✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️دوستی و تکریم نوجوانان توسط والدین، چه نقشی در تربیت صحیح آنها دارد؟ (بخش اول)
🔹 #دوران_نوجوانی بهترين و مناسبترين زمان برای #آموزش و #تربيت نوجوانان است. در اين دوران که نوجوان - اگر نه به اندازه کودکی، ولی به هر حال به ميزان بسيار زياد - از والدين خود متأثر است، فرصت بسيار مناسبی برای تربيت او مهيا می شود. امام علی (ع) در ضمن سفارش به فرزند خود امام حسن مجتبی (ع)، به زمينه بسيار مستعد روح نوجوانان برای رشد و تکامل اشاره کرده، میفرمايد: «وإِنّما قَلبُ الحَدَثِ کَالأرضِ الخالِيه ما أُلقِي فِيها مِن شَی ءٍ قَبِلَتهُ فَبادَرتُکَ بِا لأدَبِ قَبلَ أن يقسُوَ قَلبَکَ و يشتَغِلَ لُبُکَ؛ بی ترديد دل نوجوان چون زمين آماده و بدون کشت است و آماده پذيرش هر بذری است که در آن افکنده شود؛ پس به تربيت تو شتافتم، پيش از آن که دلت سخت شود و خاطرت به چيزى مشغول گردد». [۱]
🔹 #اسلام به عنوان يک دين جامع در اينجا نيز ما را تنها نگذاشته و با ارائه راهکارهايی به #والدين، برای تعامل مؤثر و مثبت با فرزندان شان، از ما دستگيری کرده است، تا عبور توأم با معرفت و پاکی از اين دوران داشته باشيم. دين مبين اسلام در مسير تربيت نوجوانان راهنمايی های مختلفی را به والدين آنها ارائه ميکند، که يکی از اين آموزه ها تاکيد بر #تکريم_نوجوان است. اسلام با به رسميت شناختن نوجوانان، به عنوان انسان هايی «مکلف»، از همان بدو بلوغ آنها را در قبال رفتارهايشان «مسئول» معرفی میکند و آغاز شدن مرحله جديد و باارزشی از زندگی شان را به آنان اعلام می نمايد، تا بيش از بزرگسالان قدر باقی مانده خود را بدانند و با انتخاب هايی درستتر در مقايسه با آن ها، برای امور زندگی شان تصميم بگيرند و در همه رفتارها و رفت و آمدها و نشست و برخاست های شان، حريم و حدود الهی را رعايت کنند و به تدريج در همه ابعاد زندگی شان رشد کنند.
🔹از همين رو است که در تاريخ میخوانیم که بسيارى از بزرگان و علما با برگزاری مراسم هايی باشکوه، دوران بلوغ فرزندان نوجوان شان را جشن می گرفتند، تا به آنها ارزش و اهميت دوران جديد زندگی شان را اعلام کنند. در احوالات سيد بن طاووس نقل شده که به فرزندش توصيه می کرد دوران بلوغ خود را به واسطه اينکه شايستگی مواجهه با خداوند متعال را به عنوان انسانی کامل پيدا کرده قدر بداند، و تاريخش را ثبت کرده و آن را به عنوان عيدی هميشگی به ياد بسپارد. [۲] اسلام در مسير «تربيت و تکريم نوجوانان» با توصيه والدين به مؤلفه هايی چون محبت، احترام، چشم پوشی و...، نقش مؤثر اين امور را در شکلگيری صحيح_شخصيت آنها مورد تأکيد قرار داده است. #ادامه_دارد...
پینوشتها
[۱] نهج البلاغه، شريف الرضى، قم، نشر هجرت، چ ۱، ص ۳۹۳
[۲] كشف المحجة لثمرة المهجة، سيد ابن طاووس، نجف، منشورات المطبعة الحيدرية، ۱۳۷۰هـ.ق، ص ۹۱
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#تربيت #تربیت_فرزند #فرزند #نوجوان #والدين
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دولـت بـایـد ...
صحبتهای محکم برادر بسیجی، دکتر غلامی در اجتماع دشمنشکن دخـتـران انـقـلاب
🔶این اجتماع که از برکات مجموعه پرتلاش دختران انقلاب است، مصداق عینی مشت نمونه خروار و قطرهای از دریای ملت عفیف و غیور ایران اسلامیست و این سخنان استوار، از راهکارهای عملی و ضروری حل معضل بیحجابیست.
