29.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴«تلک قضیه»
🔹آنجا که حجم اندوه و هجوم غم زیاد میشود، هنر پاک میتواند از تراژدی، حماسه بسازد. حماسهای که وجودی حقیقی دارد نه رویایی تصنعی است!
🔹حجم فاجعه و جنایت در غزه به حدی رسیده که آدمی نمیداند با چه زبانی، با چه اقدامی، با چه کاری میتواند خشم و بغض و غضب خودش را فریاد بزند!
🔹چطور میشود نهیب زد به وجدانهای به خواب رفته؟!
🔹چطور میشود این همه ظلم و تناقض کشورهای غربی و عربی و ترک و... را به رخ کشید و علیه آن شورید؟!
🔹مصطفی ابراهیم شاعر مصری، بخشی از این تناقضات را در شعر «تلک قضیه» به تصویر کشیده و «امیر عید» خواننده مصری نیز به خوبی حق آن را ادا کرده است.
https://eitaa.com/iycsfars
*«لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ»*
✨ مراسم *احیا لیالی قدر* در مسجد تاریخی وکیل با حضور *هنرمندان*
• شعرخوانی
• تلاوت مجلسی
• قرائت دعای جوشنکبیر
• قرائت دعای ابوحمزه ثمالی
• سخنرانی، مرثیهخوانی و توسل
🌱 به همراه فضای معنوی *خلق آثار هنری* توسط *هنرمندان* تجسمی
🗓️ ۱۰ - ۱۲ - ۱۴ فروردین | ساعت ۲۲ الی ۰۲:۴۵ بامداد
📍 *مسجد تاریخی وکیل شیراز*
هدایت شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
نگاهی به عملکرد سازمان سینمایی در سالی که گذشت
🔹از توسعه زیرساختها تا شکستن رکوردها
🔸عملکرد یکساله سازمان سینمایی کشور در سال ۱۴۰۲ با محورهای اصلی صنعتی شدن انیمیشن تا گام های ابتدایی عدالت فرهنگی، احیای شورای عالی سینما تا تلاش برای تحقق عدالت فرهنگی، اضافه شدن ۲۳۴ سالن تا رکوردزنی با ۲۸ میلیون مخاطب منتشر شد.
🔻در سال ۱۴۰۲ در حدود ۲۳۴ سالن سینما به ناوگان اکران فیلمها اضافه شد. که در مجموع ساخت سالن در دوسال گذشته را به بیش از ۸۰۰ سالن رساند. با شتابی که در روند ساخت سالن سینما در شهرهای گوناگون در دولت سیزدهم صورت گرفته امیدواریم به زودی جشن ساخت ۱۰۰۰ سالن را شاهد باشیم.
🔻در خصوص جذب مخاطب باید گفت حضور مخاطب ۲۷ میلیون و پانصد هزار نفری در سال جاری علاوه براینکه رکورد جذب مخاطب را در بیش از دو دهه گذشته شکست، چراغ امیدی را برای کلیه اهالی خانواده سینما روشن کرد که به آینده سینما امیدوار باشند.
🔻همچنین تشکیل شورای عالی سینما در سالهای اخیر و بعد از حدود ۱۰ سال وقفه، بیانگر تلاش مسئولان در جهت توسعه و رونق هنر هفتم است.
🔗B2n.ir/j18306
@farhang_pr
هدایت شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
سینماها با جذب ۸۸۴ هزار مخاطب در سال جدید، پررونقترین اکران نوروزی پساکرونایی را رقم زدند
🔻اکران نوروز ۱۴۰۳ سینماها با یک عملکرد فراتر از انتظار، ۱ میلیون و ۳۳۵ هزار نفر را به سینماها کشاند و ۸۶ میلیارد و ۶۷۳ میلیون تومان فروخت.
🔻البته اگر بخواهیم این اکران را از اول فروردین تا پایان تعطیلات محدود کنیم، به ۸۸۴ هزار مخاطب و گیشه بیش از ۶۱ میلیارد تومان میرسیم. این آمار در قیاس با اکران نوروز سال گذشته، ۱۲ درصد رشد مخاطب و حدود ۱۱۸ درصد رشد گیشه را شاهد بوده است.
🔻اکران نوروز امسال در شرایطی به این رشد قابلتوجه دست یافته که بهواسطه شبهای قدر، کمتر از ۱۰ روز اکران عمومی را تجربه کرد حال آنکه اکران سال گذشته، طی ۱۳ روز مفید و کامل صورت گرفته بود. همچنین ۳ روز ابتدایی نوروز سال گذشته ایامی عادی بودند اما تمام نوروز امسال، با ماه مبارک رمضان تلاقی داشت.
