجزیه و تحلیل دادهها
🔹 فصل هفتم: نتیجهگیری و ارائه پیشنهادات
....................................................
💢 *گردآوری: * امور ساختارهای سازمانی، سازمان اداری و استخدامی کشور
💢 * ناشر: * مرکز آموزش مدیریت دولتی
💢 * سال نشر: * 1400
💢 * قیمت: * 2170000ریال
💻 علاقمندان می توانند جهت ثبت سفارش کتاب به آدرس زیر مراجعه فرمایند:
https://bookstore.smtc.ac.ir
📌مرکز آموزش مدیریت دولتی در بهمن ماه 1402 برگزار می نماید
* آزمون تایید صلاحیت و رتبهبندی ارزیابان *
این آزمون در دو گام اساسی برای متقاضیان انجام خواهد شد. در گام اول بر اساس مدل طراحی شده متقاضیان مورد ارزیابی قرار گرفته و احراز صلاحیت آنها تعیین میشود. این مدل دارای چهار عامل اصلی است که عبارتند از: دانش نظری مرتبط با کانون ارزیابان، تمرین عملی، شایستگیهای رفتاری ارزیابان و آزمونهای روانشناختی با تاکید بر هوش و تفکر. همچنین این گام 55 درصد امتیاز مربوط به رتبهبندی را تعیین میکند.
در گام دوم بر اساس معیارهای تعیین شده که عبارتند از تحصیلات، سابقه ارزیابی، سابقه نظام اداری، توانایی در طراحی فرایندهای کانون ارزیابی با تاکید بر فرایندهای قبل و بعد از کانون همچون طراحی گزارشهای بازخورد و سند شایستگی، متقاضیان مورد پایش قرار میگیرند. شایان ذکر است این گام 45 درصد امتیاز مربوط به رتبهبندی را تعیین میکند.
در نهایت، متقاضیان با توجه به خروجی این دو گام احراز صلاحیتشان تعیین و رتبه آنها مشخص میشود. رتبه ارزیابان در سطوح: یک، دو، سه و کمک ارزیاب اعلام خواهد شد.
پس از تایید صلاحیت و رتبه بندی ارزیابان، به آنها مجوز فعالیت جهت ارزیابی در دستگاههای اجرایی در سطوح تعیین شده به همراه کارت عضویت در کانون ارزیابان حرفهای (متناسب با سطوح اعلام شده) اعطاء میشود.
✅ اولین آزمون تایید صلاحیت و رتبهبندی ارزیابان در هفته اول اسفند ماه سال جاری برگزار میشود.
✅ اطلاعات تکمیلی متعاقباً در پورتال مرکز آموزش مدیریت دولتی اعلام خواهد شد.
🔻 معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در چهارمین کارگاه روایت یک تجربه:
* تثبیت بازارهای موجود و خلق بازارهای جدید، از مهمترین اهداف ماست *
چهارمین کارگاه از سلسله کارگاههای «روایت یک تجربه»، با موضوع «گفتمان دیپلماسی اقتصادی» به همت مرکز آموزش مدیریت دولتی روز چهارشنبه 1402/11/18 با حضور جمعی از مسئولین کشور در سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد.
راوی چهارمین نشست از این سلسله نشست ها، آقای دکتر مهدی صفری؛ معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه بودند که در محورهای؛ چگونگی رشد تجارت خارجی و ارزآوری، تجارت خارجی در خدمت زنجیره ارزش، چالش های تحریمی و ظرفیت های جمهوری اسلامی ایران، سیاست همسایگی اقتصاد بنیان جمهوری اسلامی ایران، ترانزیت، متنوع سازی منابع واردات، الگوی منابع دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم، موضوع FATF، بازارسازی دولت سیزدهم برای کالاهای ایران، با بیان مصادیقی به تشریح دستاوردهای کسب شده پرداختند.
