eitaa logo
پنجره اطلاع رسانی مرکز آموزش مدیریت دولتی
141 دنبال‌کننده
225 عکس
25 ویدیو
0 فایل
روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در چهارمین کارگاه روایت یک تجربه: * تثبیت بازارهای موجود و خلق بازارهای جدید، از مهمترین اهداف ماست * چهارمین کارگاه از سلسله کارگاه‌های «روایت یک تجربه»، با موضوع «گفتمان دیپلماسی اقتصادی» به همت مرکز آموزش مدیریت دولتی روز چهارشنبه 1402/11/18 با حضور جمعی از مسئولین کشور در سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد. راوی چهارمین نشست از این سلسله نشست ها، آقای دکتر مهدی صفری؛ معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه بودند که در محورهای؛ چگونگی رشد تجارت خارجی و ارزآوری، تجارت خارجی در خدمت زنجیره ارزش، چالش های تحریمی و ظرفیت های جمهوری اسلامی ایران، سیاست همسایگی اقتصاد بنیان جمهوری اسلامی ایران، ترانزیت، متنوع سازی منابع واردات، الگوی منابع دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم، موضوع FATF، بازارسازی دولت سیزدهم برای کالاهای ایران، با بیان مصادیقی به تشریح دستاوردهای کسب شده پرداختند. 👈 [متن کامل خبر](https://smtc.ac.ir/Zw4)
⭕ رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی در گفت‌وگوی اختصاصی با ماهنامه «بهره‌وری ملی» عنوان کرد:  ✅ *به‌دنبال نظام یادگیری هستیم* 🔹یکی از ارکان مهم بهره‌وری در کشور نیروی انسانی است و جمله‌ای هست که می‌گوید؛ بزرگ‌ترین دارایی غیرمولد دولت، کارکنانش است، بنابراین مسئولیت‌هایی که به افراد در سازمان‌ها واگذار می‌شود باید ذیل مفهوم بهره‌وری قرار گیرد و این امر مستلزم این است که افراد به‌ویژه مدیران در سطوح میانی و بالا در بخش‌هایی مانند حقوقی و مالی دانش داشته باشند. 🔹دو نوع ارزیابی در این مرکز صورت می‌گیرد؛ ارزیابی سرد و ارزیابی گرم. بر این اساس، در نوع اول ارزیابی، بعد از پایان آموزش با برگزاری آزمون، افراد ارزیابی می‌شوند و در نوع دوم، پس از گذشت یک بازه زمانی 3 و 6 ماهه افراد مورد ارزیابی قرار می‌گیرند تا مشخص شود مطالب آموزشی به چه میزان تداوم داشته و نهادینه شده است. 🔹در حال بازنویسی نظام آموزشی مرکز هستیم. در واقع، به‌دنبال تدوین نظام یادگیری هستیم. با اجرای این نظام آموزشی، برخلاف نظام آموزشی که فراگیر منفعل است، در نظام یادگیری، فراگیر فعال است و خود به‌دنبال کسب مهارت است. 📰 ماهنامه «بهره‌وری ملی» شماره 45 [متن کامل گفت‌وگو](https://www.npo.gov.ir/announcements/id/5438)
📌شبیه سازی و تمرین خوانی در قالب برنامه توسعه ای تربیت ارزیاب با تاکید بر کارورزی در؛ *سی و هشتمین دوره کارورزی "دوره های تربیت ارزیاب حرفه ای"* 🔰 سی و هشتمین دوره کارورزی"دوره های تربیت ارزیاب حرفه ای"، با حضور 16 کارورز در سومین هفته بهمن ماه جاری در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار گردید. مرکز آموزش مدیریت دولتی به منظور توانمندسازی فراگیران دوره های تربیت ارزیاب حرفه ای و آماده سازی آنها برای ارزیابی و فعالیت درکانون های فعال کشور و کانون های سازمان های مختلف، اقدام به برگزاری دوره شبیه سازی و تمرین خوانی در قالب برنامه توسعه ای تربیت ارزیاب با تاکید بر کارورزی نموده است. در شبیه سازی کانون موقعیتی فراهم می شود تا کارورز نسبت به تمرین خوانی و قبول مسئولیت فرایندهای مربوط به(warm up، اجرای تمرین ها و ابزارها، wash up) و توانمندی در شیوه ثبت و طبقه بندی و امتیازدهی در این فضا را تمرین نماید.