🔻البته باید به این نکته مهم نیز اشاره کرد که تمرکز اصلی بر روی اکران فطر قرار داشته و شاید کمتر سینمادوستی تصور میکرد که اکران تماما رمضانی نوروز امسال بتواند به چنین آماری برسد.
@farhang_pr
فراخوان ساخت فیلم کوتاه دفاعمقدس فارس منتشر شد
فراخوان ساخت فیلم کوتاه در راستای کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس با موضوعات متنوع منتشر شد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از فارس، فراخوان ساخت فیلم کوتاه در راستای کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس اعلام شد.
موضوع ساخت فیلم، شهدا، جانبازان و اماکن شاخص استان فارس در دفاع مقدس انتخاب شده و برای هر فیلم تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان حمایت مالی انجام میگیرد؛ بنابراین متقاضیان میتوانند جهت ارسال فیلمنامه، رزومه و هماهنگی سوژههای مورد انتخاب با شماره تماس ۰۹۱۲۹۱۷۲۹۱۴ ارتباط برقرار کنند.
مهلت ثبت نام ۱۰ الی ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ بوده و این طرح با مشارکت سازمان بسیج هنرمندان فارس، حوزه هنری سازمان تبلیغات فارس، سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بسیج و سپاه فجر فارس و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس است.
دومین کنگره امیران، سرداران و ۱۵ هزار شهید استان فارس ۴ آبان ۱۴۰۳ برگزار میشود؛ از این رو تمامی برنامههای فرهنگی، هنری و... سازمانها و نهادهای مردمی در این راستاست.
https://dnws.ir/002lW0
هدایت شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
مروری اجمالی بر اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۲
سیدمحمد هاشمی، جانشین وزیر فرهنگ طی یادداشتی در روزنامه ایران نوشت:
🔻دیدار نوروزی آخر سال آقای رئیسجمهور با هنرمندان، قاب تصویر دلنشین و گویایی از اندیشه فرهنگی دولت و طبیعت و جوهره هنر و فرهنگ این کشور بود. حضور و همدلی هنرمندان در این دیدار، نشان از کشش و جوهره هنر برای ساخت بافت همدلانه اجتماعی کشور و همراهی و اعتماد همراه با نقد مشفقانه با مسئولان داشت.
🔻اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ انبوهی از مسائل حاشیهای و القایی را به عرصه فرهنگی و اجتماعی کشور تحمیل کرد. مدیریت فرهنگی دولت اما با آگاهی و همراهی هنرمندان مردمی و روشنبین این مرز و بوم، توانست این موضوع را در کمتر از ۶ ماه به سمت رونق فرهنگی سوق دهد.
🔻در ابتدای دولت سیزدهم ۵۷۰ سینما در کشور فعال بود که این میزان به ۹۰۰ سینما رسیده است. در خصوص مخاطبان سینما است که تا پایان سال به عدد ۳۰ میلیون نفر رسید و در کنارش فروش فیلمها نیز به هزار میلیارد تومان رسید؛ رونقی که حتماً در سال ۱۴۰۳ با توجه به تنوع فیلمهایی که به اکران میرسند، میتواند چندین برابر شود.
🔗 لینک کامل یادداشت B2n.ir/h18626
@farhang_pr
حضور دو مستند از استان فارس در جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با شعار «اقوام، ریشه ایرانزمین» اردیبهشت سال ۱۴۰۳ برگزار میشود.
ابراهیم شیشه گر مدیر انجمن سینمای جوان استان فارس گفت: نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط مؤسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایرانشناسی، به دبیری کمال تبریزی و با شعار «اقوام، ریشه ایرانزمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار میشود.
وی افزود: دو فیلم از تولیدات فیلمسازان استان فارس به بخش مسابقه این جشنواره راه یافته است.
شیشه گر تصریح کرد: مستندهای «دیار ناشناخته» به تهیه کنندگی وکارگردانی احسان دهقانی و «اجاق» به کارگردانی علی بلندنظر و تهیه کنندگی انجمن سینمای جوان فارس، آثار فیلمسازان استان فارس به بخش مسابقه این جشنواره راه یافتهاند.
وی ادامه داد: جشنواره در سه بخش اصلی، تجربی و جنبی برگزار میشود.
به گفته شیشه گر هدف این جشنواره نمایش زیستبوم، فرهنگ، آئین، تاریخ، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و گردشگری اقوام ایرانی و معرفی استعدادهای کشفشده به زبان هنر و سینما است.
