فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه رنگ پرچم جمهوری آذربایجان🇦🇿 در ستونهای حسینیه و محل برگزاری مراسم در حضور رهبر معظم انقلاب مورد توجه رسانه های آذربایجان قرار گرفت.
عمدی بودن این رنگ بندی می تواند حامل پیام برای شیعیان آذربایجان باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هشدار شدید استاد مطهری به منبریها، مداحها، هیئتیها و همه عزاداران امام حسین (ع)
اگر از فلسطین نگویید والله مرتکب گناه شدهاید!
▪️ قالَ الصّادِقُ جَعفَرُ بنُ مُحَمَّدٍ (عليه السلام):
▪️ كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِىٍّ نافِذَ البَصيرَةِ،
صٌلبَ الإِيمانِ، جاهَدَ مَعَ أبى عَبدِ اللّهِ
وأبلي بَلاءً حَسَناً، ومَضي شَهيداً.
▪️ عمويمان عبّاس بن على عليه السلام ، تيزبين بود و ايمانى استوار داشت . همراه ابا عبد اللّه عليه السلام جنگيد و آزمونى نيكو داد و به شهادت رسيد. ( عمدة الطالب، ص۳۵۶)
🏴 تاسوعای حسینی بر تمامی عزاداران تسلیت و تعزیت باد.
نقل شده است که علامه امینى فرمودند:
شب و روز تاسوعا و عاشورا، براى سلامتى امام زمان(عجل اللّٰه تعالی فرجه الشریف) صدقه دهید، چون قلبِ حضرت، اندوهناک جَدِّ غریب شان، حضرت سیدالشهداء است🖤
⚫️ آجرک الله یا صاحب الزمان عجّ ⚫️
#امام_زمان
فرارسیدن عاشورای حسینی تسلیت باد.
روضه خوان بر فراز منبر رفت
السلام علیک یا عطشان
روضه را بی مقدمه وا کرد
السلام علیک یا عریان
گرگ ها تکه تکه اش کردند
تا که از اسب بر زمین افتاد
گریه کن لطمه زد شنید ارباب
نیزه ای خورد و با جبین افتاد
چشمش از تشنگی سیاهی رفت
مادرش را فقط صدا می زد
آتشی زد به قلب زهرا آن
پیرمردی که با عصا می زد
روضه خوان گفت:خاک بر دهنم
رحم حتی نشد به پیرهنش
نیزه ای در میان آن بلوا
آمد از راه و رفت در دهنش
آه از آن دم که خواهرش آمد
دید قاتل گرفته مویش را
ناله زد…دور شو که جان دارد
شمر…خنجر…خدا… گلویش را…
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه عصر عاشورا به روایت رهبر انقلاب
#محرم
#عاشورای_حسینی
_عاشورا.mp3
2.53M
🔹اولین درس بزرگ عاشورا؛ درس فدا شدن در راه دین و در راه خداست. این روشنترین درس عاشوراست.
▪️بیانات در جمع لشکر ۳۱ عاشورا
۱۳۶۷/۰۵/۲۸
#عاشورای_حسینی
#درس_عاشورا
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※•
فقه ما این ظرفیت را دارد که تحوّل یابد و عصری بیاید که متأخّرین بگویند حکم متقدّمین در فلان مسئله، اشتباه بوده است؛ البته باید این تغییرات، هنرمندانه و با رعایت جوانب امر، صورت بگیرد.
سیدنا الاستاذ حضرت امام میفرمود: آن مجسّمه ها را در آن دوره زمانی میپرستیدند؛ اما الان که دیگر اینطور نیست؛ همانند مسئله شطرنج که وقتی موضوع عوض میشود، حکم نیز تغییر پیدا میکند.
مرحوم فاضل تونی نقل میکند که مگر ممکن است کمال یک پیغمبر، حرام باشد؟ این شعر و آوازخوانی، کمال جناب داود بود. هنر متنزّل عهده دار تبدیل معانی معقول و متعالی به قالبهای محسوس است که در مقابل آن، هنر نازل صرفاً از تخیّل به محسوس میرسد و نه از معقول به محسوس.
