11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیشه هایی که هیچگاه از یاد نمی بریم؟
🔸🔹🔸🔹
@jafari_savad
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سطح سواد رسانهای کاج و کاجه بسیار پایین است🌲
با زبانی طنز 😊
کاجها هم باید کلاس سواد رسانهای شرکت کنند😊🌲🌲
@jafari_savad
@shobhe1400
🆔
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥😱 اپراتورها چرا و چگونه مردم را به اینترنت معتاد میکنند؟
💥 روحالله مومننسب افشا میکند!
#روشنگری
#سواد_رسانه
@jafari_savad
┏━━💠
┗💠━━┛
🔔 آشنائی با یک اصطلاح: میم اینترنتی (Internet meme) ایده ها و مفاهیمی هستند که با به اشتراک گذاری به صورت آنلاین و از شخصی به شخص دیگر گسترش پیدا می کنند. میم ها می توانند تصویر، ویدئو، و حتی کلمات و عباراتی باشند که به صورت ویروسی گسترش پیدا کرده و اغلب به نشانه های فرهنگی تبدیل می شوند.کاربران این تصاویر یا ویدئوها را ویرایش کرده و عناوین و زیرنویس های متنوعی روی آنها قرار می دهند
https://b2n.ir/a61519
🆔 @jafari_savad
🔰 حماسه نهم دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستادهاند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابر تمام دنیای آنها خواهند ایستاد!
⭕️ #بهار_در_زمستان؛ مجموعه آثار منتخب عماریار پیرامون فتنه و حماسه نهم دیماه
🔸 گرمترین روز زمستان
🔹 گزارش اقلیت
🔸 خارج از دید 1
🔹 خارج از دید 2
🔸 الف الف پاریس
🔹 تقلب واقعی
🔸 بازی
🔹 شورش در شهر
🔸 مصاف
🔹 ما بیشماریم
🔸 خیابان شهادت
🎥 تماشای آثار با اینترنت نیمبها در سایت عماریار 👇
🌐 Ammaryar.ir
✅ عماریار، مرجع عرضه آثار جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
🆔 eitaa.com/joinchat/1460338702C7e130ac336
ط.جعفری:
✅🔔✅ شروع کلاسهای المپیاد سواد رسانه
سلاااام ✋
عزیزانی که در المپیاد سواد رسانه ای ثبت نام خود را انجام داده اند لطفاً با استفاده از لینک به گروه مخصوص المپیاد بپیوندید
⭕️ آموزش در محیط skyroom یا Google meet
انجام می شود
ساعات آموزش بعد از ورود به گروه با رای گیری اکثریت👈 یا
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
⭕️غروبها یا شبها
⭕️به مدت یک ساعت
⭕️ سه جلسه در هفته
لطفاً به گروه بپیوندید تا سریع برنامه ریزی کنیم
https://eitaa.com/joinchat/1365049624C4e1a535649
💢⭕️💢⭕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تو پناه بی پناه ها باش ⭕️ همین
حسین کیاء:
🚦سه لایه جنگ شناختی و تحلیل تغییرات اجتماعی
📍شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که تغییرات اجتماعی چگونه اتفاق میافتد. چگونه ذهنیت مردم جامعه عوض میشود و با تغییر نسلی، یک نگاه و #شناخت_وارونه و از واقعیتها و تاریخ و جغرافیا پیدا میکنند. باید اذعان نمود که در ساحتهای مختلف به عوامل مختلف بستگی دارد و به اصطلاح، چندعاملی و (multifactorial) است.
🔸اما اگر از زاویه دید #علوم_شناختی و جنگهای سایبری بخواهیم نگاهی به تغییرات نرم اجتماعی داشته باشیم، چنین فرایند سه گانهای را میتوان متصور بود:
1⃣ لایه اطلاعات (information): این سطح از جنگ شناختی با تکیه بر بمباران خبری، شایعات و فضاسازی و با هدف #تسخیر_افکارعمومی (public opinion) شکل میگیرد. در واقع دامنه و پهنای دادهها افزایش پیدا میکند و عمق دادهها در سطح پایینی قرار میگیرد و با تلاش در #فضاسازی، وضعیت شناختی جامعه هدف را مختل یا وارونه میکند و در حالت ناپایدار و هیجانی قرار میدهد. (نفوذ در جریان مطبوعات و شبکههای اجتماعی و خبری)
2⃣ لایه ذهنیتها (common sense): این سطح از جنگ شناختی، مربوط به اطلاعات سطحی جامعه نیست. بلکه متوجه اطلاعات پایدار و به اصطلاح #ارتکازات و عقل عرفی جامعه میشود. در جامعه شناسی از این سطح با عنوان شعور مشترک (common sense) یاد میشود. در روانشناسی نیز مفهوم #طرحواره با این واژه قرابت دارد که به دادهها و اطلاعات درونیسازی شده و رسوبیافته در ذهن اطلاق میشود. جنگ شناختی در این سطح با هدف فرهنگسازی و #تغییر_عادتها و الگویهای شناختی جامعه هدف سر و کار دارد. (نفوذ در جریان فرهنگ و هویت و فیلمسازی و سبک زندگی)
3⃣ لایه معرفتها (knowledge): ایستگاه مبنایی جنگ شناختی، الگوهای بنیادین و معرفتشناسی جامعه هدف است. مثلا #اتاقهای_فکر و اندیشکدهها و دانشگاههای یک جامعه را به لحاظ پارادایمی، از عقلگرایی به تجربهگرایی و از هستیشناسی به زبانشناسی تنزل میدهند. یا از طریق تکنولوژی و تلویزیون و رسانه و با غلبه تصویر به تعبیر مارشال مک لوهان، #معرفتشناسی_عقلگریز را بر جامعه مسلط میکنند. (نفوذ در جریان تولید باور و علم و دانش)
📍اهداف لایههای شناختی
🔹در لایه اول، مامور جنگ شناختی به دنبال #فضاسازی است و در لایه دوم جنگ شناختی در پی #فرهنگسازی است و لایه سوم نیز با هدف #معرفتسازی یا #ایدئولوژی_سازی و خلق واقعیت طراحی و تدوین و راهبری میشود.
📍ابزار لایههای شناختی
🔸لایه اول، #خبرپایه است و با مطبوعات و شبکههای اجتماعی، دستکاری و مهندسی میشود. لایه دوم #فرهنگپایه بوده و بتدریج از طریق فیلم و سریال و سبک زندگی، ذهنیت جامعه هدف و ناخودآگاه اجتماعی و به تعبیری دیگر (common sense)، تغییر پیدا میکند.
🔸لایه سوم نیز #معرفتپایه بوده و بتدریج در ساحت تخصصی، از عقلگرایی و محوریت وحی به سمت تجربهگرایی و شبه علمها و نامعرفتها تغییر وضعیت میدهد. در سطح عمومی نیز معرفت شبکهای و دادهبنیاد و #اطلاعاتسرگردان و پرتکرار و تعمیم یافته مجازی، اعتبار پیدا میکند و جایگزین معرفت و باورهای مستدل و معقول (باور صادق موجه) میشود.
✍ #علیرضا_محمدلو
@jafari_savad