📌امام زمان ( عج ) در رفت و آمد کوچه و بازار
امام علی(علیه السلام) می فرمايد:
🔅در دوره ی #غیبت بسياری از مردم گمان خواهند كرد كه حجت الهی از دنیا رفته و امامت پايان پذيرفته است.
ولی سوگند به خدا، در چنين دورهای حجت خدا در بين مردم است و در كوچه و بازار و در ميان آنان رفت و آمد می كند.
در منزل و كاخهای مردم آمد و شد دارد.
غرب و شرق زمين را در مينوردد.
حرف های مردم را می شنود.به مردم سلام می كند.
آنان تا زمان معينی كه خداوند مقرر كرده است قادر به دیدن آن حضرت نخواهد بود
🔸درپاسخ به تحریف تاریخ توسط حسن روحانی
پناهیان :
چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟
🔸اگر از صلح امامحسن(ع) بگوییم اما از خیانت یارانش نگوییم، خیانت کردهایم
🔻 آنقدر که با حرف صحیح میشود علیه حق قیام کرد، با حرف غلط نمیشود. آنقدر که انسان با اطلاعات صحیح و ظاهراً سالم، میتواند ظلم کند، با حرف دروغ و غلط، نمیتواند ظلم کند، بهویژه در جامعۀ دینی، از متن دین بیشتر میشود علیه دین سوءاستفاده کرد.
🔻 امیرالمؤمنین(ع) دربارۀ حرف صحیحی که علیه جبهۀ حق از آن استفاده میشود، فرمود: «کَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا الْبَاطِلُ» اما چگونه میشود از حرف حق، علیه جبهۀ حق استفاده کرد؟ یک ترفند این است که بعضی از حرفهای صحیح را بیان کنند بدون ذکر حرفهای صحیح دیگری که باید در کنارش بگویند.
🔻 مثلاً میگویند: «پیامبر(ص) اهل تحمل و مدارا و عفو بود.» یا «امیرالمؤمنین(ع) به حرف مردم گوش کرد و کوتاه آمد» یا «امامحسن(ع) صلح کرد و سخن مردم را شنید» به چنین کسی باید گفت: این حرفها درست است اما ناقص است، همهاش را بگو! وقتی نصفش را نمیگویی، معلوم میشود یک قصد و غرضی پشت سرش هست.
🔻 بله، پیامبر(ص) در مقابل منافقین جامعه، مدارا میکرد، اما چارهای نداشت جز اینکه در مقابل آنها کوتاه بیاید، چون مردم زمان ایشان، سطح فهم و ظرفیت لازم را نداشتند که ایشان بتواند با برخی از منافقین برخورد محکمتری کند.
🔻 چرا پیامبر(ص) و علی(ع) و امامحسن(ع) در برخی موارد کوتاه آمدند؟ بهخاطر وجود منافقینی که موجب انحراف افکار عمومی بودند، و بهخاطر وجود مؤمنین ضعیفی که موجب تحمیل اقدام ناصحیح به ایشان شدند.
🔻 میگویند «ببینید امامحسن(ع) صلح کرد!» خُب بقیهاش را هم بگویید که یارانش خیانت کردند و ایشان را تنها گذاشتند و همین خیانتها بود که حضرت را وادار به صلح کرد. کسی که از صلح امامحسن(ع) حرف بزند اما از خیانت یاران امامحسن(ع) حرف نزند، خائن است؛ همهاش را بگو! گفتنِ یک قسمتی از حق و نگفتن بقیۀ حق، بدتر از گفتن سخن باطل است.
🔻 کسی مخالف صلح نیست، اما صلح حقیقی نه صلح تحمیلی! صلح تحمیلی هم مثل جنگ تحمیلی بد است. صلح تحمیلی ناپایدار است و به دنبالش قتل عام جبهه حق است؛ همانطور که در کربلا شاهد بودیم.
