روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
#دفاع ادامه دارد (6)
🔰✅ضعف دشمن در مقابل قدرت معنوی و اسلامی ملت ایران
[سوره آلعمران (3): آيه 173]
الَّذِينَ قالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزادَهُمْ إِيماناً وَ قالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ (173)
مؤمنان كسانى هستند كه (چون) مردم (منافق) به ايشان گفتند: بى شك مردم (كافر مكّه) بر ضد شما گرد آمده (و بسيج شده) اند، پس از آنان بترسيد، (آنها به جاى ترس) بر ايمانشان بيافزود و گفتند: خداوند ما را كفايت مىكند و او چه خوب نگهبان و ياورى است.
❎❎امام خامنه ای ۱۳۷۲/۰۸/۱۲ بیانات در دیدار جمعی از دانشآموزان و دانشجویان
همهی دنیا، به رهبری امریکا و شوروی، آن روز [ایام جنگ تحمیلی ]متّفق القول شدند برای اینکه ایران را در این جنگ شکست دهند و نتوانستند. اینکه مالِ تاریخ گذشته نیست. این مالِ همین چند سال قبلِ خودِ ماست. آحاد ملت ایران به چشم خودشان دیدند. مگر نبود که این دو قدرت متّحد شدند برای اینکه شاید بتوانند خوزستان را از ایران جدا کنند؟! شاید بتوانند جمهوری اسلامی را ذلیل کنند، ضعیف کنند، سرنگون کنند و نتوانستند؟! مگر غیر از این است؟! آن روز دو قدرت بودند، هر دو هم قوی، هر دو هم در قضیهی ایران، متّحد و نتوانستند کاری کنند. امروز اینها چه کار میتوانند بکنند؟! چرا میترسید؟! چرا قرآن را نمیخوانیم که اینقدر تکرار میکند: «الذین قال لهم الناس ان الناس قد جمعوا لکم فاخشوهم فزادهم ایماناً و قالوا حسبنا اللَّه و نعم الوکیل.» چرا از دشمن میترسید؟! دشمنِ ضعیف، دشمنِ ناتوان، دشمنی که همین امروز هم برای اینکه ایران را زیر فشار قرار دهند، دریوزگی اروپا را میکند. سراغ این کشور و آن کشور اروپایی میرود که «بیایید با ما همدست شوید، شاید بتوانیم به ایران فشار بیاوریم.» این، دلیلِ این نیست که به تنهایی نمیتواند فشار بیاورد؟! این، دلیل بر این نیست که این ملت عظیم، با این قدرت معنوی و اسلامی، بر قدرت مادّی او، تا به حال فائق آمده است؟! چرا فکر نمیکنند؟!
✅تدوین : رجبعلی بازیاد
هدایت شده از رسول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #فتوکلیپ "از محراب تا میدان"
💎گذری بر مجاهدتهای آیتالله خامنهای در دوران هشت سال دفاع مقدس
🔻امروز با گذشت چهار دهه از شروع جنگ تحمیلی، اثرات ماندگار #مدیریت_میدانی، ملموستر از پیش است.
🔻 آنچه میبینید روایتی از ثمرات حضور میدانی حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای - نماینده امام در شورای عالی دفاع، رئیسجمهور و امام جمعه وقت تهران - در جبهههای جنگ با دشمن، در طول هشت سال دفاع مقدس است.
#ما_قوی_هستیم
#چهلمین_سالگرد_دفاع_مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از رسول
67.pdf
3.56M
🌀نسخه pdf
✅ «دیدارنگار»
✍️ راهکار پیشنهادی حضرت آیتالله خامنهای برای مقابله با خطر «فراموشی و تحریفِ دفاع مقدس»
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از شمیم آشنا
28.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روشنگری
#دشمنان_داخلی
📌 شبه افکنی آخوند انگلیسی و پاسخ کوبنده آن از حاج احمد پناهیان
🆔 @shamimeashena
هدایت شده از رسول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/
❌موضوع: جنگ جنگ تا پیروزی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس و روز تجلیل از شهیدان و ایثارگران
🔹گذشت زمان نتوانسته و هرگز نخواهد توانست یاد ارجمند شهیدان عزیز را از خاطر ملت ایران بزداید. این لوح درخشان همواره مزیّن به عنوان شهادت و یاد شهیدان خواهد ماند.
🔹این ذخیرهی تاریخی همواره به نسلهای ما امید و همت و جرأت خواهد بخشید تا گامها به سمت هدفهای والا را محکم و استوار بردارند و از دشمنی شیاطین خنّاسان عالم نهراسند. جبههی عدل و حق با این توان و آرایش الهی به پیروزیهای بزرگ دست خواهد یافت انشاالله. سیّدعلی خامنهای ۳ مهرماه
🔴 تحریم با اقتصاد ایران چه خواهد کرد؟
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 آمریکاییها خوب میدانند که در میان مدت، تحریم اقتصادی باعث شکوفایی اقتصاد ایران خواهد شد، چنانکه تحریم نظامی باعث شکوفایی صنعت نظامی ما شد. اما این سوال پیش میآید که چرا واشنگتن با علم به این موضوع، اقتصاد ایران را تحریم کرده است؟ پاسخ کاملا روشن است.
