🔴دیدار هیات دولت با رهبرمعظم انقلاب؛ پیام های ضمنی و نکات ناگفته
💠 دیدار اعضای هیات دولت با رهبری معظم انقلاب حاوی نکات بسیار مهم و توصیه های کاربردی معظم له برای عبور از شرایط سخت اقتصادی بود. اما پیام های ضمنی و نکات ناگفته این دیدار نیز واجد توجه مضاعف است:
🔻۱. آنچه مشخص است رهبری معظم برای خارج کردن دولت از انفعال، ناامیدی و شوک ناشی از بیهوده بودن دل بستن به برجام!! شخصا وارد میدان شده اند.
🔻۲. روحانی و دولت طی پنج سال گذشته تمام محاسبات و برنامه خود را در سبد آمریکا (برجام) قرار داده بود که با پایان برجام عملا خود را خلع سلاح شده می بیند.
🔻۳. ملاقات رهبری معظم با دولت دقیقا در سالروز برجام انجام شد. در واقع رهبری در سالروز برجام با نقد تلویحی دستاوردهای #وهمی برجام ؛ بر توانایی ها و ظرفیت های واقعی ایران تاکید کردند.
🔻۴. به این فراز کلیدی از فرمایشات رهبری دقت کنید:
🔸"جداً معتقدم دولت به شرط انجام اقداماتِ لازم، خواهد توانست بر مشکلات فائق آید و توطئههای آمریکا را ناکام بگذارد."
گرچه هزینه بسیاری به واسطه #توهم_اعتماد به غرب (بخوانید برجام!!) بر کشور تحمیل شد و از طرف دیگر دولت فعلی توان مدیریتی بالایی ندارد و بسیاری از ظرفیت های انسانی_سرمایه ای کشور را بلااستفاده رها کرده است اما با وجود همه این نواقص؛ همین دولت، توان ناکام گذاشتن آمریکا را دارد.
🔻۵. (مهم) فرمایشات امیدآفرین و رهنمودهای کاربردی رهبری عزیز در شرایط زمانی خاص خطاب به تیم دولت ابراز شد. شرایط به گونه ای است که #جریان [فرصت طلب] اصلاحات و فتنه، به جز #شماتت!! و #ابراز_برائت!!! راهکاری در برابر دولت روحانی و عبور از تنگنای اقتصادی ندارد. شرکای اعتدال!!! به جای چاره اندیشی برای اقتصاد و مدیریت کشور؛ تنها دغدغه شان؛ تکرار استمرار حضور در قدرت است. تجربه تلخ برجام صرفا توسط روحانی اجرا شد اما مقدمات نظری و رسانه ای آن توسط همین جریان #استمرارطلب!!! ایجاد شد.
🔻۶. فارغ از هیاهوها و با بی توجهی محض به انتخابات و غیرانتخابات؛ جریان ارزشی و انقلابی می بایست برای حل مشکلات مردم و کشور مسئولانه و همدلانه اقدام کند.
📚 #تبیین
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
🔴درباره رابطه ایران و روسیه....
✍علی علیزاده
۱- یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: Russophobia یا روس-هراسی، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال۸۸ از شایعات زردترین رسانههای اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاحطلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده
۲- غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در ۲۸ مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو.
۳- خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در ۱۳۰کشور از جمله ۴۵ هزار پایگاه وسیع با حداقل ۱۳۰ هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه ۲۶ پایگاه نظامی در ۶ جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد
۴- خطر سیاسی: از کودتای ۲۸ مرداد تا بهمن ۵۷ ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم (بجز یکسال اخر اوباما) همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته.
آخرین بار روسیه ۱۳۲۰ چنین وقاحتی داشت.
۵- خطر اقتصادی: امریکا از ۵۸ مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه ۶۰، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال ۷۴، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال ۸۵ وتحریم کامل نظام بانکی از سال ۹۰
«فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد
۶- خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است
۷- اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از ۸٪ اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و کمتر از اقتصاد تگزاس است. در ۴۰سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد.
۸- قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند
۹- اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین ۴۰سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم
۱۰- در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود
۱۱- امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعیست
۱۲- روسهراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
#گزارش_زمانه
🔴 خلاف تدبیر و عدالت است.....
