❌اگر به پرده كعبه آويزان بودند آنها را پائين كشيده و بكشيد.
🔻عبدالله ابن سعدابن ابى سرح عامرى کسی بود كه براى رسول خدا کتابت می کرد ...
پس به مكّه رفت وگفت: من هم چنانكه محمد می گويد، می گويم؛ به خدا سوگند محمد پيامبر نيست ...
او به من میگفت: بنويس:«عزيز حكيم» و من مینوشتم: «لطيف خبير» اگر او پيامبر بود میدانست.
به جهت این شبهه افکنی بزرگ در نزول قرآن، پیامبر(ص) به یارانش اعلام کرد: ❌هر کجا او را یافتید بکشید ولو به پرده کعبه درآویخته باشد❌
🔻روزی پیامبر(ص) در جمع یاران نشسته بودند که عثمان كه برادر رضاعى ابی سرح بود، او رانزد رسول خدا آورد و شفاعتش کرد و رسول خدا(ص) مدتی خاموش بود و پس از آن او را به عثمان بخشید.
پس از رفتنشان به اصحاب گفت: چرا چون من خموش بودم او را نكشتيد؟!!! گفتند: منتظر بوديم اشاره بفرمايید!
فرمود:«همانا پيمبران با اشاره نمیكشند.»
و رسول خدا(ص) نمیخواست عثمان شفاعت کند؛ و نمیخواست شفاعت را ردّکند؛ چرا که رحمة للعالمین است.
لذا دوست داشت که یکی از اصحاب بر مبنای حکم صریح قبل، حکم قتل را اجرا کند؛ امّا کسی اجرا نکرد !!!
#ولایت_پذیری
یعنی وقتی حکم و نظرش را دریافتی به محض فرصت اجراکنی ...
@aledavood
♨ طلبه و استاد و مرجع ما اگر معتقد به انقلاب نباشد، به درد کشور نمیخورد
🔹 رهبر انقلاب در دیدار اعضای موسسه عالی فقه و علوم اسلامی: مواظب باشید جهتگیری انقلابی، مقهور هیچ کدام از این شاخصها و مهمّات کار این مؤسّسه قرار نگیرد؛ جهتگیری انقلابی. طلبهی ما، استاد ما، فاضل ما، عالِم ما، مرجع ما اگر چنانچه معتقد به این تحوّل عظیمی که اسمش انقلاب است، بود، به درد این کشور خواهد خورد. اگر معتقد به این نبود، به درد کشور نمیخورد، به درد جمهوری اسلامی نمیخورد؛ باید معتقد باشد.
🔸 اینکه بنده میگویم حوزهی انقلابی، معنایش این نیست که حالا حتماً در مثلاً فلان جا شعار [بدهد]؛ حالا یک وقت لازم هم باشد، شعار هم باید داد؛ بنده هم گاهی که لازم است، شعار میدهم لکن مهم این است که عمیقاً از بن دندان معتقد باشد که این تحوّلی که در این کشور اتفاق افتاده، باید همچنان ادامه پیدا بکند. ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
💻 @Khamenei_ir
اگر #وزیر_ارتباطات ابزار ،قدرت و روش کشف تقلب در یک مسابقه اینترنتی تلویزیون را دارد لابد برای موارد مشابه هم می توانسته رصد و اعلام کند
حالا می شود او را به سکوت در باره سامانه #قاچاق_خودرو اتلاف #ارز تا جرایم امنیتی در فضای سایبر و... متهم کرد
×عبدالله گنجی×
@aledavood
🔴#شورای_عالی_فضای_مجازی چرا به جایگاه واقعی خود در این 7 سال نرسیده است؟
✍سید علیرضا آل داود
🔴شورای عالی فضای مجازی در ۱۷ اسفند ماه سال ۹۰ و بنا به ضرورت های گسترده تشکیل نهادی عالی برای نظارت و روند تصمیم گیری ها در عرصه فضای مجازی با دستور مستقیم مقام معظم رهبری تأسیس شده است.
🔴بر اساس این حکم، مقرر شده بود هر سه هفته یک بار جلسات این شورا به ریاست رئیس جمهور برگزار شود. حدود۴٠ دستور محرمانه در حکم اول شورا وجود داشت!که طی این ٧ سال شاید ١٠ تای آن، آنهم ناقص اجرا شده است!