🔸 اگر دقت کنیم، شباهت زیادی میان دوران دفاع مقدس و این ایام، و همچنین میان آن جنگ نظامی و این جنگ اقتصادی خواهیم یافت.
✅ صنعت دفاعی ایران پیش از انقلاب اسلامی، یک صنعت کاملا وابسته به واردات بود. در محاسبات دشمن، معنی این وابستگی این بود که اگر یک جنگ به ایران تحمیل شود و همزمان، جلوی صادرات سلاح به ایران گرفته شود، کار جمهوری اسلامی تمام است.
🔹 چه جنگ سلاح میخواهد و کشوری که صنعت دفاعی بومی ندارد، در صورت تحریم تسلیحاتی محکوم به شکست در جنگ است. اما آنچه در هشت سال دفاع مقدس رخ داد، همه محاسبات دشمن را بهم ریخت. انقلاب ملت ایران، نه تنها در جنگ شکست نخورد، بلکه همین جنگ فرصتی شد که جهاد خودکفایی نظامی کلید بخورد و ایران طی چند دهه، تبدیل به یک قدرت بزرگ نظامی شود.
🔸 تحریمهای اقتصادی نیز در همین چارچوب محاسباتی قرار دارند. تصور دشمن این است که الگوی مصرفی جامعه ایران، یک الگوی وابسته به واردات است و اگر با تحریم، این الگوی مصرفی دچار اخلال شود، یک بحران اجتماعی ایجاد خواهد شد، به تقابل مردم و حاکمیت دامن خواهد زد و کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد؛ تا سلطه آمریکا بر ایران که در دوره پهلوی برقرار بود، احیا شود.
✅ در دوره جنگ اقتصادی، دقیقا مانند دوران جنگ نظامی، پیاده نظام دشمن در داخل وظیفه القای ناامیدی و ما نمیتوانیم و تجویز مذاکره و عقبنشینی را دارد. با رجوع به دهه شصت، میتوان ادبیات فراوانی از جریان لیبرال به ویژه طیف آقای بازرگان و نهضت آزادی در این حوزه یافت.
💢 راه پیروزی نیز، همان راه دفاع مقدس است. اولا باید بدانیم دقیقا مانند جنگ نظامی که ما را تبدیل به قدرت نظامی کرد، این جنگ اقتصادی نیز انشاءالله ما را به قدرت اقتصادی تبدیل خواهد کرد. ثانیا فریب جریان لیبرال را نخوریم و اسیر القائات و تجویزهایش برای عقبنشینی و مذاکره نشویم. ثالثا دقیقا مانند دفاع مقدس، همه برای این پیروزی بسیج شویم. رابعا یادمان نرود رمز پیروزی در دفاع مقدس، عبور از مدیریت لیبرال بنیصدری به مدیریت انقلابی بود. این مورد اخیر، کاملا در حوزه اختیار ما مردم است.
#سیاسی #اقتصادی
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🍁 #سوال↓
📎چراماازعبادتلذّتنمۍبریم؟
💡پاسخ #آیتاللهجوادۍآملی:
اگرانسانمریض،
شیرینترینوخوشمزهترینگلابیومیوه
رابخورد،لذّتنمۍبرد....
←دربُعدمعنوۍوعبادتهماینگونهاستــ:
ڪسیڪه«فۍقلوبهممرض»یعنۍ:
قلبشبیماراست....
ازنمازوعبادتلذّتنمۍبردو
گاهۍهم خستهمیشود.
#بیمارۍقلبهمانگناهاناستــ.
تاانسانگناهراترکنڪند،علاوهبراینڪه:
ازعبادتلذّتنمیبرد،بلڪهخستههممیشود.
🌒| #ما_ملت_امام_حسینیم
ارسال شده از سروش+:
🔹رکورد داران بی نشان / رکوردهایی که در جنگ زده شد + فیلم و اینفوگرافی
چیزی که در ادامه می خوانید قصه و داستان نیست بلکه رکوردهایی است که توسط فرزندان این ملت در ارتش به وقوع پیوسته است؟ این اولین آیا میدانید است که امیدواریم در آینده لیست های جدید پر افتخار از حماسه های قهرمانان ایران زمین در گنج جنگ منتشر شود.
- آیا میدانید که بزرگترین عملیات هوایی قرن توسط خلبانان نیروی هوایی ارتش ایران انجام شده است؟ (عملیات اچ3)
- آیا میدانید که ارتش ایران تنها ارتش دنیاست که توانست با استعداد تقریبی یک گردان تکاور (700 نفر) مقابل چند لشکر 34 روز مقاومت کند تا شهرهای ایران یکی پس از دیگری سقوط نکند؟ (حماسه گردان یکم تکاوران دریایی در 34 روز اول جنگ-خرمشهر)
- آیا میدانید که ارتش ایران توانست با 3 فروند هلیکوپتر وجمعا 12 نفر جلوی پیشروی 3 لشکر عراق را در سرپل ذهاب بگیرد و مانع سقوط شهر شود(حماسه قهرمانان هوانیروز در عملیات سرپل ذهاب)
- آیا میدانید دوربرد ترین عملیات نجات دنیا توسط ارتش ایران و هوانیروز انجام شده است که طی آن هلیکوپتر های ما برای نجات خلبانان فانتوم که در عمق خاک عراق از هواپیما بیرون پریده بودند 35 مایل از روی دشمن عبور کرده ، خلبانان فانتوم را پیدا کرده و مسیر بسیار خطرناک و طولانی را به سلامت بازگشته اند؟ (14 آذر 1359)
🔴 ابلاغیه سرلشکر شهید مهدی باکری به فرماندهان زیر دستش!
