📌 *برگزاری نشست تخصصی" معنای انتخابات در جمهوری اسلامی ایران" *
نشست تخصصی"معنای انتخابات در جمهوری اسلامی ایران" روز چهارشنبه مورخ 1402/11/25 با سخنرانی دکتر عبداله گنجی(پژوهشگر ومدرس دانشگاه) به صورت آنلاین بر بستر سامانه جامع آموزش های الکترونیکی مرکز آموزش مدیریت دولتی، برگزار شد:
💠 انتخابات در جمهوری اسلامی ایران یک پدیده نو در بدو تولد انقلاب اسلامی است و در خوانش آن نباید ترجمه علم سیاست غرب از سوی متخصصان ما باشد.
💠 سیاست متأثر از فرهنگ است و ما به معنای غربی دموکراسی نداریم و آنچه هست عملا مردم سالاری دینی است. در حقیقت، امام نیز پیرو این مهم اعتقاد داشتند دموکراسی غربی و شرقی هر دو باطل هستند و انقلاب ایران ورای دموکراسی غربی و شرقی به دنبال توسعه اندیشه اخلاقی و اسلامی آزادی است.
💠 چون در ماهیت و هویت شکل گیری انقلاب اسلامی با غرب مشکل داریم، موضوع انتخابات را که تضمین کننده هستی و وجود انقلاب اسلامی است را بسیار مهم میدانیم.
💠 فضای انتخابات و میزان مشارکت توسط مردم است که نمایانگر انحراف یا عدم اانحراف مردم و حاکمیت است.
💠 جایگاه مردمی نظام توسط مشارکت مردمی در انتخابات تعیین میشود. مشارکت بالا شکاف مد نظر دشمن را حل خواهد کرد.
💠 سلامت انتخابات، کارآمدی نظام سیاسی و رقابت، به عنوان سه موضوع اساسی در زمینه انتخابات و شادابی آن است.
👈 متن کامل خبر(https://smtc.ac.ir/ZC4)
*🔖دومین نشست تخصصی در حوزه انتخابات مجلس شورای اسلامی با موضوع "مشارکت سیاسی، انتخابات و پیامدهای آن" برگزار شد. *
💠 در این نشست که به صورت حضوری و برخط در تاریخ یکشنبه 29 بهمن 1402 و با سخنرانی دکتر مهدی فضائلی؛عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد، ابعاد و زوایای مختلفی از مقوله انتخابات، مشارکت مردم، آثار حضور مردم در انتخابات و ... مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
💠 علت همگرایی و توجه مردم به انقلاب ایران را باید در چه مسائلی دانست ؟
فضائلی علت این همگرایی مردم و انقلاب 57 را همسویی خواست مردم و فلسفه انقلاب اسلامی ایران برشمرده و اضافه نمودند که در ابتدای انقلاب، حضور مردم برای پیروزی انقلاب اسلامی بود و اکنون نیز برای تداوم و استمرار آن دارای اهمیت بسیار زیادی است.
💠 مردم ایران برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب اسلامی ایران، به تجربه مفهوم جمهوریت و مردم سالاری دینی دست یافتند.
دکتر فضائلی با بیان اینکه با توجه به اهمیت موضوع انتخابات، این مهم هرگز و در هیچ مقطعی از تاریخ ایران تعطیل یا نیمه تمام نمانده است، به ابعاد راهبردی و عملیاتی انتخابات و حضور مردم در پای صندوقهای رأی اشاره کردند.
💠 از دیدگاه ایشان، ابعاد علمیاتی انتخابات و حضور مردم در آن، تشکیل سازو کار و ساختار انتخابات مربوطه است. به بیانی دیگر با انتخابات میتوان ساختار ریاست جمهوری، خبرگان، مجلس شورای اسلامی و ... را تعیین نمود .
💠 نتیجه حضور گسترده مردم در انتخابات، اهمیت آن در معادلات بین المللی کشورمان است که نسبت به بعد عملیاتی بسیار دارای اهمیت است. هر کجا و هر زمان موضوع انتخابات و حضور گسترده مردم در انتخابات مطرح باشد، کشور از موضوع بسیار قدرتمندتری برخوردا گشته و آثار و برکات آن برای کشور خواهد بود .
