فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشکر از مرحوم شجریان که تشییع جنازه اوباعث فاش کردن نیت کسانی که مساجدومحافل مذهبی را عامل شیوع کرونا معرفی می کردندشد
آیا این جمعیت بهم فشرده وبدون رعایت پروتکل های بهداشتی درتشییع جنازه شجریان باعث انتشارکرونانیست؟
[۱۰/۱۰، ۲۱:۲۸] +98 939 092 4536: 🌠 موانع فرهنگی توسعه ایران
🔸دکتر محسن رنانی:
❄️ ایران حتی اگر جمهوری اسلامی هم نبود، به این زودی توسعه پیدا نمیکرد. ما یک دسته ویژگیهای فرهنگی داریم که خیلی دیر اصلاح میشود. یک وقتی من بررسی کردم و دیدم در جامعه ما بیست ویژگی فرهنگی هست که در واقع به معنای دروغ است؛ یعنی دروغ رفتاری است، نه گفتاری. تعارف کردن، آبروداری و ریا از جمله این دروغهای رفتاری است. این خصلتها مربوط به این دوره و آن دوره نیست و ریشه تاریخی دارد و به نظر من از موانع جدی توسعه شمرده میشود؛ چون در توسعه، شما پیوسته باید به سمت شفافیت حرکت کنید. من حتی در این زمینه روی ژن کار میکنم و گمان میکنم که توسعه با ژنتیک هم ارتباط دارد؛ یعنی برخی از ملتها به علت شرایط اقلیمی و آب و هوایی و منطقهای و غیره، استعداد و قابلیت بیشتری برای توسعه یافتن دارند و برخی ندارند؛ در برخی از نقاط دنیا هم روی این موضوع کار و تحقیق میکنند و البته من هنوز به جواب قطعی نرسیدهام. در همین زمینه از ویژگیهای مردم ما که مانع توسعه شده است، کمصبری و بیصبری تاریخی است. به عنوان مثال در کشور انگلستان و در طول هزار سال پادشاهی، تنها یک پادشاه کشته شد؛ اما در ایران و در طی چهارصد سال گذشته، در هر سی سال یک پادشاه کشته شده یا دقمرگ شده و یا فرار کرده است. بی صبری ما تا آنجاست که امسال به فردی رای میدهیم و او را رییس جمهور میکنیم و برای او هورا میکشیم؛ ولی یکی دو ماه بعد با بدگویی و جوکسازی و غیره، وی را بدنام و تخریب میکنیم و بعد از دو سال، او را دوست نداریم و در دوره بعد به فرد دیگری رای میدهیم. بنابر این صبر و بیصبری، یک مسأله ژنتیک است.
❄️ برای مقایسه، شما به بچهها نگاه کنید که وقتی بستنی میخواهند آنقدر جیغ و فریاد میکنند. ملتها هم در روند تکامل تاریخی خود، گاهی در دوران کودکی و نوجوانی هستند و هنوز از نظر عقلانیت تاریخی، به بلوغ و پختگی نرسیدهاند و صبر پایینی دارند. ملت ایران هم از ملل کمصبر دنیاست و توسعه با بیصبری محقق نمیشود و امکانپذیر نیست.
❄️ حرف ما این است که وقتی جمهوری اسلامی میگوید من میخواهم توسعه به وجود بیاورم و برای تحقق توسعه هم هزینه خیلی زیادی کرده و در طول این سالها، بیش از صد سال پیش از آن، از نظر حجم، نفت فروخته و دهها برابر آن دوران، درآمد داشته است. ایران تنها در دوران احمدینژاد، نزدیک به هزار میلیارد دلار درآمد نفتی داشت که معادل درآمد تمام دوره صدساله پیش از آن است. از این همه درآمد و هزینه، باید لااقل حرکت کوچکی و دستاورد مثبتی در جهت توسعه مشاهده شود. به هر تقدیر حرف ما این است که موانعی برای رشد و توسعه در کشور ما وجود دارد و اقتصاددانها برای حل مشکل و رفع موانع درحال کار و تحقیق و نوشتن مقاله هستند و ممکن است به راه حلهایی برسند؛ اما از سوی دیگر این طرف هم باید از ادعاهای خود بکاهد.
[۱۰/۱۰، ۲۱:۳۷] +98 939 092 4536: مهرگان:
رنانی استاد اقتصاد سیاسی دانشگاه اصفهان است. از تئوریسین های اقتصادی نزدیک به سید محمد خاتمی است. او قبل از برجام، در کتابی دو جلدی و محرمانه از رهبری و مقامات عالیرتبه خواست که درب هسته ای را تخته کنند. چند سال است پی دی اف کتاب هایش را منتشر کرده. مقدمه ترجمه کتاب پیکتی هم از این نویسنده است.
زمانی و وقتی در دوران اصلاحات پروژه فشار از پایین چانه زنی از بالای و تز حاکمیت دوگانه شکست خورد تئوریسین های فکری اصلاح طلبی بحثی را باب کردند که در چارچوب آن میگفتند: شکست اصلاح طلبی محصول بی اخلاقی عرصه سیاسی ایران است. منظورشان عدم رعایت اخلاق از جانب اصولگرایان و رهبری بود. بسط این گرایش تا به حدی بود که در سخنرانی های خاتمی در سال آخر ریاست جمهوری اش هم بارها تکرار شد. سروش کتابی نوشت به نام اخلاق خدایان! محمد مجتهد شبستری هم کتابی با همین رویکرد نوشت. طی چند سال انها دست از آن رویکرد برداشتند.
