❇️ دستیابی بنیاد پژوهشهای اسلامی به مرجعیت علمی در حوزه مفردات قرآن و ساداتپژوهی
🌐 بیشتر بخوانید...
✅ پس از 40 سال فعالیت علمی و پژوهشی محقق شد،
🔹 دستیابی بنیاد پژوهشهای اسلامی به مرجعیت علمی در علم مفردات قرآن و ساداتپژوهی
👤 رئیس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی از دستیابی بنیاد پژوهشهای اسلامی به مرجعیت علمی در علم مفردات قرآن و ساداتپژوهی پس از 40 سال فعالیت علمی و پژوهشی خبر داد.
💬 دکتر احد فرامرز قراملکی به مناسبت چهل سالگی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی گفت: آستان مقدس رضوی برای رسیدن به اهداف چندگانه خود بنیاد پژوهشهای اسلامی را در 21 آبان ماه سال 1363تاسیس کرد. در واقع مجموعه آستان قدس یک بازوی علمی آموزشی برای پرورش مجتهدان علوم اسلامی دارد که به صورت دانشگاه اداره میشود و یک بازوی پژوهشی دارد که با اهداف مختلفی مشغول به فعالیت است.
💬 دکتر احد فرامرز قراملکی، ادامه داد: با توجه به اینکه تمامی اقداماتی که در مجموعه عظیم آستان قدس رضوی انجام میشود باید دارای پیوست علمی بوده و بر مطالعاتی استوار باشد، بنیاد مسئولیت این مطالعات را در زمینه امور فرهنگی، معنوی و علمی در آستان قدس رضوی بر عهده دارد. هدف دیگر این مرکز پرداختن به معارف اسلامی بویژه آموزههای رضوی است که در همین راستا این مرکز در جهت احیا میراث گرانقدر معرفتی شیعه فعالیت دارد و گستره معرفتی گرانقدری که به دست فراموشی سپرده شده بود را تبدیل به آثار پژوهشی و معرفتی کرده است.
💬 وی با بیان اینکه بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در برخی از زمینهها در سطح حوزه و دانشگاه به مرجعیت علمی رسیده است، گفت: این مرکز پس از ۴۰ سال فعالیت علمی و پژوهشی خود توانسته در بحثهای علم مفردات قرآن و سادات پژوهی به مرجعیت علمی دست یابد.
🔸 قراملکی ادامه داد: پژوهشهای معاصر به بنیاد ارجاع داده میشود و این مرجعیت علمی با ورود به مباحثی همچون زیارت وقف، نذر سیره و حدیث رضوی و داستان خاندان پیامبر(ص) در سطح جهان تحت عنوان سادات پژوهی دنبال میشود.
💬 به گفته وی، علاوه بر آنکه بنیاد در علم مفردات قرآن و سادات پژوهی مرجع مطلقی در جهان شده است در حوزههای وقف و نذر، زیارت و سیره و حدیث رضوی نیزدر آینده نه چندان دور به مرجعیت علمی دست یابیم.
💬 قراملکی، سیرهپژوهی را یکی دیگر از ماموریتهای این مرکز ذکر کرد و افزود: برای این مهم نیازمند مطالعات بینرشتهای هستیم و از همین رو باید گروههای علمی شکل گیرد تا در این حوزه بتوانیم به پژوهشهایی دست یابیم.
💬 به گفته رئیس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، اساسا بنیاد در ساختار جدی ماموریتگرایی خود نخست به رفع نیازهای آستان قدس رضوی توجه دارد و در مراحل بعدی نیازهای استانی، ملی و جهانی، در حوزه معارف اسلامی، اخلاق، سیاست، و حوزه تمدنی و هر موضوعی که به ائمه اطهار (ع) مربوط میشود را از ماموریتهای جدی خود میداند.
📣 #اطلاعیه
🔰 چهارمین نشست علمی با عنوان «فلسفه زمانهاندیش» از سوی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار میشود
📆 زمان: پنجشنبه ۲۴ آبان
⏰ ساعت: ۸ الی ۱۱:۳۰
📍مکان: خروجی بست شیخ طبرسی حرم مطهر رضوی، بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، تالار شیخ طوسی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه هر کاری از امام رضا(ع) کمک بگیر
هر دردی داری به هیچی جز امام رضا(ع) رو نزن چون حتی اگه بهش چیزی نگی حال دلتو میدونه. برو حرم زیارت، حالت که خوب شد برگرد پی زندگیت.