🔹بعد از همه نیروها غدا بگیرید، کمتر و دقیقا هم نوع آنها باشد، در داشتن مواد غذایی، چادر و پتو فرقی با بقیه نداشته باشید.
🔹مدیریت انقلابی اینگونه است. و جا دارد یادی کنیم از این نامه شهید والامقام مهدی باکری. شاید تلنگری باشد...
ارسال شده از سروش+:
🔮 نشر مجدد
🔆متن شبهه:
جنگ باید سال ۶۱ تمام میشد میتوانستیم خسارت بگیریم
نباید وارد خاک عراق میشدیم
پس ۶سال جنگ اضافی وصدها هزار قربانی مسئولش کیه ؟
ناگفتههای ناخدا هوشنگ صمدی
🔆پاسخ شبهه:
🔮اگر صلح را مجموعه ای از آتش بس، عقب نشینی، تعیین متجاوز، تامین خسارت های وارده و ... بدانیم، باید بگوییم که در آن زمان، هیچ گونه پیشنهاد صلحی ارائه نشد و شورای امنیت و دیگران، تنها آتش بس و در واقع حالت نه جنگ نه صلح را توصیه می کردند . در آن زمان طرحی که متضمن صلح واقعی باشد و شناسایی متجاوز و پرداخت غرامت را نیز شامل شود و تضمین برای عدم تعرض مجدد داشته باشد، وجود نداشت و پیشنهادهای ارائه شده، تنها در حد آتش بس و مذاکره طرفین بود . این امر با توجه به پشتیبانی یک طرفه و آشکار دولت های بزرگ و نهادهای بین المللی از عراق، هیچ گاه نمی توانست شرایط ایران را برای یک صلح واقعی و شرافت مندانه محقق سازد . به این ترتیب ایران، دلایل منطقی و عقلانی برای ادامه جنگ داشت . این دلایل عبارت بود از:
1⃣شرایط ایران برای صلح (شناسایی و تنبیه متجاوز و پرداخت غرامت از سوی عراق) .
@GhararGahShayeat
2⃣مرزهای ایران تامین نداشت و نقاطی در شلمچه، طلائیه، فکه و قصر شیرین در اشغال عراق بود و نیز شهرهای سومار، نفت شهر و مهران عملا در اشغال دشمن بود و امکان آزادسازی این نقاط از راه مذکور، غیرمعقول به نظر می رسید و راهی جز ادامه جنگ وجود نداشت .
3⃣در حالی که نیروهای خودی، پیروزی های زیادی کسب می کردند، توقف جنگ و چانه زنی در پشت میز مذاکره، برای آزادی نقاط مرزی آزاد شده، صحیح نبود .
4⃣شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود .
5⃣توانایی کمی ارتش عراق ترمیم شده و با کمک های همه جانبه دولت های بزرگ افزایش هم یافته بود .
6⃣تنها چیزی که ارتش عراق از دست داده بود، روحیه بود که با توجه به روحیه فرماندهی آن (شخص صدام)، این مسئله نیز پس از مدتی قابل ترمیم بود .
@GhararGahShayeat
7⃣در حالی که نیروهای جمهوری اسلامی در نوار پیروزی قرار داشتند، آتش بس و صلح ناپایدار در هنگام قدرت و دادن فرصت مجدد به عراق، زیان هایی به بار می آورد . اگر آن روز جنگ متوقف می شد و تجربه ای چون مذاکرات سوریه و اسرائیل، بر سر ارتفاعات جولان، فراروی ما قرار می گرفت و ما ناچار می شدیم بر سر سایر مناطق تحت اشغال، پشت میز مذاکره با عراق چانه زنی بی حاصل کنیم; امروز جامعه، مسئولان وقت را شماتت می کرد .
8⃣عراق در نظر داشت با برگزاری اجلاس سران جنبش غیر متعهد در بغداد و کسب ریاست دوره ای این جنبش، برای تحقق خواسته های نامشروع خود، به ایران فشار آورد; ولی ایران با حمله به داخل خاک عراق در عملیات رمضان، این امتیاز مهم و حیاتی را از عراق گرفت .
@GhararGahShayeat
9⃣به همین منظور در 20 خرداد 1361ش . جلسه ای در حضور امام خمینی در جماران تشکیل گردید و موضوع به شور گذاشته شد . از نظر نظامیان شرکت کننده در آن جلسه، امکان پدافند با توقف روی خط مرزی وجود نداشت; زیرا در اغلب نقاط مرزی هیچ گونه مانع طبیعی وجود نداشت و ایجاد استحکامات جدید نیز یک سال به طول می انجامید و طی این مدت احتمال حمله مجدد عراق جدی بود . مهم تر این که با تکیه بر اصل متعارف نظامی «تعقیب دشمن » هرگونه توقف پس از فتح خرمشهر یک حرکت غیراصولی بود . به همین دلیل امام خمینی (ره) پس از تردید اولیه در مورد تداوم جنگ در خاک عراق با استماع دلایل نظامیان و نا امیدی از پذیرش شرایط ایران توسط دولت عراق، با ادامه جنگ و ورود نیروهای ایران به خاک عراق موافقت نمودند .
