eitaa logo
ایشیق‌آی
1.6هزار دنبال‌کننده
870 عکس
128 ویدیو
11 فایل
" حسبنا الله و نعم الوکیل " گفته شده مطالب اینجا همه از دل بر می آید :)) ایشیق‌آی؟ ماهِ‌روشن ✨ . . کپی ؟ فرهنگ شریف #فوروارد
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستانی که از شهرای دیگه هستن وقت نماز هست نماز اول وقت به جا بیارین مطالب حذف نمیشن🙂🌱 باید به این مورد توجه می کردم شرمنده
غیبت آیه قرآن و حدیث و روایت داریم که کاملا منع شده و حرامه...
« روح » درجاتی داره و با توجه به اعمالمون درجه روحمون بالا یا پایین میشه چیزایی که از طرف خدا توصیه شده مگه به خدا نفع خاصی داره؟ مثلا ما الان غیبت نکنیم خب واسه خدا نفع اش چیه؟ اعمال ما برا خدا هیچ نفع و ضرری نداره و صرفا برای خودمون هستن!
وقتی گناه می کنیم روح به سخیف ترین درجه خودش میرسه 🙂 و از اون درجه انسانی و متعالی خودش پایین و پایین تر میاد :(
موجودات چقدر از درجه انسانی و متعالی خودشون دارن دور میشن وقتی غیبت می کنن 🚶‍♀ حیف اون روحی نیست که خدا در وجودمون قرار داده؟
چرا باید روح متعالی رو سرگرم چیز بیهوده کنیم؟ رفقا ما برا چی به این دنیا اومدیم؟ هیشکی بی دلیل خلق نشده!
احساس می کنم روح یه چیز بلند و آسمانی هست انسان وقتی شروع می کنه به غیبت و... کم کم محدود و محدود تر میشه شبیه یه نقطه و در درجه ای دیگه خوشش نمیاد و احساس تنفر بهش دست میده ! محدود میشه کوچیک میشه ضعیف میشه
حیف نیست وقت پر ارزش و نایاب رو سر این چیزای بی اهمیت تلف کنیم؟
یکی از دلیل های غیبت ؛ بیکاری یا خستگی یا بی حوصلگی هست خب اصولا برا انسان این چیزا بد هست ! چه برسه این درجه بد بودن رو بیاد با غیبت و این چیزا دو برابر کنه!
گاهی غیبت وسیله غیر مستقیم هست در برابر افرادی که فرد در مقابل اونا احساس ناتوانی یا ضعف یا حقارت می کنه میخواد با حرف زدن در مورد اون اشخاص انرژی خودشو خالی کنه به قولی دلش خنک بشه یا ارزش فردی که در مقابلش احساس ناتوانی می کنه رو بیاره پایین اما اشتباهه !!!
وقتی از کسی غیبت میشه وجهه اجتماعی فرد رو هم پایین میاریم! کسایی که دوسش دارن باهاش یک رنگ هستن همدل هستن یه جورایی نظرشون عوض میشه و بد بینی جاش رو میگیره و اینجا ما مسئولیم!
غیبت اگه ترور شخصیت نیست اگه آبرو بردن نیست پس چیه !🙂