👈 [متن کامل خبر](https://smtc.ac.ir/Zw4)
⭕ رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی در گفتوگوی اختصاصی با ماهنامه «بهرهوری ملی» عنوان کرد:
✅ *بهدنبال نظام یادگیری هستیم*
🔹یکی از ارکان مهم بهرهوری در کشور نیروی انسانی است و جملهای هست که میگوید؛ بزرگترین دارایی غیرمولد دولت، کارکنانش است، بنابراین مسئولیتهایی که به افراد در سازمانها واگذار میشود باید ذیل مفهوم بهرهوری قرار گیرد و این امر مستلزم این است که افراد بهویژه مدیران در سطوح میانی و بالا در بخشهایی مانند حقوقی و مالی دانش داشته باشند.
🔹دو نوع ارزیابی در این مرکز صورت میگیرد؛ ارزیابی سرد و ارزیابی گرم. بر این اساس، در نوع اول ارزیابی، بعد از پایان آموزش با برگزاری آزمون، افراد ارزیابی میشوند و در نوع دوم، پس از گذشت یک بازه زمانی 3 و 6 ماهه افراد مورد ارزیابی قرار میگیرند تا مشخص شود مطالب آموزشی به چه میزان تداوم داشته و نهادینه شده است.
🔹در حال بازنویسی نظام آموزشی مرکز هستیم. در واقع، بهدنبال تدوین نظام یادگیری هستیم. با اجرای این نظام آموزشی، برخلاف نظام آموزشی که فراگیر منفعل است، در نظام یادگیری، فراگیر فعال است و خود بهدنبال کسب مهارت است.
📰 ماهنامه «بهرهوری ملی» شماره 45
[متن کامل گفتوگو](https://www.npo.gov.ir/announcements/id/5438)
📌شبیه سازی و تمرین خوانی در قالب برنامه توسعه ای تربیت ارزیاب با تاکید بر کارورزی در؛
*سی و هشتمین دوره کارورزی "دوره های تربیت ارزیاب حرفه ای"*
🔰 سی و هشتمین دوره کارورزی"دوره های تربیت ارزیاب حرفه ای"، با حضور 16 کارورز در سومین هفته بهمن ماه جاری در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار گردید.
مرکز آموزش مدیریت دولتی به منظور توانمندسازی فراگیران دوره های تربیت ارزیاب حرفه ای و آماده سازی آنها برای ارزیابی و فعالیت درکانون های فعال کشور و کانون های سازمان های مختلف، اقدام به برگزاری دوره شبیه سازی و تمرین خوانی در قالب برنامه توسعه ای تربیت ارزیاب با تاکید بر کارورزی نموده است.
در شبیه سازی کانون موقعیتی فراهم می شود تا کارورز نسبت به تمرین خوانی و قبول مسئولیت فرایندهای مربوط به(warm up، اجرای تمرین ها و ابزارها، wash up) و توانمندی در شیوه ثبت و طبقه بندی و امتیازدهی در این فضا را تمرین نماید.
📌مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار کرد
*نشست موردکاوی؛ ابزاری برای آموزش مفاهیم مدیریتی *
نشست تخصصی در حوزه "موردکاوی؛ ابزاری برای آموزش مفاهیم مدیریتی"به عنوان یکی از پیشنشستهای پیشبینی شده در ارتباط با همایش ملی با عنوان فوق، روز 24 بهمن 1402 با سخنرانی دکتر محمد نوروزی؛عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.
دکتر نوروزی در این نشست ضمن اشاره به اهمیت مقوله موردکاوی در بُعد آموزش مدیران و کارکنان و نیز همافزایی دانش سازمانی، ایجاد و شکلدهی نظام فکری هماهنگ، ایجاد احساس و چشمانداز مشترک به دلیل تجربهنگاری و انتقال تجربهها، تسهیل گردش اطلاعات و تجربههای دیگران و ...،در سه محور اصلی زیر مطالبی عنوان نمودند:
🔸 واکاوی مفهوم مورد کاوی
🔹 مطالعات موردکاوی در خصوص تجارب مدیریتی
🔸 روایت تجربه مدیران در حوزه های نظام اداری
👈 [متن کامل خبر](https://smtc.ac.ir/ZB4)
📌 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پنجمین کارگاه "روایت یک تجربه":
*ایجاد اشتغال پایدار و کاهش فاصله نرخ بیکاری از دغدغه های اصلی دولت سیزدهم است *
مرکز آموزش مدیریت دولتی در ادامه برگزاری سلسله کارگاههای روایت یک تجربه که به ثبت دانش مدیران میپردازد، روز سه شنبه 24 بهمن 1402 در پنجمین کارگاه خود میزبان دکتر محمود کریمی بیرانوند؛ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود.
