فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا مظلوم یا حسین علیه السلام
عاده زیاد برای کشور است و روحانیت هم مصرف کننده این هزینه اند بدون اینکه بازدهی عقلانی بر آن مترتب باشد.
4- عمده کسب و کارها در ایران در فضای مجازی است و به همین دلیل بترسید از اینکه بخواهند محدودیتی (ضابطه مندی ای) نسبت به فضای مجازی ایجاد کنند.
🔹 جامعه نخبگانی ما، بیش از پیش نیازمند نگاه نقادانه تر به ادعاهایی است که در ظاهری علمی صورت بندی شده است. همان طور که می توانند جامعه را با بیانی به ظاهر دینی اما درواقع غیردینی دچار توقف و انحراف کنند، در جامعه ای که توجه خوبی به علم تجربی فراگیر شده است، امکان صورت بندی های نادرست و مغرضانه به ظاهر علمی، افزایش پیدا می کند و لازم است منتقدانه تر به نقل قول ها توجه کنیم.
🔹 از سوی دیگر، نیازمند سنجش های دقیق و درست ساخت یافته ملی در خصوص مسئله های ملی هستیم که هشدارها را پیش روی نخبگان و دلسوزان فرهنگی قرار دهد تا آسیب ها کاهش یافته و فضا برای پیش برد پروژه های ضدفرهنگی هم کمتر فراهم شود.
حجت الله حاجی کاظم
🔻 آمار بازی پایگاه های مشابه «داده باز ایران»، ابزاری برای تخریب افکار نخبگانی جامعه
👈 تجربیات سال های اخیر نشان داده است که گروه های ضدانقلاب و رسانه های مهاجم به انقلاب اسلامی برای القای ادعاهای خود، ضمن انکار پژوهش های بی طرفانه (همچون شاخص های HDI)، به شکل دادن پژوهش ها و گزارش های پژوهشی جهت دار روی می آورند. کسی که اندک آشنایی ای با فلسفه و روش شناسی علم تجربی داشته باشد، می دانند پژوهش ها نیازمند دقت و نگاه نقادانه در روش، تعاریف و نتیجه گیری هستند.
👈 وقتی در کشور عزیزمان پژوهش های تجربی و پیمایش های مناسب (با رعایت اصول علمی، انصاف و در پارادایم تعالیم پیامبران ع) به میزان کافی در دسترس نیست، نقطه ورودی برای منحرف کردن افکار عمومی و ایجاد لایه ای رسانه ای فراهم می شود.
👈 پایگاه هایی همچون «داده باز ایران»، «فکت نامه»، «داده» و ... با ظاهری علمی تلاش دارد ادراکاتی را که مد نظر رسانه های مهاجم است با فریب هایی ظریف در قالب «تعریف و اجرای نظرسنجی»، «جمع آوری اطلاعات»، «ارائه تحلیل سوگیرانه» و ... دنبال کند. وقتی رسانه های معلوم الحالی همچون دویچه وله، من و تو، VOA، به پایگاهی نوپا که با فرم گوگلی و بدون رعایت ضوابط نمونه برداری (قابلیت تعمیم نمونه به جامعه) اقدام به صورت بندی نظرسنجی می کنند ارجاع می دهند، باید مسئله برای ما روشن باشد.
👈 اخیرا پایگاه «داده باز ایران» نظرسنجی ای را منتشر کرده که می گوید 22 درصد از پاسخ دهندگان به آن، «ازدواج سفید داشته اند» چه کسی نمی داند مخاطبان سایت «داده باز ایران» با تلقی ای که عموماً از ازدواج سفید در ایران دارند؟ آیا مراجعان و مشارکت کنندگان در نظرسنجی یک سایت حمایت شده از سوی شبکه های معارض، قابل تعمیم به کشور است؟ هرچند به خاطر ارجاعات این سایت ها به آن، حجم نمونه قابل توجهی اخذ شده باشد. خود این سایت اظهار کرده که عموم پاسخ دهندگان از شهر تهران و فقط 4 درصد از مناطق روستایی بوده اند. این موضوع، نادرست بودن چنین نمونه برداری هایی را روشن تر می کند.