🔻براساس گزارش #زمانه طی سه ماه گذشته، بیش از هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان ارز دولتی و با نرخ چهار هزار و ۲۰۰ تومانی در اختیار مسافران قرار گرفت. این درحالیست که در طی این مدت، میانگین قیمت ارز حدود چهار هزار تومان بیش از قیمت دولتی و در فاصله بین هشت تا هشت هزار و ۵۰۰ تومان بود. به عبارت دیگر حدود هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان یارانه برای مسافرت خارج از کشور پرداخت شد.
🔹پرداخت این یارانه به مسافران سبب شده است تا بسیاری از آژانسهای مسافرتی با تشویق به سفرهای صوری و دریافت ارز مسافران و فروش در بازار آزاد مبالغ کلانی به جیب بزنند.
🔹طبق این آمار، در این مدت نزدیک به هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان به صورت یارانه در اختیار مسافران خارج از کشور قرار گرفت که بخش عمدهای از این افراد برای سفرهای تفریحی و... از کشور خارج شده بودند. به عبارت دیگر در همین سه ماهه، از جیب هر ایرانی مبلغ بیش از ۱۵ هزار تومان پرداخت شد تا عده خاصی به مسافرت خارجی بروند. به عبارت دیگر، بانک مرکزی برای هر سفر خارجی به طور میانگین سه میلیون تومان یارانه اختصاص داد.
#پینوشت_زمانه : پرداخت این مبلغ در شرایطی که کشور در تنگنای ارزی قرار دارد و بالارفتن قیمت دلار سبب افزایش قیمت کالاهای اساسی و مایحتاج زندگی مردم شده است، امری خلاف تدبیر و خلاف مصلحت و عدالت است.
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
#تحلیل_روز #فتنه_عراق
🔴یک تیر و دو نشان نفوذی های داخلی در عراق
🔻اعتراض ها در عراق به دلیل مشکلات رفاهی و عدم توجه دولت به مناطق جنوبی در حال تبدیل شدن به یک اعتراض گسترده و سراسری در کل عراق است. اما این اعتراض ها از چند جنبه دارای نکات خاصی است:
1⃣برخی ها در داخل عراق به این اعتراض ها سمت و سوی سیاسی دادند و ایران را مسبب این عامل به جهت عدم صادرات برق معرفی کردند. این در حالی است که هدف آنها زدن ایران بخاطر پیروزی اخیر نیروهای هم سوی ایران در انتخابات پارلمانی است.
2⃣هدف دوم تروریست های داخلی وارد کردن عراق برای ورود به بحران داخلی و استفاده از این بحران در جهت ظهور گروه های تروریستی و هسته های خفته داعش و بعثی ها است.
3⃣ائتلاف اخیر گروه های مقاومت همچون فتح و صدر، نشان از موافقت اولیه برای تشکیل دولت بود. در برابر این ائتلاف باید واکنشي صورت می گرفت. بهترین واکنش ، استفاده از همان مناطق تحت نفوذ این جریان ها در جهت ناکارآمدی آنها برای تشکیل دولت است.
در نتیجه هدف بازیگران داخلی و خارجی معارض از این اعتراض ها از یک سو هدف قرار دادن و زیر سوال بردن ایران در افکار عمومی عراق است و از سوی دیگر عدم توانایی جریان های هم سوی ایران در تامین مشکلات مردم و در نهایت عدم کفایت این جریان ها در تشکيل دولت آینده است.
✍ #محمدرضا_فرهادی(کارشناس_زمانه)
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
🌹جنگ احزاب امروز علیه جمهوری اسلامی
[سوره الأحزاب (33): آيه 22]
وَ لَمَّا رَأَ الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزابَ قالُوا هذا ما وَعَدَنَا اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ صَدَقَ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ ما زادَهُمْ إِلاَّ إِيماناً وَ تَسْلِيماً (22)
و همين كه مؤمنان دستهها (ى لشكر دشمن) را ديدند، گفتند: اين همان است كه خدا و رسولش به ما وعده داده، و خدا و رسولش راست گفتند. و (ديدن لشكر مهاجم) جز بر ايمان و تسليم آنان نيفزود.