در این نشست که با موضوع "نظارت بر زیست بوم ملی اشتغال" و با حضور جمعی از مسئولین کشور در سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد، راوی در محورهای؛ چیستی، علل و ضرورت توجه به زیست بوم اشتغال در کشور، هدفگذاری دولت سیزدهم برای ایجاد سالانه یک میلیون شغل، سیاستها و برنامههای نظام جامع پایش و رصد اشتغال کشور، مردمیسازی نظارت بر اشتغالزایی و توسعه برنامههای کارآفرینی، به تشریح دستاوردهای کسبشده پرداخت.
👈 متن کامل خبر](https://smtc.ac.ir/Zy4)
📌 *برگزاری نشست تخصصی" معنای انتخابات در جمهوری اسلامی ایران" *
نشست تخصصی"معنای انتخابات در جمهوری اسلامی ایران" روز چهارشنبه مورخ 1402/11/25 با سخنرانی دکتر عبداله گنجی(پژوهشگر ومدرس دانشگاه) به صورت آنلاین بر بستر سامانه جامع آموزش های الکترونیکی مرکز آموزش مدیریت دولتی، برگزار شد:
💠 انتخابات در جمهوری اسلامی ایران یک پدیده نو در بدو تولد انقلاب اسلامی است و در خوانش آن نباید ترجمه علم سیاست غرب از سوی متخصصان ما باشد.
💠 سیاست متأثر از فرهنگ است و ما به معنای غربی دموکراسی نداریم و آنچه هست عملا مردم سالاری دینی است. در حقیقت، امام نیز پیرو این مهم اعتقاد داشتند دموکراسی غربی و شرقی هر دو باطل هستند و انقلاب ایران ورای دموکراسی غربی و شرقی به دنبال توسعه اندیشه اخلاقی و اسلامی آزادی است.
💠 چون در ماهیت و هویت شکل گیری انقلاب اسلامی با غرب مشکل داریم، موضوع انتخابات را که تضمین کننده هستی و وجود انقلاب اسلامی است را بسیار مهم میدانیم.
💠 فضای انتخابات و میزان مشارکت توسط مردم است که نمایانگر انحراف یا عدم اانحراف مردم و حاکمیت است.
💠 جایگاه مردمی نظام توسط مشارکت مردمی در انتخابات تعیین میشود. مشارکت بالا شکاف مد نظر دشمن را حل خواهد کرد.
💠 سلامت انتخابات، کارآمدی نظام سیاسی و رقابت، به عنوان سه موضوع اساسی در زمینه انتخابات و شادابی آن است.
👈 متن کامل خبر(https://smtc.ac.ir/ZC4)
*🔖دومین نشست تخصصی در حوزه انتخابات مجلس شورای اسلامی با موضوع "مشارکت سیاسی، انتخابات و پیامدهای آن" برگزار شد. *
💠 در این نشست که به صورت حضوری و برخط در تاریخ یکشنبه 29 بهمن 1402 و با سخنرانی دکتر مهدی فضائلی؛عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد، ابعاد و زوایای مختلفی از مقوله انتخابات، مشارکت مردم، آثار حضور مردم در انتخابات و ... مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
💠 علت همگرایی و توجه مردم به انقلاب ایران را باید در چه مسائلی دانست ؟
فضائلی علت این همگرایی مردم و انقلاب 57 را همسویی خواست مردم و فلسفه انقلاب اسلامی ایران برشمرده و اضافه نمودند که در ابتدای انقلاب، حضور مردم برای پیروزی انقلاب اسلامی بود و اکنون نیز برای تداوم و استمرار آن دارای اهمیت بسیار زیادی است.
💠 مردم ایران برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب اسلامی ایران، به تجربه مفهوم جمهوریت و مردم سالاری دینی دست یافتند.
دکتر فضائلی با بیان اینکه با توجه به اهمیت موضوع انتخابات، این مهم هرگز و در هیچ مقطعی از تاریخ ایران تعطیل یا نیمه تمام نمانده است، به ابعاد راهبردی و عملیاتی انتخابات و حضور مردم در پای صندوقهای رأی اشاره کردند.