تعزیه های ما توسّط متدیّنین اجراء میشد و مردم نیز تأثیر میپذیرفتند؛ اما نهایتش این بود که مقتل أبی مخنف و امثالهم را تجسیم میکرد؛ ولی کجاست آن هنری که حسین بن علیِ در حدّ دعای عرفه را ترسیم کند؟
آیت الله جوادی آملی
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔@islam_4_all
از سردار شهید همدانی پرسیدند: بعد از بازگشت از سوریه برنامتون چیه⁉️
گفت: «تصمیمی گرفتم که مطمئنم از ۴٠سال مجاهدت بالاتره،...☝️
بروم یک گوشهای از این مملکت تو یک مسجدی، تو یک پایگاه بسیجی برای بچههای نوجوان و جوان کار فرهنگی انجام بدم و برای #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف آدم تربیت کنم، سرباز تربیت کنم، کاری که تاحدودی کوتاهی کردیم و آن دنیا باید جواب بدیم....!!!
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔@islam_4_all
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از اعلام رسمی دولت الهام علی اف درباره مدل آذربایجانی اسلام، نماز خواندن به زبان تُرکی شروع شده است. دهها نفر پیدا شدند که خود را پیامبر اسلام آذربایجانی معرفی میکنند. یکی از پیامبران دروغین با نام علی عسگر را میبینید که خواندن نماز مدل آذربایجانی را آموزش میدهد!
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔@islam_4_all
آیت الله بهاءالدینی ره: سه چیز برای حل معضلات و گرفتاری خیلی مؤثر است:
1⃣اولی، کشتن گوسفند؛ کسانی که تمکن مالی دارند، گوسفند ذبح کنند و به فقرا بدهند. کشتن گوسفند و خون ریختن خیلی از بلاها را رفع میکند.
2⃣دومی، حدیث کساء است. «و ادفعوا أمواج البلاء بالدّعاء»، پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم چندبار قسم خوردند که اگر کسی این حدیث را بخواند، اگر غمگین باشد، غمش برداشته میشود، صاحب حاجت حاجتش برآورده میشود.
3⃣سومی هم، چهاردههزار مرتبه صلوات فرستادن است. حالا چهاردههزار مرتبه را چندنفر یا در چند جلسه بفرستند فرقی نمیکند. ذکر صلوات برای اموات خیلی خاصیت دارد. گاهی من برای اموات صلوات را هدیه میکنم و اثرات عجیبی هم دیدم. خواب دیدم فردی به چند نوع عذاب گرفتار است مقداری صلوات برایش هدیه کردم دوباره در خواب دیدم، الحمدلله صلواتها او را نجات دادهاند. کسی میگفت: مادرم چندسال قبل مرده بود، یک شب خوابش را دیدم، گفت: پسرم! هیچچیزی مثل صلوات روح من را شاد نمیکند؛ بهترین هدیه که به من میدهی، این ذکر است
بقای اسلام متکی است بر حرکت سیدالشهدا و زینب کبری
بقای دین اسلام، بقای راه خدا، ادامهی پیمودن این راه به وسیلهی بندگان خدا، مدد و نیرو گرفته است از کاری که حسینبنعلی علیهالسلام میکرد و کاری که زینب کبری سلاماللهعلیها کرد. یعنی آن صبر عظیم، آن ایستادگی، آن تحمل مصائب و مشکلات، موجب شد که امروز شما میبینید ارزشهای دینی در دنیا، ارزشهای رایج است.
#عبرتهای_عاشورا
هدایت شده از مبلغ هوشمند
🎯 متاورس چيست؟ و چه کسی قرار است آن را بسازد؟
— نبرد برای ساخت متاورس جنگی بر سر تاج و تخت است
📍 متیو بال، کارشناس تکنولوژیهای رسانهای، مینویسد: زیاد پیش میآید که فناوری آنچنان غافلگیرمان کند که برخلاف پیشبینیهای قبلی باشد. بااینحال، بزرگترین پیشرفتهای فناوری معمولاً از چند دهه قبلتر پیشبینی شدهاند. مثلاً در سال ۱۹۴۵ دستگاهی را توصیف میکردند که گفته میشد قرار است تمام کتابها، سوابق و ارتباطات را در خودش ذخیره کند و بهصورت مکانیکی بین آنها پیوند برقرار کند. بعدها از روی همین مفهوم ایدهای مطرح شد به نام «فرامتن» که خود این ایده مبنایی شد برای ساخت شبکۀ جهانی وب.
