#شهرستان_نیشابور
⏪ برگزاری میز خدمت نماز جمعه به مناسبت سالروز افتتاح دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با آغاز دهه کرامت
🔹همه ساله در اردیبهشت ماه به مناسبت سالروز افتتاح دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، یک نوبت نمازجمعه شهر به همراه میز خدمت، در این دانشگاه اقامه میشود که همزمان با آغاز دهه مبارک کرامت میز خدمت نیز در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور در سالن ورزشی و محوطه دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان و مردم برپا شد.
🔸ایستگاه صلواتی و نمایشگاه عفاف و حجاب و بصیرتی به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران نیشابور و قرارگاه فرهنگی امیرالمؤمنین (ع) شهرستان نیشابور در جوار گلزار مطهر شهدای گمنام از دیگر برنامههای این روز بود.
🔹بانوان نیشابوری در پایان، با اهدای شاخههای گل به تعدادی از پرسنل نیروی انتظامی حاضر در این آیین، بابت اجرای طرح نور (حجاب و عفاف) از آنان قدردانی کردند.
┄┅═✧☫#ایثار_رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🔴جدایی بحرین از ایران
۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰
♦️در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.
جداییخواهی در بحرین زمانی پدیدار شد که این منطقه از ۱۸۹۲ میلادی تحت سلطه کامل بریتانیا درآمد. پیش از این بریتانیا از طریق انعقاد قراردادهای گوناگون کوشیده بود تا این سرزمین را تحت حاکمیت خود درآورد. نخستین قیام عمومی بحرین در مارس ۱۸۹۵ در مخالفت با شیخ عیسی بن علی نخستین حاکم از سلسله آلخلیفه شکل گرفت. این قیام با دخالت سرهنگ آرنولد ویلسون، نماینده دولت بریتانیا در خلیج فارس سرکوب شد و بازداشت و تبعید ناراضیان به «زباره» در شمال شبه جزیره قطر را در پی داشت و درگیریهای شدیدی را میان قطر و بحرین بوجود آورد. این موضوع باعث شد قطر با انعقاد قراردادی خود را تحتالحمایه بریتانیا کند. این رویداد نقطه آغاز بیش از یک قرن کشمکش سیاسی و نظامی میان بحرین و قطر بود.
در سالهای بعد به تدریج افکار عمومی در بحرین به ایران متمایل شد. انقراض سلسله قاجار در ایران و طرح ادعاهای ارضی پهلوی اول این تمایل را در میان مردم بحرین افزایش داد و از جانب دیگر بر حساسیت انگلیسیها در منطقه افزود و آنان را به تحکیم پایههای نفوذ و سلطه خود در بحرین سوق داد. این رخداد باعث شد انگلیسیها در ۱۹۲۳ میلادی شیخ عیسی بن علی را برکنار و یکی از کارگزاران خود چارلز بلگریو را در ۱۹۲۶ به عنوان مشاور امیر بحرین روانه این سرزمین کنند. اقدامات این مشاور که تصمیمگیرنده اصلی در بحرین بود افزایش نفرت عمومی نسبت به سیاستهای استعماری بریتانیا در منطقه را در پی داشت، اعتراضات مردمی آغاز شد و بلگریو در مواجهه با اولین اعتراضآمیز بحرینیها از این سرزمین خارج شد.
در دوران بعد از جنگ جهانی دوم، با گسترش تظاهرات، مخالفتهای مردمی به جنبش عمومی ضداستعماری تبدیل شد. بریتانیا میدانست که کاهش کنترل بر بحرین، به از دست رفتن سراسر خلیج فارس خواهد انجامید؛ میخواست به هر بهایی قیام مردم بحرین را سرکوب کند و در این راه دامن زدن به اختلافات مذهبی را پیشه کرد. میان شیعه و سنی تفرقه ایجاد کرد و زمینههای برخورد این دو را بوجود آورد. بدین ترتیب در دهه ۵۰ میلادی بحرین چند بار تا آستانه جنگهای خونین داخلی پیش رفت.
