🔻عذرخواهی شبکه atv برای پخش کلیپ غیر واقعی درباره مردم ایران
سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان اعلام کرد:
🔻 به دنبال پخش کلیپی غیر واقعی و موهن درباره مردم ایران از شبکه atv و پیگیری های سفارت جمهوری اسلامی ایران، شبکه مذکور ضمن حذف آن از کلیه پرتال ها و صفحات مربوط به خود در فردای پخش آن، رسما عذرخواهی کرد.
🔻 آنار شُکورُف معاون رئیس این شبکه و مدیر پخش اخبار و برنامه های سیاسی و اجتماعی، ضمن حضور در سفارت و دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران، مراتب عذرخواهی شفاهی و مکتوب آن شبکه را تقدیم کرد.
🔻 در نامه این شبکه خطاب به سفیر جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر احترام به فرهنگ و تمدن غنی کشور دوست و برادر ایران از ناراحتی به وجود آمده اظهار تاسف و عذرخواهی شد و اطلاع داده شد خبرنگار تهیه کننده کلیپ نیز برای ادای توضیحات احضار و به دلیل این اشتباه فاحش طبق قوانین از کار برکنار شد.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#آذر_بایجان
#ایران
🔴 انفجارهای کابل دقیقا قبل از تکمیل پروژه خروج امریکا ازافغانستان؟
در دو انفجار تروریستی در خارج از فرودگاه کابل مطابق آخرین آمارها تا کنون ۱۷۰ نفر کشته و بیش از ۱۳۳۰ نفر زخمی شدند.
🔹نکات تحلیلی
1⃣ چنانچه دست داشتن داعش در این عملیات تروریستی قطعی شود سوال اصلی این خواهد بود که چرا دقیقا در فاصله زمانی بسیار کوتاه تا خروج کامل آمریکائیان از افغانستان این مساله صورت پذیرفته است؟ و چرا طی روزهای گذشته حادث نشده است؟ آیا این انفجار می تواند با سر آمدن تاریخ اعلامی خروج امریکا از افغانستان مرتبط باشد؟
2⃣ صرف نظر از پاسخ مثبت یا منفی به سوال فوق واقعیت آن است که از این پس و در سایه این انفجار طالبان می تواند خط روشنی میان مردم افغانستان از اقوام و گروه های مختلف و جماعت های تکفیری و تروریست ترسیم کند و به شکل مشخص در کارزار دفع دشمنان احتمالی مسیر روشنی را طی کند.
3⃣ بی گمان مخالفین خروج امریکا از افغانستان چه در داخل امریکا و چه در خارج آن از این مساله نهایت استفاده را برای حداقل به تعویق انداختن خروج اشغالگران خواهند کرد.
4⃣ دور از ذهن نیست تا ساعات و روزهای نه چندان زیاد باقیمانده تا خروج امریکا از افغانستان چنین تحرکات تروریستی با شدت بیشتری و البته با هدف ایجاد اختلال در روند خروج آمریکا شدت بیشتری بگیرد.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#کابل
#انفجار_تروریستی
#پروژه_خروج_آمریکا
✅ یادداشت کوتاه
پیروان حقیقی امارت اسلامی
🔻«جلائیپور» فعال سیاسی اصلاحطلب، اخیراً در یادداشتی با اشاره به برخی رخدادهای اخیر در کشور، ابراز داشته، در این مقطع هدف کوتاهمدت ما (اصلاحطلبان) این باید باشد که نگذاریم جمهوری اسلامی به امارت اسلامی تبدیل شود. وی فرض را بر این گذاشته که تندروهایی در ایران چنین ایدهای را در سر میپرورانند، اما اصلاحطلبان در برابر چنین فکر و افرادی باید بایستند!