آقاجان...
مهرت نشست در دل و غم رفت از دلش
بر لب نشاند نام تو، حل گشت مشکلش
✅ مدیر گروه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی خبر داد:
🔹 40 اثر فاخر نتیجه 40 سال پژوهش در حوزه تخصصی مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس
👤 مدیر گروه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی از انتشار 40 اثر پژوهشی در حوزه تخصصی مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس در این مرکز خبر داد.
🔸 دکتر مرتضی انفرادی اعلام کرد حوزه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس را یکی از مهمترین حوزههای پژوهش در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی ذکر کرد و گفت: فعالیتهای مبتنی بر موضوعات اعتابی از همان آغازین سالهای تاسیس این مرکز، مورد توجه اندیشمندان و محققان علوم اسلامی در این حوزه بوده است.
🔰 وی ادامه داد: در این 40 سال بیش از 40 اثر فاخر در موضوع مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس به زیور طبع آراسته شده است که از جمله آنها میتوان به عناوینی همچون «مزار پیامبران»، «عتبات عالیات در روابط ایران و عثمانی»، «نجف کانون تشیع»، «آرامگاههای خاندان پاک پیامبر(ص)»، «کربلا، دیروز، امروز»، «مزارات ایران»، «خواجهربیع»، «پیشینه حرم مطهر امام رضا(ع)» و... اشاره کرد.
🔰 این پژوهشگر افزود: علاوه بر آثار پژوهش شده به زبان فارسی، کتابهای دیگری نیز به زبان عربی در حوزه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس به چاپ رسیده است که از جمله آنها کتاب «المراقد و المقامات البهیه فی الحله» است.
🔰 وی همچنین برگزاری نشستهای متعدد تخصصی و کرسیهای علمی و ترویجی در گروه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس را از دیگر فعالیتهای با اهمیت این حوزه دانست و خاطر نشان کرد: چشمانداز پژوهشی گروه مبتنی بر این است که با الهامگیری از اسناد بالادستی، اساسنامه بنیاد و سیاستهای ابلاغی تولیت آستان قدس رضوی با نگاهی به افق متعالی تحقیقاتی وپژوهشی، زمینهساز عرصههای مطالعاتی در چارچوب نظام پژوهشی تخصصی را فراهم آورد و با استفاده از ظرفیت اندیشمندان و صاحبنظران و پیوند درون سازمانی به تکیهگاه پژوهشی در حوزه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس دست یابد.
26.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 بنیاد پژوهشهای اسلامی روح کالبد آستان قدس رضوی
🔶 امضای تفاهمنامه همکاری صداوسیمای خراسان رضوی با بنیاد پژوهشهای آستان قدس
🌐 https://www.iribnews.ir/00INba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 امضای تفاهمنامه همکاری صداوسیمای خراسان رضوی با بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
🌐 https://www.iribnews.ir/00INba
«السلام علیک یا صدیقة الطاهرة»
«سِرّ اَذکار»
ای نور تو فیضِ آفتابِ صلوات!
نقش است درودِ تو به قاب صلوات
یا فاطمه(س)، ای سرّ تمام اذکار!
آیینۀ توست ذکرِ ناب صلوات
🌷🖤🌷
«پیامبرِ دعا»
دردیم و دوا فقط تویی یازهرا(س)!
بر حاجت ما، عطا تویی یازهرا(س)!
از عطر مناجاتِ سحر فهمیدیم:
پیغامبرِ دعا تویی یازهرا(س)!
💠 استاد مصطفی جلیلیان مصلحی، گروه فرهنگ و هنر بنیاد پژوهشهای اسلامی
✅ دیدار مدیر کل صدا و سیما استان خراسان رضوی از بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
👤 مدیر کل صدا و سیما استان خراسان رضوی به همراه جمعی از مدیران و معاونان خود در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی حضور یافتند و از نزدیک با فعالیتهای این مجموعه آشنا شدند.
🔹 در این دیدار که با حضور دکتر احد فرامرز قراملکی، ریاست بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و جمعی از مدیران گروههای پژوهشی این مرکز برگزار شد و تفاهمنامه همکاری بین این دو نهاد منعقد شد.