در پایان نشست نیز دکتر فضائلی به سوالات مدعوین (حضوری و آنلاین) پاسخهای لازم را ارائه دادند.
*رئیس سازمان اداری و استخدامی: تجربه نگاری و مورد کاوی ماموریت مهم مرکز آموزش مدیریت دولتی است.*
✅ معاون رئیس جمهور در نشست اساتید و صاحبنظران حوزه موردکاوی و فعالان تجربه نگاری گفت: تجربه نگاری و موردکاوی یکی از چهار ماموریت اصلی مرکز آموزش مدیریت دولتی در این دوره است.
♦️ رئیس سازمان اداری و استخدامی با بیان اینکه لازم است موردکاویهای بومی از تجارب ارزنده مدیران در کشورمان تهیه شود تا بتوان در حوزه آموزش از آن بهره گرفت، گفت: آفرینشهای هنری و ادبی در حوزه اداری بسیار کم اتفاق افتاده است.
♦️آقای دکتر لطیفی، تاکید کرد: مرکز آموزش مدیریت دولتی با همکاری دانشگاه می تواند ارتباط بین بخش اداره و حکمرانی و بخش پژوهشی و دانشگاهی را ایجاد کند تا کارهای فاخرتر و قابل استفادهتری در نظام اداری داشته باشیم.
♦️ دکتر میری رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی:
برگزاری همایش ملی" کاربرد مورد کاوی در آموزش مدیران دولتی" را آغاز و بهانهای بر بازمهندسی و بهسازی آموزش مجموعه مدیران و کارکنان دولت دانست و ابراز امیدواری کرد تا شرایطی ایجاد شود که مرکز بتواند در برنامه های آتی به خصوص این همایش ملی از همفکری و همراهی بیشتر و حضور فعال اساتید و صاحبنظران این حوزه بهرهمند شود.
♦️ دکتر شیخ زاده رئیس دانشگاه بجنورد و نائب رئیس همایش:
امروزه کتابها، شیوهها، ابزار ملموسی برگرفته از مطالعات موردکاوی برای توانمندسازی و بهینهسازی آموزش مدیران دولتی وجود دارد.
💠 اساتید برجسته رشته مدیریت و صاحبنظران و فعالان حوزه تجربه نگاری و مورد کاوی به بحث و تبادل نظر پرداختند که اهم نکات مطرح شده از این قرار است:
- نقدهایی بر آموزش و توانمندسازی کارکنان دولت
- لزوم ایجاد تغییرات کتب درسی بر اساس مطالعات موردکاوی و با موردهای واقعی و مدیریتی
- ضرورت، چرایی، اهمیت و جایگاه برگزاری این همایش
- تفاوتهای نیازهای نهادهای دولتی با سایر ارگانها
- هدف اصلی موردکاوی، توسعه مهارت و حل مسئله است
- میزان اثرگذاری استفاده از موردکاوری در آموزش مدیران ارشد
- مد نظر قرار دادن مطالعات شکستپژوهی در برنامههای پیش رو
- قراردادن نتایج مطالعات موردکاوی، در اختیار دانشجویان و پژوهشگران
- فعالسازی تیمهای تخصصی و آشنا با زبان مدیریتی در حوزه مطالعات موردکاوی
- اهمیت استفاده از نظرات صاحبنظران تخصصی و خبره در این حوزه
دکتر رحیمپور ازغدی در نشست «مردم، نرم افزار امامین انقلاب برای حل مشکلات کشور»:
*با آموزش و تربیت صحیح مدیران و ایجاد رابطه بین مردم و مسئولین، اعتماد اجتماعی بهبود یافته و حداکثر مشارکت سیاسی در انتخابات نیز ایجاد خواهد شد. *
🔰 در نشست تخصصی که روز چهارشنبه مورخ 9 اسفند ماه 1402 با حضور دکتر حسن رحیمپور ازغدی (عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی)، با عنوان «مردم، نرم افزار امامین انقلاب برای حل مشکلات کشور» در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار گردید، ابعاد و محورهای مختلف این موضوع (با محوریت انتخابات) مورد بررسی قرار گرفت:
🔹 مسئولین کشور در هر مسند و جایگاهی که هستند آن را از مردم دارند، با آموزش و تربیت صحیح مدیران و ایجاد رابطه بین مردم و مسئولین، اعتماد اجتماعی بهبود یافته و حداکثر مشارکت سیاسی در انتخابات نیز ایجاد خواهد شد. آنچه که مورد تأکید انقلاب اسلامی نیز هست؛ تربیت مدیران کارآمد، رضایت مردم و اعتماد و عدالت اجتماعی است.