🔹 اینکه افرادی در ایران به شیوههای مختلف حکومتداری معتقد باشند، امری محتمل و طبیعی است؛ از کسانی که جایگاهی برای رأی مردم قائل نیستند تا افرادی که در پی استقرار یک سیستم کاملاً سکولار باشند. مسئله اما این نیست. مسئله این است که هسته مرکزی تفکر حاکم بر جمهوری اسلامی، قول و عمل امام و رهبری انقلاب است و رفتار سیاسی دیگر نهادها و گروههای انقلابی موجود در کشور نیز گویای آن است که توجه به رأی مردم نشئتگرفته از یک امر اعتقادی است و موضوعی تزئینی نیست.
🔸 اما آنچه آقای جلائیپور را دچار پریشانگویی کرده است، نگرانی بابت رفتن ایران به سمت امارت اسلامی نیست -که حالا او و همفکرانش باید مانع از تحقق چنین ایدهای باشند- او خود خوب میداند این ادعا، به توهم و خیال بیشتر مشابهت دارد تا یک امر مبتنی بر واقعیت. مشکل را باید در جای دیگری جستجو کرد. حقیقت آن است که بخش رادیکال اصلاحطلب هر زمآنکه مردم به سمت آنها متمایل نشدند، اصل انتخابات را زیر سؤال بردند و یا آنکه حاضر نشدند انتخاب مردم را به دیده تکریم و احترام بنگرند. آیا برخی از عناصر اصلاحطلبی نبودند که در سال ۷۶ مدعی شدند قانون اساسی باید تغییر کند تا امکان استمرار ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی فراهم گردد؟! خوب است با خود مرور کنند که چه کسانی گفتند که مردم حتی برای دریافت مرگ موش هم صف میکشند! چه کسانی در سال ۸۴ تن به انتخاباتی که مجری آن دولت آقای خاتمی بود، ندادند و مدعی تقلب شدند؟ کدام گروه در سال ۸۸ به نتیجه انتخابات تمکین نکردند و به بهانه تقلب، کشور را به لبه پرتگاه بردند و ۸ ماه اغتشاش به راه انداختند؟!
🔺نکته پایانی: شیوه بخش رادیکال و مؤثر اصلاحطلب در دورهها و سالهای گذشته، تن ندادن به قانون و ایجاد نافرمانی و افکندن اغتشاش بوده است. این جماعتی که امروز نگراناند در کشور، امارت اسلامی ایجاد شود، در مقاطع متعدد، اقدامات و رفتارهایی از آنها سر زده است که شبیه به آن درگذشته و هماکنون برخی مدعیان امارت اسلامی در سوریه، عراق و افغانستان در پیش گرفتهاند!
✍️ غضنفری
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#اصلاح_طلبان
#امارات_اسلامی
🌀 یادداشت کوتاه
🔶 انتشار تصاویر ندامتگاه اوین تهدید یا فرصت؟
🔻چند روزیست که انتشار تصاویر ندامتگاه اوین سر تیتر اخبار داخلی و خارجی شده و هر حزب و جناحی بر پایه اهداف خود تفسیری از این ماجرا به نفع خویش انجام میدهد.
🌀 گزارههای خبری:
1⃣ تهدیدهای ضعف مدیریتی باید بازنگری گردد و امیدواریم که دیگر هیچگاه شاهد چنین اتفاقی نباشیم و با دقت در انتخاب مدیران و کارمندان در بدنه دولت و ارگانهای حساس، بدون در نظر گرفتن ملاحظات جناحی و با ملاک شایسته سالاری این ضعفها را به حداقل رساند.
2⃣ تهدیدی که شاید تبدیل به فرصت شود!! بخوبی میدانیم که مخالفین، در راستای تخریب نظام اسلامی، هر وسیلهای را دستاویز اهداف خود کرده و با شعار حقوق بشر، بیش از پیش بر طبل مخالفت با نظام اسلامی میکوبند. یکی از بهانه های مخالفین خارج نشین، اظهارات زندانیان آزاد شده در رسانههای خارج از کشور میباشد که دم از اوضاع بد ندامتگاهها در ایران میزنند و آنچنان از شرایط نابسامان، اتاقهای تاریک و نَمور سخن به میان میاورند که هر مخاطب عام و بی بهره از اطلاعات سیاسی، ناخواسته به همزادپنداری میپردازد.