🔴اما مهمترین برهه از عمر این شورا در دوران آقای روحانی رقم خورد...تغییر دبیر شورا به شیوه ای عجیب که آقای فیروزآبادی با تردستی دولتی ها جایگزین مهندس انتظاری شد!در این جلسه حتی آقای انتظاری دعوت نشده بود!
دومین نکته عجیب تعطیلی جلسات این شورا به دستور روحانی بود! درست زمانیکه آقای آذری جهرمی با مدیر تلگرام مذاکره کرده و این جاسوس افزار را به کشور وارد کرد
🔴در آن زمان 6 ماه این جلسات تعطیل شد که آقای واعظی وزیر ارتباطات سابق این تعطیلی را دستور آقای روحانی بیان کرد. در این 6 ماه تلگرام در حال جا افتادن در افکار عمومی ایران بود و به نظر می رسد قصد داشتند این جلسات برگزار نشود تا تلگرام در کشور رشد کند
🔴در دوران وزارت آقای واعظی که حتی واحد داده را گیگاهرتز عنوان کرده بود! این شورا چند سند منتشر کرد که از جمله آنان سند های ناقص الزامات شبکه ملی اطلاعات و حمایت از پیام رسان های اجتماعی بود
این دو سند ناقص، بسیار ناقص و کُند در حال اجراست
🔴اما مهمترین خبر این سالهای شورای عالی فضای مجازی که همیشه در صحنه های حساس مرتبط با فضای مجازی غایب بوده است! انتقادات صریح آقای ضرغامی از روحانی بود! که روحانی با حرکتی ناشایست و دور از اخلاق دستور اخراج آقای ضرغامی را از شورا میدهد
پس از خارج نشدن آقای ضرغامی از جلسه و پاسخ محترمانه، روحانی جلسه را ترک و تا امروز جلسات را تعطیل کرده است...
🔴متاسفانه در دوران آقای روحانی اکثر تصمیمات شورا رنگ و بوی سیاسی با هدایت برخی فعالان #فتنه٨٨ گرفته است! فتنه٨٨ نیز فتنه ای حمایت و هدایت شده از فضای مجازی بود!
🔴متاسفانه طبق اظهارات صریح مسئولان دولت روحانی، تلگرام رسانه اختصاصی این جریان معرفی شده و طی4سال گذشته حدود۵٠پتابایت اطلاعات از کشور خارج شده،چند میلیارد دلار هزینه پهنای باند این جاسوس افزارها شده است، کشور در حوزه های اجتماعی بواسطه بی قانونی در فضای مجازی آسیب های جدی دیده است
حداقل ٧ حمله تروریستی با بستر تلگرام، واتس اپ و دیگر سرویس های فضای مجازی به کشور شده و بستر زیست تروریست ها، منافقین و گروه های ضد انقلاب با واژه های دروغ آزادی بیان، آزادی اطلاعات، جهانی سازی و حقوق بشر توسط عناصر #جریان_نفوذ پهن شده است
🔴متاسفانه به دلیل عملکرد سیاسی شده این شورا فرصت های بی نظیر فضای مجازی به تهدید های 100 درصدی برای انقلاب تبدیل شده است و ما متاسفانه به دلیل وجود عناصر غربگرا در دسته کشورهایی هستیم که در عصر ارتباطات در سطح حاکمیتی اهتمام کمی به مبحث کلان حکمرانی فضای مجازی در دنیا داریم!
🔴نکته مهم اینجاست که غربگرا های داخلی فعال در عرصه فضای مجازی به عمد تلاش های غربی ها برای صیانت از مردم بخصوص کودکانشان در این فضا را می پوشانند که از جمله آن میتوان به تصمیمات این سالهای اتحادیه اروپا، کره جنوبی، آمریکا و... برای مباحث حاکمیتی فضای مجازی اشاره کرد!
@aledavood
⭕️ عدم اجرای مصوبه مقابله با فیلترشکنها توسط وزارت ارتباطات
🔸 جواد جاویدنیا، معاون فضای مجازی دادستانی کشور:
🔹 تکالیفی توسط شورای عالی #فضای_مجازی بر عهده وزارت ارتباطات برای مقابله با فیلترشکنها و #VPN ها گذاشته شد.
🔹 گفته شده بود که میتوان از نظر فنی جلوی فیلترشکنها را گرفت اما وزارت ارتباطات در این زمینه اقدام نکرد.