#اجتماع_اصحاب_انقلاب
#تکلیف_دولت
❇️
🏴اهمیت نصب پرچم مشکی بر سر در خانه
♻️ امام صادق(ع) :
هرکس در ایام عزای جد ما #حسین(ع) بر سر در خانه ی خود 🏴پرچم مشکی نصب نماید مادرم حضرت زهرا(س) هر روز او و اهل خانه را دعا می کند.. 🤲
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
♻️♻️♻️
5.14M
🔺توضیحات یک دقیقه ای درباره ۱۷ بند سند توسعه پایدار ۲۰۳۰😱😱
استاد قاسمی
کانال احیای امراهل بیت علیهم السلام
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری #استاد_شجاعی
✘ چرا در کربلا، بعضیا تونستن بمونن پای امام، و خیلیها نتونستن؟
✘ چرا همین الآن، بعضیها رسیدن به همراهی با امام زمان علیهالسلام و ما هنوز نرسیدیم؟
رسانه رسمی #استاد_محمد_شجاعی
@ostad_shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⚠️خطر بیخ گوش ماست!
۲٠سال آینده جامعه و افراد آن ، ارتباط مستقیمی با تصمیم امروز آنها برای #فرزندآوری دارد!
⭕️⭕️⭕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔از هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد
دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
ا🥺😭
.
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در روزهای گذشته اقدام روسیه در همراهی با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در صدور بیانیه مشترکی در مسکو که در آن یک پارگراف به موضوع جزایر سهگانه ایرانی و طرح امارات برای مذاکره دوجانبه در این خصوص با ارجاع موضوع به دیوان بینالمللی دادگستری، سر و صدای فراوانی در افکار عمومی و رسانههای داخلی برجای گذاشت که بازتابهای آن همچنان ادامه دارد.
ضمن قدردانی از این حساسیت و واکنش مردم فهیم و رسانههای داخلی، در این یادداشت میخواهیم این موضوع و رویکرد روسیه را از منظر دیگری مورد بررسی قرار دهیم.
کمتر کسی است که با نگاه دولت دوازدهم و شخص حسن روحانی و جواد ظریف به مقوله نگاه به شرق آشنا نباشد. در نقش داشتن کلیدی این دو در تنظیم و اجرای تعاملات بینالمللی و سیاست خارجی تردیدی نیست. اولی رییس جمهور و بالاترین مقام اجرایی کشور و رییس هیأت دولت و دومی وزیر امور خارجه و متولی دستگاه سیاست خارجی آنهم برای دو دوره کامل چهار ساله بودند.
روحانی و ظریف بارها در نشستها و مواضع مختلف نشان دادند که نه تنها رویکرد و تمایلشان فقط به غرب است بلکه به شدت به همکاری و توجه به شرق به ویژه دو کشور اصلی این منطقه یعنی چین و روسیه حساسیت و زاویه دارند. این مفهوم اخیرا و در سخنان جواد ظریف نیز مورد تایید قرار گرفت تا آنجا که وی پس از یک دوره سکوت دو ساله همراه با حسن روحانی، ضمن تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن چین و روسیه، بیتوجهی خود و مجموعه دولت به آنها را ناشی از نقش مخرب این دو در تعقیب و تحقق منافع ملی و تامین امنیت کشور در عرصه منطقهای و بینالمللی دانست.
البته ظریف به سهم و مسئولیت خود در انتصاب و بکارگیری دیپلماتهای ناتوان، منفعل و ناکارآمد برای تحقق و تأمین منافع ملی و پیشبرد سیاست خارجی که متأسفانه در دولت جدید همچنان در برخی کشورها درحال ادامه است، اشاره نمیکند ولی ماجرا آنجا جالب میشود که چند روز قبل تعدادی از دیپلماتهای ارشد و سفیران سابق دستگاه سیاست خارجی همنوا با رویکرد ظریف، سیاست موفق دولت سیزدهم در تعامل با همسایگان و توجه به شرق به جای تمرکز صرف روی اروپا و آمریکا را به بهانه چالش اخیر با روسیه، موجب خسارت غیرقابل جبران به منافع کشور تلقی کردند و با زیر سوال بردن این سیاست جدید، به بهانه ضرورت سیاست خارجی متوازن، نگاه به اروپا با تمام خباثت های مرتکب شده در عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و … را توصیه میکنند.