🌹پيامها:
1- ايمان عامل قدرت مومنان انقلابی است. «رَأَ الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزابَ قالُوا» ...
2- منافقان، دشمنى را كه حضور ندارد، حاضر مىپندارند «يَحْسَبُونَ الْأَحْزابَ لَمْ يَذْهَبُوا» ولى مؤمنان انقلابی، دشمنان موجود و مهاجم را ناچيز مىشمرند. «وَ لَمَّا رَأَ الْمُؤْمِنُونَ ... هذا ما وَعَدَنَا اللَّهُ»
3- هجوم دشمنان متّحد، براى مؤمن انقلابی غير منتظره نيست. «هذا ما وَعَدَنَا اللَّهُ»
4- سخن رسول خدا، همان سخن خداست. «وَعَدَنَا اللَّهُ وَ رَسُولُهُ»
5- جبهه و جنگ براى مؤمن انقلابی، بستر رشد و ترقّى است. «ما زادَهُمْ إِلَّا إِيماناً وَ تَسْلِيماً»
6- مؤمنان انقلابی، از تعداد و تشكّل دشمنان نمىترسند. «ما زادَهُمْ إِلَّا إِيماناً»
🌹امام خامنه ای در دیدار علما و روحانیون استان خراسان شمالی ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
«لقد کان لکم فی رسولاللّه اسوة حسنة لمن کان یرجوا اللّه و الیوم الاخر و ذکر اللّه کثیرا». اگر «یرجوا اللّه و الیوم الاخر» هستیم، اسوه، پیغمبر است. نه اینکه ما مثل او عمل کنیم - که محال است - راه او را باید ادامه دهیم. آن وقت در آیهی بعد، وضع مؤمنان به این پیغمبر روشن میشود: «و لمّا رءا المؤمنون الاحزاب قالوا هذا ما وعدنا اللّه و رسوله و صدق اللّه و رسوله».
در جنگ احزاب، از همه طرف حمله کردند. در جنگ بدر یک گروه بودند، در جنگ احد یک گروه بودند، در جنگهای دیگر قبائلِ کوچک بودند؛ اما در جنگ احزاب، همهی قبائل مشرک مکه و غیر مکه و ثقیف و غیره آمدند متحد شدند؛ ده هزار نفر نیروی رزمنده فراهم کردند؛ یهودیها هم که همسایهی پیغمبر بودند و امانیافتهی پیغمبر بودند، خیانت کردند؛ اینها هم با آنها همکاری کردند. اگر بخواهیم این را با امروز مقایسه کنیم، یعنی آمریکا با آنها مخالفت کرد، انگلیس مخالفت کرد، رژیم صهیونیستی مخالفت کرد، فلان رژیم مرتجعِ نفتخوار مخالفت کرد. پولهاشان را خرج کردند، نیروهاشان را جمع کردند، یک جنگ احزاب درست کردند؛ جنگ احزابی که دلها را خیلی ترساند. اوائل همین سوره میفرماید: «و اذ قالت طائفة منهم یا اهل یثرب لا مقام لکم فارجعوا»؛ مردم را میترساندند. الان هم همین جور است. الان هم یک عدهای مردم را میترسانند: آقا بترسید. مقابلهی با آمریکا مگر شوخی است؟ پدرتان را در میآورند! آن جنگ نظامیشان، این تحریمشان، این فعالیتهای تبلیغی و سیاسیشان. در آخر این سوره باز میفرماید: «لئن لم ینته المنافقون و الّذین فی قلوبهم مرض و المرجفون فی المدینة لنغرینّک بهم». مرجفون همینهایند. در یک چنین شرائطی، شرح حال مؤمن این است: «هذا ما وعدنا اللّه و رسوله»؛ ما تعجب نمیکنیم؛ خدا و رسولش به ما گفته بودند که اگر پابند به توحید باشید، پابند به ایمان به خدا و رسول باشید، دشمن دارید؛ دشمنها سراغتان میآیند. بله، گفته بودند، حالا هم راست درآمد؛ دیدیم بله، آمدند. «و صدق اللّه و رسوله و ما زادهم الاّ ایمانا و تسلیما»؛ ایمانشان بیشتر شد. منافق، ضعیفالایمان، فی قلوبهم مرض - که طوائف گوناگونیاند - وقتی دشمن را میبینند، تنشان مثل بید میلرزد؛ بنا میکنند به مؤمنین باللّه و زحمتکشان در راه خدا، عتاب و خطاب و اذیت کردن و فشار آوردن: آقا چرا اینجوری میکنید؟ چرا کوتاه نمیآئید؟ چرا سیاستتان را اینجوری نمیکنید؟ همان کاری که دشمن میخواهد، انجام میدهند. اما از آن طرف، مؤمنینِ صادق میگویند: ما تعجبی نمیکنیم؛ خب، باید دشمنی کنند؛ «هذا ما وعدنا اللّه و رسوله