🔹 پروندههایی داریم که بسیاری از خانوادهها به دلیل مشکلات ناشی از شبکههای اجتماعی از هم پاشیده شدهاند.
🔹 به ما گفتند که با #تلگرام مذاکره میکنیم تا کانالهای غیراخلاقی را مسدود کند اما شاهد بودیم که پس از ۴۵ روز کانالی بسته و به سرعت یک کانال زاپاس جایگزین آن میشد.
🔹 در مورد تلگرام و توئیتر شاکی زیاد داشتیم؛ در این فضا به راحتی عکسهای خانوادگی منتشر میشد که مشکلات بسیاری را برای خانوادهها به همراه داشت، ما در قبال امنیت مردم مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم.
🔹 از وزارت ارتباطات خواستیم صفحات نامناسب در اینستاگرام را ببندد تا بخشهای مناسب این شبکه قابل استفاده باشد اما این موضوع انجام نشد. از سوی دیگر فیلترینگ هوشمند اینستاگرام نیز منجر به شکست شد.
@aledavood
پاسخ سید علیرضا آل داود به اسحاق جهانگیری در خصوص شرایط حمایت از دولت...
آل داود: ما از دولتی که صادقانه در خط مقدم #جنگ_اقتصادی باشد حمایت میکنیم! اما به شرطی که دولت منافع جناحی، خانوادگی و شیفتگی اش در برابر غرب را به سرنوشت کشور و مردم عزیز گره نزند! امیدش از غرب را قطع و از تولید داخلی حمایت کند، بستر جنگ اقتصادی یعنی تلگرام و اینستاگرام را مدیریت کند!
@aledavood
برمبنای تازهترین گزارش موسسه تحقیقاتی Cable:
🔰ایران در میان ارزانترینهای تعرفه دیتای تلفن همراه
به گزارش نشریه الکترونیک ترند، موسسه Cable انگلیس، گزارش ٢٠١٩ خود را در هفته اخیر درخصوص #تعرفه اینترنت و طرح های اشتراک ماهانه دیتای تلفن همراه در میان ۲۳۰ کشور جهان، منتشر کرد. بر مبنای این دادهها و با ملاک قرار دادن شاخص واقعی برابری ارز، سه کشور هند، قرقیزستان و ایران ارزانترین ارائه دهندگان خدمات دیتا همراه هستند.
👈این ردهبندی براساس دادهها و ۶۳۱۳ طرح تعرفه ای اپراتورهای تلفن همراه در ۲۳۰ کشور جهان جهت ارائه 1GB دیتا تلفن همراه بوده که حدفاصل زمانی ۲۳ اکتبر تا ۲۸ نوامبر ۲۰۱۸ (۱ آبان تا ۷ آذر ۱۳۹۷) جمعآوری و مورد تجزیهوتحلیل قرارگرفته است.
👈در تحقیق انجامگرفته از سوی این شرکت بریتانیایی، پس از بررسی ۳۶ طرح تعرفهای مختلف ارائهشده توسط اپراتورهای تلفن همراه در ایران، در سال ۲۰۱۸ هزینه یک گیگابایت اینترنت تلفن همراه، ۵۳۸۵ تومان و معادل ۱.۲۸ دلار عنوانشده است.
👈اگرچه در تبدیل واحد برابری ریال و دلار، نرخ تخصیص ارز واردات کالاهای اساسی (۴۲۰۰ تومانی) بهعنوان نرخ مرجع برابری دلار و ریال در نظر گرفته شده و ایران در جایگاه نوزدهم این ردهبندی قرارگرفته است؛ لیکن با ملاک قرار دادن شاخص برابری ارز اعلامشده بانک مرکزی، هزینه یک گیگابایت اینترنت تلفن همراه در فهرست یادشده در زمان بررسی این مطالعه، کمتر از ۰٫۵ دلار میباشد. لذا می توان ادعا کرد دستکم دستیابی ایران به جایگاه سوم ارزانترین تعرفه اینترنت و دیتای موبایلی در میان۲۳۰ کشور جهان محرز است.
👈🏻در ایالاتمتحده نیز خدمات اینترنت موبایل چندان ارزان نیست و مشتریان در سال ۲۰۱۸ بهطور متوسط ۱۲.۳۷ دلار بابت یک گیگابایت پرداخت کردهاند، تعرفه ای که جایگاه ۱۸۲ را نصیب این کشور کرده است.