این مقدمه را از این جهت بیان کردم که ببینیم چگونه در چنین شرایطی یکی از بزرگترین و مهمترین سفارتخانههای جمهوری اسلامی ایران به کاظم جلالی نماینده مجلس شورای اسلامی پس از از یک استعفای ساختگی و بدون هیچ سابقه مدیریت دیپلماتیک و بین المللی به پیشنهاد ظریف و موافقت روحانی واگذار میشود.
عمده فعالیتهای جلالی در گروههای دوستی پارلمانی آنهم با کشورهای اروپایی بوده و صرفا در یک دوره از مجلس (هفتم) عضویت در گروه دوستی پارلمانی با روسیه را در کارنامه خود دارد. وی نه تنها با ماهیت کار دیپلماتیک به ویژه در سطح سفیری آن هم در کشور مهمی چون روسیه آشنا نیست بلکه با زبان روسی و انگلیسی کاملا ناآشنا است تا جاییکه در سفارت فعلی، تمام امور تعامل و تماس ها با مقامات روسی و سفیران مقیم روسیه از طریق مترجم صورت میپذیرد.
شاید تنها و مهمترین اثر و فعالیت خارجی کاظم جلالی را بتوان رساله دکترای وی با عنوان مطالعات تطبیقی اندیشههای هابز. لاک و روسو در خصوص تعارض اجتماعی دانست که صد البته هیچ ارتباطی با جایگاه سفیری ندارد.
البته جلالی تنها مورد منصوب ظریف در منطقه و در بین همسایگان نیست که همچنان با خیالی آسوده و مطمئن در حال انجام تکالیف محوله است بلکه انتصاب عباس موسوی دیپلمات جوان و بی تجربه به سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو و موارد دیگری از این دست میتواند در برنامهریزیهای حرفهای حسن روحانی و جواد ظریف در تضعیف نگاه به شرق با تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن کشورهایی نظریه روسیه، چین، آذریابجان و … مورد توجه قرار گیرد.
برای مثال تحولات روابط ایران و باکو در کنار سیر تحولات روابط سیاسی ایران و روسیه را در سالهای تصدیگری منصوبان ظریف ملاحظه کنید که به مثابه یک پروژه در صدد تضعیف حداکثری اعتماد و یا تخریب آن است.
🔹 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/9695
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⭕️دشمنانی که بدروغ میگویند
روزی یه سطل آب بخورید
براتون مفید است...‼️
نتیجه آب خوردن زیادی را ببینید🤔🤔🤔
.
.
.
‼️ تبعات خالیبندی یک سفیر
🔰 حمید رسایی:
بعداز انتشار خبر صدور بیانیهٔ گفتوگوهای
راهبردی روسیه و شورای همکاری خلیجفارس و طرح ادعا دربارهٔ جزایر سهگانه ایرانی، روز جمعه خبر دیگری در رسانهها بازتاب پیدا کرد
که بسیاری آن را اصلاح موضع روسیه درباره جزایر سهگانه اعلام کردند.
⭕️خبر به نقل از کاظم جلالی، سفیر باقیمانده از دولت حسن روحانی در روسیه بود. وی ادعا کرده بود
⭕️که درملاقات با معاون وزیر خارجه روسیه، باگدانف بر مواضع ثابت کشورش در قبال ایران بهعنوان کشور دوست و همراه با احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران تأکید کرده.
‼️اما نسخه انگلیسی خبرگزاری رسمی روسیه (تاس) به نقل از وزارتخارجه روسیه اعلام کرد
‼️که معاون وزیرخارجه روسیه هیچ اشارهای به تاکید روسیه بر تمامیت ارضی ایران نکرده
و سفیر ایران به درخواست خودش به دیدار دیپلمات ارشد روس آمده!!!
❌این اقدام جلالی ضربه دیگری به حیثیت جمهوری اسلامی بود
درحالی برای بسیاری از خواص موضع اخیر روسیه درباره جزایر سهگانه عجیب به نظر میرسد که
‼️اولا روسیه بدنبال منافع خودش است
‼️ثانیا قرائن حکایت از سابقهدار بودن این موضع روسیه میکند
❓سؤال اینجاست که چرا سفیر ایران این واقعیتها را بدرستی به داخل منتقل نکرده است؟!