👈قرارگاه پاسخ به شبهات
ارسال شده از سروش+:
⚡️ اونایی که میگن :
چرا رهبری فکری به حال کشور نمیکنه؟!
چرا با وجود این همه اختلاس و فساد و گرونی و تورم و رکود و بیکاری و ... رهبر کاری نمیکنه؟!
اینها یا از قانون کشور اطلاع ندارن یا با رهبری دشمنی دارن!
چرا؟!
چون وظیفه رهبری راهنمایی و نشون دادن مسیر درسته!
حالا کی باید گوش به حرف رهبری بده و قطار کشور رو از مسیر درست ببره؟!
رئیس جمهور!
رئیس جمهور رو کی انتخاب میکنه؟
مردم!
دیدید!؟
یعنی افسار کشور دست خود مردمه!
فقط تو یه مقوله #امنیت، افسار دست رهبری نظامه!
اگه کسی ذره ای #وجدان داشته باشه میبینه که وسط منطقه پر تلاطم خاورمیانه، فقط ایرانه که توش امنیت هست!
حالا تو مقوله #اقتصاد هم افسار دسته رئیس جمهور و نمایندگان مجلسه!
رئیس جمهور و نمایندگان رو هم که مردم انتخاب میکنن!
پس اون بخشی که دست رهبر نظامه، امنیت کشوره که ایشون به بهترین نحو ممکن ادارش کردن!
اون بخشی هم که دسته منتخبین مردمه، #اقتصاد، فرهنگ و سیاست کشوره که #گند زدن بهش!
حالا بازم بگو چرا رهبری کاری نمیکنه!
امیرالمومنین(ع) هم وقتی مردم گفتن ابوموسی اشعری باید نماینده ما برای #مذاکرات با معاویه باشه، حرف مردم رو قبول کرد!
چون مردم اصرار کردن و ایشون هم #مجبور شد قبول کنه تا خود مردم بفهمن چه اشتباهی کردن!
یادتونه رهبری قبل از انتخابات چی فرمود؟!
گفت به کسی رای بدید که برای درست کردن وضع اقتصادی کشور، چشمش به بیرون از مرزها نباشه و نگاهش به استعدادهای داخلی باشه!
روحانی یه کلام گفت: اگه رئیسی بیاد دیوار میکشه تو پیاده روها و اگه من بیام کنسرت و ربنای شجریان آزاد میشه!
حالا که بهش رای دادیم رهبری مقصره وضع موجوده؟!
رهبری درباره مذاکرات هسته ای هم فرمود:
من به این مذاکرات خوشبین نیستم چون دشمن ما مکار و بدعهده!
روحانی هم سریع بعدش گفت :
من به مذاکرات خوشبینم و بدبینی معنایی نداره و به عنوان رئیس جمهور تمام مسئولیت مذاکرات رو به عهده میگیرم!
حالا برو یه کم فکر کن به تجارب تلخ گذشته و به ساده اندیشی خودت!
رای درست بده تا بعدش نگی چرا رهبری کاری نمیکنه!
رهبری وظیفش رهنمود کردن و نشون دادن راهه و وظیفه من و تو هم #انتخاب_درست
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات
هدایت شده از رسول
🔴 #تحلیل| تحرکات مشکوک علیه حزبالله در آستانه تشکیل کابینه جدید در لبنان
🔻 پایان مهلت پانزده روزه «امانوئل مکرون» برای تشکیل دولت در لبنان، احتمال کنارهگیری «مصطفی ادیب» نخست وزیر مکلف را قوت بخشیده است.
🔹همزمان اعمال فشار برای خلع سلاح حزبالله از سوی جریان غربگرا در جریان است و رقابت بازیگران خارجی برای افزایش نفوذ در ساختار سیاسی لبنان ادامه دارد.
🔹جریانهای ضدمقاومت از ارتش خواستهاند قطعنامه 1559 شورای امنیت سازمان ملل با موضوع خلع سلاح شبهنظامیان در لبنان را اجرا کند.
🔹غربیها همچون فرانسه و آمریکا تلاش دارند کمکهای مالی و اصلاحات سیاسی در این کشور را به خلع سلاح مقاومت پیوند بزنند.
🔹بازخوانی و مرور مداخلات پیشین فرانسه در لبنان بیش از هر چیز ناکامیهای گذشته و وعدههای دروغ پاریس را آشکار میسازد.
🔹«سیدحسن نصرالله» بارها اعلام کرده که حزبالله هیچگاه دنبال قدرت نبوده و تنها خدمت به مردم و دفاع از امنیت آنان را وظیفه خود میداند.
🔹حزبالله همواره از هرگونه اصلاحات در ساختار سیاسی لبنان حمایت کرده اما به این شرط که اصلاحات کاملا لبنانی باشند.