📌مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار کرد *نشست موردکاوی؛ ابزاری برای آموزش مفاهیم مدیریتی * نشست تخصصی در حوزه "موردکاوی؛ ابزاری برای آموزش مفاهیم مدیریتی"به عنوان یکی از پیش‌نشست‌های پیش‌بینی شده در ارتباط با همایش ملی با عنوان فوق، روز 24 بهمن 1402 با سخنرانی دکتر محمد نوروزی؛عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد. دکتر نوروزی در این نشست ضمن اشاره به اهمیت مقوله موردکاوی در بُعد آموزش مدیران و کارکنان و نیز هم‌افزایی دانش سازمانی، ایجاد و شکل‌دهی نظام فکری هماهنگ، ایجاد احساس و چشم‌انداز مشترک به دلیل تجربه‌نگاری و انتقال تجربه‌ها، تسهیل گردش اطلاعات و تجربه‌های دیگران و ...،در سه محور اصلی زیر مطالبی عنوان نمودند: 🔸 واکاوی مفهوم مورد کاوی 🔹 مطالعات موردکاوی در خصوص تجارب مدیریتی 🔸 روایت تجربه مدیران در حوزه های نظام اداری 👈 [متن کامل خبر](https://smtc.ac.ir/ZB4)
📌 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پنجمین کارگاه "روایت یک تجربه": *ایجاد اشتغال پایدار و کاهش فاصله نرخ بیکاری از دغدغه های اصلی دولت سیزدهم است * مرکز آموزش مدیریت دولتی در ادامه برگزاری سلسله کارگاه‌های روایت یک تجربه که به ثبت دانش مدیران می‌پردازد، روز سه شنبه 24 بهمن 1402 در پنجمین کارگاه خود میزبان دکتر محمود کریمی بیرانوند؛ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود. در این نشست که با موضوع "نظارت بر زیست بوم ملی اشتغال" و با حضور جمعی از مسئولین کشور در سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد، راوی در محورهای؛ چیستی، علل و ضرورت توجه به زیست بوم اشتغال در کشور، هدفگذاری دولت سیزدهم برای ایجاد سالانه یک میلیون شغل، سیاست‌ها و برنامه‌های نظام جامع پایش و رصد اشتغال کشور، مردمی‌سازی نظارت بر اشتغال‌زایی و توسعه برنامه‌های کارآفرینی، به تشریح دستاوردهای کسب‌شده پرداخت. 👈 متن کامل خبر](https://smtc.ac.ir/Zy4)
📌 *برگزاری نشست تخصصی" معنای انتخابات در جمهوری اسلامی ایران" * نشست تخصصی"معنای انتخابات در جمهوری اسلامی ایران" روز چهارشنبه مورخ 1402/11/25 با سخنرانی دکتر عبداله گنجی(پژوهشگر ومدرس دانشگاه) به صورت آنلاین بر بستر سامانه جامع آموزش های الکترونیکی مرکز آموزش مدیریت دولتی، برگزار شد: 💠 انتخابات در جمهوری اسلامی ایران یک پدیده نو در بدو تولد انقلاب اسلامی است و در خوانش آن نباید ترجمه علم سیاست غرب از سوی متخصصان ما باشد. 💠 سیاست متأثر از فرهنگ است و ما به معنای غربی دموکراسی نداریم و آنچه هست عملا مردم سالاری دینی است. در حقیقت، امام نیز پیرو این مهم اعتقاد داشتند دموکراسی غربی و شرقی هر دو باطل هستند و انقلاب ایران ورای دموکراسی غربی و شرقی به دنبال توسعه اندیشه اخلاقی و اسلامی آزادی است. 💠 چون در ماهیت و هویت شکل گیری انقلاب اسلامی با غرب مشکل داریم، موضوع انتخابات را که تضمین کننده هستی و وجود انقلاب اسلامی است را بسیار مهم می‌دانیم. 💠 فضای انتخابات و میزان مشارکت توسط مردم است که نمایانگر انحراف یا عدم اانحراف مردم و حاکمیت است. 💠 جایگاه مردمی نظام توسط مشارکت مردمی در انتخابات تعیین می‌شود. مشارکت بالا شکاف مد نظر دشمن را حل خواهد کرد. 💠 سلامت انتخابات، کارآمدی نظام سیاسی و رقابت، به عنوان سه موضوع اساسی در زمینه انتخابات و شادابی آن است. 👈 متن کامل خبر(https://smtc.ac.ir/ZC4)