❌کاظم جلالی درحالی رصد سیاسی را رها کرده و خود را متمرکز بر مناسبات اقتصادی میداند که درآن حوزه هم موفق نبوده
چراکه اعداد سهم ایران از قریب به ۳۰۰ میلیارد دلار واردات روسیه را حدود ۸۰۰ میلیون دلار نشان میدهد
⭕️مبلغی که از حقوق یکساله برخی بازیکنان سرشناس فوتبال جهان، کمتر است!
✅دکتر حمید رسایی
.
.
جهاد_تبیین 📡📡📡
. ‼️ تبعات خالیبندی یک سفیر 🔰 حمید رسایی: بعداز انتشار خبر صدور بیانیهٔ گفتوگوهای راهبردی روسیه
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در روزهای گذشته اقدام روسیه در همراهی با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در صدور بیانیه مشترکی در مسکو که در آن یک پارگراف به موضوع جزایر سهگانه ایرانی و طرح امارات برای مذاکره دوجانبه در این خصوص با ارجاع موضوع به دیوان بینالمللی دادگستری، سر و صدای فراوانی در افکار عمومی و رسانههای داخلی برجای گذاشت که بازتابهای آن همچنان ادامه دارد.
ضمن قدردانی از این حساسیت و واکنش مردم فهیم و رسانههای داخلی، در این یادداشت میخواهیم این موضوع و رویکرد روسیه را از منظر دیگری مورد بررسی قرار دهیم.
کمتر کسی است که با نگاه دولت دوازدهم و شخص حسن روحانی و جواد ظریف به مقوله نگاه به شرق آشنا نباشد. در نقش داشتن کلیدی این دو در تنظیم و اجرای تعاملات بینالمللی و سیاست خارجی تردیدی نیست. اولی رییس جمهور و بالاترین مقام اجرایی کشور و رییس هیأت دولت و دومی وزیر امور خارجه و متولی دستگاه سیاست خارجی آنهم برای دو دوره کامل چهار ساله بودند.
روحانی و ظریف بارها در نشستها و مواضع مختلف نشان دادند که نه تنها رویکرد و تمایلشان فقط به غرب است بلکه به شدت به همکاری و توجه به شرق به ویژه دو کشور اصلی این منطقه یعنی چین و روسیه حساسیت و زاویه دارند. این مفهوم اخیرا و در سخنان جواد ظریف نیز مورد تایید قرار گرفت تا آنجا که وی پس از یک دوره سکوت دو ساله همراه با حسن روحانی، ضمن تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن چین و روسیه، بیتوجهی خود و مجموعه دولت به آنها را ناشی از نقش مخرب این دو در تعقیب و تحقق منافع ملی و تامین امنیت کشور در عرصه منطقهای و بینالمللی دانست.
البته ظریف به سهم و مسئولیت خود در انتصاب و بکارگیری دیپلماتهای ناتوان، منفعل و ناکارآمد برای تحقق و تأمین منافع ملی و پیشبرد سیاست خارجی که متأسفانه در دولت جدید همچنان در برخی کشورها درحال ادامه است، اشاره نمیکند ولی ماجرا آنجا جالب میشود که چند روز قبل تعدادی از دیپلماتهای ارشد و سفیران سابق دستگاه سیاست خارجی همنوا با رویکرد ظریف، سیاست موفق دولت سیزدهم در تعامل با همسایگان و توجه به شرق به جای تمرکز صرف روی اروپا و آمریکا را به بهانه چالش اخیر با روسیه، موجب خسارت غیرقابل جبران به منافع کشور تلقی کردند و با زیر سوال بردن این سیاست جدید، به بهانه ضرورت سیاست خارجی متوازن، نگاه به اروپا با تمام خباثت های مرتکب شده در عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و … را توصیه میکنند.
این مقدمه را از این جهت بیان کردم که ببینیم چگونه در چنین شرایطی یکی از بزرگترین و مهمترین سفارتخانههای جمهوری اسلامی ایران به کاظم جلالی نماینده مجلس شورای اسلامی پس از از یک استعفای ساختگی و بدون هیچ سابقه مدیریت دیپلماتیک و بین المللی به پیشنهاد ظریف و موافقت روحانی واگذار میشود.