🔴آغاز ساخت پتروپالایشگاه تمام ایرانی
#دکتر_محمد فرمانده قرارگاه خاتمالانبیاء:
🔹ساخت اولین پتروپالایشگاه تمام ایرانی با ظرفیت ۱۲۰ هزار بشکه میعانات گازی در روز به همت سپاه پاسداران آغاز شد.
🔹این مجتمع که قرار است تولیدات استراتژیک برای صنایع شوینده، نساجی و صنعت پت فراهم کند ظرف دو سال ساخته خواهد شد.
پ.ن: همیشه قرارگاه سازندگی پر کننده خلأ هایی که اروپا و آمریکا آن را ایجاد کردند، بوده و دلیلش خودکفایی و خودباوری و بها دادن به جوانان و مهندسان ایرانی است.
❌ اقتصاد مقاومتی در جهان
📌 در تمام دانش انباشته و کتابهای مرسوم اقتصادی دنیا، نظریه یا تجربهای مدون و مکتوب درباره اقتصاد مقاومتی نمیتوان یافت. به عنوان مثال در متون علمی اقتصاد، هیچ پیشینه نظری یا عملی در باره تحریم بانک مرکزی یک کشور و چگونگی مواجهه شدن با آن که امروزه کشور ما درگیر آن است یافت نخواهد شد و اگر هم مطالعاتی در این باره صورت گرفته باشد، در طبقهبندیهای محرمانه و امنیتی قرار دارد و دسترسی به آن برای عموم کارشناسان امکانپذیر نیست.
با این وجود، گرایش به مقاومسازی اقتصاد و یا بازسازی اقتصادهای ویران شده در میان کشورهای مختلف کم و بیش وجود دارد که می تواند منبع تجربی مناسبی برای ما باشد.
📌یکی از این تجربهها متعلق به برزیل است.
🔶 این کشور برای دستیابی به توسعه اقتصادی، «راهبرد صنعتی کردن از طریق جایگزینی واردات کالاهای مصرفی» را اتخاذ کرد تا بتواند زیانهای ناشی از نوسانات بازار این کشور در اثر بحرانها و تجارت جهانی را مهار نماید. اتخاذ چنین رویکردی موجب تقویت تولید داخلی و اتکا به درون شد. این کشور علاوه بر محدود کردن واردات، پس از مدتی سمتگیری صادرات را هم مدنظر قرار داد. به همین علت در دوره های پس از1950 میلادی شاهد افزایش نرخ رابطۀ مبادلۀ این کشور هستیم. از سوی دیگر، با کاهش ارزش پول ملی خود و اعمال نظارت های ارزی، حمایتهای تعرفهای را افزایش داد و در کنار این اقدامات، با به تعلیق درآوردن بدهی های خود به مدت چند سال، منجر به کاهش ارزش اسمی این بدهیها شد. موج سوم صنعتی شدن برزیل هم که از 1969 آغاز و در 1976 پایان یافت، منجر به یک رشد خارق العاده و سریع شـد که به «معجزۀ برزیلی» شهرت یافت؛ لذا میزان تولید ناخالص داخلی تا حدود 8 درصد و سهم کالاهای صنعتی در این دوره تا حدود 41 درصد افزایش یافت.
📌تجربه دیگر مربوط به کشور چین است.
🔹در حالیکه سازمانهای بینالمللی اعلام کرده بودند چین در سال 2016 اقتصاد آمریکا را مغلوب میکند، اما چین دو سال زودتر و در سال 2014 از اقتصاد آمریکا پیشی گرفت و به بزرگترین اقتصاد دنیا تبدیل شد. به این ترتیب، چین پس از چهار دهه رشد و توسعه اقتصادی توانست آمریکا را که از سال1872 تا آن زمان، اولین و مهمترین اقتصاد جهان شناخته میشد پشت سر بگذارد و خود در جای آمریکا قرار گیرد. آنچه اقتصاد چین را مورد توجه همگان قرار داد تحولات 1980 به بعد در این کشور بود. در این دوره این کشور رشد خود را آغاز کرد. رشدی که در آن از هیچکدام از دستورهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول تبعیت نشد و این کشور توانست با شناخت اقتصاد خود و دنیا، به تجربهای منحصر به فرد دست پیدا کند. به نحوی که در یک دوره کمتر از 30 سال، بدون عضویت در موافقت عمومی تعرفه و تجارت یا گات (GATT) و سازمان تجارت جهانی (WTO) توانست صادرات خود را 70 برابر کنند.
