📚کتاب چزابه
📎کتاب چزابه مجموعه خاطرات سردار فتحالله جعفری است. در کتاب حاضر، به حوادث جبهههای جنگ در کردستان و چزابه پرداخته شده است. جعفری زمانی که در کردستان پرآشوب بود و عراق تانکها و توپهایش را از خطوط مرزی عبور داده و خاک ما را اشغال کرده بود، به جبهه رفت و در بسیاری از عملیاتها شرکت کرد.این کتاب بیشتر به خاطرات، فعالیت فرماندهی، شهادت دلاورمرد جبهههای جنوب حسن باقری اشاره دارد. او در «چزابه» بیش از هر چیز لحظاتی را روایت میکند که دو زانو کنار باقری مینشسته و از تجربههای بیبدیل او برای بیرون راندن عراقیها از خاک ایران بهره میبرده و ضمن آن استراتژی جنگ را میآموخته است.
.
.
#معرفی_کتاب
@isva_ir
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ حضرت امام رضا (ع) به منتقدان پس از پذیریش ولایتعهدی مأمون
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
#شهید_مطهری
یک هفته پس از #پیروزی_انقلاب_اسلامی، در 29 بهمن 1357 ش، شماری از برجسته ترین شخصیت های #علمی، #مذهبی و #سیاسی #ایران که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی داشتند و از یاران نزدیک #حضرت_امام_خمینی محسوب می شدند حزب جمهوری اسلامی را تأسیس کردند. پس از اعلام تأسیس، #پرسشنامه و برگه درخواست عضویت به همراه طرح اساسنامه و مرامنامه #حزب درسطح وسیع و از طرق گوناگون پخش شد و حزب شروع به عضوگیری کرد.
به گفته رهبران حزب، در روز اول ثبت نام، بیش از هشتاد هزار نفر برای عضویت، به مراکز حزب در سراسر کشور مراجعه کردند. دکتر باهنر، صد روز پس از تأسیس حزب، مواضع آن را در مسائل سیاسی، اعتقادی، اقتصادی و فرهنگی بیان داشت و تعداد اعضای حزب را تا آن روز، دو میلیون نفر ذکر کرد. هدف این حزب، ایجاد #یکپارچگی و #همکاری هرچه بیشتر نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی، سامان بخشیدن به حکومت اسلامی و پایه گذاری دولت جمهوری اسلامی طبق قانون اساسی بود.
@isva_ir
روز 29 بهمن 1356، که مصادف با چهلم فاجعه 19 دی #قم بود، در بسیاری از شهرها و نقاط کشور، مجلس ختم و سوگواری برگزار شد. در روز نوزدهم دی، #قیام _مردم _قم در اعتراض به چاپ مقاله اهانت آمیز با امضای مستعار احمدی رشیدی مطلق در روزنامه اطلاعات، توسط عوامل رژیم پهلوی به خاک و خون کشیده شد و در چهلم این فاجعه، مردم نقاط مختلف ایران خود را آماده برگزاری مراسم میکردند.
در شهر تبریز نیز قرار بود مردم در مسجد قزللی (میرزاآقایوسف مجتهد) تجمع کنند.دعوت از سوی آیت الله قاضی طباطبایی و ده تن دیگر از #علمای_تبریز صورت گرفته بود. در روز 29 بهمن، مردم در مقابل این مسجد اجتماع کردند. #سرگرد_مقصود_حق شناس، رییس کلانتری بازار به همراه عدهای مأمور، به مردم اعلام کرد که متفرق شوند و با #توهین به مسجد از ورود مردم جلوگیری کرد.
جوانی غیرتمند به نام #محمد_تجلی از این توهین برافروخته میشود و با وی گلاویز میشود که حق شناس با اسلحه کمریاش این جوان 22 ساله را به شهادت میرساند. مردم خشمگین جنازه خون آلود شهید را برداشته و در خیابانها به راه میافتند و بتدریج راهپیمایی گستردهای شکل میگیرد. #یحیی _لیقوانی رییس ساواک تبریز با توجه به گسترش قیام مردمی با #تهران تماس میگیرد و شاه به جمشید آموزگار دستور حفاظت از مناطق مهم و سرکوب شدید مردم را میدهد.
#شورای_امنیتی_استان، دستور استقرار یگان ها و ادوات نظامی از جمله تانک و نفربر را در سطح شهر میدهد که با مقاومت و پایمردی مردم تبریز، این شهر از خون جوانان، بازاریان، دانشجویان، مردان و زنان، رنگین شد..