تعاریف Concubinage و white marriage در متون علمی و شبه علمی، با تعریفی که به صورت رایج در ایران برساخت شده بسیار متفاوت است. اصطلاح «ازدواج سفید» که با استفاده از تقدس «ازدواج» و «سفیدی»، تلقی های مختلف نسبت به شیوه های مختلف ازدواج را به خود جذب می کند، طیفی وسیع از ارتباطات را می تواند به نظر رساند. در تعاریف برساخت شده در رسانه، عدم رعایت لااقل یکی از شروط شرعی درباره آن مطرح می شود اما در دریافت نظرات از مخاطبین، تنها به عدم ثبت قانونی اشاره شده است و به نظر می رسد این رویکرد، مصرف رسانه ای دارد.
کشف پدیده های اجتماعی و تحلیل آنها نیازمند دقت و مراقبت علمی است تا ریشه های آن به درستی کشف و در ارائه راه حل، مسیر موثری پیش بینی شود اما تحریف تلقی از پدیده های اجتماعی، راهکاری برای افزایش برخی انحرافات است. یکی از راهبردهای جبهه ترویج انحراف (به ویژه در مسائل جنسی) در جهان، این بوده که آن را ابتدا رایج و عادی نشان می دهند و بعد تشویق می کنند که حالا آن را قانونی کنید و بستر برایش فراهم کنید. یکی از نمونه ها، موضوع همجنس گرایی است. در کشور آمریکا با وجود اینکه بسیاری از موارد گرایش نادرست (از نظر تعالیم پیامبران ع) در حوزه جنسی، القایی بوده و به خاطر خدشه در هویت جنسی است (و منشا فیزیولوژیک ندارد)، در یکی از پژوهش ها کمتر از 5 درصد، اعلام کرده بودند که یکی از انواع میل های به غیرهمجنس را دارند؛ اما وقتی گالوپ از عموم مردم پرسیده بود که به نظر شما چند درصد مردم میل جنسی دیگری دارند، متوسط تخمین مردم، حدود 25 درصد بود. این یعنی مردم فکر می کنند یک چهارم افراد میل جنسی متفاوتی دارند در حالی که حتی وضعیت دست کاری شده مردم هم در عمل بسیار کمتر از این است.
مروری بر بقیه بخش های سایت «داده باز ایران» داریم تا سوگیری آن و مصداق «ان جاءکم فاسق بنبا فتبینوا» درباره آن روشن تر شود. در تاریخ جمعه 24 دی ماه 1400 سه عنوان صفحه اول سایت «داده باز ایران» عبارتند از:
🔹 ازدواج سفید: پدیدهای رایج در جامعه اما غایب در دادههای رسمی ایران
🔹 بودجه ایران: فصل «حفظ نظم و امنیت» ۶ برابر فصل «منابع آب»
🔹 بودجه ایران: میلیاردها تومان صرف نظارت بر ذبح حلال میشود
آیا روشن نیست که این عناوین جهت دار است؟
جالب این است که در ادامه، سه فراخوان داده آن هم عبارتند از:
🔹 سرقت و زورگیری در ایران
🔹 ازدواج سفید در ایران
🔹 کسب و کار آنلاین در ایران
آیا روشن نیست که با نوع تعریف پژوهش، می خواهد بگوید:
1- در ایران ازدواج سفید (سیاه) رایج است پس انکارش نکنید بلکه آن را بپذیرید.
2- در ایران برای امنیت، خیلی بیشتر از نیازهای اولیه مردم هزینه می شود و اتفاقا هم زورگیری و سرقت را هم نتوانستند کم کنند.
3- پای بندی به دین، موجب هزینه تراشی فوق ال
اندر احوالات خرفت هایِ مریم قجر وقتی تو ایران صدای رعد و برق را با موشک اشتباه میگیرن...از اینا خرفت تر کسایی که خزعبلات متوهمانه اینها را باور میکنن...
#سواد_رسانه_ای
#شایعه
👤سید عليرضا آل داود
♨️ آخرین خبر ♨️
آخرین اخبار فوری و لحظه ای را اینجا دنبال کنید
@khabarfoury
.☀️امام رضا عليه السلام: ما خاندانى هستيم كه گذشت را از آل يعقوب و سپاسگزارى را از آل داوود، به ارث برده ايم.
📚کافي480/308/8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلبي إليك من الأشواق محترقُ
و دمع عيني من الآماق مندفقُ
الشوق يحرقني و الدمع يغرقني
فهل رأيت غريقا و هو محترقُ؟!
قلبم از شدت اشتیاقِ به تو آتش گرفته
و اشک از گوشه چشمانم سرازیر است
شوق آتشم زده و اشک غرقم کرده
آیا تا به حال غریقی دیده ای که آتش گرفته باشد؟!
