#دق_الباب_روزبیستوچهارم
اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ فِیهِ مَا یُرْضِیکَ وَ أَعُوذُ بِکَ مِمَّا یُؤْذِیکَ وَ أَسْأَلُکَ التَّوْفِیقَ فِیهِ لِأَنْ أُطِیعَکَ وَ لا أَعْصِیَکَ یَا جَوَادَ السَّائِلِینَ
خدایا! امروز آنچه که خشنودی توست از تو مسئلت دارم
و از آنچه موجب آزار توست به تو پناه می برم
و امروز توفیق اطاعت و گناه نکردن را از تو می خواهم
ای بخشنده درخواست کنندگان
rafiee 98-03-09.mp3
9.01M
🔶فرهنگ غفلت از درون
تمدن جدید، #فرهنگ_توجه_به_بیرون انسان است؛ به همین جهت در آن فرهنگ به طور افراطی نور شدید میشود تا انسان به در و دیوار و سقف اطراف خود از جمله در و دیوار مساجد توجه بیشتر پیدا کند و از غیب و درون و باطن عالَم غافل شود، و نه تنها به دنبال عالم دینی بیشتر نباشد، بلکه در مسجد هم در شرایطی قرار گیرد که از عالم دینی خود بیرون رود.
اگر به مساجدی که با روحیه توحیدی ساخته شده توجه فرمایید میبینید فضای آنها شما را به ورود در عالم دینی دعوت میکند.
با نور طبیعی فضا را روشن نگه داشته اند.
نوری که بدون جلوه دادن در و دیوار اشاره به عالم غیب دارد. همه چیز در حالتی قرار دارند که خلوت را برای انسان حفظ میکنند، تا نه تنها شما از عالمتان بیرون نیایید، بلکه به عمق بیشتر درون خود سیر کنید.
چون کسانی آن مساجد را طراحی کرده و ساخته اند که دارای عالَم دینی بوده اند.
مساجدی که در حال حاضر طراحی و ساخت میشود عموما انسان را به ظاهر مشغول میکند.
در دوران توحیدی گذشته که جوامع تحت تاثیر فرهنگ مدرنیته قرار نگرفته بود، تمام شرایط و فضا ها به گونه ای طراحی شده بود که انسان از عالم دینی اش بیرون نیاید، مسجد و شهر و کوچه و خانه و حیاط و تمام زوایای زندگی طوری تنظیم میشده که انسان از عالم دینی اش غافل نشود.
#عالم_انسان_دینی
#استاد_اصغر_طاهرزاده
🔻عاشق اهل بیت
مرحوم شهید مطهری درباره تجلیل بیش از حد خود از علامه طباطبایی می گوید:
من فیلسوف و عارف بسیاری دیده ام و احترام من به ایشان به جهت عالم بودنشان نیست؛
بلکه از این جهت است که او عاشق و دلباخته اهل بیت (علیهم السلام) و کسی است که روزه ماه رمضان خود را با بوسه بر ضریح مقدس حضرت معصومه (سلام الله علیها) افطار می کرد.
عطر ملکوت؛ دفتر چهارم ص ۲۶
در حضور امام موسی کاظم (ع) از بیماری شخصی سخن به میان آمد
حضرت پرسید : بیماری او چیست ؟
عرض کردند ناراحتی طحال دارد
حضرت فرمود : سه روز به او تره بخورانید
وقتی به دستور حضرت عمل نمودند، خون بیمار بند آمد و بیماریش بهبود یافت
امام صادق فرمودند : هرچیز آقا و برتری دارد و آقا و برتر سبزی ها تره است
🍃👆🍃👆🍃👆🍃👆🍃
#خواص_تره
1 ـ تره ناراحتی #طحال را برطرف می کند.
2ـ تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان، شبیه سیر وپیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آْنهاست و دهان را خوشبو می کند.
3ـ مصرف تازه آن برای رفع #یبوست دائمی، ترش کردن غذا و #سوء_هاضمه، #رفع_چاقی و تسکین #درد_مفاصل و #نقرس مفید است.
4ـ مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه ی تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد
مثلاً در #گریپ، #گلودرد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.
5ـ تره از سبزی های مدر(ادرار آور) است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده 4 گرم تخم تره در یک لیتر آب برای #حبس_البول، آب آوردن بافت ها، دفع #سنگ_کلیه و تسکین #قولنج مفید است.
6ـ خوردن تره که در سرکه پرورده شده باشد، برای دفع سنگ #کیسه_صفرا و تورّم طحال مفید است.