🔰رونمایی و اکران تله فیلم اتاق سرهنگ و تله فیلم گمگشته ( تولید سازمان بسیج هنرمندان فارس)
✅همراه با بزرگداشت سالروز تاسیس بسیج هنرمندان، رونمایی از پوستر هفته هنر انقلاب اسلامی، پوستر و نقاشی پرتره شهید شاخص سال بسیج هنرمندان و تجلیل از هنرمندان بسیجی
👌با حضور سردار جمالی جانشین محترم سپاه فجر فارس
⏳تاریخ: 20 فروردین ماه ساعت 15:30 الی 17:30 بعد از ظهر
📌مکان: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس_ سالن حافظیه
✔️سازمان بسیج هنرمندان فارس
✔️قرارگاه محرومیت زدایی احمد ابن موسی(ع) سپاه فجر فارس
✔️اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس
┄┅┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
#ستاد_کنگره_امیران_سرداران_و۱۵۰۰۰_شهید_ولایتمدار_استان_فارس
#هنرمند_متعهد
#انتخابات
#بسیج_هنرمندان_فارس
و در قالب پاتوق فیلم کوتاه به انجمن سینمای جوانان ایران داده و حق هرگونه اعتراض در این خصوص را از خود سلب مینماید.
در صورتی که فیلمنامهی اثر شما اقتباسی باشد، لطفا گزینهی مربوطه را علامت زده و منبع اقتباس را مشخص نمایید.
لطفا در صورت تمایل به نمایش آنلاین اثر خود در هنگام ثبت نام گزینه مربوطه را مشخص فرمایید.
تکمیل فرم تقاضای شرکت در جشنواره به معنای پذیرش کلیهی مقررات اعلام شده خواهد بود.
تغییر نام اثر پس از اعلام فیلمهای راهیافته جشنواره به هیچ عنوان امکانپذیر نخواهد بود.
کلیه آثار راهیافته به بخش مسابقه، ملزم به داشتن پروانه نمایش از معاونت نظارت و ارزشیابی سینمایی خواهند بود و اقدام به اخذ پروانه نمایش این آثار توسط دبیرخانه «چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران» انجام میشود.
شرایط فنی آثار راه یافته به بخش مسابقه:
– تمامی آثار ارسالی صرفا به صورت فایل دیتا به دبیرخانه جشنواره ارائه گردند.
آثار بایستی در قطع Full HD و لزوماً با مشخصه فریمریتهای 24Pو حداقل حجم Mb 750 و حداکثر Gb 6 به دفتر جشنواره تحویل داده شوند.
فرمتهای قابل پذیرش:
MOV (Apple Proses 4.2.2 یا 4.2.0) *
MPEG-2 (50mb/s حداقل بیت ریت 25 و حداکثر ) *
MPEG-4 (50mb/s حداقل بیت ریت 25 و حداکثر ) *
تذکر مهم:
صاحبان آثار تولید شده به شیوه صدای فراگیر ( 1 ) میتوانند نسخه مربوطه را به همراه نسخه صدای استریو به دبیرخانه جشنواره ارائه نمایند.
بدیهی است به علت فراوانی آثار و محدودیت زمانی، فرمتهای متفرقه یا فایلهای دارای اشکال، در مرحله انتخاب آثار شرکت داده نخواهند شد.
شرایط فنی زیرنویس: زیرنویس انگلیسی آثار باید به صورت یکپارچه با خود تصویر (Merge) شده باشد؛ همچنین پیشنهاد میشود برای تمامی آثار از فونت Arial black در اندازه 36 با رنگ زرد و حاشیه (Stroke) مشکی استفاده گردد.
همهی آثار پذیرفته شده در بخش سینمای ایران جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، باید دارای تیتراژ به زبان فارسی باشند.
گاهشمار جشنواره:
تاریخ شروع ثبت نام در سایت: 20 فروردین 1403
تاریخ پایان ثبت نام در سایت: یکم مرداد 1403
تاریخ شروع بارگذاری آثار: 20 فروردین 1403
تاریخ پایان بارگذاری آثار: یکم مرداد 1403
اعلام فیلمهای راهیافته به بخش مسابقه: از نیمه دوم شهریور 1403
نتایج بازبینی فقط از طریق سایت اختصاصی جشنواره به نشانی tisff.ir و www.iycs.ir اعلام میشود.
زمان آغاز جشنواره: 27 مهر 1403
تاریخ اختتامیهی جشنواره: 2 آبان 1403
نشانی دبیرخانه:
تهران – میدان ونک – خیابان گاندی جنوبی– خیابان نوزدهم – شماره 20- دبیرخانهی چهل و یکمین دورهی جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران
کدپستی: 1517873811
تلفن: 86084851 – 86087603
سایت ثبت نام: www.festival.iycs.ir
سایت جشنواره: www.tisff.ir
پست الکترونیک: iycs.fest@gmail.com
فراخوان چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران منتشر شد؛
به استقبال جهان خیالانگیز فیلمسازان جوان میآییم / راهاندازی بخش ویژه «هوش مصنوعی» و «واقعیت مجازی»
فراخوان چهلویکمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران توسط انجمن سینمای جوانان ایران منتشر شد و بر اساس آن، این رویداد از 27 مهرماه تا 2 آبانماه 1403 در تهران برگزار خواهد شد.