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
واکنش کاربران به قطع شدن برق
۱_روحانی: از بابت برق خیالتون راحت باشه
۲_تاجزاده: سپاه برق رو قطع میکنه تا مردم به روحانی بدبین بشن
۳_مسعود شجاعی: مردم بجای نذورات، ژنراتور(موتور برق بنزینی) بخرن
۴_علی کریمی: اگر برق رو قطع کردن، مردم برق مصرف نکنن تا مجبور بشن وصل کنن
۵_جهانگیری: مردم یادتان هست یه زمانی برق رو با دبه وارد میکردیم
۶_هادیموسوی: چرا دولت نجابت به خرج میده و نمیگه کدوم سردار پاشو گذاشته روی سیم برق
۷_آذرپیک: خدا رو شکر همه خوشحالن که برق نیست و خانوادهها کنار هم دور از مدرنیته دارن به هم توجه میکنن
۸_سلطنتطلبا: نظام برق رو قطع میکنه تا مردم پخش زنده مصاحبه رضا پهلوی رو توی آنتن نبینن
۹_براندازا: فکر کردید میتونید با قطع کردن برق مانع اتو زدن ما به پریز بشید
۱۰_مسیح علینژاد: دختران خیابان انقلاب سکوهای برق رو تسخیر کردن
این است پیروی کورکورانه از سلبریتی های بی سواد برای رای دادن به اصلاح طلبان
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
#جالب_و_خواندنی #تذکرات_فوتبالی_رهبری
🔴 در دیدار هیأت دولت با رهبر انقلاب چه گذشت؟
🔻شما ملاحظه کردید ما در بازی فوتبال امسال در مقابل اسپانیا گل خوردیم اما همه، تیم ما را تأیید کردند ... گفتم: «کارتان عالی بود» . مردم هم آمدند در خیابانها در حالیکه گل خورده بودیم. چرا؟ چون خوب بازی کردند، چون همه دیدند که اینها در میدان تلاش کردند، عرق ریختند، ابتکار به خرج دادند، شجاعت به خرج دادند. دروازهبان با هوشمندی و فداکاری و سرعت عمل یک کاری کرد که کارستان بود.
🔻مردم وقتی این را از شما ببینند برایتان شعار میدهند، به نفعتان شعار میدهند، این باید احساس بشود. آدم ممکن است مشکل را هم یک جایی نتواند حل کند. همین قدر که بدانند وارد میدان هستید و دارید تلاش میکنید، روز و شب نمیشناسید، به مردم پیام اقتدار را میدهد. باید احساس بکنند دارد کار میشود.
🔻البته انسان تلاش که میکند همیشه موفق نمیشود، نفْس اینکه دارند تلاش میکنند و کار میکنند برای مردم جذاب است.
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
#پرسمان
⁉چرا کسی برای تغییر اوضاع کاری نمیکند؟
⛔ماـ مردم ایران، رسانهها و مسئولانـ در این شرایط یا باید تسلیم این فضا بشویم یا مقابل آن بایستیم و این وضعیت را تغییر بدهیم! به طور مسلم و به هزاران دلیل، راه دوم راه عزتبخش ایران و ایرانی است؛ اما پرسش این است که چرا کسی برای تغییر اوضاع کاری نمیکند یا لااقل این گونه به نظر میرسد که اقدامات به نتیجه منتهی نمیشود یا اگر اقدامی صورت میگیرد، چرا رسانههای ما در تبیین نتایج آن برای مردم کمکار شده و عرصه در دست رسانههای «غیر» قرار گرفته و آنها موریانهوار در حال سایش ستون استوار سرمایه اجتماعیـ اعتماد و اعتبارـ نظام هستند؟!