7ـ تره پخته و نیم گرم را چنانچه در محل #بواسیر قرار دهند اثر شفا بخش دارد، همچنین خوردن 15 گرم آب تره خام، خونریزی بواسیر را قطع می کند.
8ـ مالیدن آب تره یا له کرده آن بر روی پوست برای درمان #کهیر و رفع خارش مخصوصاً اگر با سماق مخلوط شود مؤثر است.
9ـ مخلوط آب تره با سماق را چنانچه بر روی #زگیل بمالند اثر شفا بخش دارد.
10ـ تره، ملین، مقوی هاضمه و پیشاب آور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 زن و مرد هر دو رئیس هستند!
🔴 #استاد_پناهیان
رابطه تلويزيون و رشد شناختي و يادگيري در كودك
تماشاي تلويزيون بدون توجه به محتواي آن، تأثيرهاي نامطلوب متعددي بر توان يادگيري كودك مي گذارد. به اين ترتيب كه اولا باعث بي قراري شده، تمركز كردن را مشكل مي كند. كودكاني كه بيش از ٤ ساعت در روز تلويزيون تماشا مي كنند، معمولا نمي توانند بيشتر از چند دقيقه با بازي يا پازل معين سرگرم شوند؛ علت اين امر احتمالا اين است كه تغيير دائم صحنه هاي تلويزيون توانايي آنان را براي پرداختن به يك فعاليت معين مختل مي كند.
دوم اينكه برخلاف انتظار بيشتر والدين، نتيجه تحقيقات حاكي از آن است كه دايره لغات كودكاني كه زمان درازي تلويزيون مي بينند به گستردگي آن هايي كه كمتر تلويزيون مي بينند نيست، چون كودكان براي يادگيري لغات جديد بايد چيزي را كه مي شنوند تمرين كنند.
سوم، تلويزيون در يادگيري روش مطالعه و خواندن، اختلال ايجاد مي كند. برخي تحقيقات نشان داده وقتي تلويزيوني وارد خانه اي مي شود مهارت هاي كتاب خواندن در كودكان آن خانه كندتر از كودكاني است كه تلويزيون ندارند.
و بلاخره اين كه، تماشاي زياد تلويزيون موجب مي شود جاذبه دنياي اطراف براي كودك كمتر شود. وقتي كودك ساعت ها در حالي كه جذب جريان فيلم شده بي حركت مي نشيند، بيشتر از اين كه مشتاق يا كنجكاو يا خلاق شود، منفعل مي شود؛ در اين حال، بيشتر مطالبي كه كودك جذب مي كند به درستي طبقه بندي نمي شود و بيشتر گيجش مي كند. بنابراين، يادگيري مؤثر اتفاق نمي افتد.
كتاب پرورش خلاقيت
دروتي جي. سينگر و جروم ال. سينگر
دكتر حميد عليزاده و دكتر عليرضا روحي
👇👇👇
♨️سوال:
🔰به چه دلیل مدعی ملاقات با امام زمان (ع) دروغگو است؟
✍️پاسخ:
✅در مورد ارتباط و دیدار حضرت امام زمان(ع) در دوران غیبت كبری دو نظر وجود دارد:
۱ـ عدم امكان ارتباط
این گروه معتقدند در زمان غیبت كبری امكان ارتباط حضوری و تشرّف به محضر حضرت وجود ندارد، و كسی را كه ادعای دیدار كند، باید تكذیب كرد. مهم ترین و معتبرترین دلیل این گروه بر نفی رؤیت و مشاهدة امام عصر(ع) توقیعی است كه شش روز پیش از مرگ علی بن محمد سمری، آخرین سفیر خاص امام زمان(ع) از ناحیه حضرت صادر شده است. برابر این توقیع مدّعی مشاهده، دروغگو است و ادعای وی قابل پذیرش نیست. متن نوشته حضرت چنین است: "به زودی از شیعیان من خواهند آمد كسانی كه ادعای مشاهده و دیدن مرا بكنند.