@isva_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت آرزوست...
وقتی عقلت عاشق و عشقت عاقل شد در آن لحظه حصول و حضورت یکی شده و به اوج می رسی و این یعنی ره صد ساله را یک شبه طی میکنی و به اوج بندگی یعنی شهادت می رسی...
🌺
•
.
#ایسوا_شهید
@isva_ir
🇮🇷 شهید ابراهیم اسدی🇮🇷
💠صلوات و فاتحه ای نثار روح پرفتوح این شهید بزرگوار قرائت نمایید .
❇️جهت اطلاعات بیشتر درباره این شهید به پیج اینستاگرامی زیر مراجعه کنید .
https://www.instagram.com/p/CLcZPJiBQt7/?igshid=1m2n7zj0aqhuj
@isva_ir
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگاه شما در مورد استفاده از فضای مجازی چیست؟!
سه دیدگاه در مواجهه با فضای مجازی وجود دارد:
نگاه خوش بینانه
نگاه بد بینانه
نگاه واقع بینانه
📚کتاب دیدم که جانم میرود
📎دیدم که جانم میرودخاطراتی از شهید مصطفی کاظمزاده، به روایت حمید داودآبادی است. شهید مصطفی کاظم زاده، متولد ۱۳۴۴ است که در عملیات مسلم بن عقیل در ۲۲ مهر ماه ۱۳۶۱ به شهادت رسید.در این کتاب به دفاع مقدس از منظر رفاقت پاک، صادقانه و بیآلایش دو نوجوان رزمنده نگاه شده و همین هم کتاب را خواندنی کرده است. البته لابه لای صفحات کتاب روایتهایی هم از دفاع مقدس ارائه میشود که گاهاً میتواند خواننده را میخکوب کند و احساسات او را به غلیان درآورد.
.
.
#معرفی_کتاب
@isva_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلایه تلخ و طنز آمیز شهید مطهری از رفتار برخی از ایرانیان
💠 اما بدی را نیكی كردن (در مقابل بدی خوبی كردن) كار خواجه عبداللّه انصاری است
خواجه عبداللّه انصاری هم تعبیر شیرینی دارد، می گوید: بدی را بدی كردن سگساری است (كار سگها هم چنین است. یك سگ، سگ دیگر را گاز می گیرد، او هم گاز می گیرد. اگر كسی به انسان بدی كرد و او هم بدی را با بدی جواب داد، هنری كه كرده كار سگها را انجام داده است. اگر انسان سگی را بزند فوراً برمی گردد و پای او را می گیرد) ...
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
#شهید_مطهری
#انگلیسی ها پس از #جنگ_جهانی_اول به این نتیجه رسیدند که جهت دستیابی بیشتر به منابع ایران، به ناچار باید کودتایی در ایران انجام دهند تا حکومت سرسپرده ای را بر سر کار آورند. در این راستا آنان دو مهره وابسته سیاسی و نظامی نیاز داشتند که از این میان #سیدضیاءالدین_طباطبایی را به عنوان چهره #سیاسی، و #رضاخان_پهلوی را به عنوان چهره نظامی برگزیدند. قبل از کودتا، رضاخان توافق کرد که پس از فتح تهران توسط نیروهای #قزاق، مقام نخست وزیری به سیدضیاءالدین سپرده شود. سرانجام در اوایل اسفند 1299ش، قوای قزاق به فرماندهی رضا خان از قزوین به سوی تهران حرکت کردند و بدون هیچگونه مشکل جدی، در سوم اسفند، تهران را تصرف نمودند.
احمدشاه قاجار از روی ترس و ناچاری، بدون هیچ واکنش جدی، رضاخان را به عنوان فرمانده کل قوا و همدست وی، سیدضیاءالدین طباطبایی را به سمت نخست وزیری منصوب کرد. در این میان رضاخان به دلیل فرمانبرداری از دولت انگلیس و نیز سرکوب جنبش های آزادی خواهانه مردم #ایران، به عنوان عاملی جهت تمرکز قدرت در کشور و حفظ منافع نامشروع انگلیس، مورد حمایت شدید این کشور بود. چهار سال بعد، رضاخان به پادشاهی ایران رسید و تا سال 1320 ش، مستبدانه از منافع انگلیس در ایران حمایت و حراست کرد
@isva_ir