روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰اربعین، میوه «شجره طیبه» عاشورا
[سوره فاطر (35): آيه 10]
مَنْ كانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعاً إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَ الْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ
هر كس خواهان عزّت است، پس عزّت، همه از آن اوست (و به هر كه بخواهد مىدهد.) تنها سخن (و عقيدهى) پاك به سوى او بالا مىرود، و كار شايسته آن را بالا مىبرد.
🌹🌙🌟پاکترین گفتمان:
بقا و بالندگی گفتمان خالص، سنت تخلفناپذیر الهی است: «مَنْ كَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّهْ جَمِيعًا. إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ. هر که طالب عزت است، پس تمام عزت از آنِ خداست. کلمات پاک به سوی خدا بالا رود و عمل صالح، آن را بالا برد». نهضت حسینی(ع)، پاکترین گفتمان است که با عمل صالح و بذل جان پای همان عقیده و اعتقاد، از آزمون سربلند بیرون آمده و لاجرم، با همین اخلاص و پیراستگی، باید تا بلندای آسمان صعود کند. اربعین، میوه «شجره طیبه» عاشوراست و شجره طیبه مطابق سنت الهی، ریشه دار و قد بر آسمان کشیده است.«سوره ابراهیم 24 و 25 »
آیا ندیدی که چگونه خدا کلمه پاکیزه را به درخت پاک مثال زده که ریشه آن استوار و شاخه آن در آسمان است؟ به اذن خدا در همه اوقات میوه میدهد». نمونه روشن آن، انقلاب اسلامی که در تاریخ سده اخیرما بلکه هزاره همه ملتها بینظیر است؛ در شکستن سطوت طاغوت و استکبار باهم. پس از آن هم معجزه دفاع مقدس و این آخری، حماسه دفاع از حرم اهل بیت (ع) و شکستن کمر داعش به عنوان آخرین محصول زرادخانه شیاطین و مستکبران عالم؛ که هر یک معجزهای جدید از سرچشمه جوشان عاشورا هستند.
اربعین میوه درخت عاشورا ست . اینجا قرارگاه هستههای مقاومت است. در این سفر قرار است مردمانی سختتر از پولاد و پاره آهن ساخته شوند.
🌟مسیر زیارت اربعین، مسیر مومن ساختن است؛ آلیاژی محکمتر از آهن.
امام باقر علیهالسلام فرمود : مؤمن از کوه استوارتر است. از کوه کم میشود؛ اما به هیچ وجه از دین مؤمن چیزی کم نمیشود».
امام صادق عليه السلام نیز فرمود «إنّ المؤمنَ أشدُّ مِن زُبَرِ الحديدِ، إنّ زُبرَ الحديدِ إذا دَخلَ النّار تَغيّرَ وإنّ المؤمنَ لو قُتِلَ ثُمّ نُشِرَ ثُمّ قُتِلَ لم يَتغيّرْ قلبُهُ. مؤمن از پاره هاى آهن محكمتر است؛ پارههاى آهن هر گاه در آتش نهاده شوند، تغيير مىكنند اما اگر مؤمن بارها كشته و زنده شود، دلش تغيير نمىكند».
همچنین امام کاظم علیهالسلام بشارت داده است «اَلمُؤمِنُ اَعَزُّ مِنَ الجَبَلِ، اَلجَبَلُ یُستَفَلُّ بِالمَعاوِلِ وَ المُؤمِنُ لا یُستَفَلُّ دینُهُ بِشَیءٍ. مؤمن نفوذناپذیرتر از کوه است. کوه با کلنگها کنده شود، امّا دین مؤمن با هیچ چیز کاسته نمیشود».
آری آنها که در روزگار دنیازدگی شدید نوع بشر، در مسیر اربعین به راه میافتند، چنان ایمانی را به خاطر مغناطیس محبت امام حسین(ع) تجربه میکنند.
✍#رجبعلی_بازیاد
@jahaade_kabir
امام حسن عسکری (ع):
شادى كردن در حضور غمگين، از ادب به دور است.