آگاه باشید هر كسی قبل از خروج سفیانی و صیحة آسمانی، ادعا كند كه مرا دیده است، دروغگوی افترا زننده است".[۱]
۲ـ امكان ارتباط
عده ای از علمای شیعه بر این باورند كه در غیبت كبری امكان ارتباط با امام زمان(ع) وجود دارد. دلیل این نظر را داستان های مشاهده حضرت و چند روایت ذكر می كنند. یكی از آن روایات این است: امام صادق(ع) فرمود: "صاحب این امر (امام زمان) به ناگزیز غیبتی دارد، و در دوران غیبت از مردم كناره میگیرد، و نیكو منزلی است مدینة طیبه و با سی نفر وحشتی نیست".[۲]
این حدیث دلالت دارد كه حضرت بیشتر در مدینه و اطراف مدینه است و سی تن از خواص با حضرت همراهند كه اگر یكی بمیرد، دیگری به جای او می نشیند. حال اگر كسی این نظر را بپذیرد، چاره ای جز توجیه توقیع مذكور نیست.
موافقان نظریه امكان ارتباط می گویند: مراد توقیع شریف كه می فرماید:« مدعی دیدار دروغگو است»، شخصی می باشد كه ادعای تشرف و نیابت از طرف حضرت را نماید. نه كسی كه صرفاً توفیق تشرف یابد. همچنین كسانی كه توفیق تشرف یابند، ادعای تشرف نمی كنند، بلكه دیگران از اوضاع و احوال به این مسئله پی می برند. بنابراین، اصل دیدن امكان دارد، اما نقل آن جایز نیست یا اگر نقل شد، آن را باید تكذیب كرد، شاید برای این كه هر كس نیاید و ادعای دیدار با امام زمان(ع) و ارتباط با او را نكند.
و ممكن است مراد از توقیع مذكور نفی ادعای اختیاری بودن مشاهده و ارتباط باشد؛ یعنی اگر كسی مشاهده و ارتباط را به اختیار خود ادعا كند، به این صورت كه هر وقت بخواهد خدمت امام(ع) شرفیاب میشود، یا ارتباط پیدا میكند، كذّاب و مُفتری است و این ادعا از احدی در غیبت كبری پذیرفته نیست،
یا اینكه چنین كسی كه این سمت را به راستی داشته باشد، پیدا نخواهد شد؛ و اگر هم كسی آن را دارا باشد، از دیگران مكتوم میدارد، و به كسی اظهار و افشا نمینماید. علاوه بر این، پیرامون این توقیع، توضیحات دیگری نیز علمای اعلام دادهاند و دركتابهائی مثل «جنة المأوی» مرحوم محدث نوری نقل شده است.
اجمالاً با این توقیع، در آن همه حكایات و وقایع مشهور و متواتر نمیتوان خدشه نمود، و بر حسب سند نیز، ترجیح با این حكایات است. اگر شما به كتابهائی مثل نجم الثاقب رجوع نماید، می بیند كه در این حكایات، وقایعی است كه هرگز شخص عاقل در صحت آنها نمیتواند شك كند. بنابراین، هم شرفیابی اشخاص به حضور آن حضرت ثابت است و هم كذب و بطلان ادعای كسانی كه در غیبت كبری ادعای سفارت و نیابت خاصّه و وساطت بین آن حضرت و مردم را مینمایند، معلوم است.
پی نوشتها:
[۱]. بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۵۱ و ۵۳ و ص ۳۱۸.
[۲]. اصول كافی، ج ۱، ص ۳۴۰، حدیث ۱۸.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 منشور حکمرانی فرمانروای بزرگی که شاید یک بار هم نخوانده باشیم....
پای درس نهج البلاغة-حکمت 14
موضوع: راه نفوذ بیگانگان
قال الامام امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیهما السلام: مَنْ ضَيَّعَهُ الْأَقْرَبُ أُتِيحَ لَهُ الْأَبْعَدُ.
كسی كه نزدیكانش او را ضایع کنند، بیگانه او را پذیرا باشد.
توضیح کوتاه: اقرب یعنی نزدیکترین افراد به انسان. که به دو گروه تقسیم می شوند؛
1) فامیلی: که خود دو قسم است:
الف: نسبی
ب: سببی
مثال گروه اول: فرزندان، پدر، مادر، خواهر، برادر، عمو و هر فامیل رَحِمی
مثال گروه دوم: همسر، پدر و مادر همسر، وهر فامیل ازطرف همسر و حتی دوستان خود.
2) ایمانی، که شامل همه ی مؤمنان است.
همه ی این افراد بر یکدیگر حقوقی دارند که اگر آن حقوق، اداء نشوند، بیگانگان که هیچ نسبتی با این دو گروه ندارند از این رخنه سوء استفاده می کنند و سرنوشت آنان را در دست می گیرند.