🔶رشد صادرات و توسعه اقتصاد با افزایش اشتغال در این کشور همراه بود. این کشور توانست در مدت کمتر از 25 سال، 226 میلیون فرصت شغلی ایجاد کند، یعنی سالانه بالغ بر 9 میلیون شغل در چین، آن هم با 350 میلیارد دلار سرمایهگذاری. این کشور توانست در سالهای1980 تا 1999 حدود500 میلیون نفر
را از زیر خط فقر نجات دهد. پیش از این چین با کشاورزیاش در دنیا شناخته میشد ولی حالا با صنایع گسترده و بیرقیبش. ترکیب ایندو با هم، رمز موفقیت کنونی چین است، کشاورزی صنعتی در حقیقت به موتور محرکه اقتصاد چین تبدیل شد. امری که سبب شد 70 درصد از 226 میلیون فرصت شغلی ایجاد شده در چین در مناطق روستایی ایجاد شود. چین از بحران اقتصادی سال 2008 تاکنون بالغ بر یکچهارم از رشد اقتصادی جهان را برعهده داشته است. همچنین به واسطه اصلاحات، طی سال های 1975- 1995 حدود 8.5 درصد و طی سالهای1990-2012 حدود10 درصد رشد تولید ناخالص ملی را تجربه کرد، حجم اقتصاد آن 70 برابر شد، سهم آن در اقتصاد جهانی از 1.8 درصد به بیش از 11.5 درصد افزایش یافت و حجم کل تجارت آن 175 برابر شد.
🔶این موارد نمونههایی از کشورهایی است که با برنامهریزی و اتکا به منابع داخلی و اجرای طرحهای بلند مدت توانستهاند برای خود جایگاه مهمی را در عرصه اقتصاد جهانی کسب نمایند. باید اذعان داشت که هر چند تجربه این کشورها برای هر کشوری بالاخص کشور ما که دارای اصول مبتنی بر اسلام است، به طور صد در صد قابل توصیه نیست؛ اما بهرهگیری از تجربه آنها که نتیجۀ مورد قبولی هم هست، میتواند در کشور ما مثمرثمر باشد؛ بدین شیوه که مثلاً ورود به عرصه اقتصاد مقاومتی، مستلزم ایجاد توان رقابتی در اقتصاد ملی است؛ لذا باید اقتصاد داخلی به یک حدی از توان برسد که در برابر نوسانات بیرونی آسیب جدی نبیند. لازمۀ این کار، اتکای به درون کشور و ایجاد استقلال اقتصادی است.
هدایت شده از مسجد امام حسین ع
پایگاه شهید لشگری
🔴 #تحلیل| تحرکات مشکوک علیه حزبالله در آستانه تشکیل کابینه جدید در لبنان
🔻 پایان مهلت پانزده روزه «امانوئل مکرون» برای تشکیل دولت در لبنان، احتمال کنارهگیری «مصطفی ادیب» نخست وزیر مکلف را قوت بخشیده است.
🔹همزمان اعمال فشار برای خلع سلاح حزبالله از سوی جریان غربگرا در جریان است و رقابت بازیگران خارجی برای افزایش نفوذ در ساختار سیاسی لبنان ادامه دارد.
🔹جریانهای ضدمقاومت از ارتش خواستهاند قطعنامه 1559 شورای امنیت سازمان ملل با موضوع خلع سلاح شبهنظامیان در لبنان را اجرا کند.
🔹غربیها همچون فرانسه و آمریکا تلاش دارند کمکهای مالی و اصلاحات سیاسی در این کشور را به خلع سلاح مقاومت پیوند بزنند.
🔹بازخوانی و مرور مداخلات پیشین فرانسه در لبنان بیش از هر چیز ناکامیهای گذشته و وعدههای دروغ پاریس را آشکار میسازد.
🔹«سیدحسن نصرالله» بارها اعلام کرده که حزبالله هیچگاه دنبال قدرت نبوده و تنها خدمت به مردم و دفاع از امنیت آنان را وظیفه خود میداند.
🔹حزبالله همواره از هرگونه اصلاحات در ساختار سیاسی لبنان حمایت کرده اما به این شرط که اصلاحات کاملا لبنانی باشند.
حامد:
ID _ @jahaade_kabir
هدایت شده از مسجد امام حسین ع
پایگاه شهید لشگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دروغگویی به بهانه پرونده نوید افکاری برای اعمال تحریم جدید
🔹در یکی دو روز گذشته دوباره رسانههای ضدانقلاب دروغهای تکراری درباره پرونده نوید افکاری منتشر کردند.
🔹بعد از این ماجراها، آمریکا به بهانه پرونده این قاتل تحریمهایی علیه ایران اعمال کرد که نشان داد تمام این جوسازیهای رسانهای مانند نمونههای مشابهش، صحت نداشته و تنها بهانهسازی برای اعمال تحریم بود.
حامد:
ID _ @jahaade_kabir
هدایت شده از مسجد امام حسین ع
پایگاه شهید لشگری
🔴 گونه شناسی کوفیان در زمان امام حسن(ع) و جامعه امروزی ما
🔻 مردم کوفه در زمان امام حسن مجتبی (ع) را می توان به چند دسته تقسیم کرد:
1️⃣ #امویان:
که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2️⃣ #خوارج:
کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم اتقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3️⃣ #شکاک_ها:
کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4️⃣ #الحمراء:
که حدود بیستهزار جنگجوی تازه همسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجرای همراهی امام حسن(ع) و قضیه عاشورا، بهنفع امویان حرکت کردند واز روی نا آگاهی به دشمنان ائمه(ع) پیوستند.
5️⃣ #شیعیان:
مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود .
🔻حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم:
اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکنند.
🔻 نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند:
🔸«نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند.
🔹خوارج که همان انقلابینماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی ها ی خود برای انقلاب هزینهسازی میکنند.