هدایت شده از #ثامنین نجف آباد🏴
📲 ذوالنور: تبعیت از رهبر انقلاب را از اوجب واجبات می دانم
🔹در چارچوب تکالیف قانونی خود و تدابیر معظمله لحظهای از احقاق حقوق مردم غفلت نخواهم کرد.
🔹طی هفته گذشته ذوالنور در اظهاراتی تند خواستار استیضاح و برکناری رئیسجمهور شده بود.
هدایت شده از #ثامنین نجف آباد🏴
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مهمترین وظایف رئیسجمهور در قانون اساسی چیست؟
کانال «دکترسلام»
هدایت شده از بینات
🍃🌼 قسمتی از زیارت صبحگاهی آقا امام زمان ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾
🤲 اللّٰهُمَّ بَلِّغْ مَوْلايَ صاحِبَ الزَّمانِ
⚘صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِ عَنْ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِناتِ،
⚘فِي مَشارِقِ الْأَرْضِ وَمَغارِبِها،
⚘وَبَرِّها وَبَحْرِها،
⚘وَسَهْلِها وَجَبَلِها،
⚘حَيِّهِمْ وَمَيِّتِهِمْ،
⚘وَعَنْ والِدَيَّ وَوُلَْدِي وَعَنِّي
⚘مِنَ الصَّلَواتِ وَالتَّحِيَّاتِ
⚘زِنَةَ عَرْشِ اللّٰهِ
⚘وَمِدادَ كَلِماتِهِ، وَمُنْتَهىٰ رِضاهُ،
⚘وَعَدَدَ مَا أَحْصاهُ كِتابُهُ، وَأَحاطَ بِهِ عِلْمُهُ
🤲 💐 خدایا برسان به مولایم صاحبالزمان ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾
از جانب همه مردان و زنان مؤمن در مشرقها و مغربهای زمین و خشکیها و دریاهایش و همواریها و کوههایش، زنده و مرده آنان و همچنین از طرف پدر و مادرم و فرزندانم و خودم، درودها و تحیتهایی به گرانی عرش خدا و کشیدگی کلماتش و نهایت خشنودیاش و شمار آنچه کتابش برشمرده و دانشش به آن احاطه یافته است.
🆔 @gh_karimi
✅یادداشت
❌ نگاهی دوباره به مسئله استیضاح
🔻تب طرح موضوع استیضاح رئیسجمهور که از سوی برخی از نمایندگان مطرح شده بود و همراهی عدهای در خارج از مجلس را به همراه داشت فروکش کرده و این موضوع از برنامه پیگیریهای نمایندگان حامی این اقدام خارج شده است. در فضای کنونی که التهابات و هیجانات سیاسی مربوط به استیضاح رئیسجمهور تا حدودی کم رنگ شده است، شاید زمینه مناسبی برای بررسی ابعاد مختلف پیرامون این موضوع فراهم شده باشد.
🔸نکات تحلیلی: 1ـ استیضاح رئیسجمهور بخشی از قانون اساسی است و در اصل 89 به آن تصریح شده است. بنابراین لازم است در یک فضای کاملا منطقی و به دور از هیجانات و احساسات ابعاد مختلف آن از حیث سیاسی و حقوقی مورد بررسی عالمانه قرار گیرد. بالطبع این اصل قانون اساسی نه قابل انکار است و نه باید آن را دست نایافتنی معرفی کرد؛ و از آنسو استیضاح و عزل رئیسجمهور که منتخب مردم ایران و رئیس قوه مجریه است، اقدامی جزئی و کم اهمیت نیست که بتوان بدون در نظرگرفتن ضرورتهای سیاسی و اجتماعی و بدون ملحوظ داشتن منافع و مصالح ملی نسبت به اجرای آن اقدام کرد.