عمده فعالیتهای جلالی در گروههای دوستی پارلمانی آنهم با کشورهای اروپایی بوده و صرفا در یک دوره از مجلس (هفتم) عضویت در گروه دوستی پارلمانی با روسیه را در کارنامه خود دارد. وی نه تنها با ماهیت کار دیپلماتیک به ویژه در سطح سفیری آن هم در کشور مهمی چون روسیه آشنا نیست بلکه با زبان روسی و انگلیسی کاملا ناآشنا است تا جاییکه در سفارت فعلی، تمام امور تعامل و تماس ها با مقامات روسی و سفیران مقیم روسیه از طریق مترجم صورت میپذیرد.
شاید تنها و مهمترین اثر و فعالیت خارجی کاظم جلالی را بتوان رساله دکترای وی با عنوان مطالعات تطبیقی اندیشههای هابز. لاک و روسو در خصوص تعارض اجتماعی دانست که صد البته هیچ ارتباطی با جایگاه سفیری ندارد.
البته جلالی تنها مورد منصوب ظریف در منطقه و در بین همسایگان نیست که همچنان با خیالی آسوده و مطمئن در حال انجام تکالیف محوله است بلکه انتصاب عباس موسوی دیپلمات جوان و بی تجربه به سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو و موارد دیگری از این دست میتواند در برنامهریزیهای حرفهای حسن روحانی و جواد ظریف در تضعیف نگاه به شرق با تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن کشورهایی نظریه روسیه، چین، آذریابجان و … مورد توجه قرار گیرد.
برای مثال تحولات روابط ایران و باکو در کنار سیر تحولات روابط سیاسی ایران و روسیه را در سالهای تصدیگری منصوبان ظریف ملاحظه کنید که به مثابه یک پروژه در صدد تضعیف حداکثری اعتماد و یا تخریب آن است.
🔹 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید👇👇👇
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت دوم
🔰 ... البته ظریف در تکمیل این چرخه و دیدگاه، اقدامات دیگری در مدیریت منطقه اوراسیا در ستاد وزارت خارجه کرده بود و انتصاب یک چهره امنیتی و غیر دیپلمات و با بینش تقریبا صفر کارشناسی که تا پیش از تصدی اداره کل اوراسیا و مشترک المنافع وزارت امورخارجه، مسئول حراست بود و به تبع آن بکارگیری افراد همسوی دیگر در این حوزه، نشان از راهبرد کلانتری از سوی دولت دوازدهم و غربگرایان داخلی داشت که در ماههای اخیر به ویژه ماههای پایانی مأموریت سفیران منصوب دولت قبل بروز و نمود یافته و نشان میدهد این افراد به خوبی از عهده مأموریتهای محوله به ویژه در بحبوحه تحرکات سیاسی و انتخاباتی حسن روحانی و علی لاریجانی برای نقش آفرینیهای بعدی برآمدهاند که البته و شوربختانه مورد توجه و واکاوی جدی دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی قرار نگرفت و سبب شد تا اکثر دستاوردهای متنوع و قابل تحسین در حوزه سیاست خارجی نظیر الحاق به شانگهای و دیگر موفقیت های مهم در حوزه سیاست خارجی در محاق قرار گرفته و همراه با تقویت نظریات ظریف، فشار قابل توجهی به دولت سیزدهم وارد کند.
البته این نکته را نباید فراموش کنیم که انتظار ما از روسیه و یا هر کشور دیگری برای آنکه آنها منافع ملی ما را تامین کنند، انتظاری نابجا است و در این بین سفیران جمهوری اسلامی در ان کشور باید مورد بازخواست و استنطاق قرار گیرند که آیا این رفتارها در بررسی و گزارشهای قبلی آنان پیشبینی و درج شده بود یا نه؟ اگر هم مشکلی بود که در وهله نخست باید سفیران جمهوری اسلامی در کشور محل مأموریت خود برای رفع آن اقدامات مؤثری انجام داده و در صورت وجود هر نوع مشکل لاینحل، واقعیتها را برای رفع و رجوع به تهران منعکس میکردند نه آنکه مثل کاظم جلالی تمام تلاش و توجه خود را برای تبلیغات شخصی، عکس و فیلم یادگاری، پذیرایی از میهمانان و هیأتهای مختلف ایرانی البته به هزینه بیتالمال و نهایت تعقیب و تلاش برای تمدید مأموریت خود در روسیه صرف کنند و در عین حال ارزیابی دقیق و واقعی از روابط را یا کاملا فراموش کرده و یا بالعکس با گزارشهای غلط و جهتدار، موجبات انحراف و اشتباه تهران را فراهم سازند بی آنکه هیچ مسئولیتی متوجه آنان باشد.