🔸 حکومت اسلامی عملا در سه خصیصه قابل تعریف است؛ "اخلاقی" باشد؛ ضد فساد و ضد تبانی باشد. دوم اینکه "عقلائی" باشد؛ اخلاق لازم است ولی کافی نیست و بایستی تدبیر مناسب نیز همراه حکومت اسلامی باشد . در نهایت "مدیران لایق و کارآمد" بایستی در مسند امور باشند.
🔹 امید و امیدبخشی در جامعه، از مهمترین مؤلفههای تحکیم وحدت سیاسی، قدرت انقلاب و بهبود وضعیت کشور خواهد بود .
شفاف سازی بین مردم و مدیران دولتی زمینهها را برای توسعه اعتماد عمومی افزایش داده و باعث خواهد شد سطح مشارکت سیاسی و مردمی در بسیاری از جنبهها بویژه انتخابات افزایش یابد.
🔸 رصد نظام اداری و ارائه گزارشات شفاف به مردم و کمک عینی به مسائل و چالشهای مردم در هر زمینهای، خواستگاه آموزشی دارد و این هم باید مورد توجه قرار گیرد .
🔹 مردم بایستی ناظر بر کار حکومت و تصمیمهای حکومت باشند و مسئولین باید تمام تصمیمات و رفتار حکومتی خود را بر حفظ منافع مردم متمرکز کرده و دنبالهرو منافع مردم باشند نه مسائل شخصی.
🔸 کاهش زمانی رسیدگی به مطالبات مردم، قطعا موجب رضایت عمومی، وفاق ملی و در نهایت همبستگی سیاسی و حضور پرشور مردم در انتخابات خواهد شد.
📌 تولید محتوای آموزشی دوره «ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد»
✍️با هدف آشنایی مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی کشور با قوانین و مقررات ناظر بر ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد، به منظور کاهش فساد در نظام اداری، محتوای آموزشی دوره «ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد» از مجموعه دورههای مصوب کارکنان دولت، تولید و به شیوه برون خط (آفلاین) در دسترس مخاطبان قرار گرفت. محتوای آموزشی این دوره شامل موضوعاتی از قبیل تکالیف دستگاههای اجرایی در موضوع پیشگیری و مبارزه با رشوه؛ انواع طبقهبندی فساد اداری؛ عوامل مؤثر بر ارتقاء سلامت اداری؛ و آشنایی با مواد قانونی مقابله با فساد اداری میباشد. علاقهمندان، مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی میتوانند جهت آگاهی از نحوه ثبت نام و بهرهمندی از محتوای این دوره به سامانه جامع آموزش مرکز به آدرس https://ltms.smtc.ac.ir مراجعه نمایند.
📌 تولید محتوای آموزشی دورههای «آیندهنگاری» و «آیندهنگری»
✍️ در راستای ارتقای کیفیت دورههای توسعه شایستگی عمومی مدیران حرفهای و همچنین سهولت دسترسی فراگیران به این دورهها، محتوای آموزشی دو عنوان دوره «آیندهنگاری» و «آیندهنگری» از مجموعه دورههای تعریف شده ذیل شایستگی «آیندهنگری و تفکر راهبردی» تولید و به شیوه برون خط (آفلاین) در دسترس فراگیران قرار گرفت.