بهگزارش روابطعمومی انجمن سینمای جوانان ایران، چهلویکمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران بهمنظور شناسایی و معرفی آثار کوتاه برگزیده در سطح ملی و بینالمللی، جریانسازی و رقابت سازنده بین فیلمسازان و ارج نهادن به خلاقیت سینماگران جوان، برگزار میشود و فیلمسازان ایرانی بایستی تا یکم مردادماه 1403، نامنویسی کرده و اثر خود را در سامانه بارگذاری فرمایند.
دوره چهلویکم این رویداد همچنان با تاکید بر توسعه فیلمسازی با رویکرد «بومیگرایی در ژانر»، این بار با شعار «جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، پذیرای جهان خیالانگیز تو»، به فیلمهایی که به عنصر تخیل و روایت خلاقانه توجه کردهاند، نگاه ویژه دارد و در عین حال فیلمسازان استانهای مختلف کشور میتوانند بر اساس تجربه زیسته، جلوهای از فرهنگها، آیین و رسوم، زندگی شهری و زیست اقوام سرتاسر ایران را با تکیه بر هویت ملی و دینی مردم و تمرکز بر ژانر و داستانگویی خلاقه در فیلمسازی بازتاب دهند.
متن فراخوان چهلویکمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به شرح زیر است:
«آییننامه چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران»
انجمن سینمای جوانان ایران بهعنوان یکی از بزرگترین و فراگیرترین مدارس سینمایی جهان و مهمترین متولی حوزهی فیلم کوتاه کشور، به منظور شناسایی و معرفی آثار کوتاه برگزیده در سطح ملی و بینالمللی، جریانسازی و رقابت سازنده بین فیلمسازان و ارج نهادن به خلاقیت سینماگران جوان، «چهل و یکمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران» را در دو بخش ملی و بینالملل از 27 مهر لغایت 2 آبان 1403 برگزار میکند.
جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به منظور فراهم آوردن زمینهی رشد و اعتلای سینمای نوین ایران، ایجاد سبد متنوعی از آثار و پرهیز از کلیشههای رایج، رویکرد «بومیگرایی در ژانر» را در انتخاب آثار مورد توجه قرار خواهد داد. علاوه بر این در بخش ملی همت خود را بر این مهم میگمارد که با شعار «جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، پذیرای جهان خیالانگیز تو»، به فیلمهایی که به عنصر تخیل و روایت خلاقانه توجه کردهاند، نگاه ویژه داشته باشد تا فیلمسازان استانهای مختلف کشور بتوانند بر اساس تجربه زیسته، جلوهای از فرهنگها، آیین و رسوم، زندگی شهری و زیست اقوام سرتاسر ایران را با تکیه بر هویت ملی و دینی مردم و تمرکز بر ژانر و داستانگویی خلاقه در فیلمسازی بازتاب دهند.
اهداف جشنواره:
الف- ایجاد عدالت فرهنگی برای سینماگران جوان در سرتاسر ایران اسلامی
ب– شناسایی و معرفی استعدادها و ارج نهادن به تلاشهای فعالان انواع مشاغل سینمایی
ج– تقویت جایگاه فیلم کوتاه به عنوان جریانی آیندهنگر و اندیشمند در سینمای کشور
د– کُنشگری و دغدغهمندی جریان فیلم کوتاه کشور در تبیین حوزههای مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور
ه– تقویت حس خودباوری و افزایش امید و نشاط در میان فیلمسازان جوان کشور
و– دانشافزایی فیلمسازان حوزه فیلم کوتاه با تاکید برآیندهنگری در سینما
ز– تقویت چرخهی عرضهی فیلم کوتاه با فراهم کردن زمینههای بازاریابی داخلی و خارجی
ح– گسترش و جذب مخاطبان فیلم کوتاه
بخشهای جشنواره:
جشنوارهی فیلم کوتاه تهران در دو بخش سینمای ایران و سینمای بینالملل برگزار میشود. فراخوان بخش بینالملل پیش از این به صورت جداگانه منتشر شده است.
الف: سینمای ایران
همهی فیلمهای کوتاه تولید شده(از یکم فروردین ماه سال 1402 تاکنون) در چارچوب اهداف جشنواره با حداکثر زمان 30 دقیقه و در انواع گونههای داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی میتوانند در این بخش حضور داشته باشند.