🔹 2ـ اساساً همه تصمیمات کلان کشوری که مسئولان اتخاذ میکنند، باید در پاسخ به این مسئله باشد که این اقدام چه نسبتی با حل مسائل مردم و منافع ملی دارد؟ انتظار منطقی از نمایندگان مجلس و یا کسانی که طرح استیضاح رئیسجمهور را مطرح میکنند باید به این سؤال پاسخ دهند که برکناری رئیسجمهور دقیقا کدام مشکل از مشکلات عمومی را برطرف خواهدساخت و نیز در فردای بدون حضور رئیسجمهور و کفالت سه ماهه معاون اول، کدام گره از معضلات اقتصادی و معیشتی مردم بازخواهد شد. بالطبع نباید اینگونه باشد که استیضاح با هدف استیضاح انجام شود و حتما مقاصد نمایندگان از برکناری رئیسجمهور نبایستی منطبق با اغراض سیاسی و مطالبات هیجانی بیرون از مجلس طراحی شود. از قضا همه نگاهها و پیش بینی نمایندگان حامی استیضاح و برکناری باید معطوف به دوران بعد از عزل باشد که شرایط سیاسی و اقتصادی جامعه و حتی نظام بینالمللی در این ایام در چه وضعیتی قرار خواهد گرفت.
🔺نکته راهبردی: قوای سهگانه باید نقطه کانونی که منتهی به حل سریع و کم هزینه مسائل اقتصادی مردم میشود را پیدا کنند. اقدام هیئت رئیسه مجلس در خصوص تشکیل جلسات مشترک با برخی اعضای کابینه که دارای دستاوردها، نتایج و خروجی مثبت در بازار نیز بوده جایی است که بایستی بر آن متمرکز شد و مسیری است که لازم است تا انتها پی گرفته شود.
💢 راه را خدا باز می کند
مشکلاتمان را با زحمت خودمان و حفظ شرافت خودمان، خودمان انجام بدهیم. چرا باید ما دستمان را پیش دیگران دراز کنیم برای این امور؟ باید افکار خودمان را به راه بیندازیم، یعنی همه ایران این کار را بکند. همه دانشگاه ها، همه کارخانه ها، همه افکارشان را به کار بیندازند. از آنها می آید، راه را خدا باز می کند. ابتدا به نظر آدم می آید که یک کاری نمی شود، وقتی که وارد شد کم کم می بیند نه، خدا راه را باز کرد و شد
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ جلد ۱۸؛ صفحه ۱۴۱
مورخ: ۳۰ شهریور ۱۳۶۲
#پیام_صبحگاهی
♦️حقایق را در معرض بینایی و دانایی انسانها قرار دادن.
▪️امروز مثل خیلی از دورانهای دیگر تاریخ،
ما - جریان ولایت و دوست داران ائمّه علیهمالسّلام - به :
#تبیین احتیاج داریم؛
#گفتن،
#بیان_کردن،
#روشن_کردن و
#حقایق را در معرض بینایی و دانایی انسانها قرار دادن.
▫️اگر اهمیتِ #تبیین نبود،
امام صادق علیهالسّلام شاعری مثل «کُمیْت» را آن گونه مورد عنایت قرار نمیداد؛
یا
امام هشتم علیهالسّلام «دِعبل» را؛ یا
امام چهارم علیهالسّلام «فرزدق» را.
شعرای معروفی که شما اسمهایشان را شنیدهاید - مثل فرزدق، کُمیْت و دیگران - اینها سلمان زمان خودشان نبودند؛ اینها در مقایسه با اصحاب عالیمقام ائمّه، خیلی متوسّط بودند.
نه معرفتشان به قدر معرفت «زراره» و «محمدبنمسلم» و امثال اینها بود؛
نه فعّالیتشان در محیط اهل بیت زیاد بود.
اما شما میبینید امام از اینها تجلیلی میکند که از خیلی از اصحاب بزرگوار خودش نمیکند.
▪️چرا؟ بهخاطر :
#تبیین.
چون اینها در یک جا حرفی زدند و نکتهای را روشن کردند که مثل خورشیدی بر ذهنها و دلها تابیده و حقیقتی را برای مردم روشن کرده است.
۱۳۸۰/۰۶/۱۸
یادداشت سلیمینمین|سیاست اخلاقی آیتالله خامنهای؛ تایید انتقاد و مقابله با رادیکالها متن یادداشت شفاهی سلیمینمین به شرح زیر است:
در شرایط کنونی دستهایی در تحرک است و تلاش میکند که جامعه ما را که بر اساس یک عقلانیتی که دارای آرامش است و در قبال مشکلات برخورد منطقی دارد، دچار تشویش کند. متاسفانه عدهای از اشخاص که با توجه به حضور در جایگاههای حساس سیاسی از آنها انتظار میرود در مواجهه با مسائل مختلف کشور از منطق قوی تری برخوردار باشند ولی در صحنه عمل شاهد آن هستیم که به مراتب درک سیاسی آنها از متوسط جامعه نیز پایینتر است.
جامعه امروز بیش از دست اندرکاران سیاسی تحت فشار معیشتی قرار دارد اما چون این را درک میکند که هدف دشمن از تحریمها به هم ریختن کشور است، گامی در این مسیر بر نمیدارد. البته مردم انتقاد میکنند و حرف و نظرات خود را بیان میکنند اما اقدامی که نتیجه آن بر هم ریختن نظم جامعه باشد را صورت نمیدهد. در عین حال متاسفانه در دو هفته اخیر برخی کسانی که ادعای حمایت از منافع مردم دارند یا خود را سخنگوی مردم عنوان میکنند رفتاری به مراتب متفاوت از رفتار مردم داشتند.
وقتی سخن از دولت میشود، یک پدیده واحد و یک گونه نیست. به تعبیر دقیقتر در دولت شخصیتهایی حضور دارند که افراد ارزندهای هستند و متناسب با شرایط زمانی کار میکنند و از سوی دیگر منافع شخصی و فعالیت اقتصادی فردی ندارند و در نقطه مقابل نیز افرادی را داریم که حاضر نیستند به شکل ویژه کار کنند و به صورت عادی و معمولی فعالیت خود را به عنوان یک مدیر دنبال میکنند و در شرایط ویژهای که ما تحت فشار تحریمها هستیم و می طلبد ساعاتی بیشتری را صرف حل مشکلات و دغدغه های مردم کنند، حاضر نیستند ایثار و فداکاری داشته باشند.
ما در عین حال که وزرا و معاونینی در دولت داریم که افراد لایق و شایستهای هستند، در نقطه مقابل وزرا و معاونینی نیز در کابینه دولت حضور دارند که عاری از این ویژگیها هستند.
به طور مثال از یک سو آقای ستاری را داریم که واقعا با تمام توان فعالیت میکند و با تلاشهای خود توانسته زمینه باز شدن بسیاری از گرههایی که به واسطه تحریمهای آمریکا بر کشور تحمیل شده را فراهم آورد و از سوی دیگر آقای نهاوندیان را داریم که عمدتاً به دنبال منافع شخصی است و عامل بسیاری از کمکاری ها و بی تدبیری های اقتصادی در دولت است.
بنابراین اولاً انتقادات باید به طور مشخص از افراد و عملکردهای خاص باشد یعنی بگوییم که فلان وزیر باعث بروز چنین کوتاهی هایی است و باید مورد سوال قرار گرفته و با او برخورد شود و توهین به کلیت دولت کار ناپسندی است. ضمن این که باید توجه داشت اگر ما به جای انتقاد اقدام به توهین به رئیس جمهور که شخص دوم کشور است کنیم ،این مسئله نه تنها منجر به حل مشکلات نمیشود بلکه موجب بروز به هم ریختگی در مدیریت کشور میشود. به تعبیر دقیق تر شما وقتی اعتبار رئیس جمهور را با توهین به او زیر سوال ببرید، کسانی که باید از او حرف شنوی داشته باشند، دیگر اعتباری برای دستورات رئیس جمهور قائل نیستند. به ویژه اگر این مسئله در ماههای پایانی کار دولت باشد، این مسئله نیز مزید بر علت میشود که مدیران زیر نظر رئیس جمهور از دستورات او سرپیچی کنند.
بنابراین ما از طریق انتقاد، هم خودمان رشد میکنیم، هم فرد انتقاد شونده و بالعکس در صورت توهین هم خودمان تنزل پیدا میکنیم هم فرد توهین شونده. اگر تک تک عملکردهای دولتمردان مورد نقد عالمانه قرار گیرد، ما خود را مکلف کردیم که در مقام منتقدی عاقل قرار بگیریم و با مطالعه و تحقیق به نقد دولت بپردازیم. در حالی که نقد جاهلانه و توهین از هر عنصر بی سواد و کم ظرفیتی ممکن است سربزند لذا از کسانی که میخواهند مشکلات کشور را در شرایط کنونی که بیشترین فشار خارجی از جانب آمریکایی ها وارد می شود حل کنند، انتظار میرود به یک سری الزامات تن بدهند.
ما در شرایط فعلی قطعاً باید خود را به یک سری اصول مقید بدانیم و این اصول را زیر پا نگذاریم. اینکه رهبر انقلاب هم در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی و هم در دوران آقای احمدی نژاد که خطاهای فاحشی از هر دو آنها صورت گرفته، مسئولان کشور و نمایندگان مجلس را به موجب توهین به رئیسجمهور سرزنش میکنند، نشان میدهد که رهبر انقلاب اصولی اخلاقی در حکومتداری دارد که هم در قبال آقای احمدی نژاد و هم در قبال آقای روحانی که منتسب به دو جناح مخالف هستند، این اصول ثابت و غیرقابل تغییر است.
اعتماد به «کدخدا» زنگنه را هم گرفت/
«بیژن نامدار زنگنه» که یکی از طرفداران پروپاقرص برجام بوده و هست در واکنش به تحریم وی توسط آمریکا در توئیتی نوشت: « تحریم من و همکارانم واکنش منفعلانه به شکست سیاست واشنگتن برای به صفر رساندن صادرات نفت است. دوران یکجانبه گرایی در جهان به پایان رسیده است. صنعت نفت ایران از پا نخواهد نشست. هیچ دارایی هم در خارج از ایران هم ندارم »
یک حقیقت مهمّی در اینجا وجود دارد که گاهی از چشم بعضیها پنهان میماند، از کثرت وضوح مخفی میشود. آن حقیقت یک حقیقت درخشانی است و آن، این است که در این چالشِ چهلساله، طرفی که مغلوب شده آمریکا است، طرفی که پیروز شده جمهوری اسلامی است؛ این حقیقتِ بسیار مهمّی است. دلیل بر اینکه آمریکا مغلوب شده چیست؟ دلیلش این است که حمله را او شروع کرده، کارهای فسادانگیز را او انجام داده، تحریم را او کرده، حملهی نظامی را در واقع او کرده، امّا به مقاصد خودش نرسیده؛ این دلیل شکست آمریکا است.
🍁☘🍁☘🍁☘🍁
☘🍁☘🍁🍀🍁
🍁🍀🍁🍀🍁
🍀🍁🍀🍁
🍁🍀🍁
🍀🍁
🍁
📣توجه،توجه📣
موضوع نشست:جنایات آمریکایِ رو به افول
❌❌❌❌❌❌❌❌❌
🕑زمان:شنبه 10 آبان،ساعت 3
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🔸ارتباط با ادمین :👇
@nazmi63
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🔸لینک کانال :👇
@isar11
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
#لبیک_یا_رسول_الله
#لبیک_یا_خامنه_ای