این در حالی است که هم تجربه ما در طول چهل سال انقلاب و دفاع، هم دانش بینظیر دانشمندان ما و هم باور و ایمان ما به ما میگویند که «ما میتوانیم» و توان تغییر اوضاع را داریم، اما چند شرط دارد؛
1⃣شرط اول این است که تسلیم این فضای ترسیم و تصویر شده نشویم. در این راستا، صحبتهای دیروز رئیسجمهور کشورمان برای پردهبرداری از چهره نفاق، خدعه و عهدشکن آمریکاییها و ضرورت ایستادگی تا آخر برای به شکست کشاندن آمریکا برای ملت ایران امیدبخش و برای دشمنان یأسآور بود.
2⃣شرط دوم، تغییر رویکرد و نگاه ما به مسائل و سیاستها است. نکته کلیدی در فضای پر از مسئله امروز که امکان مهمی هم از بیرون برای حل آن متصور نیستیم، طبعاً حل مسائل با نگاه به داخل است.
3⃣شرط سوم، عزم و اراده ملی برای عبور از این شرایط با پرداختن به تولید و مصرف ایرانی است. بیایید در هر کار و موقعیتی که هستیم، سهم خودمان را پای کار کشور بیاوریم. خدا هم سهم خودش را میآورد. «إِن تَنصُرُوا اللهَ يَنصُركُم وَ يُثَبِّت أَقدامكُم(محمد: ۷)
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
شکست زودهنگام طرح ترامپ
دکتر جوانی
بررسیها نشان میدهد، طرح ترامپ خیلی زودهنگام با شکست مواجه شد و هماکنون نشانههای این شکست آشکار شده است. در طرح چهار مرحلهای آقای ترامپ، این چنین تصور شده بود که در ۱۳ آبان سال جاری، صادرات نفت ایران به صفر خواهد رسید و به نوعی جمهوری اسلامی ایران در محاصره کامل قرار خواهد گرفت. بر اساس این طرح، آمریکاییها با سه نوع فشار اقتصادی، روانی و عملی، به دنبال آن بودند که چهلمین سال انقلاب اسلامی را به گمان خود، به سال پایانی عمر جمهوری اسلامی ایران تبدیل کنند. بر اساس این طرح که مرحله اول آن با خروج از برجام کلید خورد، آمریکاییها برای به محاصره درآوردن ایران و به صفر رساندن صادرات نفت کشورمان، دورهگردی برای متقاعدسازی دیگران برای فشار به جمهوری اسلامی را گام یا مرحله دوم تعریف کردند.
دیدارهای فشرده مقامات آمریکایی با سران دیگر کشورها و از جمله دیدار ترامپ با پوتین، با همین هدف طی هفتههای گذشته انجام گرفت. اما نکته مهم در تمامی این دیدارها، پاسخهایی بود که مقامات دیگر کشورها در قبال درخواستهای آمریکاییها مبنی بر فشار بر ایران مطرح کرده بودند که تمامی این پاسخها، حکایت از شکست طرح آمریکا دارد.
نمونههایی از مواضع کشورهای مؤثر برای تحریم ایران عبارت است از:
۱ـ مواضع روسها پس از دیدار ترامپ با پوتین؛ ولادیمیر پوتین در دیدار با ترامپ ضمن ابراز ناخرسندی از خروج آمریکا از برجام، بر تداوم همکاری با ایران تصریح کرد. در پی این دیدار تمامی رسانههای روسی و غیر روسی، از ناکامی ترامپ برای متقاعدسازی روسیه جهت فشار بر ایران خبر دادند. شفافترین موضع روسیه را در قبال خواستههای آمریکایی مبنی بر فشار بر ایران، «لوان جاگاریان» سفیر روسیه در تهران اتخاذ کرد. وی در مصاحبهای با یک رسانه روسی گفت: «ایران کشوری نیست که شما بتوانید روی آن فشار اعمال کنید. ایران کشوری بزرگ است که یک سیاست خارجی مستقل را دنبال میکند. کار کردن با ایرانیها تنها از طریق متقاعدسازی امکانپذیر است. فشار روی ایران نتیجه معکوس میدهد.» سفیر روسیه در زمینه تداوم روابط تجاری با ایران هم در این مصاحبه میگوید: «روابط تجاری و اقتصادی ما به صورت فعالانه در حال گسترش است، ما چندین پروژه عظیم داریم.»