🔺این گروه در ابتدا، ضمن حضور در نمایشگاه دائمی و گروههای انساب و مفاخر اسلامی و ادیان و مذاهب اسلامی با آثار فاخر نشریافته این مرکز آشنا شدند.
🔺در ادامه این دیدار نشستی در تالار شیخ طوسی بنیاد برگزار و گزارشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی این مرکز توسط مدیران گروههای پژوهشی ارائه شد.
🔸 همکاری بنیاد پژوهشهای اسلامی در تولید محتوای علمی برای صدا و سیما
👤 رئیس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در ابتدای این نشست، گفت: این مرکز در سال 1363 تاسیس شد و امروز چهلمین سال فعالیت خود را پشت سر میگذارد.
🏷 وی ادامه داد: بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی میتواند در تولید محتوای علمی با شبکههای خراسان، ۴ و هر شبکهای که رویکرد علمی دارد همکاری داشته باشد.
🏷 قراملکی ضمن تاکید بر رسانهای شدن فعالیتها و نشستهای علمی بنیاد پژوهشهای اسلامی و بهرهمندی مخاطبان از این فعالیتها، ادامه داد: ما میتوانیم در حوزه برونمرزی بویژه در منطقه آسیای میانه که مطالعات فراوانی انجام شده و تا کنون منعکس نشده است، با صدا و سیما همکاریها و تعاملاتی داشته باشیم.
🔹 زیست عفیفانه با شعار «زندگی و بالندگی»
🏷 وی یکی از فعالیتهای بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی را اجرای طرح ملی زندگی و بالندگی ذکر کرد و گفت: پس از مذاکراتی که با نهاد ریاست جمهوری مبنی بر ضرورت ارائه آگاهیها و مهارتهایی برای والدین در تربیت زیست عفیفانه فرزندان انجام شد، اجرای این طرح با شعار «زندگی و بالندگی» کلید خورد. در همین راستا نقشه عملیاتی بر اساس نیازسنجی چند وجهی طراحی و اجرا شد و پژوهشگران و استادان دانشگاه فردوسی مشهد، محققان بنیاد پژوهشهای اسلامی دست به دست هم دادند تا یک نیاز سنجی چند وجهی ارائه دهند.
👤 رئیس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، به طراحی و تدوین ۲۹ درسنامه با محوریت مهارتهای والدین در بالندگی فرزندان اشاره کرد و افزود: برای این درسنامهها ۲۹ سناریو توسط تیمی هنرمند در تهران ساخته شد و درسنامهها تبدیل به درسنامههای چندرسانهای شدند.
🔸 صدا و سیما استان خراسان به دلیل عشق و ارادت مردم دنیا یک شبکه فراملی است
👤 مدیر کل صدا و سیما استان خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست، ضمن تقدیر از بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و ظرفیت بسیار بالای علمی آن، گفت: آستان قدس رضوی منبع خبری گستردهای است که نیازمند سوژه است.
🏷 محسن نصرپور، تصریح کرد: صدا و سیما با سه محور هدایتگری، عدالتمحوری و شتابدهی در حال فعالیت است و هویت اصلی ما حضرت رضا(ع) است.
🏷 وی خاطر نشان کرد: صدا و سیما استان خراسان به دلیل عشق و ارادت مردم سراسر دنیا یک شبکه فراملی است و از همین رو باید به سمت تولید برنامههایی فاخر با محوریت ترویج فرهنگ رضوی حرکت کنیم که نیازمند همکاری و تعامل با مراکز پژوهشی همچون بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی هستیم.
🏷 نصرپور ادامه داد: این همکاریها میتواند در راستای جهاد تبیین که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، صورت گیرد و از همین رو چند وظیفه بر دوش بنیاد پژوهشهای اسلامی و صدا و سیما نهاده شده است.
🏷 وی همکاری در پوشش رسانهای برنامهها و نشستهای مهم بنیاد و پخش آن از شبکههای سراسری، خبر، 4 و...، دعوت از اعضا هیئت علمی و پژوهشگران بنیاد در شورای اندیشهورز و همچنین به عنوان کارشناس در برنامههای صدا و سیما، معرفی آثار بنیاد در صدا و سیما و...را برخی از موضوعات تفاهمنامه همکاری بین این دو نهاد دانست.