جوایز مسابقه سینمای ایران
– برگ زرین و مبلغ 800.000.000 ریال به بهترین فیلم در بخش سینمای ایران (این جایزه به تهیهکنندهی حقیقی اثر تعلق میگیرد)
– برگ زرین و مبلغ 600.000.000 ریال به بهترین کارگردان در بخش فیلم داستانی
– برگ زرین و مبلغ 500.000.000 ریال به عنوان جایزه ویژه نگاه ملی (این جایزه به کارگردان تعلق میگیرد)
– برگ زرین و مبلغ 500.000.000 ریال به عنوان جایزهی ویژه هیأت داوران
– برگ زرین و مبلغ 600.000.000 ریال به بهترین کارگردان در بخش فیلم تجربی
– برگ زرین و مبلغ 600.000.000 ریال به بهترین فیلم مستند (به صورت مشترک به کارگردان و تهیهکننده حقیقی اثر اهدا میشود)
– برگ زرین و مبلغ 600.000.000 ریال به بهترین فیلم پویانمایی (به صورت مشترک به کارگردان و تهیهکننده حقیقی اثر اهدا میشود)
*** با توجه به انتشار جداگانه فراخوان بخش بینالملل، جزئیات این بخش جشنواره از طریق سایت اختصاصی جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران قابل دسترسی است.
شرایط عمومی برای شرکت در بخش ملی جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران:
شرکت همه فیلمسازان، نهادها، سازمانهای دولتی و تهیهکنندگان بخش خصوصی آزاد است.
توجه: ثبتنام و بارگذاری آثار در جشنواره تنها به شیوۀ اینترنتی امکانپذیر میباشد. بنابراین لازم است درخواستکنندگان با مراجعه به سایت festival.iycs.ir فرم تقاضای شرکت در جشنواره را تکمیل کرده و سپس فایل فیلم را بارگذاری نمایند.
فیلمهایی که قبلا برای جشنوارهی بینالمللی فیلم کوتاه تهران در سالیان گذشته ارسال شده و مورد بازبینی هیأت انتخاب قرار گرفتهاند، امکان حضور در این دوره از جشنواره را ندارند.
تبصره: فیلمهایی که تندیس بهترین کارگردانی فیلم داستانی، بهترین فیلم مستند، بهترین پویانمایی، بهترین فیلم تجربی و تندیس بهترین فیلم را در جشنوارههای منطقهای سینمای جوان دریافت کردهاند، به صورت مستقیم به بخش مسابقه سینمای ایران راه خواهند یافت.
فرمتهای مورد پذیرش برای بارگذاری اثر در مرحله ثبت نام:MP4 (H.264) و HEVC (H.265) و حداکثر حجم فایل ارسالی Mb1000 است.
فیلمسازانی که فیلم ایشان به بخش مسابقه راه مییابد، میبایست حداکثر تا 5 روز کاری بعد از اعلام اسامی راه یافتگان، نسخهی اصلی فیلم را طبق شرایط فنی اعلام شده در بند «شرایط فنی آثار راه یافته» به دبیرخانهی جشنواره ارسال نمایند. درصورت تأخیر دبیرخانه میتواند نسبت به حذف فیلم اقدام کند.
فیلمهایی که به بخش مسابقه راه مییابند، باید دارای نسخهی زیرنویس انگلیسی باشند.
ارسال تیزر با فرمت MPG4؛ حداکثر یک دقیقه و با حجم 25 مگابایت به همراه نسخه فیلم الزامی است.
فیلمهایی که به بخش مسابقه راه مییابند، گواهی شرکت در جشنواره دریافت خواهند کرد.
فیلمهایی که از استانداردهای فنی لازم برخوردار نباشند، به تشخیص دبیرخانه جشنواره از بخش مسابقه حذف میشوند.
پس از راهیابی فیلمها به جشنواره، امکان خارج کردن آثاراز برنامه جشنواره وجود نخواهد داشت.
تصمیم نهایی درباره موارد پیشبینی نشده که در مقررات حاضر لحاظ نشده و یا ابهامات ناشی از مفاد آن و تغییر در بعضی از مقررات، با دبیر جشنواره است.
تهیهکننده اثر یا نماینده قانونی ایشان با ارسال فیلم به جشنوارهی«بینالمللی فیلم کوتاه تهران»، اجازهی نامه و اختیار لازم را جهت نمایش غیرانتفاعی فیلمهای منتخب و به منظور بهرهبرداری آموزشی به ویژه در دفاتر و نمایندگیهای انجمن درسراسر کشور و در قالب پاتوق فیلم کوتاه به انجمن سینمای جوانان ایران داده و حق هرگونه اعتراض در این خصوص را از خود سلب مینماید.
در صورتی که فیلمنامهی اثر شما اقتباسی باشد، لطفا گزینهی مربوطه را علامت زده و منبع اقتباس را مشخص نمایید.