👈🏻در این فهرست به تعرفه هر گیگابایت دیتای همراه در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا نیز پرداخته شده است که افغانستان با ۱٫۶ دلار، ارمنستان با ۱٫۶۵ دلار، پاکستان ۱٫۸۵، کویت ۲٫۰۱، ترکیه ۲٫۲۵، آذربایجان ۲٫۶۹، بحرین ۲٫۸۳، قطر ۴٫۶۲، عربستان ۵٫۶۲، عراق ۸، امارات ۱۰٫۲۳ و عمان با ۱۱٫۲۸ دلار به چشم میخورد.
@aledavood
🏴تدفین اطلاعاتی
📍ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن در زبان فارسی کنایه از تغییر موضع و موقعیت با شرایط روز است.
حالا کشور و جامعه امروز ایرانی به سمت جدیدی رفته است که شاید بتوان نام آن را "سوژه به نرخ روز خور" گذاشت. نقش اصلی این وضع را شبکههای اجتماعی ایفا میکنند و در کمال تعجب بخش غالب رسانههای کشور نیز قدم در همین راه گذاشتهاند.
🔸از نخستین ثانیههای آغاز هر روز تیتر رسانهها و اخبار شبکههای اجتماعی را که مرور کنید، لحظه به لحظه سوژههایی شکل میگیرند که هنوز جزییات، ابعاد و ریشههای آن مورد واکاوی قرار نگرفته، مراسم تدفین آن سوژه فارغ از بزرگی یا کوچک بودن آن برگزار میشود و کار بارگذاری سوژه جدید روی افکار عمومی شروع میشود و چند ساعت بعد، تدفین و تولد سوژه بعد و این چرخه معیوب تا پایان شب بارها و بارها تکرار میشود.
📍کارشناسان و فعالان شبکههای اجتماعی این مساله را اقتضای این شبکهها میدانند که راه گریزی از آن نیست. به عبارت دیگر انگولگ سوژهها، فراموشی و سپس پرداختن به سوژه دیگر، ماهیت غیرقابل تغییر شبکههای اجتماعی است و میلیونها نفر بیآنکه بدانند چه بر سر سوژه قبلی آمده، برای جا نماندن از دیگران، حریصانه به دنبال سوژههای بعدی میروند.
🔸تکنیک غرق اطلاعاتی جامعه به قدری موفق عمل کرده است که اگر سوژه یک هفته قبل را با کسی در میان بگذارید، یا آن را به خاطر نخواهد آورد و یا در حالت خوشبینانه آن را با موضوعات دیگری اشتباه گرفته و اطلاعات چند سوژه را به شکل قاطی در اختیار شما خواهد گذاشت.
📍از شبکههای اجتماعی که بگذریم، حالا انبوهی از رسانههای کشور هم عمدا یا سهوا به تصور جا نماندن از رقابت غرق اطلاعاتی جامعه، پا در همین راه گذاشته و نه تنها فلسفه وجودی و قدرت خود را از دست دادهاند، بلکه با همسویی با موجهای زودگذر و تشدید تولید زبالههای اطلاعاتی، به مانعی جدی در راه اندک رسانههایی تبدیل شدهاند که به دنبال رفع مشکلات و نه صرفا لیسزدن به مشکلات هستند.
🔸نشخوار اطلاعات در عمده رسانههای کشور و شبکههای اجتماعی ما را نه هر روز که هر ساعت در معرض یک مراسم تدفین اطلاعاتی و کمک به فراموشی جامعه قرار داده است و متاسفانه راهکار خاصی هم برای آن وجود ندارد.
📍لذا به معدود مخاطبانی که نسبت به این رویه آگاه شده و خود را از این فضا بیرون کشیدهاند، باید توصیه کرد که حامی و پیگیر معدود رسانهها و منابعی باشید که هوشیارانه در مسیر صحیح قرار دارند. در غیراینصورت سیلابهای اطلاعاتی دیر یا زود هر دو طرف را با خود خواهند برد.
