eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.2هزار عکس
58.2هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
❗️ ▫️مشکل اصلی نظام بانکی کشور، ضعف بانک مرکزی در پیاده‌سازی سیاست‌های حاکمیت در شبکه بانکی به‌ویژه بانک‌های خصوصی است. ▫️این مشکل، با استقلال بانک مرکزی از حاکمیت، به بهانه تخصصی کردن امور، تشدید خواهد شد. ▫️خصوصی‌سازی بانک مرکزی تغییر به نفع مردم است یا به نفع سرمایه‌داری رانت‌خوار؟ ▫️استقلال واقعی بانک مرکزی در رهایی از تئوری‌های غربی و لیبرالی است که سالهاست باعث هدایت منابع به سمت بازار‌های غیرمولد و رانت‌خواری طبقه‌ای خاص بوده است. ▫️حال‌که دولت مردمی باید ساختار بانکی را به نفع مردم متحول و مانع خلق پول از هیچ شود یاد دولت‌زدایی از بانک مرکزی افتاده‌ایم! مهدی عسگری🇮🇷 نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد https://eitaa.com/mahdiasgari133
🔴آیت الله کاظم حائری: از مرجعیت انصراف میدهم، از آیت‌الله خامنه‌ای اطاعت کنید آیت الله کاظم حائری از مراجع عراق در بیانیه ای خطاب به مردم نوشتند: 🔸واضح است که از لوازم عمل به این مسئولیت بزرگ، سلامت جسمی و توان پیگیری مسائل مربوط به امت مسلمان است اما امروزه وضع سلامت من به سبب بیماری و سن بالا مناسب نیست و احساس می‌کنم که مانع انجام وظایفی شده که بر عهده من است. به همین علت اعلام می کنم که از این به بعد، این مسئولیت را ادامه نمی دهم و همه وکالت ها و اجازه ها از طرف من یا از طرف دفاتر من و نیز حق دریافت هر گونه حقوق شرعی از طرف وکلا و نمایندگان به نیابت از من ساقط است. 🔸بر همه مومنان لازم است که از ولیّ، رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای (سایه‌اش مستدام) اطاعت کنند. حضرت ایشان برای رهبری امت و اداره مبارزه با نیروهای ستمگر و مستکبر در این شرایط، شایسته‌تر و بایسته‌ترند، شرایطی که نیروهای کفر و شر ضد اسلام محمدی (ص) اصیل هم قسم شده‌اند. همچنین این مرجع تقلید خطاب به متقدی صدر نوشت: 🔹بر فرزندان دو شهید صدر که رحمت خدا بر آن دو باد، لازم است که بدانند که دوستی آن دو شهید اگر با ایمان به روش آن دو در عمل صالح و با پیروی واقعی از اهداف آن دو همراه نباشد، کفایت نخواهد کرد و بدانند که صرف ادعا یا نسبت خویشاوندی به آن دو شهید کفایت نمی‌کند و هر کس تلاش کند به نام آن دو شهید بین فرزندان امت و مذهب تفرقه بیندازد یا به نام آن دو رهبری را بر عهده گیرد در حالی که فاقد درجه اجتهاد و دیگر شرایط قید شده در رهبری شرعی است، در واقع صدری نخواهد بود هرچند چنین ادعای کند یا نسبتی داشته باشد. .