لطفا در صورت تمایل به نمایش آنلاین اثر خود در هنگام ثبت نام گزینه مربوطه را مشخص فرمایید.
تکمیل فرم تقاضای شرکت در جشنواره به معنای پذیرش کلیهی مقررات اعلام شده خواهد بود.
تغییر نام اثر پس از اعلام فیلمهای راهیافته جشنواره به هیچ عنوان امکانپذیر نخواهد بود.
کلیه آثار راهیافته به بخش مسابقه، ملزم به داشتن پروانه نمایش از معاونت نظارت و ارزشیابی سینمایی خواهند بود و اقدام به اخذ پروانه نمایش این آثار توسط دبیرخانه «چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران» انجام میشود.
شرایط فنی آثار راه یافته به بخش مسابقه:
– تمامی آثار ارسالی صرفا به صورت فایل دیتا به دبیرخانه جشنواره ارائه گردند.
آثار بایستی در قطع Full HD و لزوماً با مشخصه فریمریتهای 24Pو حداقل حجم Mb 750 و حداکثر Gb 6 به دفتر جشنواره تحویل داده شوند.
فرمتهای قابل پذیرش:
MOV (Apple Proses 4.2.2 یا 4.2.0) *
MPEG-2 (50mb/s حداقل بیت ریت 25 و حداکثر ) *
MPEG-4 (50mb/s حداقل بیت ریت 25 و حداکثر ) *
تذکر مهم:
صاحبان آثار تولید شده به شیوه صدای فراگیر ( 1 ) میتوانند نسخه مربوطه را به همراه نسخه صدای استریو به دبیرخانه جشنواره ارائه نمایند.
بدیهی است به علت فراوانی آثار و محدودیت زمانی، فرمتهای متفرقه یا فایلهای دارای اشکال، در مرحله انتخاب آثار شرکت داده نخواهند شد.
شرایط فنی زیرنویس: زیرنویس انگلیسی آثار باید به صورت یکپارچه با خود تصویر (Merge) شده باشد؛ همچنین پیشنهاد میشود برای تمامی آثار از فونت Arial black در اندازه 36 با رنگ زرد و حاشیه (Stroke) مشکی استفاده گردد.
همهی آثار پذیرفته شده در بخش سینمای ایران جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، باید دارای تیتراژ به زبان فارسی باشند.
گاهشمار جشنواره:
تاریخ شروع ثبت نام در سایت: 20 فروردین 1403
تاریخ پایان ثبت نام در سایت: یکم مرداد 1403
تاریخ شروع بارگذاری آثار: 20 فروردین 1403
تاریخ پایان بارگذاری آثار: یکم مرداد 1403
اعلام فیلمهای راهیافته به بخش مسابقه: از نیمه دوم شهریور 1403
نتایج بازبینی فقط از طریق سایت اختصاصی جشنواره به نشانی tisff.ir و www.iycs.ir اعلام میشود.
زمان آغاز جشنواره: 27 مهر 1403
تاریخ اختتامیهی جشنواره: 2 آبان 1403
نشانی دبیرخانه:
تهران – میدان ونک – خیابان گاندی جنوبی– خیابان نوزدهم – شماره 20- دبیرخانهی چهل و یکمین دورهی جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران
کدپستی: 1517873811
تلفن: 86084851 – 86087603
سایت ثبت نام: www.festival.iycs.ir
سایت جشنواره: www.tisff.ir
پست الکترونیک: iycs.fest@gmail.com
تبصره: اگر فیلمی بیش از یک تهیهکننده حقیقی داشته باشد، میبایست یک نفر را به عنوان نماینده معرفی نمایند.
– برگ زرین و مبلغ 450.000.000 ریال به بهترین فیلمنامه
– برگ زرین و مبلغ 400.000.000 ریال به بهترین فیلمنامهی اقتباسی
– برگ زرین و مبلغ 400.000.000 ریال به بهترین تدوین
– برگ زرین و مبلغ 400.000.000 ریال به بهترین فیلمبرداری
– برگ زرین و مبلغ 400.000.000 ریال به بهترین صدای فیلم (به صورت مشترک به صدابردار و صداگذار اثر اهدا میشود)
– برگ زرین و جایزه به مبلغ 400.000.000 ریال به چهره برگزیده بهترین دستآورد هنری (در بخشهای طراحی صحنه و لباس، چهرهپردازی، موسیقی، طراحی جلوههای ویژه و بازیگری)
– برگ زرین و مبلغ 300.000.000 ریال به بهترین تحقیق و پژوهش در فیلم مستند
– لوح افتخار و مبلغ 400.000.000 ریال به عنوان جایزهی ویژهی دبیر جشنواره
– برگ زرین و مبلغ 400.000.000 ریال به «بهترین فیلم از نگاه تماشاگران» تعلق خواهد گرفت.