🔺 نتیجه: انتشار این تصاویر از شبکههای معاند، باعث شد حداقل دید مخاطب نسبت به اوضاع زندانیان که بصورت پیشفرض توسط معاندین در ذهنشان ایجاد شده بود تغییر کند. اما فراموش نکنیم که این نوع گافها قابل چشم پوشی و اغماض نمیباشند و باید عاملین معرفی و مجازات شوند.
کاربرد مثال عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد را در این حادثه میتوان به وضوح مشاهده کرد.گاها مخالفین با دست خود، خودشان را رسوا میکنند.
✍️ باقری
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#زندان_اوین
🔴 از سندروم سایگون تا سندروم کابل
🔹این روزها بازار همسانسازی «سایگون» و «کابل» در رسانههای غرب بسیار داغ است. تحلیلگران آمریکایی و اروپایی معتقدند آنچه در جریان فرار نیروهای آمریکایی از افغاستان روی داد، تا حد زیادی مشابه شکست واشنگتن در ویتنام بود. این مقایسه تا حدودی درست به نظر میرسد اما تفاوتهایی نیز در این باره وجود دارد که نمیتوان بسادگی از کنار آنها گذشت!
🔸جنگ ویتنام نبردی بود بین دولت کمونیستی ویتنام شمالی و ویتنام جنوبی و متحد اصلی آن، ایالاتمتحده آمریکا. جنگ ویتنام، جنگی طولانی و پرهزینه برای آمریکا بود که ۲۰ سال طول کشید.
🔹عبارت «سقوط سایگون»، به تصرف سایگون، پایتخت ویتنام جنوبی توسط نیروهای کمونیستی ارتش خلق ویتنام موسوم به «ویتکنگ» اشاره دارد. آمریکا سال ۱۹۷۳، نیروهای خود را از ویتنام جنوبی خارج کرد. جنگ ویتنام منجر به هلاکت 58 هزار نیروی آمریکایی و تحمیل میلیاردها دلار هزینه نظامی به رؤسایجمهور دموکرات و جمهوریخواه شد.
🔸حضور 20 ساله آمریکا در افغانستان، فرار هزاران آمریکایی از پایگاه بگرام و فرودگاه کابل و رها شدن مزدوران و همکاران نیروهای اشغالگر آمریکایی در افغانستان، جملگی شبیهسازی سایگون و کابل را به یکدیگر ممکن میسازد اما باید توجه داشت دامنه و عمق شکست واشنگتن در کابل، بهمراتب بیشتر از سایگون است؛ فراموش نکنیم شکست مطلق کاخ سفید در افغانستان، نخستین شکست سنگین ایالاتمتحده در قرن بیستویکم و هزاره سوم محسوب میشود.
🔹بدونشک در آینده نزدیک، اصطلاحی به نام «سندروم کابل» نیز در بین افکار عمومی آمریکا رایج خواهد شد. اما سندروم کابل چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
🔸پس از خروج ارتش ایالاتمتحده از ویتنام و شکست آن در سایگون، اصطلاح «سندروم سایگون» در آمریکا رایج شد که بیانکننده عدم تمایل شهروندان آمریکایی به مداخله نظامی این کشور در خارج از مرزهایش است.
اکنون ما با شکلگیری پدیدهای به نام «سندروم کابل» در بین آمریکاییها مواجه هستیم که به مراتب نسبت به «سندروم سایگون» شایعتر است. خمیرمایه این سندروم فراگیر را این گزاره مهم تشکیل میدهد: «محصول جنگافروزی، تحمیل دموکراسی آمریکایی و مداخله نظامی ایالاتمتحده در کشورهای دیگر در نهایت چیزی جز شکست و تباهی نخواهد بود؛ شکستی که شهروندان و سیاستمداران آمریکایی و متحدان این کشور، ناچارند هزینههای آن را سالیان دراز تحمل کنند.»
🔹در این میان، سیاستمداران آمریکایی بهرغم میل ذاتی خود به توحش و مداخلهگرایی، در نهایت ناچار خواهند شد میان ۲ گزینه «احیای دکترینهای بازدارنده» یا «خلق دکترینهای جدید بر مبنای عدم مداخلهگرایی» دست به انتخاب بزنند.