💠 از دیدگاه ایشان، ابعاد علمیاتی انتخابات و حضور مردم در آن، تشکیل سازو کار و ساختار انتخابات مربوطه است. به بیانی دیگر با انتخابات میتوان ساختار ریاست جمهوری، خبرگان، مجلس شورای اسلامی و ... را تعیین نمود .
💠 نتیجه حضور گسترده مردم در انتخابات، اهمیت آن در معادلات بین المللی کشورمان است که نسبت به بعد عملیاتی بسیار دارای اهمیت است. هر کجا و هر زمان موضوع انتخابات و حضور گسترده مردم در انتخابات مطرح باشد، کشور از موضوع بسیار قدرتمندتری برخوردا گشته و آثار و برکات آن برای کشور خواهد بود .
در پایان نشست نیز دکتر فضائلی به سوالات مدعوین (حضوری و آنلاین) پاسخهای لازم را ارائه دادند.
*رئیس سازمان اداری و استخدامی: تجربه نگاری و مورد کاوی ماموریت مهم مرکز آموزش مدیریت دولتی است.*
✅ معاون رئیس جمهور در نشست اساتید و صاحبنظران حوزه موردکاوی و فعالان تجربه نگاری گفت: تجربه نگاری و موردکاوی یکی از چهار ماموریت اصلی مرکز آموزش مدیریت دولتی در این دوره است.
♦️ رئیس سازمان اداری و استخدامی با بیان اینکه لازم است موردکاویهای بومی از تجارب ارزنده مدیران در کشورمان تهیه شود تا بتوان در حوزه آموزش از آن بهره گرفت، گفت: آفرینشهای هنری و ادبی در حوزه اداری بسیار کم اتفاق افتاده است.
♦️آقای دکتر لطیفی، تاکید کرد: مرکز آموزش مدیریت دولتی با همکاری دانشگاه می تواند ارتباط بین بخش اداره و حکمرانی و بخش پژوهشی و دانشگاهی را ایجاد کند تا کارهای فاخرتر و قابل استفادهتری در نظام اداری داشته باشیم.
♦️ دکتر میری رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی:
برگزاری همایش ملی" کاربرد مورد کاوی در آموزش مدیران دولتی" را آغاز و بهانهای بر بازمهندسی و بهسازی آموزش مجموعه مدیران و کارکنان دولت دانست و ابراز امیدواری کرد تا شرایطی ایجاد شود که مرکز بتواند در برنامه های آتی به خصوص این همایش ملی از همفکری و همراهی بیشتر و حضور فعال اساتید و صاحبنظران این حوزه بهرهمند شود.
♦️ دکتر شیخ زاده رئیس دانشگاه بجنورد و نائب رئیس همایش:
امروزه کتابها، شیوهها، ابزار ملموسی برگرفته از مطالعات موردکاوی برای توانمندسازی و بهینهسازی آموزش مدیران دولتی وجود دارد.
💠 اساتید برجسته رشته مدیریت و صاحبنظران و فعالان حوزه تجربه نگاری و مورد کاوی به بحث و تبادل نظر پرداختند که اهم نکات مطرح شده از این قرار است:
- نقدهایی بر آموزش و توانمندسازی کارکنان دولت
- لزوم ایجاد تغییرات کتب درسی بر اساس مطالعات موردکاوی و با موردهای واقعی و مدیریتی
- ضرورت، چرایی، اهمیت و جایگاه برگزاری این همایش
- تفاوتهای نیازهای نهادهای دولتی با سایر ارگانها
- هدف اصلی موردکاوی، توسعه مهارت و حل مسئله است
- میزان اثرگذاری استفاده از موردکاوری در آموزش مدیران ارشد
- مد نظر قرار دادن مطالعات شکستپژوهی در برنامههای پیش رو
- قراردادن نتایج مطالعات موردکاوی، در اختیار دانشجویان و پژوهشگران
- فعالسازی تیمهای تخصصی و آشنا با زبان مدیریتی در حوزه مطالعات موردکاوی
- اهمیت استفاده از نظرات صاحبنظران تخصصی و خبره در این حوزه