📗تحف العقول ٬ص۴۸۹
@jahaade_kabir
22.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_ویژه
🏴اربعین، حرکت عشق و ایمان
🤲خدای متعال بر ما منت گذاشته و پیادهروی اربعین را خلق کرده است. خدا را بایستی شاکر باشیم.
@jahaade_kabir
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹ویژه راهپیمایی اربعین
📹ببینید|ای کاش همراه شما بودیم
❤️رهبرمعظم انقلاب:
ما از دور نگاه میکنیم و غبطه میخوریم به حال کسانی که راهپیمایی اربعین انجام میدهند.
➕شعرخوانی رهبرمعظم انقلاب
#ثامن | #روشنگری | #اربعین
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#گزارش_خبری | پشت پرده فیلمهای ضد عراقی و ایرانی که این روزها در فضای مجازی
🍃🌹🍃
#ثامن | #روشنگری | #اربعین
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غربشناسی
#اوکراین
#آلمان
🎥وزیر خارجه آلمان: من اوکراین را در اولویت قرار میدهم هر چقدر هم زندگی آلمانیها سخت شود.
آنالنا بائربوک: من اوکراین را در اولویت قرار میدهم«بدون توجه به اینکه رای دهندگان آلمانی من چه فکری می کنند» یا زندگی آنها چقدر سخت میشود.
🔹اگر یک سیاستمدار ایرانی پشت تریبون رسمی بگوید برای من مهم نیست که مردم ایران در زمستان یخ میزنند، تا وقتی مردم فلسطین به ما نیاز دارند به آنها کمک میکنم چه اتفاقی میافتد؟
@jahaade_kabir
راهپیمایی اربعین
و درد بی درمان شیطان
🔻این که میلیون ها زائران اربعین، چقدر در مسیر به رنج و زحمت می افتند؛
🔻این که آیا می شود برنامه ریزی بهتری برای تسهیل سفر پنج میلیون زائر انجام داد؛
🔻این که مدیریت های مختلف هر کدام چقدر در خدمتگزاری و تسهیل سفر زائران موفق بوده اند؛
🔻و حتی این که می شود مدیری را در صورت کم گذاشتن برای زائران مواخذه کرد؛
🔹همگی سر جای خود، محفوظ! و می شود بررسی و قضاوت کرد؛ اما هر چه هست، این یک مسئله کاملا خانوادگی، مربوط به باورمندان و ارادتمندان امام حسین (ع) است؛ و هیچ ربطی به غربگدا ها و کدخدا پرست ها و منافقین بی باور به نهضت عاشورا ندارد.
🔹سیاست بازان بی حیثیتی که در مقاطعی، حرمت دین و عزاداری سالار شهیدان را شکستند، یا برای هتاکی فرصت فراهم کردند، بیجا می کنند به زحمت افتادن زائران اربعین را بهانه عقده گشایی علیه اصل سفر یا علیه نظام و دولت انقلابی بکنند.
🔻آنها که در نشریات خود در دوره موسوم به اصلاحات(!)، جانب یزید ملعون را گرفتند و شهادت مظلومانه امام حسین (ع) را به خشونت پدر و جدّ حضرت نسبت دادند؛
🔻آنها که از صهیونیست ها در فتنه سبز جانبداری کردند و در روز عاشورا، حرمت عزای سید الشهدا (ع) را شکستند؛
🔻و آنان که در برابر حرمت شکنی سکوت کردند، یا بهائیان و منافقینِ حرمت شکن را "مردمان خداجو" نامیدند؛
🔹غلط می کنند خود را نگران زائران اربعین جا بزنند و عقده گشایی کنند.
🔹اصلا می دانید درد بی درمان بهائیت، وهابیت، داعش، سازمان تروریستی منافقین، منافقین جدید، و انگلیس و اسرائیل و آمریکا و سعودی چیست؟
🔹سال ها ، چنین تحریفگری و تصویر سازی کرده اند که دین، در دنیا و به ویژه در ایران، در حال از بین رفتن است، و مردم، دیگر باوری به خدا و پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) ندارند؛
🔹اما محرم و صفر و عاشورا و اربعین هر سال که می رسد، همه رشته و ریسمان های جادوگری آنها در رسانه، پایمال ده ها میلیون عزادار و زائر می شود.