🔸یکی از چارچوبهای مفهومی و عملیاتیای که ممکن است استراتژیستهای آمریکایی جهت نجات جان نظام سرمایهداری سراغ آن بروند، دکترین «مونروئه» است. این دکترین توسط «جیمز مونروئه» رئیسجمهور وقت آمریکا در دوم دسامبر ۱۸۲۳ اعلام شد. بر اساس این دکترین، آمریکا از دخالت در امور خارج از نیمکره غربی منع میشود و همزمان اجازه نمیدهد قدرتهای اروپایی در امور این قاره دخالت کنند.
🔸جریانهای ملیگرا، انزواطلب و جنبشهای ضد جهانی شدن و ضد بینالمللگرایی در زمره طرفداران این دکترین هستند.
🔹 این افراد بر کاهش سریع حضور بینالمللی آمریکا و تخصیص بودجههای نظامی- امنیتی به بازسازی زیرساختهای فرسوده آمریکا و تقویت قدرت ملی در عرصههای اقتصادی تأکید دارند.
🔸البته در این میان نکتهای وجود دارد که نمیتوان در شناخت و تحلیل انگارههای استراتژیک سیاست خارجی آمریکا آنها را نادیده انگاشت؛ بازگشت آمریکا به دکترین مونروئه یا احیای آن (با استناد به شرایط داخلی و بینالمللی امروز آمریکا)، محصول یک انتخاب آگاهانه نیست، بلکه منبعث از نوعی استیصال و سردرگمی استراتژیک و راهبردی در نظام بینالملل است. تمرکز ناخواسته سیاستمداران آمریکایی بر داخل این کشور و بسته شدن دست و پای این کشور در حوزه روابط بینالملل، یکی از خروجیهای طبیعی شکست ایالاتمتحده در افغانستان محسوب میشود.
قطعا شیوع سندروم کابل در بین شهروندان آمریکایی و افکار عمومی دنیا، جایی برای تحقق رویاپردازیهای خام و متوهمانه صاحبان ستم و تزویر در کاخ سفید باقی نخواهد گذاشت.
✍ غفاری
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#آمریکا
#ویتنام
#سندروم_کابل
#سندروم_سایگون
🚨هشدار بانک ملت درباره فیشینگ و روش های جدید کلاهبرداران اینترنتی
⚠️کلاهبرداران اینترنتی و فیشرها هر روز به دنبال شگردهای جدیدی برای سوء استفاده از اطلاعات حساب های بانکی افراد هستند
⚠️فیشرها در طراحی صفحات جعلی سامانه بانکداری اینترنتی سازوکاری طراحی کرده اند که قربانی به محض کلیک بر روی لینک جعلی با تلفن همراه خود و قبل از ورود نام کاربری و رمز عبور؛ با پیغام نیاز به دسترسی به برخی اطلاعات گوشی(همانند برخی اپلیکیشن ها) مواجه خواهد شد. به محض تایید این دسترسی توسط کاربر، فیشر با خوانش پیامکهای ارسالی به صندوق پیامک تلفنهمراه؛ به یکبار رمزهای قربانی دست یافته و اقدام به فیشینگ می کند
⚠️برخی قربانیان با نصب اپلیکیشن های غیراصیل که در ظاهر با پوشش ارائه خدماتی مانند پیام رسان بدون فیلتر، دوست یابی، همسریابی و .. تولید شده اما در حقیقت یک بدافزار با قابلیت دستیابی به محتوای تلفن همراه (به ویژه پیامک ها) است، در تله فیشینگ گرفتار میشوند.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#هشدار
⚠️ اعتماد به غرب و بلایی که بر سر امنیت و ثبات کشور می رود
⁉️ اعتماد سیاستمداران یک کشور به آمریکا و غرب، دقیقاً چه بلایی بر سر امنیت و ثبات و پیشرفت و اقتدار آن کشور میآورد؟
افغانستان و عراق، تصاویر مجسمی از سرانجام اعتماد به آمریکا و باز شدن پای این رژیم مستکبر به کشورها هستند.