برخی از انواع حقوق:
الف: مالی
ب: عاطفی
ج: تربیتی
آمار جرم و فساد، فرار فرزندان از منزل و... گویای این حقیقت تلخ است.
پس به حقوق نزدیکان خود احترام بگذاریم تا بیگانگان از آنها نا امید شوند.
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_تصویری #معرفت_نفس #سلوک
🎥 موضوع: خودشناسی و سلوک معنوی
🎤 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ جلسه: --/۱۳۹۸/۳
📺 تاریخ پخش از شبکه افق: ۱۳۹۸/۳/۸
⏱ زمان: ۱۲ دقیقه
📥 حجم: ۱۶ مگابایت
🎞 آپارات: aparat.com/v/gA6hY
31.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_تصویری #گناه
🎥 موضوع: برونرفت از تنگنای گناه
🎤 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ جلسه: --/۱۳۹۸/۳
📺 تاریخ پخش از شبکه افق: ۱۳۹۸/۳/۷
⏱ زمان: ۲۲ دقیقه
📥 حجم: ۲۹ مگابایت
🎞 آپارات: aparat.com/v/lKyPB
#سلوک
💠 فرصت، سرمایه سلوک عملی
🔻وظیفۀ سنگین رسیدن به رشد و تربیت نفس به دوش ما هست. اگر بخواهیم وارد سلوک عملی و تربیت نفس خویشتن بشویم؛ با کدام سرمایه؟ با «سرمایۀ فرصت» این «فرصت» به ما داده شده است.
🔸 انسان وقتی حتی سنش یک مقدار بیشتر شد، قوا تحلیل میرود. قوا که تحلیل رفت، تراوشات فکری هم آنقدر نیست. خیلی باید کار کرده باشی و ملکه شده باشد که بعد در سنین بالا هم جواب بدهد. ما [باید] فرصت را واقعا سرمایۀ خودمان بدانیم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
✋ دعاي مجير یادتون نره
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
اين دعا در بين دعاها از جايگاه بلندی برخوردار است و از حضرت رسول(ص) روايت شده و دعایی است كه جبرئيل براي آن حضرت هنگامی كه در مقام ابراهيم مشغول نماز بودند آورد و كفعمی در <بلد الامين> و <مصباح> اين دعا را ذكر نموده و در حاشيه آن به فضيلت آن اشاره كرده.
از جمله اينكه هر كه اين دعا را در <ايام البيض> [روزهاي سيزدهم و چهارهم و پانزدهم] ماه رمضان بخواند گناهش آمرزيده می شود، هرچند به عدد دانه های باران و برگ های درختان و ريگ های بيابان باشد.
و خواندن آن برای شفای بيمار و ادای دين و بی نیازی و توانگری و رفع غم و اندوه سودمند است.
4_5877634865943282229.mp3
31.5M
🎧 فراز هایی از دعای ابوحمزه ثمالی
👌ان شاءالله خدا توفیق بده هر شب نیم ساعت به اذان صبح بلند شیم.
🔥 دلا بسوز که سوز تو کارها بکند
دعای نیمه شبی، دفع صد بلا بکند
#مناجات_شماره_هجده
✳️ امام صادق عليه السّلام فرمودند:
اختبروا اخوانکم بخصلتین فان کانتا فیهم و الا فاعزب ثم اعزب ثم اعزب المحافظة على الصلوات فى مواقیتها و البر بالاخوان فى العسر و الیسر؛
💮 برادران خود را در زمینه دو خصلت ، آزمایش کنید، اگر این دو خصلت را دارا بودند (به دوستى و رفاقت باآنان ادامه دهید)، وگرنه از آنان دورى کنید، دورى کنید، دورى کنید، و آن دو خصلت عبارت است از:
☝️ مراقبت بر نماز در وقت .
✌️ احسان و نیکى به برادران در حالت تنگدستى و گشایش .
📔 وسائل الشيعه ، ج 8، ص 503
حضور #کوروش و هخامنشیان در #فلسطین یعنی ۲۵۰۰ سال پیش هخامنشیان به اهمیت راهبردی فلسطین و اینکه دروازه ورود به مصر است پی برده بودند.