🔹دیروز در حالی که هنوز یک هفته تا اربعین باقی بود، مسئولان آستان مقدس حضرت امام حسین (ع) گزارش دادند شمار زائرانی که وارد استان کربلا شدند، به ۲۰ میلیون نفر رسیده است.
🔹این که شمار زائران تا روز اربعین، به ۳۰ میلیون نفر برسد، برای شیاطین عالم و ریزه خواران آنها کمر شکن است. اما بزرگِ شیاطین می دانند که نهضت آخر الزمانی و نابودی طاغوت های مستکبر، آغاز شده و در همین مسیر به اوج خواهد رسید. می دانند که هیچ تردید و تخلفی در این وعده الهی نیست.
🗣محمد ایمانی
#ثامن | #روشنگری | #اربعین
@jahaade_kabir
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از «تقدیر از ایثار مردم عراق در #اربعین حسینی تا تهدید ایران به عضویت رژیم صهیونسیتی در سنتکام» در بسته خبری تحلیلی سه شنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۱
@jahaade_kabir
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از «موضع گیری وزارت خارجه آمریکا درباره توافق با ایران تا هک اطلاعات نتانیاهو » در بسته خبری تحلیلی چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱
@jahaade_kabir
🔰 رهبر انقلاب: ملّت ایران با همهی وجود از شما برادران عزیز عراقی متشکّر است، بخصوص از شما صاحبان مواکب اربعینی؛ ما از صمیم قلب از شماها متشکّریم و این مصرع متنبّی را به یاد میآوریم که «اذا انت اکرمت الکریم مَلَکْته».
#ولی_امر
@jahaade_kabir
🔰حرف روز
🔵دولت سیزدهم و اصلاح ساختارهای اقتصادی
براساس مصوبه شورای پول و اعتبار، اگر یک حساب بانکی بیش از ۱۰۰ تراکنش واریز به حساب در ماه به ارزش ۳۵ میلیون تومان داشته باشد، تراکنش تجاری تلقی شده و مشمول پرداخت مالیات میشود. این خبر با واکنشها مختلفی همراه شد که اغلب آنها حاکی از نگرانی افکار عمومی نسبت به آن بود. یکی از مهمترین دلایل این موضوع اطلاعرسانی ناقص دولت است. در این باره توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد:
1️⃣ یکی از مشکلات زیرساختی در اقتصاد ایران این است که همواره سود تجارت و دلالی بسیار بالاتر از تولید است، در این شرایط سرمایهدار، سرمایه خود را به سمت دلالی و تجارت میبرد نه به سمت تولید! برای حل این مشکل باید جذابیت سرمایهگذاری برای تولید را افزایش داد و از جذابیت دلالی کاست. کاهش مالیات بر تولید از 25 درصد به 20 درصد و تلاش برای اخذ مالیات واقعی از فعالین تجاری، سیاست درستی است که به تدریج میتواند باعث تقویت پایههای تولید در کشور شود.
2️⃣ برای جلوگیری از فرار مالیاتی در گام اول باید شفافیت اقتصادی در کشور بهبود بخشیده شود. در این راستا دولت تصمیم گرفته است که حسابهای شخصی را از تجاری تفکیک کند؛ بنابراین کسانی باید از این طرح نگران باشند که به دنبال فرار مالیاتی هستند و سایر نگرانیهای مردم قابل رفع و ترمیم است.
