eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
50.7هزار عکس
57.5هزار ویدیو
365 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
. توجه مهم👇😳❗️ 🔻حذف دستاوردهای علمی ایران و تصویر دانشمندان ایرانی و اسلامی از کتاب فیزیک 🔹مصطفی نجاتی‌زاده دبیر فیزیک در استان خوزستان، مستنداتی از حذف چهره‌های دانشمندان ایرانی و اسلامی و جایگزینی آنها با دانشمندان غربی و یا حذف ماهواره‌ها، موشک‌ها و دستاوردهای علمی ایرانی در کتب فیزیک دوره متوسطه جمع‌آوری کرده که قابل تامل است. 🔹از این نمونه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 1️⃣ حذف ابن سنان، ابن هیثم و ابن سهل از مبحث نورشناسی و جایگزینی آن با یک دانشمند اروپایی 2️⃣ حذف ابن شاطر از مبحث انتقال حرارت 3️⃣ حذف تصویر ماهواره ایرانی از روی جلد کتاب فیزیک، حذف تمرین ماهواره امید و موشک ایرانی از کتاب فیزیک متوسطه 4️⃣ حذف ستون مربوط به چهره‌هایی مثل ابن سینا، ابوریحان، خوارزمی از کتب نظام قدیم منتهی به سال ۹۴ 🔸چرا به جای پررنگ کردن چهره‌ها، مفاخر ایرانی و دستاوردهای ایران برای تهییج و‌ امیددهی علمی، تدوین‌کنندگان کتب درسی اقدام به حذف این نمونه‌ها کرده‌اند؟/مکتوبات .
. چهارشنبه انقلابی یا ... 🔴❗️ در مجمع تشخیص مصلحت نظام 💢❗️ حسن روحانی اصرار بر تصویب لوایح استعماری FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام دارد 💢❗️ آملی لاریجانی نقاط ابهام لوایح استعماری را میداند و در مجمع تشخیص مصلحت نظام چهارشنبه سختی برای دفاع از آرمان‌های انقلاب و عدم ذلت پذیری در برابر بیگانگان و دشمنان کشور دارد ✅ رهبر معظم انقلاب فرمودند 👇❗️ محافظه کاری قتلگاه انقلاب است ⁉️ آیادر روز چهارشنبه در مجمع تشخیص مصلحت نظام جریان انقلابی کشور میتواند تصمیم درستی در برابر محافظه کاران بگیرد یا خیر ✅ ان شاالله روحانیت جوان انقلابی محکم و با صراحت کامل در صحنه هست و محافظه کاران را رسوا خواهند نمود. دوستان دعا بفرمائید خائنین و پیران فتنه گر، در مجمع رسوا شوند و آرزوی تصویب دو بند آخر fatf را دیگه با خودشون به گور ببرند. .
. ✅ پورابراهیمی: FAFT هم مثل برجام خیری برایمان ندارد 🔹رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: هیچ تضمینی برای گشایش‌های اقتصادی در ایران،‌ در FATF وجود ندارد و مجموع این کنوانسیون‌ها همانند برجام برای ما خیری نخواهد داشت. ‌ 🔹غربی‌ها نشان دادند که به تعهداتشان پایبند نیستند و هیچ تضمینی برای انجام تعهداتشان وجود ندارد. در شرایط تحریم به سر می‌بریم و شفافیت اقتصادی در این وضعیت به معنای دادن اطلاعات اقتصادی کشور به دشمن است. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونی که چند بار به تو فرصت میده رمز گوشیته نه من خائنی که سنگ پا جلوت کم آورده 🙂 .
واکسن آسترازنکا و ‌لختگی خون همین که الان وارد کردن میخوان به ملت تزریق کنن! پ؛ن؛الان باید جلوی انها را گرفت!بعد هزینه سازی کردن و ضربه به ملت زدن دیگه جلوی انها گرفته بشه یا نشه ارزش انچنانی نداره!مثل همون برجام! خسارت برجام را شاید بشه جبران کرد ولی واکسن را نمیشه!