۲ـ چینیها با صراحت اعلام کردند، از سیاست تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی حمایت نخواهند کرد و به همکاریهای خود با ایران ادامه خواهند داد. سخنگوی وزارت خارجه چین در پی فشارها و درخواستهای آمریکا مبنی بر فشار علیه ایران اعلام کرد: «پکن مخالف تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران به ویژه در بحث فروش نفت ایران است و با این تحریمها همراهی نمیکند.»
۳ـ چندی پیش یک هیئت آمریکایی متشکل از مقامات وزارت خارجه و خزانهداری آمریکا، در دیدار با مقامات ترکیه تلاش کردند آنها را به رعایت تحریمها علیه ایران ترغیب کنند، اما پس از این دیدار، وزارت خارجه ترکیه با صدور بیانیهای اعلام کرد: «ایران همسایه و شریک مهم منطقهای ما است.» مقامات ترکیه بارها تأکید کردهاند که از تحریمهای آمریکا علیه ایران پیروی نخواهند کرد و روابط تجاری خود با تهران را به خاطر واشنگتن بر هم نمیزنند.
مواضع مذکور و دیگر مواضع مشابه اتخاذی از سوی دیگر کشورها، نشان میدهد طرح محاصره اقتصادی ایران، طرحی از پیش شکست خورده است. ایران کشوری است که به لحاظ موقعیت ژئوپلیتیکی و توانمندیهای بالایش، محاصرهناپذیر است.
ترامپ و تیم متوهم همراهش به زودی این واقعیت را درک خواهند کرد. آنان به زودی خواهند فهمید که جمهوری اسلامی ایران، قدرتی ماندگار است؛ آن هم نه در سطح منطقه، بلکه قدرتی تعیینکننده در مقیاس جهانی خواهد بود.
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
این دو تنگه را ببندید؛
تنگه هرمز که زیر پنجه ماست
✍ در مقابل رجز دشمن باید رجز خواند اما در مقابل اقدام او باید عمل کرد. بلکه بهترین دفاع، پیشدستی در حمله و جنگیدن در زمین دشمن است. آقای روحانی اخیرا در جواب تهدیدهای مقامات آمریکایی به درستی گفت "تنگه های زیادی داریم که تنگه هرمز یکی از آنهاست. اگر قرار باشد نگذارند نفت ما صادر شود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نمی شود".
🔹متحدان و دوستان ایران، وسعت عراق را برای اشغالگران آمریکایی تبدیل به تنگنای جهنم کردند و آمریکا مجبور شد بسیاری از نیروهایش را پس از خسارت و باخت بزرگ، از عراق خارج کند. اگر روزی بنا بر مصاف و قدرت نمایی باشد، آمریکایی ها در چهار گوشه منطقه، آتش کوبنده ایران و متحدانش را در ابعادی بسیار وسیع تر خواهند چشید.
♦️اما حقیقتا، امروز نه با جنگ نظامی درگیر هستیم و نه تنگه هرمز مجال اقدام نظامی آمریکاست. آخرین مدل جنگ های آمریکا، جنگ نیابتی بود که سر افعی داعش در عراق و سوریه به سنگ کوبیده شد. اما جنگ های نیابتی و مستقیم دیگری در حوزه "غیر نظامی" در جریان است. تنگه هایی وجود دارد که دشمن از طریق آنها معبر می گشاید و شبیخون می زند.