از طرفی جنگ کانال سوئز و هجوم نظامیان انگلیسی به مصر، سبب افزایش تنفر اعراب خلیج فارس و به ویژه مردم بحرین نسبت به انگلیس و همچنین ترویج احساسات ناسیونالیستی عربی در این کشور شد، اما این احساسات غالباً توسط پلیس غیربومی بحرین سرکوب میشد.
از اواسط قرن بیستم ادعاهای تاریخی ایران در مورد حاکمیت بر بحرین جدی شد. مجلس شورای ملی در آبان ۱۳۳۶ لایحهای را تصویب کرد که به موجب آن بحرین استان چهاردهم ایران اعلام شد و دو کرسی خالی برای نمایندگان «استان چهاردهم» در نظر گرفته شد. این اقدام و تهدید ایران در مورد تحریم هر سازمان و مجمع بینالمللی که بحرین را به رسمیت بشناسد، موضوع را پیچیده کرد. اما فشار بریتانیا به شاه به دست کشیدن ایران از ادعاهای ارضیاش نسبت به بحرین انجامید.
در ۱۳۴۷ شاه طی دیدارش از هند گفت: «اگر مردم بحرین مایل نباشند به کشور ما ملحق شوند هرگز به زور متوسل نخواهیم شد و هر کاری که بتواند اراده مردم بحرین را به نحوی که نزد همه جهانیان به رسمیت شناخته شود، نشان دهد خوب است.» شاه استقلال بحرین را منوط به نظر مردم بحرین کرد و این عمل در تاریخ ایران سابقه نداشت. همان زمان اسدالله علم نیز به سفیر انگلیس در مورد این راه حل اعتراض میکند. او در کتاب خاطراتش در روز ۲۱ مرداد ۱۳۴۸ خود آورده است: «به سفیر انگلیس گفتم ما هیچگاه نمیتوانیم چنین پیشنهادی را تصویب و در برابر ملت ایران توجیه کنیم.»
ایران سعی داشت تا سرنوشت بحرین در یک همهپرسی تعیین شود، در حالی که دولتهای بحرین و بریتانیا با آن مخالفت کردند. در نتیجه ایران و بریتانیا توافق کردند تا به جای برگزاری همهپرسی، از سازمان ملل متحد خواسته شود سرنوشت سیاسی این سرزمین را از طریق یک نظرسنجی از میان گروهها و طبقات مختلف تعیین کند. حکومت بحرین که تحت نفوذ بریتانیا بود برای تأثیرگذاری بر نتیجه نظرخواهی مصمم شد تا ساختار جمعیتی این سرزمین را با اکثریت دادن به عربها دگرگون کند. در این راستا هزاران فلسطینی و نیروی کار عرب از کشورهای منطقه به بحرین هجوم آوردند.
📎#ایثار_رضوی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
👇👇#ادامه_مطلب👇👇
🇵🇸 ایثـار رضـوی 🇮🇷
🔴جدایی بحرین از ایران ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ ♦️در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران د
👆👆
جالب اینکه شاه نیز متوجه خطر نظرخواهی در مورد استقلال بحرین شد و به علم گفت: «به سفیر تکرار کن که اگر من پیشنهادش را بپذیرم مرتکب خودکشی شدهام. اگر این خودکشی در راه حفظ منافع ملت ایران بود، چندان اهمیتی به آن نمیدادم ولی به عقیده من این طرح خیانت به منافع ملی است، بدین جهت نمیتوانم آن را بپذیرم.»
🔻با این حال نظرخواهی از روز ۱۰ فروردین ۱۳۴۹ آغاز شد و ویتوریو وینتسپیر گیچیاردی، دیپلمات ایتالیایی و مدیر دفتر سازمان ملل در ژنو از سوی اوتانت، دبیرکل وقت سازمان ملل مأمور انجام این کار شد. وی پس از پایان مأموریت دو هفتهای خود در بحرین گزارش برداشتهای خود از صحبت با مردم و گروههای بحرین را که به ادعای وی از علاقه آنان به استقلال حکایت میکرد تسلیم دبیرکل نمود.