🔴آیت الله کاظم حائری: از مرجعیت انصراف میدهم، از آیت‌الله خامنه‌ای اطاعت کنید آیت الله کاظم حائری از مراجع عراق در بیانیه ای خطاب به مردم نوشتند: 🔸واضح است که از لوازم عمل به این مسئولیت بزرگ، سلامت جسمی و توان پیگیری مسائل مربوط به امت مسلمان است اما امروزه وضع سلامت من به سبب بیماری و سن بالا مناسب نیست و احساس می‌کنم که مانع انجام وظایفی شده که بر عهده من است. به همین علت اعلام می کنم که از این به بعد، این مسئولیت را ادامه نمی دهم و همه وکالت ها و اجازه ها از طرف من یا از طرف دفاتر من و نیز حق دریافت هر گونه حقوق شرعی از طرف وکلا و نمایندگان به نیابت از من ساقط است. 🔸بر همه مومنان لازم است که از ولیّ، رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای (سایه‌اش مستدام) اطاعت کنند. حضرت ایشان برای رهبری امت و اداره مبارزه با نیروهای ستمگر و مستکبر در این شرایط، شایسته‌تر و بایسته‌ترند، شرایطی که نیروهای کفر و شر ضد اسلام محمدی (ص) اصیل هم قسم شده‌اند. همچنین این مرجع تقلید خطاب به متقدی صدر نوشت: 🔹بر فرزندان دو شهید صدر که رحمت خدا بر آن دو باد، لازم است که بدانند که دوستی آن دو شهید اگر با ایمان به روش آن دو در عمل صالح و با پیروی واقعی از اهداف آن دو همراه نباشد، کفایت نخواهد کرد و بدانند که صرف ادعا یا نسبت خویشاوندی به آن دو شهید کفایت نمی‌کند و هر کس تلاش کند به نام آن دو شهید بین فرزندان امت و مذهب تفرقه بیندازد یا به نام آن دو رهبری را بر عهده گیرد در حالی که فاقد درجه اجتهاد و دیگر شرایط قید شده در رهبری شرعی است، در واقع صدری نخواهد بود هرچند چنین ادعای کند
. ✅ اظم حائری: از مرجعیت انصراف میدهم، از آیت‌الله خامنه‌ای اطاعت کنید آیت الله کاظم حائری از مراجع عراق در بیانیه ای خطاب به مردم نوشتند: 🔸واضح است که از لوازم عمل به این مسئولیت بزرگ، سلامت جسمی و توان پیگیری مسائل مربوط به امت مسلمان است اما امروزه وضع سلامت من به سبب بیماری و سن بالا مناسب نیست و احساس می‌کنم که مانع انجام وظایفی شده که بر عهده من است. به همین علت اعلام می کنم که از این به بعد، این مسئولیت را ادامه نمی دهم و همه وکالت ها و اجازه ها از طرف من یا از طرف دفاتر من و نیز حق دریافت هر گونه حقوق شرعی از طرف وکلا و نمایندگان به نیابت از من ساقط است. ✅بر همه مومنان لازم است که از ولیّ، رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای (سایه‌اش مستدام) اطاعت کنند. حضرت ایشان برای رهبری امت و اداره مبارزه با نیروهای ستمگر و مستکبر در این شرایط، شایسته‌تر و بایسته‌ترند، شرایطی که نیروهای کفر و شر ضد اسلام محمدی (ص) اصیل هم قسم شده‌اند. همچنین این مرجع تقلید خطاب به متقدی صدر نوشت: ✅‼️بر فرزندان دو شهید صدر که رحمت خدا بر آن دو باد، لازم است که بدانند که دوستی آن دو شهید اگر با ایمان به روش آن دو در عمل صالح و با پیروی واقعی از اهداف آن دو همراه نباشد، کفایت نخواهد کرد و بدانند که صرف ادعا یا نسبت خویشاوندی به آن دو شهید کفایت نمی‌کند و هر کس تلاش کند به نام آن دو شهید بین فرزندان امت و مذهب تفرقه بیندازد یا به نام آن دو رهبری را بر عهده گیرد در حالی که فاقد درجه اجتهاد و دیگر شرایط قید شده در رهبری شرعی است، در واقع صدری نخواهد بود هرچند چنین ادعای کند
♨️❗️📣📣📣📣📣📣 فتنه👆 از اینجا شروع شد... ♨️❗️📣📣📣📣📣📣 که هفته قبل جناب عمروعاص اینجا به میهمانی این گاو شیرده نوکر روباه پیر‌ و شیطان بزرگ دعوت و پذیرایی شد ♨️❗️ و دستورات لازم جهت فتنه گری تمام عیار به این وطنفروش ابلاغ شد .