3️⃣ برخی نواقص در این طرح مشاهده میشود که دولت باید برای رفع آنها اقدام و به موقع اطلاعرسانی نماید، مثلا در شرایطی که هر شخصی چند حساب بانکی دارد امکان فرار مالیاتی با توزیع تجارت بین آنها وجود دارد و یا برای اشخاص دارای شغلها و درآمدهای فصلی مانند کشاورزان چه فکری اندیشیده شده است؟ و دیگر اینکه تعداد تراکنش ماهانه بر چه مبنایی عدد 100 انتخاب شده است؟ بسیاری از فعالیت اقتصادی مانند بنگاههای خودرو، تراکنشهای بالای 35 میلیون تومان در ماه دارند ولی لزوما 100 تراکنش واریزی ندارند، آیا حساب آنها تجاری محسوب نمیشود؟
سخن پایانی؛ اجرای این طرح در کنار طرحهای زیربنایی دیگر مانند عملیاتی شدن رمز ریال و انضباط مالی بانکها، زیرساختهایی را فراهم میکند که دولت مبتنی بر آنها میتواند اقتصاد کشور را سامان بدهد. در حقیقت اینگونه اقدامات دولت که در راستای اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور میباشد بسیار ارزشمند بوده که اثرات آن در میانمدت و درازمدت بر همگان هویدا خواهد شد. اقدامات دولت سیزدهم در حوزه اصلاح زیرساختها را میتوان مهمترین وجه تمایز دولت فعلی با دولت گذشته در حوزه اقتصاد دانست.
@jahaade_kabir
❇️ اربعین؛ کنگرهی جهانیِ تشکیلات تشیّع
این تحلیل عالی را بخوانید تا در آخر شگفتزده شوید!
💠 «شیعه یک جمع متفرّقی بود؛ یک جامعهای بود که در یکجا و در یک مکان زندگی نمیکرد؛ در مدينه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند؛ در اطراف و اکناف بلاد بودند.
اما یک روح در این کالبد متفرّق و در این اجزای متشتّت، در جریان است؛ مثل دانههای تسبیح، یک رشته و یک نخ، همهی اینها را به هم وصل میکرد؛ آن رشته، چه بود؟ رشته ی اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالیِ تشیّع یعنی امام؛ همهی این رشتهها به آنجا متصل میشد؛ قلبی بود که به همهی اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود.
ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما کسانی بودند که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب، فریاد زدنشان از روی دستور، سکوتشان بر طبق نقشه، همهچیزشان با حساب.
فقط کار آنها یک عیبی داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه البته یکدگر را میدیدند، اما یک #کنگرهی_جهانی لازم بود برای شیعیانِ ائمه (عليهم السلام) در آن روزگار؛ این کنگرهی جهانی را معین کردند، وقتش را هم معين کردند؛ گفتند در این موعد معین، هرکس که میتواند در آن کنگره شرکت کند؛ آن موعد روز #اربعین است و جای شرکت سرزمین #کربلا؛ چون روح شیعه روح کربلائی و روح عاشورائی است و در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست، دنبالهروِ عاشورای حسین است. این است که میبینیم همه جا این تپشهایی که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک، ناشی است. اینها شعلههایی بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالیمقدار سرکشید؛ به جانها و روحها رسید؛ انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرد و آنها را به قلب دشمن فرو برد...»
🔻 این تحلیل زمانی مطرح شده که هنوز خبری از «پیادهروی اربعین» به این گستردگی و تمدّنی نبوده است؛ این مطلب را ۴۷ سال قبل، یعنی حتی ۵ سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، یک مجتهدِ نوگرا و زمانشناس، نه بر اساس یک تجربهی تاریخی که (مثل این سالها) به وقوع پیوسته باشد، بلکه از روایات و معارفِ ناظر به مسئلهی اربعین فهم کرده و بازگو کرده بود!
این تحلیلِ تمدّنی در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۵۲ توسط آیتالله سیدعلی خامنهایِ جوان، در لابلای سلسلهمباحث شرح نهجالبلاغه مطرح شده است!....
📚 منبع: کتاب شرح نهجالبلاغه؛ جلد اول: منشور حکومت علوی؛ آیتالله خامنهای؛ ص ۳۰-۳۱
@jahaade_kabir