eitaa logo
شهرداری اصفهان ۱۳۷
4.9هزار دنبال‌کننده
551 عکس
131 ویدیو
6 فایل
‌ ‌اصفهانِ من؛ شهر زندگی ‌ ‌ ‌‌ ‌اینجا نزدیکترین راهِ ارتباط مردم و شهرداری اصفهانه ‌ لطفا جزئیات درخواستتون رو همراه با شماره تماس اینجا بنویسید: @Isf137_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
❗️سپاه: اولین موج حملات گسترده به سوی سرزمین‌های اشغالی آغاز شد 📌روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد: بسم الله قاصم الجبارین در پاسخ به تجاوز دشمن متخاصم و جنایتکار به جمهوری اسلامی ایران، اولین موج حملات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به سوی سرزمین های اشغالی آغاز شد. 🔺اخبار تکمیلی متعاقبا از درگاه های رسمی اعلام می‌گردد.
❗️خبرگزاری فارس: در خانه بمانید 🔺در پی تجاوز اخیر امریکا و اسرائیل به خاک کشورمان و همزمان با گزارش انفجارها در چند نقطه از کشور، وضعیت شهرهای بزرگ از جمله تهران پر ترافیک گزارش می‌شود. 🔻حضور خودروها در خیابان‌ها و معابر منجر به ایجاد ترافیک سنگین در برخی از مناطق شده است. 🔺همچنین گزارش‌ها حاکی از ازدحام جمعیت در مقابل پمپ بنزین‌ها برای سوخت‌گیری است. 🔻باتوجه به فضای موجود و احتمال بی‌ثباتی در ساعات آینده، منابع آگاه و فعالان اجتماعی تأکید کرده‌اند که در حال حاضر امن‌ترین مکان برای شهروندان، ماندن در خانه و پرهیز از ترددهای غیرضروری است.
❗️وزارت کشور: ترددهایتان را مدیریت کنید وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران در بیانیه از مردم درخواست کرد؛ 🔻ضمن حفظ خونسردی و آرامش خود، ترددهای درون شهری و برون شهری را با توجه به شرایط مدیریت کنید 🔺اخبار را فقط از منابع رسمی از جمله صداوسیما دنبال کنید 🔻برای جلوگیری از بروز اضطراب عمومی از توجه و دامن زدن به شایعات و اخبار کذب پرهیز کنند
❗️در مراکز خرید ازدحام نکنید دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران درپی تجاوز امروز رژیم سفاک آمریکا به همراهی رژم فاسد اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد: 🔺نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پاسخ کوبنده به اقدامات شرورانه آنان را آغاز کرده اند و مستمراً مردم عزیز را در جریان قرار خواهیم داد 🔻با توجه به اطلاعات حاصل شده از این دو رژیم فاسد عملیات آنها در تهران و برخی شهرها ادامه خواهد داشت 🔺تا آنجا که ممکن است ضمن حفظ آرامش به مراکز و شهرهای دیگری که برایتان امکان پذیر است سفر نمایید که از گزند شرارت های این دو رژیم در امان بمانید 🔻دولت جمهوری اسلامی ایران تمام نیازهای جامعه را از قبل تدارک دیده است و جای هیچ نگرانی از تامین مایحتاج عمومی نیست 🔺مردم از ازدحام در مراکز خرید پرهیز نمایند چون ممکن است مخاطراتی برای آنان داشته باشد. 🔻مدارس و دانشگاه ها تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود 🔺بانک‌ها در جهت خدمات خود در خدمت ملت عزیز ایران خواهند بود 🔻ادارات دولتی فعلا به صورت ۵۰ درصد فعالیت خواهند داشت گزارش های بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد
سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح: مردم آرامش خود را حفظ کنند و کار را به فرزندان‌شان در نیروهای مسلح بسپارند✌️🇮🇷
اطلاعیه ستاد خبری وزارت اطلاعات 🔺درصورت مشاهده هر نوع موارد مشکوک، تردد مشکوک، حمل سلاح و غیره؛ تصاویر، فیلم، پلاک و یا آدرس مورد نظر را به شماره تلفن ۱۱۳ یا کانال رسمی ستاد خبری وزارت اطلاعات در پیام رسان ایتا، بله، روبیکا به آدرس @admin_vaja113 ارسال فرمایید.
🫓مشکلی در تامین نان نیست رئیس اتحادیه نانوایی‌های سنتی: 🔺کمبودی در حوزه گندم و آرد وجود ندارد و تامین نان مردم بدون مشکل در حال انجام است 🔻کارخانجات به میزان کافی آرد تولید کرده و نانوایی‌های سنتی کشور آرد مورد نیاز خود را در اختیار دارند
تا اطلاع ثانوی ماموران قرائت کنتور به منازل مراجعه نمی‌کنند 🔻وزارت نیرو: تا اطلاع ثانوی هیچ‌گونه مراجعه‌ای از طرف ماموران شرکت‌های آب و برق برای قرائت کنتور یا امور دیگر انجام نمی‌شود. 🔺لطفاً در صورت مراجعه افرادی تحت این عنوان، موارد را به شماره تلفن‌های ۱۱۰ یا ۱۱۳ و ۱۱۴ اطلاع دهید.
اعلام آمادگی پایگاه‌های انتقال خون در سراسر کشور 🔻سازمان انتقال خون اعلام کرد: پایگاه های انتقال خون در سراسر کشور آماده و پذیرای هموطنان برای اهدای خون هستند 🔺️مراکز اهدای خون در سراسر کشور آماده خون گیری از تمامی عزیزان به منظور تامین خون مجروحان احتمالی هستند
خودروهای دوگانه سوز به جایگاههای CNG مراجعه کنند رئیس هیات مدیره انجمن صنفی سی‌ان‌جی: 🔻تمام ۲۳۵۶ جایگاه سی ان جی کشور با تمام ظرفیت و به صورت ۲۴ ساعته در حال حاضر در حال فعالیت و سوخت رسانی به شهروندان گرامی در سراسر کشور است 🔺از تمام هم‌میهنان گرامی دارای خودرو دوگانه سوز می‌خواهم جهت کاهش بار ترافیکی جایگاه های بنزین، به جایگاه های سوخت سی ان جی مراجعه نمایند و بدون ترافیک خودرویی و مشکل نسبت به استفاده از سوخت پاک و ارزان سی ان جی اقدام نمایند.
⚠️بر اساس «قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم» ارسال تصاویر ، فیلم و اطلاعات به رسانه‌ها، شبکه‌ها و انسان‌رسانه‌های بیگانه بر اساس تشخیص مقام قضائی ۲ تا ۵ سال حبس و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی برای شخص مرتکب دارد. ❗️از شهروندان درخواست می شود که در صورت مشاهده چنین مواردی سریعا با شماره ۱۱۳ ، ۱۱۴ یا ۱۱۰ تماس برقرار کنند.
تجاوز آمریکائی صهیونیستی به ۳ شهر استان اصفهان 🔺معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان در گفتگو با مهر از تجاوز آمریکائی صهیونیستی به سه شهر استان اصفهان طی دقایق گذشته خبر داد.