شکاکها که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کمکاری نیروهای انقلاب و احیاناً خلاف کاری های انقلابینماها یا نفوذیها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کنند .
🔹 الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست. به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند .
🔹 و نهایتا انقلابیون مؤمن و با بصیرت ، که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
✅ #نتیجه : تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
حامد:
ID _ @jahaade_kabir
هدایت شده از رسول
🔴 گونه شناسی کوفیان در زمان امام حسن(ع) و جامعه امروزی ما
🔻 مردم کوفه در زمان امام حسن مجتبی (ع) را می توان به چند دسته تقسیم کرد:
1️⃣ #امویان:
که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2️⃣ #خوارج:
کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم اتقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3️⃣ #شکاک_ها:
کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4️⃣ #الحمراء:
که حدود بیستهزار جنگجوی تازه همسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجرای همراهی امام حسن(ع) و قضیه عاشورا، بهنفع امویان حرکت کردند واز روی نا آگاهی به دشمنان ائمه(ع) پیوستند.
5️⃣ #شیعیان:
مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود .
🔻حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم:
اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکنند.
🔻 نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند:
🔸«نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند.
🔹خوارج که همان انقلابینماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی ها ی خود برای انقلاب هزینهسازی میکنند.
شکاکها که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کمکاری نیروهای انقلاب و احیاناً خلاف کاری های انقلابینماها یا نفوذیها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کنند .
🔹 الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست. به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند .
🔹 و نهایتا انقلابیون مؤمن و با بصیرت ، که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
✅ #نتیجه : تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
🖌 #دکتر_امیرحمزه_مهرابی
هدایت شده از رسول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند_همه_هستیم
❌موضوع: ورزشکاران در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🏴 زندگی و شهادت کریم اهل بیت (ع)
◼️شهادت امام حسن مجتبی(ع) در روز هفتم و یا بیست و هشتم ماه صفر سال 50 هجری و در سن 47 سالگی رقم خورده است.
▪️امام پیش از شهادت چندبار مسموم شده بود، اما هر بار شفا مییافت. همسر بیوفای حضرت، یعنی جعده دختر اشعث بن قیس، زهری را که معاویه برایش فرستاده بود، با شیر مخلوط کرد و زمان افطار حضرت ایشان را مسموم کرد. معاویه به او وعده داده بود که صد هزار درهم پاداش او خواهد شد و او را به همسری یزید درخواهد آورد که البته به این وعده عمل نکرد.
▪️جناده بن ابیامیه میگوید: به محضر امام حسن علیهالسلام رفتم؛ در حالی که تشتی مقابل ایشان بود و پارههای جگر آن حضرت میان تشت میریخت. عرض کردم: چرا مداوا نمیکنید؟ فرمود: ای بنده خدا! مرگ را به چه چیز میتوان علاج کرد؟ گفتم:انا لله و انا الیه راجعون. پس فرمود:رسول خدا (ص) به ما خبر داد که بعد از اودوازده امام خواهند بود. یازده نفر از آنان از فرزندان علی و فاطمهاند وهمه باشمشیر یا زهر شهید میشوند. و بعد گریست.
▪️از ایشان موعظه خواستم و ایشان مشغول سخن شد تا اینکه نفسش به شماره افتاد و رنگش زرد شد. در این حال، امام حسین وارد شد و برادر را در آغوش گرفت و او را بوسید. ایشان گریه میکرد و میفرمود: گریهام از دو چیز است؛ فراق دوستان و هول زمان حساب.
نقل است که امام حسن فرمود: گرچه فراق تو و دوستان و برادرانم بر من سخت است، اما خواهان رفتنم که جد خود رسول خدا و پدرم امیرالمومنین و مادرم زهرا و دو عموی خود حمزه و جعفر را ملاقات میکنم.
▪️سپس برای برادر خود وصیت کرد و سفارش اهل بیت و فرزندانش را به ایشان فرمود که برای ایشان پدری مهربان باش و وصیت فرمود که مرا در کنار رسول خدا(ص) دفن کن که من نسبت به آنان که بیاجازه در آنجا دفن شدهاند اولیترم و اگر آن زن مانع شد، نگذاری خونی بر زمین ریخته شود تا از آن چه بعد پیامبر از مردم کشیدم به ایشان شکایت کنم و بعد از این وصایا جان به جان آفرین تسلیم کرد.
▪️امام حسین(ع)، بدن برادر را غسل داد و کفن کرد و به سمت حرم رسول خدا برد. مروان بن حکم سراغ آن زن رفت و اورا تحریک کرد که مانع ازدفن امام شود. سپس او راسوار براسب خود کرده به نزد قبر پیامبر آمد و در حالی که بنیامیه و آل ابوسفیان همراهیاش میکردند، مردم را تحریک بر جنگ میکرد و میگفت: اجازه نمیدهم کسی را که دوست ندارم در خانه من دفن کنید.
▪️بعد از این، خود را از اسب به زیر انداخت و فریاد زد: بخدا تا یک مو در سر من است، اجازه نمیدهم او را اینجا دفن کنید.
▪️ابن عباس گفت: یک روز بر شتر سوار میشوی، یک روز بر استر و میخواهی نور خدا را خاموش کنی و با دوستان خدا بجنگی و بین رسول خدا و حبیبش حایل شوی.