📌نکته:غزه در زمان کمبوجیه پایگاه نظامی هخامنشیان بود.
https://t.co/F2LkbEz6cM
https://twitter.com/MohammadPoural4/status/1134077704754597888?s=19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨✨✨
🔹کلیپ تصویری🔹
💠استاد شیخ مسعود #عالی
🔰از سحر خیزی بهره ببرید❗️
#رمضان_الکریم
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
باسلام
به استحضارمی رساند،استادهدایی تبریزی ،علاوه برایتادرپیام رسان تلگرام طلایی واینستاگرام نیز فعالیت دارندومطالب سه کانال(تلگرام_اینستاگرام_ایتا) متفاوت است واستادهرروز دریک کانال فعالیت دارند (البته سخنرانی های ایشان فقط در تلگرام طلایی بارگذاری می شود به دلیل کثرت مخاطبان این کانال نسبت به اینستاگرام وایتا).
علاقه مندان می توانندازمطالب استاد دراینستاگرام وتلگرام طلایی نیز بهره مندشوند.
آدرس چنین است :
ایتا:
Eitaa.com/jafar1352hodaei
اینستاگرام :
Https://WWW.instagram.com/jafar1352hodaei
تلگرام طلایی :
@jafar1352hodaei
توجه داشته باشیدکه آدرس کانال
چه درتلگرام طلایی
وچه دراینستاگرام
وچه درایتا
یک چیز بوده وهرسه یک آدرس باحروف وکلمات یکسان است.
باتشکر.موفق باشید.آمین
@jafar1352hodaei
@jafar1352hodaei
باسلام
به استحضارمی رسانداستادهدایی فقط به شکل پیامکی وفقط باشماره روابط عمومی اش ۰۹۱۹۸۶۸۷۵۴۰درخدمت سوالات،استخاره ،تعبیرخواب ومشاوره خواهی وراهنمایی خواهی مردم شریف است.
وقت ایشان بیش ازاین گنجایش نداشته وشرمنده مردم شریف هستیم.
لطفا ازطرق دیگروباشماره های دیگراستادتماس گرفته نشود.
@jafar1352hodaei
30.mp3
2.09M
🎙 تفسیر آیه منتخب جزء سی ام
(شرح آیات سوره مبارکه عصر )
➕ ویژگی افرادی که دچار خسارت نمی شوند
🗂 حجم : ۲ مگابایت
👤 #حجت_الاسلام_رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صحبتهای جنجالی حمیده زرآبادی نماینده قزوین در مجلس خطاب به وزیر آموزش و پرورش:
♦️اگر وزیر آموزش و پرورش اینقدر توانمند است که برای پخش یک آهنگ در مدرسهای گروه ضربت تشکیل و با واکنش سریع رسیدگی میکند، چرا در برابر مشکلات صنفی، معیشتی، حق و حقوق فرهنگیان و بیاحترامی به آنها رسیدگی عاجلی انجام نمیدهد؟
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 انگیزه اصلی قاتل امام جمعه کازرون، چه بود؟
معرفی شخصیت و برخی سوابق قاتل #شهید_حجت_الاسلام_خرسند توسط حجتالاسلام سهرابپور، استاد و مشاور حوزه علمیه این شهر
✍️ یادداشتی از آیت الله العظمی سبحانی؛
❇️ ابعاد مختلف شخصیت حضرت امام خمینی(ره)
🔅امام نه تنها در مراحل علمی، پیشتاز این مسیر بوده، بلکه در مراحل اجتماعی و سیاسی نیز یک فرد آگاه از وضع زمان و آشنا به درد و درمان بود و نهیب او بر مستکبران و سلطه جویان، تازیانه ای بود که پشت آنان را می لرزاند و نقشه های آنان را بر باد میداد.
🔅مقام عرفانی و فلسفی، فقاهت و اجتهاد، ذوق ادبی و آشنایی او به لطایف کلام، آگاهی او از سیاست های جهانی، اخلاق آموزنده و سازنده او و مناجات های تکان دهنده نیمه شب وی، همه و همه پرتوی از ابعاد گسترده شخصیت او می باشند؛ ولی آن چه می توان در این باره گفت، این است که او دارای دو خصیصه گرانقدر بود که همه آثار و تجلیات را به دنبال داشت که عبارتند از:
1. ایمان به مبدا و معاد؛ به گونه ای که گویی پرده ها از جلوی دیدگانش کنار رفته و ماورای طبیعت را به رای العین مشاهده می کرد.
2. عشق به هدف و آرمان های اسلامی و ایثارگری همه جانبه در راه آن.
این دو عنصر، از صفات بارز و عناصر چشمگیر شخصیت او به شمار می رفتند و روی این اساس، به برخی از ابعاد شخصیت وی اشاره می نماییم:👇👇
http://hawzahnews.com/detail/News/494