🔴 اسرائیل معنای این عکس را خوب میفهمد
▪️یکی از تصاویری که از رژه روز گذشته حزب الله لبنان منتشر شد ، لانچر ۸۴ فروندی آتشبار گراد است که می تواند در زمان بسیار کمی ۸۴ راکت را شلیک کند. این لانچر به چند دلیل اهمیت ویژه دارد؛
▪️این راکت انداز می تواند در هنگام درگیری به سرعت از موضع خود خارج شده و در کمتر از ۲ دقیقه ۸۴ راکت را تا عمق حدود ۴۰ کیلومتری شلیک کند.
▪️قدرت آتش پرحجم این راکت انداز باعث می شود که گنبد آهنین نتواند همه راکت ها را رهگیری کند.
►┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
♻️@jahani_14
🔴دختری که در روز دختر یتیم شد!
▪️دختر شهید حسن بادامکی از شهدای سراوان
►┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
♻️@jahani_14
🔴نماینده مجلس: ۸۵ درصد سقط جنینها توسط پدر و مادر و با آموزشهای فضای مجازی انجام میشود!
►┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
♻️@jahani_14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آری .متاسفانه سبک زندگی غربی با تمام ظاهر مثلا زیبایش دستاوردی های فاجعه امیزی هم دارد
▪️فرزندان بی هویتی که سر از سطلهای آشغال در می آورند...
►┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
♻️@jahani_14
❣#سلام_امام_زمانم❣
🔅السَّلامُ عَلَیْكَ یا بابَ اللَّهِ و َدَیّانَ دینِهِ...✋
🌱سلام بر تو ای دروازه ارتباط با خدا که جز از درگاه تو به ساحت او راهی نیست!
🌱و سلام بر تو ای حکمفرمای دین، که نیکان و بدان را سزا خواهی داد...
📚زیارت آل یاسین_مفاتیح الجنان
#اللهمعجللولیکالفرج 🤲
#امام_زمان
AUD-20210719-WA0049.mp3
1.78M
هر صبح بخوانیم دعای عهد
و بخواهیم ظهور مولایمان مهدی (عج)
#امام_زمان ❤️
#دعای_عهد 🤝
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
جهت تعجیل در فرج و شادی روح شهدا 🥀
صلوات +وعجل فرجهم✌️
🌹 شهید آیت الله بهشتی:
♦️ تبری، یعنی قلبم با بیگانه نیست؛ نه با عضو جامعه بیگانه سَر و سِر دارم، نه با او آهنگ پیروی و پیوستگی دارم. مقتضای ولایت در جهت داخلی و ولایت در جهت خارجی این است. مگر آنکه سیاست و مصلحت سیاسی همان امت و همان گروه به هم پیوسته مسلمان ایجاب کند که به صورت وسیله، به صورت ابزار، به صورت نیرویی که باید در خدمت هدف من به کار گرفته شود، با فرد، گروه یا امتی از امتهای غیر اسلامی مناسبات حسنه برقرار کنم؛ یا از این بالاتر، پیمان همکاری در میدانی مشخص با مسؤولیتی مشخص داشته باشم. چنین پیمان و چنین همکاریی را فقط و فقط رهبری امت حق دارد ببندد.
♦️اعضای امت حق تشکیل چنین پیمان همکاریی ندارند. اگر یک چنین پیمان همکاریی میان امت اسلامی، گروه و دسته متشکل مسلمان، با گروه و دسته متشکل غیر مسلمان و امت غیر مسلمان بسته شود، به چه جهت و هدفی است؟ هدفش رسیدن به اهداف امت اسلام است. جهتش حفظ مصالح همان امت و دسته مسلمان است.
♦️قرار دادها و پیمانها و همکاریها دارای جهت مشخص، قالب معین، حدود و معیار و میزان معلوم است. تعیین آن قالب و معیار و میزان و در صلاحیت کیست؟ در صلاحیت رهبری، در صلاحیت امام، در صلاحیت آن گروهی که این گروه، این دسته، یا این امت را هدایت می کند. فرد یا جناح حق بستن چنین قرار دادی را با بیگانه ندارد. اگر فرد یا جناحی به چنین کاری دست زد از نظر ایدئولوژی اسلامی جرم است.
►┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
♻️@jahani_14
🌹رهبرمعظم انقلاب: من بروجردی را از یاد نمیبرم و هیچ وقت فراموش نمیکنم. غالبا هر وقت كه بحث شهدا پيش میآید، شهيد بروجردی جلو چشم من است.
🌹 سالروز شهادت شهید محمد بروجردی
🕊شادی روحش صلوات
►┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
♻️@jahani_14
🔰 حاج قاسم سلیمانی: منشاء اساسی تاثیرات در دفاع مقدس؛ خود امام بود...
►┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
♻️@jahani_14