مخاطبان این دورهها بهویژه معرفیشدگان کانونهای ارزیابی میتوانند جهت آگاهی از نحوه ثبت نام و بهرهمندی از محتوای دورهها به سامانه جامع آموزش مرکز به آدرس https://ltms.smtc.ac.ir مراجعه نمایند.
📌برگزاری سومین جلسه کمیته اجرایی اولین همایش ملی" کاربرد موردکاوی در آموزش مدیران دولتی"
🔰 سومین جلسه کمیته اجرایی اولین همایش ملی" کاربرد موردکاوی در آموزش مدیران دولتی" در تاریخ 1403/02/05 از ساعت 10 تا 12 با حضور اعضای کمیته و نمایندگانی از واحدهای مختلف مرکز در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.
در این جلسه ابتدا گزارش کاملی از عملکرد کمیته اجرایی و مجموعه فعالیت های پیش رو توسط دبیر اجرایی همایش ارایه شد. در ادامه نیز نحوه همکاری و مشارکت اعضاء و برنامهریزی برای پیگیری امور مربوط به همایش مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
توسعه و تعمیق هماهنگیهای بین واحدی در مرکز جهت انجام امور محوله، تعامل بیشتر با استانها در راستای ثبت و پیادهسازی تجربیات، تفکیک وظایف بین کارگروهها و پیگیری امور از کارگروههای هماهنگ کننده کاری در بخشهای مختلف مرکز، توجه جدی به زمانبندی دقیق فعالیتهای کمیتههای فرعی کمیته اجرایی همایش ملی با توجه به لزوم هماهنگی و برنامهریزی عملیاتی بهتر، ابلاغ مسئولیت کلیه مسئولین کمیتههای فرعی اجرایی همایش از طرف معاون پژوهشی و دبیراجرایی همایش ملی از مهمترین محورهای مورد بحث در این جلسه بود.
در پایان نیز مقرر شد با تشکیل کارگروه های تخصصی در حوزه های مختلف اطلاع رسانی، سمعی و بصری، تشریفات در ذیل کمیته اجرایی همایش، امور اجرایی مربوطه با جدیدت و اولویت بالا توسط اعضاء پی گیری شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 یاد و خاطره استاد شهید مطهری و روز معلم بر تمامی زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت گرامی باد. 🌺
✔️ *دعوت به همکاری از استادان حوزه روابطعمومی و ارتباطات*
🔹 مرکز آموزش مدیریت دولتی با همکاری دبیرخانه شورای اطلاعرسانی دولت از استادان حوزه روابطعمومی و ارتباطات دعوت به همکاری مینماید.
🔹 مرکز آموزش مدیریت دولتی، پیرو بخشنامه ابلاغ شده توسط سازمان اداری و استخدامی کشور، دورههای آموزشی شغل کارشناس و کاردان روابطعمومی و در جهت تقویت نظام آموزش کارمندان و مدیران دستگاههای اجرایی و به منظور رشد و تعالی حرفهای مدیران و کارشناسان روابطعمومی و تربیت افراد توانمند، ماهر، پاسخگو و متعهد نسبت به انجام مأموریتهای دستگاههای اجرایی، از استادان حوزه روابطعمومی و ارتباطات دعوت به همکاری مینماید.
🔹 عناوین دورهها شامل: 🔅برنامهریزی در روابطعمومی 🔅 تدوین پیوستهای ارتباطی و اطلاعرسانی 🔅 برنامهریزی و مدیریت رویدادها در روابطعمومی 🔅 مدیریت رسانهای مخاطرات و بحرانها 🔅 تولید انواع محتوای متنی (خبر، مصاحبه، گزارش) 🔅 تولید محتواهای چندرسانهای در روابطعمومی 🔅 فناوریهای نوین در روابطعمومی 🔅 طراحی و اجرای پویش در روابطعمومی 🔅 ارتباط با رسانهها 🔅 راههای مقابله با اخبار جعلی 🔅 رسانههای اجتماعی و روابطعمومی 🔅 آشنایی با روشهای نوین پیمایش افکار عمومی و افکارسنجی
👈 ثبتنام: https://smtc.ac.ir