بهاینترتیب، میتوان گفت چارچوب حدودیِ راهحلهای آینده، معمولاً، بهنوعی پیش از اینکه ظرفیت فناورانه برای ساختن آنها فراهم شود درک میشود و مورد توافق قرار میگیرد. البته در اکثر موارد، همچنان نمیتوان از قبل پیشبینی کرد که راهحلهای فناورانۀ جدید قرار است دقیقاً به چه ترتیبی ساخته شوند و در آن زمان کدام ویژگیهای آنها قرار است بیشتر یا کمتر موضوعیت داشته باشند، چه مدلِ حکمرانی یا سازوکارِ رقابتی قرار است مشوق ساخت آنها شود یا ساختنشان قرار است چه تجربههای تازهای را با خود به ارمغان آورد.
از اواخر دهۀ ۱۹۷۰ و اوایل دهۀ ۱۹۸۰ ، بسیاری از اهالی جامعۀ فناوری منتظر وضعیت آیندهای، اگر نخواهیم بگوییم شبهجایگزین، برای اینترنت بودند که میتوان نامش را گذاشت «متاورس». متاورس نهتنها انقلابی در لایۀ زیرساخت دنیای دیجیتال ایجاد خواهد کرد، بلکه بخش عمدهای از لایۀ فیزیکی آن و همچنین تمام خدمات و پلتفرمهایی که روی آن بنا شدهاند، طرز کار این دنیای دیجیتال و آنچه را در آن فروخته میشود نیز دستخوش تغییر اساسی خواهد کرد. هرچند تعریف چشماندازی کامل از متاورس همچنان کاری دشوار و بهظاهر خارقالعاده مینماید و بهنظر میرسد دههها با آن فاصله داریم، تکههایی از آن رفتهرفته دارند واقعی و واقعیتر میشوند و، مثل آنچه در تمام تغییرات اینچنینی دیدیم، مسیری که متاورس قرار است بپیماید، بهاندازۀ سودآوربودن وضعیتِ پایانیاش، طولانی و غیرقابلپیشبینی خواهد بود.
متیو بال استراتژیست، سرمایۀگذار خطرپذیر و مدیر عامل شرکت اپیلیون است و پیش از این مدیر برنامهریزی استراتژیک آمازون بوده. بال را یکی از باهوشترین و موثرترین صداها در تحلیل و بررسی اَبررسانهها میدانند. او در این یادداشت از چیستی متاورس میگوید. برای مطالعۀ متن کامل این مطلب به لینک استوری مراجعه کنید.
📍 بیستودومین شمارۀ فصلنامۀ ترجمان با حمایت هلدینگ فناپ منتشر شده است. شرکت فناپ در سال ۱۳۸۴ با سرمایهگذاری گروه مالی پاسارگاد و همکاری جمعی از نخبگان و فارغالتحصیلان دانشگاههای برتر کشور تأسیس شد. طراحی و تهیهٔ راهکار بانکی بومی ایرانی، ارائهٔ راهکارهای جامع بیمهگری، بورس و مدیریت و پردازش تراکنشهای مالی، طراحی و پیادهسازی راهکار جامع سازمانی و صنعتی در قالب بزرگترین پروژۀ نرمافزاری کشور و راهاندازی مرکز نوآوری و شتابدهی کسب وکارهای نوپا از دستاوردهای گروه فناپ تا به امروز بوده است.
📌ادامۀ مطلب را در این لینک بخوانید
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
📌تنها «مبلغان هوشمند» و علاقهمندان به آینده در این کانال هستند
🆔@The_Age_of_Intelligent