در حال حاضر، تئوریسین های جریان اصلاح طلبی هماهنگ با هم مدتی است ملت را به عدم آمادگی فرهنگی برای توسعه متهم می کنند. جمع بندی حرفشان این است مردم و ملت هنوز بلوغ لازم برای توسعه یافتگی را ندارند.
آنچه محسن رنانی اینجا گفته است در ادامه همین رویه است. فقط هم او نیست که این ادعا را مدت هاست مدام به صور مختلف قلمی می کند...
[۱۰/۱۰، ۲۲:۰۸] +98 939 067 5442: تخصیص ۱۰۰ میلیارد از اعتبارات کرونا به دانشکده محل تدریس دختر حسن روحانی
نماینده مجلس اعلام کرد که ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساختمان دانشکدهای که «دختر حسن روحانی» قرار بود در آن عضو هیات علمی شود، از اعتبارات کرونا تخصیص یافته ا
🕯كُلَّمَا دَخَلَتْ أُمَّةٌ لَّعَنَتْ أُخْتَهَا 🔥
🌿 سلام علیکم
✍ امروزه موقعی که می بینیم اصلاح طلبان و تیم آقای روحانی از یکدیگر اعلان برائت می کنند و هر کدام تقصیر ها و خرابکاریها و خسارات ها را به گردن دیگری می اندازد، انسان ناخواسته به یاد آیه کریمه ۳۸ سوره اعراف می افتد ، که در آن ، قرآن کریم سرانجام افرادی را بیان می کند که در این دنیا با همدیگر ائتلاف و اتحاد دارند و همدیگر را یاری و حمایت می کنند، ولی موقعی که با عذاب الهی رو به رو می شوند ، همدیگر را متهم می کنند و هر کدام تقصیر را به گردن دیگری می اندازد و از خداوند درخواست می کند که عذاب دیگری را دو برابر کند ؛ خداوند هم اعلام می کند که عذاب هر دو گروه را دو برابر کرده است.
🔥انگار قیامت در همین دنیا بر پاست.🕯
✍ همچنین آیات شریفه ۶۷ و ۶۸ سوره احزاب هم به این موضوع اشاره دارد
🕯البته آنجا سخن از سرکردگان و زیر دستان است.
👈 آیات بسیار عبرت آموزی است ، دوستان حتماً مراجعه کنند و بهره مند شوند.
✍ ارادتمند جمیع دوستان
💠 غلامعلی کریمی
🆔 @gh_karimi
45.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات فرمانده کل قوا در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۹۹/۷/۲۱
💻 @Khamenei_ir
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 رهبری یک جایگاه تشریفاتی!؟ یا کارامد!؟
(قسمت اول)
❗️اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
#اختصاصی
#روشنگری
#رهبر_انقلاب
#نبرد_خلیج_فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه بدانند که علاج در داخل است
فرمانده کل قوا در ارتباط تصویری با دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح: همه بدانند که علاج همهی مشکلات اقتصادی و غیراقتصادی ما، در داخل کشور است.
هارتوهورتی هم که این اراذل مسلط بر ملت آمریکا می کنند نبایستی ذهن کسی را مشغول کند.
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمونه هایی از ریزش هاوانحراف از انقلاب
به نظرمی رسدانتشارآن جهت آگاهی افکارعمومی مناسب باشد
۱/ فرمانده کل قوا در ارتباط تصویری با مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح: تحصیل در دانشگاههای نظامی و دانشگاههای سازمانهای نیروهای مسلح ما یکی از باشرفترین و باارزشترین کارها است، چون جوانان ما وارد نیروهای مسلحی میشوند که امنیت کشور را تأمین میکند. بدون امنیت همهی ارزشهای مهم کشور دچار اختلال خواهند شد؛ هم رفاه، هم عدالت، هم دانشورزی و دیگر ارزشهای مهم.
۲/ رهبرانقلاب: نیروهای مسلح ما بهجز تأمین امنیت کارهای مهم دیگری هم دارند که یکی از بزرگترین کارها ارائه خدمات به ملت است؛ هم خدمات زیربنایی و هم در عرصهی بهداشت و درمان/ امروز در زمینه مسائل کرونا حقیقتاً نیروهای مسلح در میداناند و در حوزهی کمکهای معیشتی و رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه کارهای بسیار خوبی انجام میگیرد.
۳/ رهبرانقلاب: قدرت دفاعی یکی از ارکان اقتدار ملی است؛ اگر برای اقتدار ملی لااقل سه رکن اصلی را در نظر بگیریم، این سه رکن «استحکام و ثبات اقتصادی»، «توانایی و قوامیافتگی فرهنگی» و «قدرت دفاعی» است/ اگر ملتها این قدرت دفاعی را نداشته باشند، آن کسانی که اهل تجاوز و تعرض به دیگر کشورها و ملتها هستند، به همه چیز آنها تعرض میکنند
۴/ رهبرانقلاب: دشمنان گاهی تهدید نظامی را پنهان میکنند برای غافلگیری، گاهی تهدید را ده برابر بزرگتر نشان میدهند برای ایجاد ترس که این کار دوم را بیشتر ابرقدرتها میکنند/ اگر یک کشوری تهدید را در اندازه واقعی خودش ببینند، و از طرفی ظرفیتهای خودشان را هم به صورت واقعی ببینند و آن را بسیج کنند، این قطعاً منافع ملی را تأمین و موجودیت ملی را حفظ خواهد کرد. آن وقت مسئولان و مردم آرامش پیدا میکنند.