🔹ضمانت و پشتوانه تهدید درست آقای روحانی به این است که اگر به قلب و پاشنه آشیل های دشمن ضربه نمی زنیم - و باید بزنیم- لااقل تنگه های شبیخون و عملیات او را ببندیم. یکی از این تنگه ها، "تروریسم اقتصادی و اخلالگری هم آهنگ با دشمن" و دیگری " فضای مجازی" است. دشمن برای به تحلیل بردن اقتصاد ما، نابودی منابع ارزی و طلا، ایجاد التهاب مصنوعی و تورم انتظاری برنامه دارد.
♦️برخی شبکه ها ماموریت دارند و این نقشه را با تزریق پول و ایجاد التهاب مالی- رسانه ای به اجرا می گذارندو گروهی دیگر، از سر بی غیرتی و زیاده طلبی، پول های کلان در بازار می ریزند و موج های بزرگی برای بلعیدن هر چیز قابل احتکار و بلوکه به راه می اندازند که نقشه دشمن را تسهیل می کند. این تنگه را باید با قاطعیت و بی ملاحظه بست. سخنان وزیر اطلاعات مبنی بر اینکه "با متخلفان اقتصادی نباید برخوردهای قهرآمیز کرد ... دستگیری و زندانی کردن برای برخورد با بدهکاران بانکی متخلفاشتباه است"، نوعی بدفهمی از عملیات دشمن در تنگه اقتصاد را بازگو می کرد و از رهبر معظم انقلاب تذکر گرفت.
🔹تنگه دومی که حتی از تنگه اول مهم تر است، گستره بی حفاظ فضای مجازی است؛ جایی که شبکه های اخلال و عملیات روانی سرویس های جاسوسی دشمن، لا بلای عنوان غلط انداز "شبکه اجتماعی"، نفوذ و استتار عملیات می کنند. از وزیر ارتباطات تا وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی، اذعان کرده اندکه برخی کانال ها و پیام رسان ها در خدمت تروریست ها و آشوبگران سیاسی و اخلالگران اقتصادی عمل می کنند.
✅ جدیت رجز آقای رئیس جمهور و دولت درباره مقابله جانانه با جنگ جدید دشمن، به میزان جدیت در قبال این دو تنگه خطیر سنجیده می شود؛ جایی که باید حساب مردم و فعالان پاکدست اقتصادی و کاربران فضای قانونمند مجازی و رسانه ای، از حساب اخلالگران و خرابکاران و تروریست های رسانه ای، فرهنگی و اقتصادی جدا گردد. و ضمن برخورد قاطع و بی ملاحظه با این شبکه ویرانگر، معبر رخنه آنها بسته شود. این تنگه ها به اندازه تنگه هرمز مهم است. دولت اگر جدی و مصمم است، از این دو تنگه استراتژیک آغاز کند.
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
🔴 #اساتید_و_تحلیلگران_محترم_حتماً_بخوانند👇
🇮🇷 انقلاب اسلامی و علاج بحرانهای همافزا
🔻 فهم شرایط کنونی کشور بیش از هر زمان دیگری - دقت کنید هر زمان دیگری! - در تاریخ ۴۰ ساله جمهوری اسلامی نیاز به بصیرت و پاکاندیشی دارد. فارغ از نگاهها و نزاعهای سیاسی، دشمن با تمام وجود به دنبال تحقق آرزوی دیرینهاش در تغییر نظام است که البته زهی خیال باطل!
این موضوع عملی نخواهد شد چون باور به سنتهای الهی و نویدهای دلگرم کنندهی رهبر انقلاب از آینده کشور ، موید چیز دیگری است.
🔸تجربهی کنونی کشور که با #بحرانهای_همافزایی چون رکود اقتصادی، افشای گاه و بیگاه مفاسد اقتصادی و رانت خواری برخی مسئولین و منتسبین به آنها، عدم تحرک و پاسخگویی نهادهای اجرایی و قانونگذاری کشور، مسئله کمآبی، ریزگردها در مناطق غربی و شرقی کشور و ... عجین شده، فصل جدیدی در انقلاب اسلامی ایجاد کرده است. قالب بحرانهای موجود به صورت همافزا یک نقطه را تقویت میکنند و آن ایجاد نارضایتی و ناامیدی در مردم است. در این برهه تردیدی نیست که جریان انقلابی هم وظیفهای خطیر دارد که عدم توجه به آن قطعاً خسارتبار خواهد بود. شاید بتوان برخی از آنها را این چنین برشمرد:
🔻۱. پیچیده بودن شرایط حاضر اقتضا میکند هر موضعگیری و عدم موضعگیری هدفمند و هوشمندانه باشد. امنترین و مطمئنترین مسیر ، حرکت پشت سر امام امت و جای پای او نهادن است. موضعگیریهای به اندازه و به موقع و در مسیر رهبر از هر زمان دیگری واجبتر است.