*🔖دومین نشست تخصصی در حوزه انتخابات مجلس شورای اسلامی با موضوع "مشارکت سیاسی، انتخابات و پیامدهای آن" برگزار شد. * 💠 در این نشست که به صورت حضوری و برخط در تاریخ یکشنبه 29 بهمن 1402 و با سخنرانی دکتر مهدی فضائلی؛عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد، ابعاد و زوایای مختلفی از مقوله انتخابات، مشارکت مردم، آثار حضور مردم در انتخابات و ... مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. 💠 علت همگرایی و توجه مردم به انقلاب ایران را باید در چه مسائلی دانست ؟ فضائلی علت این همگرایی مردم و انقلاب 57 را همسویی خواست مردم و فلسفه انقلاب اسلامی ایران برشمرده و اضافه نمودند که در ابتدای انقلاب، حضور مردم برای پیروزی انقلاب اسلامی بود و اکنون نیز برای تداوم و استمرار آن دارای اهمیت بسیار زیادی است. 💠 مردم ایران برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب اسلامی ایران، به تجربه مفهوم جمهوریت و مردم سالاری دینی دست یافتند. دکتر فضائلی با بیان اینکه با توجه به اهمیت موضوع انتخابات، این مهم هرگز و در هیچ مقطعی از تاریخ ایران تعطیل یا نیمه تمام نمانده است، به ابعاد راهبردی و عملیاتی انتخابات و حضور مردم در پای صندوق­های رأی اشاره کردند. 💠 از دیدگاه ایشان، ابعاد علمیاتی انتخابات و حضور مردم در آن، تشکیل سازو کار و ساختار انتخابات مربوطه است. به بیانی دیگر با انتخابات می­توان ساختار ریاست جمهوری، خبرگان، مجلس شورای اسلامی و ... را تعیین نمود . 💠 نتیجه حضور گسترده مردم در انتخابات، اهمیت آن در معادلات بین­ المللی کشورمان است که نسبت به بعد عملیاتی بسیار دارای اهمیت است. هر کجا و هر زمان موضوع انتخابات و حضور گسترده مردم در انتخابات مطرح باشد، کشور از موضوع بسیار قدرتمندتری برخوردا گشته و آثار و برکات آن برای کشور خواهد بود . در پایان نشست نیز دکتر فضائلی به سوالات مدعوین (حضوری و آنلاین) پاسخ‌های لازم را ارائه دادند.
*رئیس سازمان اداری و استخدامی: تجربه نگاری و مورد کاوی ماموریت مهم مرکز آموزش مدیریت دولتی است.* ✅ معاون رئیس جمهور در نشست اساتید و صاحب‌نظران حوزه موردکاوی و فعالان تجربه نگاری گفت: تجربه نگاری و موردکاوی یکی از چهار ماموریت اصلی مرکز آموزش مدیریت دولتی در این دوره است. ♦️ رئیس سازمان اداری و استخدامی با بیان اینکه لازم است موردکاوی‌های بومی از تجارب ارزنده مدیران در کشورمان تهیه شود تا بتوان در حوزه آموزش از آن بهره گرفت، گفت: آفرینش‌های هنری و ادبی در حوزه اداری بسیار کم اتفاق افتاده است. ♦️آقای دکتر لطیفی، تاکید کرد: مرکز آموزش مدیریت دولتی با همکاری دانشگاه می تواند ارتباط بین بخش اداره و حکمرانی و بخش پژوهشی و دانشگاهی را ایجاد کند تا کارهای فاخرتر و قابل استفاده‌تری در نظام اداری داشته باشیم. ♦️ دکتر میری رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی: برگزاری همایش ملی" کاربرد مورد کاوی در آموزش مدیران دولتی" را آغاز و بهانه‌­ای بر بازمهندسی و بهسازی آموزش مجموعه مدیران و کارکنان دولت دانست و ابراز امیدواری کرد تا شرایطی ایجاد شود که مرکز بتواند در برنامه های آتی به خصوص این همایش ملی از همفکری و همراهی بیشتر و حضور فعال اساتید و صاحبنظران این حوزه بهره‌مند شود. ♦️ دکتر شیخ زاده رئیس دانشگاه بجنورد و نائب رئیس همایش: امروزه کتاب­ها، شیوه‌­ها، ابزار ملموسی برگرفته از مطالعات موردکاوی برای توانمندسازی و بهینه­‌سازی آموزش مدیران دولتی وجود دارد. 💠 اساتید برجسته رشته مدیریت و صاحبنظران و فعالان حوزه تجربه نگاری و مورد کاوی به بحث و تبادل نظر پرداختند که اهم نکات مطرح شده از این قرار است: - نقدهایی بر آموزش و توانمندسازی کارکنان دولت - لزوم ایجاد تغییرات کتب درسی بر اساس مطالعات موردکاوی و با مورد­های واقعی و مدیریتی - ضرورت، چرایی، اهمیت و جایگاه برگزاری این همایش - تفاوت­‌های نیازهای نهادهای دولتی با سایر ارگان­ها - هدف اصلی موردکاوی، توسعه مهارت و حل مسئله است - میزان اثرگذاری استفاده از موردکاوری در آموزش مدیران ارشد - مد نظر قرار دادن مطالعات شکست­‌پژوهی در برنامه‌های پیش رو - قراردادن نتایج مطالعات موردکاوی، در اختیار دانشجویان و پژوهشگران - فعال‌­سازی تیم‌های تخصصی و آشنا با زبان مدیریتی در حوزه مطالعات موردکاوی - اهمیت استفاده از نظرات صاحب‌نظران تخصصی و خبره در این حوزه
با آراء خود ایران عزیز را میسازیم✌️ * روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی *