🌸🌺🌸🌺
❇️ میلاد با سعادت امام علی النقی علیهالسلام خجسته باد.
🔹روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی اصفهان
@isftvu
سردار حاج حمید مختص آبادی :
وحدت و انسجام ملی از مولفه های قدرت ایران است.
نشست تبیینی چرایی جنگ علیه ایران و نتایج آن با حضور جانشین معاونت فرهنگی سپاه قدس در دانشکده ملی مهارت شهید رجایی کاشان برگزار گردید.
سردار حاج حمید مختص آبادی :
وحدت و انسجام ملی از مولفه های قدرت ایران است.
نشست تبیینی چرایی جنگ علیه ایران و نتایج آن با حضور جانشین معاونت فرهنگی سپاه قدس در دانشکده ملی مهارت شهید رجایی کاشان برگزار گردید.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشکده ملی مهارت شهید رجایی کاشان ، در این نشست که با حضور جمعی از اعضای هیات علمی ، اساتید و پرسنل دانشکده برگزار شد سردار حاج حمید مختص آبادی با اشاره به انقلاب حضرت امام خمینی و تشکیل حکومت دینی در ایران و با تاکید بر نقش محوری ولایت وفقیه و نیز ناکارآمد جلوه دادن حکومت دینی توسط دشمنان گفت : کشور در طول تاریخ دویست سال اخیر ایران چه زمانی به این اقتدار بوده است ؟ آن هم کشوری که همیشه با چالش مواجه بوده است .
وی افزود : در سایه حکومت دینی به چنان پیشرفتی در زمینه های مختلفی رسیده ایم که به گفته آمریکایی ها ایران به مرحله ای رسیده است که غیرقابل برگشت است و چرایی جنگ را می توان در همین جمله جستجو کرد.
🔹جانشین معاونت فرهنگی سپاه قدس با اشاره به جنگ رمضان گفت : آمریکایی ها با اطلاعات و محاسبات غلط وارد جنگ با ایران شدند و برای 4 روز تا 2 هفته برنامه ریزی کرده بودند ولی با واکنش سریع و بسیار قوی نیروهای مسلح روبرو شدند ، رادارها ، پدافندها و مواضع آمریکایی ها در کشورهای عربی مورد هدف قرار گرفتند و مردم مبعوث شده نیز وارد میدان شدند و همین جنگ بهانه ای شد تا ایران قدرت خودش را به رخ دنیا بکشد .
فرمانده جبهه مقاومت افزود : بعثت مردم در طول این سه ماه همه محاسبات دشمن را بهم ریخت . مردمی که نه خسته می شوند و نه امید و لذا این حضور چشمگیر و پرشور مردم در شهرها و روستا همه دنیا را بهم ریخت و خدا از بطن این جنگ فرصت های تاریخی برای کشور ایجاد کرد که علاوه بر برکات معنوی ، برکات امنیتی را نیز به دنبال دارد.
وی در خصوص آثار و برکات جنگ رمضان گفت : اولاً وحدت و انسجام ملی که از مولفه های قدرت ماست افزایش پیدا کرد، دوماً ابرقدرتی آمریکا در دنیا با چالش مواجه شد .
🔹سردار مختص آبادی گفت : آمریکا در حال حاضر با چالش هایی برای ادامه جنگ روبروست هم افکار عمومی و رسانه ای را از دست داده و هم ائتلاف منطقه ای مدنظرش برای جنگ شکل نگرفت.
🔹ایشان با اشاره به شعار ایران قوی توسط رهبر شهید انقلاب اسلامی گفت : هیچ کشوری جرأت ایستادگی در مقابل آمریکا را نداشت و ایران تنها کشوری است هم تجهیزات نظامی برای مقابله با آمریکا را دارد و هم اراده و شجاعت زدن آنها را دارد و لذا این یعنی شروع ایجاد نظم جدید در منطقه و دنیا و ما همه مولفه های آنها را داریم.
┄┄┅┅┅┅┄❅🇮🇷🇮🇷🇮🇷❅┄┅┅┅┅┄┄
🎙حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده ملی مهارت شهید رجایی کاشان
🌸🌺🌸🌺
🔸به روز غدیر خم از مقام لم یزلی
🔸به کائنات ندا شد به صوت جلی
🔸که بعد احمد مرسل به کهتر و مهتر
🔸امام و سرور و مولا علیست علی
❇️ عید سعید غدیر خم مبارک باد.
🔹روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی اصفهان
@isftvu
🏴🏴🏴
◾️السلام علیک یا روح الله
❇️ سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(ره) تسلیت باد.
🔹روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی اصفهان
@isftvu
❇️ فرارسیدن ۱۵ خرداد، سالروز قیام خونین مردم ایران بر ضد استکبار گرامی باد.
🔹روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی اصفهان
@isftvu
🌸🌺🌸🌺
❇️ ولادت باسعادت امام موسی کاظم(ع) خجسته باد.
🔹روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی اصفهان
@isftvu