🔻۲. بصیرت سیاسی، فرهنگی و اجتماعی که به طور قطع از لابلای پمپاژ خبری دوست و دشمن بیرون نمیآید. امروز ضرورت مطالعه هدفمند و رصد هوشمندانه فعالیت دشمن بیش از هر زمان دیگری است
🔻۳. کمک خالصانه، بیمنت و بدون قید و شرط به بهبود شرایط کشور و مردم. اگر در جایی هم دولت نیاز به کمک داشت ظرفیت جریان انقلابی باید بسیج شود.
🔻۴. آگاهسازی جامعه از توطئه دشمن در ایجاد ناامیدی مردم که پیششرط آن فهم درست جریان انقلابی از شرایط کشور است.
🔻۵. رسوا کردن اندیشه و تفکر جریان غربگرا در کشور و شفافسازی عملکرد سران و پیاده نظامشان در گذشته و حال.
🔻۶. امروز ایجاد امیدواری در میان مردم با کار، کار و کار تحقق پیدا میکند. کاری که در زندگی مردم لمس شود و نه صرفاً در فضای مجازی...!
🔴 با #زمانه تحلیلگر شوید..
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆
تغییر در تیم #اقتصادی دولت در وضعیت فعلی نشان از #همت دولت تدبیر و امید در جهت حل #مشکلات معیشتی مردم می باشد. جدا از اینکه چه افرادی از قطار دولت روحانی پیاده شدند و چه کسانی سوار قطار دولت تدبیر و امید شد باید در نظر داشت که در وضعیت فعلی همه مردم و سازمانها با هر گرایشی که دارند دولت را باید در حل مشکلات مردم #یاری کنند. اولویت اصلی کشور همدلی و اتحاد همه گروها و جریانات کشور با محوریت حل مشکلات اقتصادی مردم می باشد. البته در این زمینه باید چند نکته را در نظر داشت:۱- اتخاذ سیاست برون نگر در ۵سال اخیر به خوبی نشان داد که مرتفع ساختن مشکلات #معیشتی مردم جز با اتکا به داخل قابل حل نخواهد بود. لذا باید دولت محترم و جریات همسو و غیر همسو با دولت تمرکز خود را بر روی توانمندیهای داخلی داشته باشند که قطعا زودتر به نتیجه خواهند رسید.
۲-وضعیت اقتصادی امروز کشوری طوری هست که نیاز دارد دولت دو برنامه #کوتاه مدت و #بلند مدت در این زمینه داشته باشد. در برنامه کوتاه مدت باید #ثبات قیمت ارز و سایر قیمت کالاها پیگیری شود و در برنامه بلند مدت باید کاهش قیمت ها را مدنظر قرار گیرد تا فشار اقتصادی از دوش مردم برداشته شود. ۳-مردم نیز،باید با حمایت از #کالای #داخلی به دولت در اقتصاد کمک کنند. ۴- امروز فضای مجازی کشور طوری پیش رفته است که در طول ۲۴ساعته در حال پمپاڗ ناامیدی است در حالی که توانمندی جمهوری اسلامی طوری است که در طول #انقلاب توانسته است مشکلات به مراتب #بزرگتر از مشکل اقتصادی امروز را حل و پشت سر بگذارد . بنابراین #جمهوری #اسلامی در وضعیت امروز نیز خواهد توانست #اقتصادی #پویا و #توانمند،را برای کشور به ارمغان بیاورد.
#اکبرمعصومی
✅کانال ایستگاه تحلیل درپیام رسان های داخلی
https://eitaa.com/istgahetahlil
پیام رسان ایتا👆
https://sapp.ir/istgahetahlil
پیام رسان سروش👆