ب: سینمای بینالملل
جشنوارهی بینالمللی فیلم کوتاه تهران (TISFF) جشنوارهای مورد تایید آکادمی اسکار است و بر همین اساس، برندهی جایزهی بزرگ جشنواره در بخش بینالملل، به آکادمی اسکار برای رقابت جهت دریافت جایزه بهترین فیلم کوتاه آکادمی معرفی خواهد شد.
در دورهی چهل و یکم، این بخش با رویکرد توجه به ارزشهای اخلاقی و انسانی، پاسداشت خانواده به عنوان یک مفهوم جهانی، تقویت روحیهی حقیقتجویی، مبارزه با ظلم و تبعیض، همزیستی مسالمت آمیز مردم سرتاسر دنیا و احترام متقابل به فرهنگها و ارزشهای بومی و ملی کشورها، پذیرای فیلمهایی خواهد بود که در انواع گونههای داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی در خارج از کشور ایران تولید شده باشند. آثار این بخش میبایست از یکم ژانویه 2023 میلادی به بعد تولید شده و تاکنون در هیچ جشنواره دیگری در ایران نمایش داده نشده باشند. همچنین امسال به منظور شناخت، بکارگیری، بازتاب، توسعه و ارتقای فن آوری های نوظهور «هوش مصنوعی» (AI) و «واقعیت مجازی، توسعه یافته و ترکیبی» (VR/XR/MR/AR) در فرآیند تولید خلاقانه و نمایش متفاوت فیلم کوتاه، دو جایزه جدید در بخش بینالملل معرفی شده است که با توجه به انتشار جداگانهی فراخوان بخش بینالملل، جزئیات آن از طریق سایت اختصاصی جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران قابل دسترسی است.
جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران این دو بخش جدید را برای تحقق مأموریت جهانی خود در شناسایی، پرورش، تشویق، توانمندسازی، ترویج و تعالی فیلمسازی کوتاه و دعوت از استعدادها و فیلمسازان جوان برای کاوش در حوزههای نوظهور، خلاقانه، فراگیر و تولید کم هزینه معرفی نموده و آموزش، تقدیر و حمایت از کسانی که در این چشمانداز نوآورانه سهیم هستند را مدنظر دارد.
همچنین برای نخستین بار در چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران برای فیلمسازان ایرانی متقاضی شرکت در دو بخش جدید «هوش مصنوعی» و «واقعیت مجازی» این امکان فراهم شده است تا از طریق دو درگاه بینالمللی پذیرش فیلم Film Freeway و Fest home اقدام به ارسال آثار نمایند و در این دو بخش با فیلمسازانی از سراسر جهان به رقابت بپردازند.
یادآور میشود فیلمسازان ایرانی برای شرکت در سایر بخشهای ملی (داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی) همانند دورههای پیشین جشنواره، آثار خود را صرفاً از طریق درگاه انجمن سینمای جوانان ایران به نشانی (festival.iycs.ir) ارسال نمایند و تاکید میگردد فیلمهای کوتاه ایرانی برای شرکت در بخش مسابقه بینالملل، فقط از طریق معرفی آثار برگزیده بخش ملی توسط داوران این بخش و با تصمیم دبیر جشنواره به بخش بینالملل معرفی شده و در فرآیند داوری توسط داوران بخش بینالملل مورد قضاوت قرار خواهند گرفت.
تبصره: معیار تشخیص دبیرخانهی جشنواره برای ایرانی بودن یک فیلم، این است که تهیهکنندهی اصلی اثر، شهروند ایرانی یا مقیم دائم آن باشد.
جوایز
– برگ زرین و مبلغ 2000 دلار جایزهی بزرگ جشنواره به بهترین فیلم بخش بینالملل (معرفی به آکادمی اسکار)
– برگ زرین و مبلغ 1000 دلار به بهترین فیلم داستانی
– برگ زرین و مبلغ 1000 دلار به بهترین فیلم مستند
– برگ زرین و مبلغ 1000 دلار به بهترین فیلم پویانمایی
– برگ زرین و مبلغ 1000 دلار به بهترین فیلم تجربی
– دیپلم افتخار و مبلغ 500 دلار به جایزه ویژه بخش «واقعیت مجازی، توسعه یافته و ترکیبی» (VR/XR/MR/AR)
– دیپلم افتخار و مبلغ 500 دلار به جایزه ویژه بخش «هوش مصنوعی» (AI)
– دیپلم افتخار و مبلغ 1000 دلار به بهترین فیلم در بخش جایزهی حقیقتجویان
– دیپلم افتخار و مبلغ 1000 دلار به بهترین فیلم در بخش جایزهی جادهی ابریشم
🌸به پرنده ترين روزسال رسيديم؛ پر از مرغان باغ ملكوت كه با ما متولد شده اند..