⭕️ اختلاف «سه جریان شیعی» در عراق قبل ظهور امام مهدی بعد از ظهور، وارد عراق می‌شود درحالیکه سه پرچم شیعی با یکدیگر اختلاف دارند: «يَدخُلُ المَهدِيُّ الكوفَةَ و بِها ثَلاثُ‏ راياتٍ‏ قَدِ اضطَرَبَت‏ بَينَها» (طوسی، الغیبة، ص۴۶۸). در عراق قبل ظهور، سه جریان شیعی با یکدیگر اختلاف دارند: 1. جریان نفوذ (صاحب البرقع، بتریه، رایة من ولد ابیه، شذاذ آل‌محمد): در جهت مخالفت با جبهه حق، در پاره‌ای از مواقع، اقدامات آنان در جهت منافع سفیانی موردحمایت مثلث «غربی، عبری، عربی» خواهد بود. 2. جریان هم‌پیمان ایرانیان و رایه الیمانی (عصائب العراق، اخیار العراق، محور مقاومت شیعی): از همان ابتدا سعی در مقابله نظامی با لشکر سفیانی خواهند داشت. 3. حامیان مکتب سنتی نجف: در برهه‌ای از زمان، در موضع انفعالی، قرار خواهند گرفت. زیرا در احادیث، اشاره‌ای به نقش فعال این جریان در هنگام حمله سفیانی به عراق، نیست. البته شاید از قدرت نظامی برخوردار نیستند و بسط ید در امور سیاسی ندارند. 🔺عصر ظهور 🔺
🔴 چرا مقتدی صدر (به ظاهر ) از سیاست کناره گرفت ؟ 🔸️امروز حضرت آیت الله سید کاظم حائری مرجع دینی جریان صدر در بیانیه ای اعلام کرد که به علت کهولت جسمی از مرجعیت دینی شیعیان کناره گیری می کند . 🔸️ایشان در اعلامیه ای که منتشر کرده است به ۲ نکته مهم پرداختند ؛ 1️⃣بعد از من آیت الله خامنه ای به عنوان مرجع کسانی خواهد بود که از من تقلید می کردند و ایشان بهترین فرد برای مدیریت امت اسلامی است . 2️⃣ هر کسی بخواهد با بهره‌بردن از نام دو شهید صدر میان مردم عراق اختلاف بیندازد و در حالی که فاقد درجه اجتهاد و دیگر شرایط لازم است بخواهد رهبری شرعی را بر عهده بگیرد، از صدری‌ها نیست. 🔸️نکته دوم بیانیه آیت الله حائری به وضوح اشاره و انتقاد به اقدامات مقتدی صدر دارد و همین امر به شدت مقتدی را ناراحت کرده است . 🔸️نکته مهمی که باید در مورد آیت الله سید کاظم حائری دانسته شود، اینست که پدر مقتدی یعنی آیت الله سید محمد صدر اعلام کرده بود پس از مرگم ، پیروانم به آیت الله سید کاظم حائری رجوع و از وی اطاعت و تقلید کنند و در نتیجه باید گفت امروز مرجعیت دینی جریان صدر به وضوح اظهار و اعلان داشت که آیت الله خامنه ای بهترین فرد و مرجع اعلم برای اداره امور امت اسلامی است. 🔸️ چنین رخدادی اصلا مورد انتظار مقتدی نبود و وی به شدت دچار بهم ریختگی شد و سعی کرد با اعلام استعفا و انتقاد جدی از آیت الله سید کاظم حائری ، اعلامیه و توصیه های ایشان را به حاشیه ببرد . 🔸️به نظر می رسد بیانیه امروز آیت الله سید کاظم حائری ضربه سنگینی به جایگاه مقتدی خواهد زد و در جریان صدر شکاف خواهد انداخت اما جوانان و حامیان مقتدی را از اطاعت از وی باز نخواهد داشت زیرا اکثر جوانانی که از مقتدی حمایت می کنند اصلا  مقید به اجرای فرایض دینی نیستند و حرف سید کاظم حائری را حجت برای خویش نمی دانند . 🔸️به باور نگارنده استعفای مقتدی صدر یک اقدام تاکتیکی است و همگان خواهند  دید که ذات او نمی تواند آرام بگیرد و دست از اقداماتش بردارد و این اولین بار نیست که مقتدی اعلام استعفا و کناره گیری از سیاست کرده است.
اعلام انزجار حوزه از قانون بانکداری نیکنام.ogg
10.49M
. خییییییییلی مهم👇👇👇 🕌اعلام برائت حوزه علمیه قم از قانون بانکداری مجلس در اجتماع طلاب و مردم مؤمن قمی 👤سخنرانی حجت‌الاسلام نیکنام 🔻اعلام برائت حوزه علمیه قم از قانون بانکداری مجلس که مبادا منتسب به اسلام شود مادامیکه بیانات فقهاء و رهبر معظم و پیش نویس حوزه علمیه قم با عنوان قانون پولی و بانکی کشور در کارگروه تخصصی حوزه تدوین شده است و سه منع عمده دارد از : ۱- خلق پول در بانک ها که مجهول المالک و معلوم الغصب است ۲- بنگاه داری بانک ها و شکستن تولیدکنندگان ۳- پرهیز از حیل ربوی ۴- محدودیت بانکهای خصوصی ۵- منع از ایجاد ناعدالتی با اعطاء نقدینگی کشور به ۱٪ در برابر ۹۹٪ جمعیت کشور ⛔️هشدار به آقای نماینده مشهد [ که یکی از قطب‌های بانکداری( خصوصی) کشور است ] غیر واقع به مجلس القاء نموده که نظر حوزه و نظر دفتر رهبری هم موافق طرح است ... 🌹 حوزه انقلابی .