با اعطای این گزارش، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ۲۷۸ خود را در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۴۹ صادر کرد که در آن خواسته مردم بحرین مورد تایید قرار گرفته بود. این قطعنامه به دولتهای ایران و بریتانیا ابلاغ شد. آن دوره در فضای سیاسی ایران موافقان و مخالفانی دراین باره وجود داشت؛ البته مخالفین جدایی بحرین در بین سیاسیون بسیار اندک و بیشتر محدود به اعضای حزب پانایرانیست بود. فراکسیون پارلمانی این حزب که در دوره بیست و دوم مجلس شورای ملی دارای ۵ نماینده بود با محوریت محسن پزشکپور رهبر این تشکل پس از طرح قصد دولت برای موافقت با جدایی بحرین، دولت امیرعباس هویدا را به استیضاح کشاند.
در سال ۱۳۴۹ دولت هویدا گزارشی را مبنی بر جدایی مجموعه جزایر بحرین از ایران به مجلس شورای ملی آورد که مورد مخالفت شدید پانایرانیستها قرار گرفت. از آن جمله پزشکپور بود که در مخالفت با این گزارش، سخنرانی مشهوری ایراد کرد و با «خیانت» نامیدن تصمیم دولت هویدا، وی را به چالش کشید. هرچند این نطق و گریه پزشکپور هنگام ایراد آن همان زمان سر و صدای بسیاری به پا کرد اما بعدها ناصر انقطاع در کتاب «پنجاه سال تاریخ با پانایرانیستها» مدعی شد این مخالفتها صوری و نمایشی و از سوی دولت دیکته شده بود.
به هر ترتیب چه مخالفتها با طرح جدایی بحرین صوری بود و چه از روی دلسوزی، به جایی نرسید و در بهار سال ۱۳۵۰ شمسی تهران و منامه مرزهای دریایی میان خود را تعیین و تصویب کردند و روابط دوجانبه را در همه زمینهها آغاز نمودند. اینچنین بود که جزیره بحرین در روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ رسما استقلال خود را از سرزمین مادری اعلام کرد و ایران نخستین کشوری بود که یک ساعت پس از اعلام استقلال، آن کشور را به رسمیت شناخت. در ۲۵ آذر ۱۳۵۰ بحرین رسماً عضو سازمان ملل متحد شد و به عنوان یکصد و بیست و نهمین عضو آن درآمد. از آن پس تاریخ ۱۶ دسامبر برابر با ۲۵ آذر به عنوان روز ملی بحرین شناخته میشود.
📎#ایثار_رضوی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆داستان کمتر شنیده شده از جدایی بحرین از ایران و خیانت آشکار پهلوی
♦️برشی از مستند «آسوده بخواب کوروش» به مناسبت سالروز جدایی بحرین از ایران
🔴۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰
♦️در روز ۲۲ اردیبهشت جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.
📎#ایثار_رضوی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🌹 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی: بنده از سال ۵۸ نیروی آموزشی سردار ناظری بودم
♦️بزرگترین ویژگی شهید ناظری این بود که در این سالها از ابتدای انقلاب تا کنون هیچ تغییری در ایشان ایجاد نگردید. همیشه پرکار و در صحنه و هر جای انقلاب که نیاز بود مسئولیت سخت ترین کارها را به عهده میگرفتند.
♦️علیرغم جایگاه و سنشان همچنان در صحنه بوده و تا اخرین لحظات عمر مشغول به خدمت بودند.
♦️ما جهاد مهمی را به یاد نداریم که شهید ناظری در آن شریک نبوده باشند.
♦️بنده از سال 58 که نیروی آموزشی ایشان بودم تا کنون تغییر یا خستگی در ایشان ندیدم.
🌹باز نشر بمناسبت سالروز شهادت
🕊شادی روح بلندشان صلوات🌷
راه شهــــ🌹ــــیدان ادامه دارد...🕊🕊
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷http://eitaa.com/isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🌹دست نوشته امام خامنه ای(مدظله العالی) بر روی عكس سردار شهید ناظری
♦️رحمت و رضوان بر شهید عزیز، سردار شجاع و مومنی که عمر خود را در جهاد فداکارانه گذرانید...
🌹 سالروز شهادت
🕊شادی روحش صلوات🌹
راه شهــــ🌹ــــیدان ادامه دارد...🕊🕊
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷http://eitaa.com/isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹کیست مرا یاری کند...