🌷امروز آغاز بال هاي روشن پروانه هاست و همه، زيبا اتفاق مي افتيم..
امروز همه همدست آسمانيم و سيب و گندم هاي بهشت، دنبال چيدن مان!
🌹امروز دست آسمان هم به ماه_ پيشاني بلند و مبارك خاك نمي رسد و فرشته ها با لب هاي معطر ما به لهجه خدا، حرف مي زنند!..
🌼امروز عيد است؛ پر از كاشي هاي فيروزه اي و شيشه هاي رنگي؛ پر از طاق هاي نزديك به اوج؛ پر ازهواي تازه درختان خرما؛پر از بوي خوب كودكي...
❤️"السلام عليك يا شهرالله الأكبر و يا عيد أوليائه"
مبارك است...💌
♦️انجمن سینمای جوانان ایران دفتر شیراز 💐
🎬تعطیلات فیلم ببینید
*سینما فرهنگ شیراز*
🔹اکران فیلم های روز سینمای ایران
🔹تهیه بلیط از درگاه ایرانتیک
https://www.irantic.com/places/16/%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%20%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF
هدایت شده از قبیله یه نفره
دکتر ایمانیه استاندار فارس و مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس از انجمن سینمای جوانان استان فارس بازدید و با فیلمسازان ، اساتید و هنرجویان این دفتر گفت و گو کردند.
به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران دفتر شیراز، در این جلسه که با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و جمعی از مربیان و هنرجویان انجمن برگزار شد، ابتدا ابراهیم شیشه گر، مدیر انجمن سینمای جوانان استان فارس ضمن ارائه گزارش کلی از عملکرد و فعالیتهای این دفتر و افتخارات فیلمسازان و عکاسان در سالهای اخیر، به نیازمندیهای این انجمن اشاره کرد.
وی با اشاره به ضرورت توجه به تولید فیلم و اشتغالزایی هنری افزود: دکتر ایمانیه اولین استانداری هستند به در دفتر انجمن سینمای جوان حضور پیدا می کنند که نشان از توجه ایشان به مقوله هنر، خصوصا سینماست.
شیشه گر با بیان اینکه از نظر حقیقی وارد مرحله حرفهای شدهایم ولی از لحاظ زیرساخت و سخت افزاری مشکل داریم افزود: هنرمندان استان همواره با کمترینها و حداقل امکانات بهترینها را خلق کرده و باعث برافراشته شدن پرچم کشور عزیزمان در جوامع جهانی مختلف شده انداما تاکنون هیچ وقت از هنرمندانی که در سطح بینالمللی درخشیده اند، به اندازه ورزشکاران استقبال و تجلیل نشده و همیشه در حق آنها از طرف مسئولان کوتاهی شده است.
وی تامین مکانی مناسب و در خور هنرمندان این دفتر و ردیف بودجه مشخص برای انجمن سینمای جوانان را خواستار شد.
در ادامه قانعی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس ضمن تقدیر از تحولات انجمن طی دو سال گذشته گفت: با توجه به علاقمندی استاندار محترم به مقوله فرهنگ و هنر و تاکید ایشان دراین رابطه بنده در خدمت هنرمندان عزیز هستم و باید ارتباطمان باهم بیشتر باشد تا بتوانیم بیشتر از نقطه نظرات هم استفاده کنیم.
ایمانیه؛ استاندار فارس بر لزوم حمایت از انجمن سینمای جوان تاکید کرد و گفت: نسبت به وظایف مدیران فرهنگی طرح و راهکار ارائه دهید تا ما بدانیم به چه نحو باید حمایت کنیم.
وی در خصوص پیشنهاد مدیر انجمن سینمای جوان در رابطه با ایجاد فرهنگسرای سینما توسط شهرداری شیراز از مدیر کل فرهنگ و ارشاد فارس خواست در شورای هنر استانداری پیگیری های لازم انجام شود.
استاندافارس ضمن اعلام کمک 400 میلیون تومانی استانداری فارس جهت بهسازی ساختمان انجمن سینمای جوان دفتر شیراز و حمایت از تولید فیلم توسط کارگردانان فیلم اولی سینمای استان فارس گفت:
در پایان ایمانیه با اشاره به ضرورت ورود صنایع استان برای حمایت از فیلمسازان از ردیف مسئولیت اجتماعی گفت: نیاز اکنون جامع ما ورود هنرمندان در تمام زمینهها در راستای امیدآفرینی در جامعه است.
در پایان این دیدار، استاندار فارس پای صحبتهای برخی از فیلمسازان و عکاسان نشست.