▪️ناگهان آن زن دستور داد جنازه امام(ع) را تیرباران کردند؛ به طوری که گفتهاند تا 70 تیر از جنازه ایشان بیرون کشیدند. بنیهاشم دست به شمشیر بردند که امام حسین(ع) با وجود وصیت برادر، مانع شد و فرمود: اگر وصیت برادرمم نبود، میدیدید چگونه بینی شما را بر خاک میمالیدم و او را نزد پیامبر دفن میکردم.
▪️سپس بدن مطهر را به بقیع بردند. امام حسین(ع)، بدن برادر را درقبر گذاشتند
▪️پیامبر اکرم فرمود: «وقتی فرزندم حسن را با زهر شهید کنند، ملائکه هفت آسمان بر او گریه میکنند و همه چیز حتی مرغان هوا و ماهیان دریا بر او میگریند. هرکه برای او گریه کند چشمش در روزی که همهء چشمها کور میشوند ـ روز محشر ـ نابینا نمیشود و هرکس بر مصیبت او غمگین شود، روزی که همه دلها اندوهگین است، غمناک نمیشود و هر که او را در بقیع زیارت کند، روزی که همه گامها بر صراط میلرزد، قدمش استوار میماند.»
▪️جلوههای مظلومیت حضرت بیشمار است. به عنوان نمونه در قضیه نبرد ایشان با معاویه، پس از اینکه برخی یاران ایشان و فرماندهان و سران قبایل به امام مجتبی(ع) خیانت کردند در ساباط مدائن لشکریان، در حالی که حضرت را متهم به مماشات با معاویه میکردند به خیمه ایشان حمله کردند، سجاده از زیر پایش و ردا از دوشش کشیدند و با عصایی که تیغ تیز مسموم داشت بر ران مبارکش زدند و ایشان را مجروح کردند. بعد از آن که راهی جز صلح برایش نماند، همانها زخم زبان میزدند که تو مسلمین را خوار و ذلیل کردهای.
▪️امام حسن (ع)بعد از صلح به مدینه رفت و در میان نکوهش اطرافیان، زخم زبان دوستان، عداوت دشمنان، از دست دادن بسیاری از یاران قدیم و شهادت ایشان به دست عمال معاویه، ناسزاگویی خطبا به امیرالمومنین(ع)، دوران سختی را سپری فرمود
📚منابع:ارشاد جلد 2/ شیخ مفید
مقاتل الطالبین/ ابوالفرج اصفهانی
منتهیالآمال جلد اول/ شیخ عباس قمی
هدایت شده از رسول
...دفاع مقدس ایام الله است: مهمترین چیزیکه دفاع مقدس ما را با سایر انچه میان ملتهای دیگر اتفاق افتاده متمایز میکند ؛ " بازه زمانی" است. جنگهای جهانی اول و دوم مجموعا ۱۲ سال طول کشیده و خیلی از جنگهای دیگر همه بر اساس استراتژی مشخص باید در کمترین زمان ممکن انجام شود تا کمترین خسارات را در بر داشته باشد .
هنری کسینجر دیپلمات برجسته امریکایی قبل از جنگ یک سخنرانی در دانشگاه جورج واشنگتن امریکا دارد و میگوید جنگ میان ما و ایران باید ۱۰ روز بیشتر طول نکشد .صدام هم بیاد جنگ ۶ روزه اعراب اسمش را یوم الرعد گذاشت یعنی ۳ روزه خوزستان و ۱۰ روزه هم تهران را تصرف کند با بهم ریختگی داخلی و از هم پاشیدن ارتش و کمبود تجهیزات و نفرات و با ان سرعت و جنگ افزارهای سنگین کسی هم مقابلش نبود چنین ادعایی با ان همه پشتوانه طبیعی بنظر میرسد.
اما یک چیز تمام ان تصمیم ها و معادلات را بهم زد وجود مبارک امام راحل و ولی فقیه زمان و فرمان امام به حضور مردمی در دفاع مقدس است که مدت ان از بین ۶ تا ۱۰ روز ادعا شده توسط دشمن به ۸ سال طولانی میشود بطوریکه یکی از جنگهای طولانی سده بیستم می باشد .
این یعنی اولین پیروزی نه از جهت طولانی بودن و خسارات و تلفاتی که داده چرا که هیچ جنگی برای هیچ ملتی خوشایند نیست بلکه از لحاظ غلبه بر دشمن و تغییر استراتژی او بر روی زمین و تغییر تصورات و ادراکات او از توان شما ، به گونه ای که مارک پالمر از نو اوران سیاست خارجی امریکا و عضو کمیته خطر جاری در کتاب " ایران - امریکا رهیافت جدید" با صراحت تمام مخالف جنگ نظامی با ایران است و میگوید ایران به لحاظ سر زمین، کمیت جمعیت، نیروی انسانی و تجهیزات به قدرتی بی نظیر بدل شده و دیگر نمیتوان با یورش نظامی انرا سرنگون کرد. و اظهارات خیلی دیگر از سیاستمداران و نظریه پردازان نظامی در این زمینه درستی این ادعا را ثابت میکند .