اساسا کاظم جلالی در مدت قریب به چهار سال سفارت خود بجز توجه خاص! به فعالیتهای اقتصادی و تجاری با روسیه که آن هم در محل خود قابل بحث و بررسی است (چرا که اعداد، سهم ایران از قریب به ۳۰۰ میلیارد دلار واردات روسیه را حدود ۸۰۰ میلیون دلار نشان میدهد) چه اقدامی در جهت تقویت روابط راهبردی و غیرقابل خدشه به کشور و تحقق اهداف سیاست خارجی دولت آقای رییسی کرده و آیا ایشان از رویکرد واقعی روسیه نسبت به ایران آگاه بوده یا خیر که در بزنگاه شاهد چنین اتفاقاتی هزینهدار در روابط دو کشور باشیم؟
اتفاق اخیر بین ایران و روسیه و تأکید مجدد خبرگزاری روسیه در زیر سؤال بردن قرائت جلالی از دیدار خود با معاون وزارت خارجه بار دیگر نشان داد که ایشان نه تنها کارنامه قابل دفاعی در روسیه نداشته و ندارند بلکه شخص رییس جمهور و وزیر امورخارجه برای جلوگیری از زیانهای بالاتر و بیشتر در تحقق اهداف سیاست خارجی در منطقه، باید هرچه سریعتر دست به بازنگری در مجموعه مدیریت و بدنه صف و ستاد وزارت خارجه و پاکسازی بازماندگان ویژه ظریف خصوصا در حوزه اوراسیا و همسایگان بزنند.
🔹 این یادداشت را هم بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/9683
⭕️⭕️⭕️
🌺 سه شنبه این هفته رو فراموش نکنید 🌺
👈 عملی که شیطان مىگوید: واى بر من! هرچه در مدت این سال زحمت کشیدم بر باد رفت ❗️😳 🤔
☘ نماز آخرین روز ماه ذیالحجه، روز آخر سال قمری
🌺 برای آخرین روز ماه ذیالحجه که روز آخر سال قمرى نیز است، مرحوم «سیدبنطاووس» نقل کردهاست که :
🌹 در این روز، دو رکعت نماز مىخوانى و در هر رکعت:
🌱 یک مرتبه سوره «حمد» و ده مرتبه سوره «قل هو اللّه» و ده مرتبه «آیةالکرسى» را مىخوانى 🌹
و پس از نماز مىگویى:
✅ اَللّهُمَّ ما عَمِلْتُ فى هذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَل نَهَیْتَنى عَنْهُ وَلَمْ تَرْضَهُ،
خدایا آنچه انجام دادم در این سال از اعمالى که مرا از آن نهى فرمودى و راضى بدان نبودى
✅ وَ نَسیتُهُ وَلَمْ تَنْسَهُ،
و من آن را فراموش کردم ولى تو فراموشش نکردى
✅ وَ دَعَوْتَنى اِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرائى عَلَیْکَ،
و مرا به بازگشت بسویت خواندى بعد از دلیرى کردنم بر تو،
اَللّهُمَّ فَاِنّى اَسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لى،
خدایا من از آن اعمال آمرزش مى طلبم پس بیامرز آنها را
✅ وَ ما عَمِلْتُ مِنْ عَمَل یُقَرِّبُنى اِلَیْکَ فَاقْبَلْهُ مِنّى،
و هر عملى که انجام دادم از اعمالى که مرا به تو نزدیک گرداند پس آن را از من قبول کن
✅ وَ لا تَقْطَعْ رَجآئى مِنْکَ یاکَریمُ.
و قطع مکن امیدم را از خودت اى بزرگوار.
وقتى چنین کردى شیطان مىگوید: واى بر من! 😱😡
هرچه در مدت این سال زحمت کشیدم (و او را وسوسه کردم) با این عمل، همه را از بین برد و سالش را به خیر پایان داد 😍💪
📚 اقبال الاعمال، ج٢، ص٥١٧
#محرم
#حجاب
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به شدددددت توصیه میکنم ببینید و نشر دهید و برای بزرگتر ها که گوشی ندارند نقل کنید...
#محرم #امام_حسین #امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾 لطفاً با دقت ببینید،
کارگران مشغول عشق هستند ...😍
🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ
🍀 @besmellaherrahmanerrahimm
#حجاب
#محرم
#امام_حسین