تمامی شهروندان برای صیانت از #کودکان_سایبری مسئول هستند،پس به خانواده ها وکودکان خود بیاموزیم در فضای مجازی بی تفاوت نباشند.
۲ راهکار خوب:
استفاده از نرم افزار های ایمن مراقبت در دوستی های اینترنتی
خدا قوت به #پلیس_فتا
#سواد_رسانه_ای
*سخنرانی سید هاشم الحیدری از علمای عراق.*
نگرش حق و راه نجات سخت است:
اگر از نمرود میپرسیدی دشمن شماره یک تو کیست؟ جواب می داد: "ابراهیم"!
اگر در قبیله قریش؛ از ابوسفیان، ابولهب، ابوجهل و دیگران میپرسیدی دشمن شماره یک شما کیست؟میگفتند: "این کسی که اسمش پیامبر است." (منظور حضرت محمد «ص»)!
اگر از معاویه میپرسیدی دشمن شماره یک تو کیست؟میگفت: "علی" بعد از شهادت علی(ع)اگر از معاویهمیپرسیدی دشمن شماره یکت کیست؟میگفت: "حسن" ! اگراز یزید میپرسیدی اولین دشمن تو کیست؟میگفت: "حسین"! و همین طور ادامه بدهید تا به امروز!
سؤال: اگر آن زمان بودیم، کدام را انتخاب میکردیم؟ ابراهیم یا نمرود، پیامبر یا ابولهب، علی یا معاویه، حسین یا یزید؟
مگر نه اینکه: ما امتهای ساکت را لعن میکنیم.وخطاببهامامحسین(ع) میگوییم: "و لعن الله الممهدین بالتمکین من قتالکم." یعنی کسانی که مقدماتِ مقدمات جنگ با شما را هم فراهم کرده اند.
حالا سوال این است که اگر در حال حاضر از آمریکا، اسرائیل، آل سعود، وهابیها و تکفیریهای داعش سؤال شود، چه خواهند گفت؟!
اگر ما بخواهیم بدانیم آمریکا و اسرائیل که دشمنان خدا هستند با چه کسی دشمنی میکنند؟ به یک کلمه خواهیم رسید که دومی ندارد. با تمام احترام، تعظیم و اجلالی که برای تمام مراجع، علما، جریانهای سیاسی، احزاب و فرزندانمان قائل هستیم، دشمن شماره یک آمریکا فقط یک نفر است و او ولی فقیه یعنی حضرت امام خامنهای و جمهوری اسلامی است.
این حقیقتی است که نه میتوانیم و نه باید از آن فرار کنیم. هنگامی که به تاریخ نگاه میکنیم همه چیز واضح است. ولی الان ما کجاییم؟ این که ما شمر و یزید و معاویه و فرعون را بشناسیم کافی نیست. درست آن است که تکلیف امروزمان را بشناسیم و عمل کنیم.
در بارهامروز از ما سوال خواهد شد. در قیامت از ما در مورد کربلا و سال 60 هجری سوال نخواهند کرد. از اتفاقات بعد از وفات پیامبر سوال نخواهند کرد. از کربلا، از آتش ابراهیم، از زندان امام کاظم و ... سوال نخواهند کرد. ما را نگه میدارند و از زمان خودمان سوال خواهند کرد. دو جبهه وجود دارد که سومی ندارد. وسط این دو جبهه قرار گرفتن ممکن نیست.
امام صادق ع: هیچ مومنی نیست مگر آنکه خدا چهار کس را مامور او کرده باشد.
۱-شیطانی که اغوایش کند و میخواهد او را به ظلظلالت بکشاند. (شیاطین)
۲-کافری که در صدد نابودی او است. (دولت یا شخص)
۳-مومنی که به او حسادت میورزد،که این ازهمه براو سخت تر است.
۴-منافقی که دنبال یافتن لغزشهای او است(تا رسوایش سازد)
اصول کافی ج۲ ص۲۵۱
هدایت شده از 🌏سیاست مهدوی🌎
⭕️ تلفات #جنگ_شناختی که درمیان مدت خودش را در جامعه ما نشان داده است.این گوشه کوچکی از تاثیر این جنگ بر رویدلها و ذهن های مردم در موضوعات فرهنگی-اجتماعی است.تاثیر اصلی۵ تا۱۰سال آینده وبیشتر بر رویکودکان اینستاگرامی خودنمایی خواهد کرد.
