❇️روز مبارزه با استعمار انگلیس و شهادت جهادگر ضد استعمار انگلیس رییسعلی دلواری
12 شهریور 1294
رییسعلی فرزند رییس محمد در سال 1261 ش در دهستانی از توابع بوشهر به دنیا آمد. او در عصر مشروطیت، جوانی 24 ساله، بلند همت، شجاع، در صدق و صفا کم مانند و در حب وطن و توکل به خدا، ضرب المثل بود. اگرچه سواد و معلومات کافی نداشت، اما پاکی و سرشت و صفات حمیده او زبانزد اطرافیان بود.
رییسعلی بعد از این که قوای اشغالگر انگلیس بوشهر را به تصرف خود درآوردند، با شجاعتی وصف ناپذیر به مقابله با تجاوزگران پرداخت و شکست های سنگینی بر آنان وارد کرد. پس از اشغال بوشهر در رمضان سال 1333 ق، نیروهای انگلیسی قصد تصرف دلوار را می کنند. محلی که پیش از آن، چند بار سربازان انگلیسی به آنجا یورش برده و هر بار طعم تلخ شکست را چشیده بودند. رییسعلی همراه با یاران خود، علیه اشغالگران وارد نبرد شده و نیروهای متجاوز را که قریب به پنج هزار نفر بودند، تار و مار می کند.
قیام مردم تنگستان بر روی هم هفت سال به طول انجامید و در این مدت، دلیران تنگستان، دو هدف عمده را دنبال می کردند: پاسداری از بوشهر، دشتستان و تنگستان به عنوان منطقه سکونت خود و جلوگیری از نفوذ قوای بیگانه به درون سرزمین ایران و دفاع از استقلال وطن. رییسعلی دلواری این آزاده دلاور، سرانجام در حین مبارزه با دشمنان اسلام و ایران در دوازدهم شهریور 1294 ش برابر با 23 شوال 1333 ق در 33 سالگی، از پشت مورد هدف گلوله فرد خائنی قرار گرفت و به شهادت رسید.
@isva_ir
کتاب گزارش به هاک هویزه
کتاب گزارش به خاک هویزه نوشته سید قاسم حسینی است. کتاب گزارش به خاک هویزه ، خاطرات سردار یونس شریفی است که انتشارات سوره مهر برای علاقهمندان به تاریخ دفاع مقدس منتشر کرده است.در بخشهای اول کتاب ، دوران کودکی و جوانی سردار شریف یونس شریفی را میخوانید ، همچنین در جریان تحولات منطقه در زمان وقوع انقلاب اسلامی قرار میگیرید. ذکر دقیق جزئیات مربوط به چگونگی شروع جنگ ، بهخوبی فضای حاکم بر هویزه و سوسنگرد را روایت کرده است و گویی خواننده ، همچون اهالی منطقه ، ناگهان خود را در میدان خونین نبرد میبیند .
#معرفی_کتاب
@isva_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 إِنَّهُمْ كَانُوا قَبْلَ ذَٰلِكَ مُتْرَفِينَ
آنها پیش از این (در عالم دنیا) مست و مغرور نعمت بودند،💫
🌱سوره واقعه آیه ۴۵🌱
🔷🔹سالروز شهادت آیت الله قدوسی و سرتیپ وحید دستجردی تسلیت باد...
#سالنمای_رسمی
@isva_ir
🇮🇷 شهید اسماعیل توکلی جورابی🇮🇷
💠صلوات و فاتحه ای نثار روح پرفتوح این شهید بزرگوار قرائت نمایید .
❇️جهت اطلاعات بیشتر درباره این شهید به پیج اینستاگرامی زیر مراجعه کنید.
https://www.instagram.com/p/CTfToGqiayV/?utm_medium=copy_link
@isva_ir
دشت شقایق ها ،خاطرات دوران جنگ محمدرضا بایرامی است که در انتشارات نیستان به چاپ رسیده است . دشت شقایق ها ، ماجراهای روزهای ورود بایرامی به جنگ است که پس از اتمام جنگ به چاپ رسید . این کتاب به گفته خود نویسنده به صورت روزنوشت و در فرصتهای کوتاهی که برایش ایجاد میشد ، نوشته شده ؛ برای همین هم جملات در آن، خیلی تلگرافی و کوتاه هستند. این اثر برخلاف خیلی از کتابهای خاطرات دفاع مقدس که مربوط به سردارها و پاسدارهاست ، خاطرات یک سرباز ارتش است و مقطع زمانی آن از تیرماه تا اسفندماه سال 1366 را دربر دارد.
#معرفی_کتاب
@isva_ir
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا ۖ إِنَّهُمْ سَاءَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ
خداوند عذاب شدیدی برای آنان فراهم ساخته، چرا که اعمال بدی انجام میدادند!💫
🌱سوره مجادله آیه ۱۵🌱