eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.1هزار عکس
58.1هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨حجت‌الاسلام پناهیان: یک مسئله بین المللی است نه سیاسی!! ⁉️پس علما کجا هستند؟!! ⁉️در این باره صلاحیت تصمیم گیری را دارد؟؟! ⁉️چرا با وجود موافقت کارشناسان دستور به لغو راهپیمائی روز قدس گرفته شده؟!! ⁉️‼️بین جان خود و اسلام کدام را انتخاب کنیم؟؟!! ⭕️ اگر تا قیامت هم الهی العفو بگوییم و برای امام_علي ع عزاداری کنیم، ولی با ابن ملجم زمان مبارزه نکنیم، خودمان را مسخره کرده ایم! 🚨برای نابودی اسرائیل آماده جهاد نهایی هستیم میدانی چرا رهبری سخنرانی ساعت 11 به ساعت2/5 تاخیر دادند شاید برا اتش به اختیار ما است ❤️در مبانی فکری پشت سر رهبریم ولی در میدان مبارزه در خط مقدمیم مثل حاج قاسم در میدان مبارزه هزار کیلومتر از رهبری در سوریه بود. .
🔴ریچل کوری رو بشناسید تا بدونید مسئله‌ فلسطین،مسیحی و مسلمان نمی‌شناسه. تابستان۲۰۰۳ریچل و هزار دانشجو از آمریکا و انگلیس رفتن غزه تا با تشکیل سپر انسانی از تخریب خونه‌های فلسطینیا توسط اسرائیل جلوگیری کنن. بولدوزر۶۰ تنی صهیونیستی در کمال بی‌رحمی جلوی چشم همه از روی ریچل عبور کرد.. ✍️ کارن آوانسیان .
4_108134537640280190.mp3
2.71M
بادشمنان حضرت مهدی (ع)آشنا شوید! دجال بصره کیست؟ فتنه تکفیری احمدالحسن را بهتر بشناسید! .
🔴اوایل انقلاب از عالم ربانی آیت‌الله مولوی قندهاری سوال شد نظرتون راجع به تشکیل سپاه پاسداران چیست؟ ایشان فرمودند: 🇮🇷" زمانی که آقا جان امام زمان ارواحنا له الفدا ظهور کند اول نگاهش به لباس سبز سپاه خواهد بود" امام زمان
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨حجت‌الاسلام پناهیان: یک مسئله بین المللی است نه سیاسی!! ⁉️پس علما کجا هستند؟!! ⁉️در این باره صلاحیت تصمیم گیری را دارد؟؟! ⁉️چرا با وجود موافقت کارشناسان دستور به لغو راهپیمائی روز قدس گرفته شده؟!! ⁉️‼️بین جان خود و اسلام کدام را انتخاب کنیم؟؟!! ⭕️ اگر تا قیامت هم الهی العفو بگوییم و برای امام_علي ع عزاداری کنیم، ولی با ابن ملجم زمان مبارزه نکنیم، خودمان را مسخره کرده ایم! 🚨برای نابودی اسرائیل آماده جهاد نهایی هستیم میدانی چرا رهبری سخنرانی ساعت 11 به ساعت2/5 تاخیر دادند شاید برا اتش به اختیار ما است ❤️در مبانی فکری پشت سر رهبریم ولی در میدان مبارزه در خط مقدمیم مثل حاج قاسم در میدان مبارزه هزار کیلومتر از رهبری در سوریه بود. . .
. 👤 توییت استاد ✍ ‏دستگاه عملیات روانی رژیم صهیونیستی معمولا هرساله با هدف به حاشیه راندن روز قدس اراجیفی از این دست منتشر می‌کند پاسخشان را ان‌شاءالله امشب و فردا در شبکه‌های اجتماعی خواهند دید! البته پاسخ سخت را اخیراً در دیمونا، حیفا، تومر و فرودگاه بن گورین دیده‌اند. .
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. زوایای عجیب از حمله تروریستی پرابهام به سفارت ایران در لندن ❌از ترک پست مامور حفاظت انگلیسی سفارت لحظاتی پیش از حمله و به گلوله بستن تروریست های تسلیم شده به دست نیروهای ویژه ارتش انگلیس ❌ تا آزادی تنها تروریست زنده مانده و زندگی با حقوق دولتی انگلیس! .
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید ♨️ ‏دادستان محترم تهران در مجلس دهم اسنادی توسط دستگاه امنیتی در کمیسیون امنیت به رویت رسید که اثبات میکرد خالی شدن خزانه بانک مرکزی بدستور و اصرار شخص آقای روحانی بوده ‎ نظام اسلامی میطلبد کیفرخواست ‎ همچون سیف از هم اکنون آماده شود تا مردادماه در انظار عمومی به آن رسیدگی شود. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ ببینید دسترسی حاج قاسم به اتاق های مقامات ارشد اسرائیل ❌حاج قاسم سلیمانی: اولین سوالی که در قیامت از ما خواهد شد این است که برای قدس چه کار کردید؟ 👈فتح الفتوح یعنی؛ نابودی غده‌ی سرطانی که در منطقه با خوی وحشی‌گری باعث مرگ و آوارگی میلیون ها انسان شده .
هدایت شده از جهاد_تبیین 📡📡📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔴 عجله ابوموسی‌اشعری در اجرای برجام معاویه! 💬 ✅ وقتی امضای عمروعاص تضمین بود! 💢 : آیا دولت در بازگشت به برجام بمانند ابوموسی اشعری عمل خواهد کرد⁉️ چه کسی باید مراقب باشد⁉️ .
⭕️سازش یا مقاومت⁉️ .