کاش ما هم حاضر بودیم جانمان رابرای فرهنگ بدهیم
👤 سید عليرضا آل داود
@TWTenghelabi
ترسناک ترین نتیجه #جنگ_شناختی_ادراکی_ترکیبی تلفات گسترده انسانی آن در سطوح مدیران،مسئولان و مردم است. وقتی با نفوذ جریانی و ایجاد اختلال محاسباتی مدیران و مسئولان کشور خودتان را ضد خودتان بکار گیری میکنند. تغییر ترجیحات، ذائقه و رفتار در این جنگ هوشمندِ ترکیبی هدف اصلی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرط ورود موثر به شبکه های اجتماعی خارجی
🎥سید علیرضا آل داود: رهبر حکیم انقلاب اسلامی در جلسه ای فرمودند افرادی وارد شبکه های اجتماعی خارجی شوند که تاثیر گذار باشند و تاثیر ناپذیر
بیانیه گام دوم انقلاب دارد وارد سال چهارمش می شود و همچنان جز چند همایش،پوستر و بنر عمل جدی ای برای عملیاتی ساختن نقشه راه چهل سال دوم انقلاب دیده نمی شود.
رهبری در جلسه ای فرموده بودند برای این بیانیه بسیار زحمت کشیده اند.
عملیاتی کردن این بیانیه #غیرت_دینی می خواهد.بسم الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
کجایند آنانکه میهمان خدا بودهاند در ماه خدا؟
🌹حلول ماه رجب، مبارک🌹
💠انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✍سید علیرضا آل داود
⭕️۴۳ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی گذشته، انقلابی که تحولی عظیم در قلوب و اذهان تمام آزادیخواه جهان ایجاد کرده است.
⭕️اما ۴۳ سال پس از آن پیروزی بزرگ شاهد هستیم انقلاب ما در محاصره تبلیغاتی دشمن در یک جنگ شناختی بر بستر فضای سایبر قرار گرفته است.
⭕️اگر بخواهیم با فرمول انقلاب اسلامیِ امام راحل(ره) با این فضای جدید روبرو شویم باید در مقیاس مدیریت و حکمرانیِ فضای سایبر در جهان حضور پیدا کنیم و فقط کاربر در این فضا نباشیم. مبارزۀ در سطح کاربری خوب است ولی کافی نیست.
⭕️باید میدان درگیری خود را حکمرانی سایبری قرار دهیم و طبق بیانیه گام دوم انقلاب برنامه های کوتاه مدت و میان مدت جامع فضای سایبر برای کشور تعریف کنیم تا کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق نتوانند دلها و ذهنهای مردم بخصوص نوجوانان و جوانان ما را بیش از این تسخیر کنند.
⭕️ نکته بسیار مهم اینجاست که اگر تنها در زمینِ حکمرانیِ سایبریِ غربی با ابزارهای مجهز به هوش مصنوعی بازی کنیم، بازندهایم؛ ولو چند گُل هم بزنیم!
این حکمرانی را باید خودمان به دست بگیریم و جهتش را تغییر دهیم.
⭕️با فرمول انقلاب اسلامی امام باید علاوه بر استقلال سایبری در داخل(راه اندازی شبکه ملی اطلاعات)و حکمرانی سایبری جهانی در تراز تمدن نوین اسلامی(شبکه فرا ملی اطلاعات) باید برای سرویس ها و خدمات، استارتاپها و شتابدهندههای بین المللی جایگزین بومی طراحی کنیم.
⭕️باید استراتژی ما در فضای سایبر، مبارزه با تحقیرشدگی در برابر غرب باشد. چرا که طبق فرموده رهبر حکیم انقلاب اسلامی مایوس سازی از طریق رسانه و فضای مجازی در سطح مدیران، مسئولان و مردم راهبرد اصلی غرب است و به همین دلیل معظم له دستور جهاد امید و جهاد تبیین را صادر کرده اند.
⭕️به امید آنکه بزودی در فضای سایبر نیز شاهد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار استقلال باشیم.
✅ادامه دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا ما هم اینگونه هستیم؟
هنوز سلبریتی های بی سواد و سگ باز در برابر جنایت آن وحشی که مامور خدوم ناجا را به شهادت رسوند موضع نگرفتن؟
آقای نظام حواست هست سربازبازیگر و سربازخبرنگار دستگاه اطلاعاتی غربی چطور با نفوذ موریانه وار داره فرهنگ و اجتماع را به پوچی می کشونه؟!
رونوشت:
آقای وزیر ارشاد
@m_m_esmaeili