🎙گفتگوی کوتاه با سردار شهید حاج محمد ناظری
🕊سالروز شهادت/شادی روح بلندش صلوات🌷
راه شهــــ🌹ــــیدان ادامه دارد...🕊🕊
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷http://eitaa.com/isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#اداره_کل_بنیادشهید_خراسان_رضوی
#سالن_شهیدهاشمی_نژاد
💢 جلسه کارگروه بررسی مسکن ایثارگران به منظور رسیدگی به تسهیلات وام مسکن ایثارگران معزز، با حضور حجتالاسلام والمسلمین مهدی حسن زاده نامقی مدیر کل، دکتر صدیقه خدیوی معاون مددکاری و مشارکت های مردمی، دکتر آمنه زرنگ معاون خدمات سلامت و توانمندسازی اجتماعی، محمدرضا خالقی رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، سیدعلی اکبر هاشمی زهان رئیس اداره حراست و یاسین دیوان رئیس اداره مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی برگزار شد.
✍#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
📎#ایثار_رضوی
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
32.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | نماهنگ "نوگلان ایران"‼️
✳️ لحظاتی ماندگار از مراسم جشن تکلیف دختران در حضور #رهبر_معظم_انقلاب
#روز_دختر
📎#ایثار_رضوی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#شهرستان_نیشابور
⏪ برگزاری جلسه بصیرتی عفاف و حجاب به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نیشابور
🔹جلسه بصیرتی عفاف و حجاب با حضور همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نیشابور و برنامه ای به مناسبت بزرگداشت شهدای تروریستی حادثه کرمان همراه با قرائت دعا در محل نمازخانه اداره برگزار شد.
🔸در ادامه دکتر جعفر عنایتینژاد رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نیشابور ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت معصومه (س) درباره اهمیت عفاف و حجاب در محیط اداری سخنانی را ایراد کرد.
┄┅═✧☫#ایثار_رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🌺بخشهایی از وصیتنامه شهید امیر حسین معنویان
🍃ای امت قهرمان بدانید که دشمنان شما زبون و پست هستند و اکنون آخرین نفس های شان را می کشند، باید قهرمانانه جبهه ها را پرکنید و این حامیان بی همه چیز را سر جایشان بنشانید.
🍃خداوند مژده داده که اگر دین مرا یاری کنید او هم شما را یاری خواهد کرد، پس چه کسی از خدا راستگوتر است. با ایمان به وعده های خدا قیام کنید ان شاءالله به زودی اسلام در همه سرزمین ها گسترده خواهد شد.
🍃امت شهیدپرور بدانید که طبق آیه های قرآن، مطاع دنیا بسیار کم و ناچیز است، بنابراین در هر شغل و مقامی هستید صادقانه خدمت کنید و از هر کم خدمتی بپرهیزید که اینها اسباب آزمایش برای شماست.
🍃مطمئن باشید که اموال دنیا زیاد مهمان شما نیست، پس به قضای الهی راضی باشید و اعمال دینی را به خوبی انجام دهید، باتقوا باشید که پیروزید.
🕊شادی روح شهداء صلوات🌹
راه شهــــ🌹ــــیدان ادامه دارد...🕊🕊
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷http://eitaa.com/isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#هم_اکنون
#اداره_مددکاری_و_مشاوره_بنیادشهید_خراسان_رضوی
💢گردهمایی آموزشی تخصصی ویژه مددکاران اجتماعی با حضور حجتالاسلام والمسلمین مهدی حسن زاده نامقی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی
🔺این گردهمایی که به منظور ارتقاء کیفی سطح علمی و مهارتهای کاربردی با موضوع اخلاق حرفهای و آموزش گزارش نویسی در محل باغ ایثار طرقبه در حال برگزاری است، معصومه قاسمی رئیس اداره مددکاری، زهرا صداقت رئیس مرکز مشاوره و مدرس دکتر حمید صادقیان در جمع کلیه مددکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی که به همت اداره مددکاری و مشاوره بنیاد شهید خراسان رضوی حضور دارند.
🔻این برنامه از امروز شنبه ۲۲ اردیبهشتماه آغاز و طی دو روز در مجموعه رفاهی باغ ایثار واقع در شهر طرقبه در حال برگزاری می باشد.
✍#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
📎#ایثار_رضوی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi