eitaa logo
ایثارنامه
37 دنبال‌کننده
333 عکس
317 ویدیو
5 فایل
بر دار زیادی شده از #جام‌قناعت، با ضجّه دعا کن ک رسد #دانه‌ی‌برفی
مشاهده در ایتا
دانلود
❄️ یکی از دوستان ام در مورد حمله ب سفارت آذربایجان گفت ک گفتم چرا؟ گفت چون در رابطه نزاع آذربایجان با ارمنستان، ب خاطر مواضع ضد اسلامی‌ایرانی ی الهام‌خان و همکاری های مرزی او با رژیم صهیونیستی ایران هیچ حمایتی از این کشور نکرد ک‌ چ بسا انتقاد هم کرد. آذربایجان هم تصمیم گرفت رابطه ی خود را با ایران قطع کند و ب لابی ی علیه ایران بپیوندد و این بهترین بهانه برای خروج از ایران و ورود ب این شورای ننگین بود. فرد کشته شده هم انسانی مظلوم بود ک ایران را بسیار دوست داشت و قصد اقامت دائم در ایران را داشت . دقیقا روزی این اتفاق افتاد ک آمریکا و اسرائیل یک رزمایش بچه‌گانه داشتند.
ایثارنامه
❄️ یکی از دوستان ام در مورد حمله ب سفارت آذربایجان گفت ک #این_حمله_کار_خود_آذربایجان_هست گفتم چرا؟
❄️ آقای علی‌اف!!! نتیجه ی نشست و برخاست با سران صهیونیست، چیزی جز نیست. زوال عقل یعنی این‌ک فرمان اداره ی امورات ات را بدهی ب دست یک عده آدم کش بی‌رحم. در حالی ک می‌دانی این ها چ موجودات پلیدی هستند اما ب روی خودت هم نمیاری. اوامر آن‌ها اثرات مستقیم لقمه های حرامی است ک از قصابی ی انسان‌های مظلوم ب دست می‌آورند اصلا تو خودت هم نمی‌دانی چ بلایی ب سرت آوردند. .
ایثارنامه
❄️ یکی از دوستان ام در مورد حمله ب سفارت آذربایجان گفت ک #این_حمله_کار_خود_آذربایجان_هست گفتم چرا؟
. میگن ب ارمنُ صهیون ربطش ندیدُ نگید کار خودشونه خوب عمو جان!!! اگه ب راست نگیم کار خودشونه ک‌ ب دروغ میگن کار خودشونه. . . .
ایثارنامه
. میگن ب ارمنُ صهیون ربطش ندیدُ نگید کار خودشونه خوب عمو جان!!! اگه ب راست نگیم کار خودشونه ک‌ ب در
❄️ «قابل توجه کسانی ک می‌گویند این حادثه مسئله ی شخصی بوده» لطفاً ب بازپرسان محترم مربوط ب حادثه ی حمله ب سفارت آذربایجان بگویند ک لطفاً از ضارب بپرسند اسلحه را از کجا خریدی؟ آخه کلاشینکف بود و بعد بگویند چ کسی آدرس فروشنده بهت داد؟ چ بسا پرسیدند و جواب هم گرفتند و البته هزاران سوال دیگر... .
ایثارنامه
❄️ «قابل توجه کسانی ک می‌گویند این حادثه مسئله ی شخصی بوده» لطفاً ب بازپرسان محترم مربوط ب حادثه ی ح
. در این‌ک ضارب تحریک شده هیچ شکی نیست قاسم جان. در این گونه موضوعات ابتدا برای بحران سازی، ایجاد تنش، تحریک ب اقدام، و وعده ی رهایی می‌دهند. چ بسا ک این گونه برنامه سازی ها یک سال قبل طراحی می‌شود. دورباد دسیسه های صهیون خدا ب داد مان رسید ک‌ ضارب دستگیر شد و هدفش را باز گو کرد. . .
ایثارنامه
📹 #ببینید | عاقبت دزدی که نماز می‌خواند! ⁉️ چطور از #فتنه ها در امان بمانیم؟! ♨️ نماز قطعا یک روزی
برای سلامتی شما دعا می‌کنیم .. حرامیان صهیون با واقعی این‌گونه مبارزه می‌کنند در همین کشور سخنوران و ب اصطلاح اساتید زیادی هستند ک مثلا در حمایت از انقلاب اسلامی و اسلام با دادُقار افاضه می‌کنند و در سلامت و حمایت آن‌چنانی هستند. صدای آن‌ها از صدای جناب راجی بسیار بلندتر و تعداد سخنرانی‌هاشان بسیار بیشتر است اما چرا تارهای صوتی شان آسیب ندیده تعجب است. کو مثل و ک‌ با هنرمندی تمام دست خبیث تفکّر صهیون را رو می‌کند و با تبحّر استادی، دست‌نشان‌دگان این سنهدرین منحوس را معرفی می‌کنند؟؟؟
❄️ من بیخیال نمی‌شوم حتی اگر ک شب بشود بختیار من دیوانه ای سکوت شبی را شنیدُ گفت باید ستاره ای بشود اختیار من 🍃🌸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💬 | اسرائیل یک پروژه است، نه یک کشور 🔻 آقای دکتر سعدالله زارعی در گفتگو با رسانه Khamenei.ir 🔹️ رژیم صهیونیستی موجودیتش مرهون روابطی بود که از ابتدا با برخی دولتهای عربی از قبیل سعودی‌ها داشت. 🔹️زمانی که انگلیسی‌ها به آخرین پادشاه عثمانی فشار آوردند که درباره استقرار یهودی‌ها در فلسطین همکاری کند، سلطان گفت که اگر دو دست من قطع شود، بهتر از این است که فلسطین را بخواهیم بدهم اما ملک عبدالعزیز حاکم نجد عربستان در یک دستخط صراحتاً اعلام کرد که با تشکیل دولت یهودی در فلسطین موافق است و کمک می‌کند. 🔹️هرگاه شعله خشم مسلمان‌ها علیه جنایت‌های صهیونیست‌ها بالا می‌گرفت، در بین خود شخصیت‌های عربی کسانی بودند که فلسطینی‌ها را باوعده‌هایی آرام می‌کردند. یکی از مهم‌ترین این افراد ملک فیصل سعودی بود. 🔹️اسرائیل یک کشور نیست بلکه یک پروژه است. هم غربی‌ها و هم خود اسرائیلی‌ها مثلاً بن گورین اعتراف می‌کنند که پدیدار شدن یک دولت مخالف مسلمان‌ها در سرزمین مقدس فلسطین برای کنترل جهان اسلام و جلوگیری از قدرت‌یابی جهان اسلام و تضمین سلطه اروپا بر جهان اسلام ایجاد شده است. 🔹️طبق نظرسنجی غربی‌ها که خردادماه ۱۴۰۰ انجام شد، مخالفت با عادی‌سازی بین ملتهای عرب ۷۰ تا ۹۰ درصد بوده. 🔍 ادامه👇 https://khl.ink/f/51806
عرایض ات ارزش لود نداشت ⭕️ یا شاید هم اروپای کهنه مانند خاورمیانه ی جدید خواهد شد.... پیسر جان شاهی ک باباهای ما بیرون کردند دقیقا چند سال قبل از فرارش آرزوی ایران آمریکایی را داشت در جریان باش ک گاو شیرده اروپا هم بودُ ب کشورهای اروپای هم وام‌هایی بلاعوض میداد از طرفی تو جواب خون های ب ناحقی ک در یمن ریختی را ب زودی خاهی داد چطور داری ب خودت وعده ی تندیس عبری رو‌میدی؟؟؟❌ . تو اینقدر خودت را کوچک میدانی ک آرزوی اروپایی شدن داری چ سرنوشت مشابهی با ما داری البته تو مهلت فرار نداری و همان جایی ک هستی ب دست غیورمردان‌یمن مجازات خاهی شد. .