ماهنامه مدیریت ارتباطات
علی شمیرانی
@aledavood
🏴 اکثر کودکان امروز، طعم به اشتراک گذاری عکسهایشان را در صفحۀ شبکههای اجتماعی والدین چشیدهاند. اما کمتر به این مسئله از نگاه کودکان توجه شده است. ممکن است مادری عکس کودکش را بدون آنکه نیت بدی داشته باشد، در وضعیتی مضحک و نامناسب منتشر کند، ولی اینکار چندسال بعد، بچهاش را خجالتزده و غمگین کند. اما مسئله به اینجا ختم نمیشود، چرا که بچهها خیلی وقتها در شبکههای اجتماعی به همان شیوۀ والدینشان عمل میکنند! / ترجمان علوم انسانی
@aledavood
مناظره رادیویی زنده
ساعت 20 امشب
با حضور سید علیرضا آل داود
رادیو اقتصاد برنامه رهیافت موج FM98
@aledavood
در حال حاضر نگرانی پدر و مادرا فقط دو چیزه! ✌💬
👈 اون چیزی که پسرشون دانلود میکنه
👈 و اون چیزی که دخترشون آپلود میکنه
@bidariema
📌یک گام عملی برای تقویت #تفکر_انتقادی فرزندان
📌درباره فیلم و عکس حرف بزنید
1️⃣برای آنکه فرزندتان به قابلیت تفکر انتقادی مجهز شود باید بتوانید ذهن او را با مسائل درگیر کنید. با آنها درباره عکس ها و زاویه نگاهشان به تصاویر صحبت کنید. با آنها راجع به توانایی های خودشان و شخصیت هایی مورد علاقه شان حرف بزنید و این دو را باهم مقایسه کنید تا واقعی و غیرواقعی را همانند شما درک کنند؛ زیرا واقعیت برای آنها، چیز دیگری است.
2️⃣از آنها بخواهید فیلمی را که دیده اند، بازی را که انجام داده اند یا قصه ای که خوانده و شنیده اند را برای شما بازگو کنند و بدین ترتیب گام های مهم و اساسی را در منتقدانه و خلاقانه کردن فرزندتان برخواهید داشت.
3️⃣از او بخواهید درباره سوالات ذهنی اش و سوالاتی که در مدرسه مطرح کرده و پاسخ هایی که دریافت کرده است صحبت کند و از او بخواهید بگوید آیا این پاسخ را منطقی می داند یا خیر و به چه علت.
4️⃣شما به عنوان والدین با اتخاذ چنین شیوه های باعث تقویت تفکر انتقادی و هوشمندانه در فرزندتان خواهید شد و او نیز یاد خواهد گرفت برای هر چیز به دنبال علت باشد و با پدیده ها منفعلانه برخورد نکند.
کتاب «سواد رسانه ای و خانواده»
@aledavood
🚦آیا شما #خودشیفته_دیجیتالی هستید؟
📍اخیرا، انجمن روانپزشکی آمریکا، تمایل عکس گرفتن از خود یا همان عکس #سلفی را به عنوان اختلال روانی تایید کرده است که آن را با اصطلاح «#سلفیتیس» ( selfitis#)، نامیده اند.
📍تعریف: «تمایل وسواسی- اجباری برای گرفتن عکس از خود و فرستادن آن در شبکههای اجتماعی، تا بتوانند کمبود عزت نفس و شکاف حاصل از فقدان صمیمیت را جبران نمایند و در سه سطح رده بندی می شود: لب مرزی، حاد و مزمن.»
🔸۱- اگر روزی سه عکس سلفی از خود میگیرید، اما آنها را در #شبکههای_اجتماعی به اشتراک نمیگذارید، در رده سلفیتیس لب مرزی قرار میگیرید.
🔸۲- اگر روزی حداقل سه عکس از خودتان را به این شبکهها ارسال میکنید، دچار اختلال سلفیتیس حاد هستید.
🔸۳- اگر اشتیاق غیرقابل کنترلی برای گرفتن روزانه شش عکس از خود و ارسال آنها را تجربه میکنید، شما دچار اختلال سلفیتیس مزمن هستید.
📍 افرادی با مشخصههای «توجهطلب با اعتماد بهنفس پایین»، «خودشیفتهها»، «افراد دوری گزین»، «افرادی که به دنبال آخرین مد هستند»، «وابستگی ایجاد شده به دنبال انتشار عکس و دریافت لایک» بیشتر درگیر این حالت هستند.
🚨 این پدیده میتواند اختلال «#خودشیفتگی_دیجیتالی» به همراه داشته باشد.
@aledavood