1⃣ عراق در همین چند دهه بهویژه سالهای پس از اشغال، موجی از تروریسم، فقر و بیکاری و فساد اقتصادی را تجربه کرده است.
🔹آمریکا، صدام را برای حمله به ایران تحریک و حمایت کرد، اما هنگامیکه او شکست خورد و تاریخ مصرفش تمام شد، کنار زدن وی تبدیل به بهانهای شد تا آمریکا زیرساختهای عراق را نابود و دانشمندانش را ترور کند. نتیجه چهار دهه سیاست آمریکا نسبت به عراق، درگیری این کشور در چند جنگ، ویرانی زیرساختها و نابودی درآمدهای عظیم ملی بود. همین حالا هم گروهکهای تروریستی تحتالحمایه آمریکا، زیرساختهای برق و آب و انرژی عراق را هدف قرار میدهند.
🔹خیانت دیگر آمریکا، غارت بخشی از درآمدهای نفتی عراق بوده و گفته میشود آنها یک سوم از درآمد فروش نفت عراق را بهعنوان هزینههای جنگ و سرنگونی صدام، برای خود برمیدارند و در واقع از سر سفره مردم دریغ میکنند.
خیانت بعدی آمریکا و متحدانش، آشوبافکنی مبتنی بر فقر فساد مزمن در این کشور بوده که ظرف چند سال اخیر موجب شده با حاکمیتی نامنسجم و کم کارآمد مواجه باشیم. آمریکا دو سال قبل دست به تحریک آشوبهای خیابانی زد و مرتکب کودتا علیه دولت قانونی مستقر شد؛ هر چند که پارلمان این کشور رسما حکم به اخراج اشغالگران داده است.
2⃣ افغانستان، نمونه تازهتری از نقش نابودگر «اعتماد به آمریکا» است. آنها به اعتراف خود، در پا گرفتن طالبان نقشآفرین بودند و سپس تروریسم و فعالیت طالبان و القاعده را بهانه اشغال افغانستان قرار دادند.
🔹حالا هم بعد از بیست سال اشغالگری و جنایت و غارت منابع این کشور، پشت دولت غربگرا را خالی کرده و در حال واگذاری افغانستان به همان گروهی هستند که به بهانه فعالیت آنها، خاک افغانستان را اشغال کرده و مردم این کشور را به خاک و خون کشیده بودند.
🔹 وقتی دولتی تماما غربگرا و دستنشانده اما فاقد حداقل ریشههای مردمی در کابل
سر کار آمد، ادعا میشد این کشور در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته و ارتش آن مدرن شده است، اما همین ارتش و دولت بیریشه، ظرف چند هفته تسلیم نیروهای پیاده طالبان شدند و تمام خیالپردازیهای رسانهای درباره پیشرفت و توسعه افغانستان فرو ریخت.
🔔نکته و نظر:
🔻این دو عبرت بزرگ در همسایگی ما، بیش از هر چیز عناصر مزدور یا خوشخیال نسبت به آمریکا و غرب را شرمنده میکند. اما برخی از این افراد، چنان طلبکارانه نسبت به منطق مستحکم جمهوری اسلامی موضع میگیرند که گویا تصور میکنند کسی متوجه زمین خوردن و سینهخیز رفتن آنها نشده و لگدمال شدن بافتههای تئوریکشان زیر پای واقعیتها را نمیبیند.
🔻غربگرایان در ایران مرتکب روایت وارونه میشوند. جمهوری اسلامی را متهم میکنند که چرا دوباره سراغ مذاکره و تعامل با آمریکا نمیرود تا تحریمها برطرف شود، یا چرا از آمریکا واکسن نمیخرد و...! انگار از مریخ آمدهاند! میگویند چرا مذاکره نمیکنید تا تحریمها لغو شود و اقتصاد رونق بگیرد! برخی سفیهان بیپروا یا مأموران معذور، حتی در گذشته مدعی بودند نفی مذاکره، ایدئولوژی بقای جمهوری اسلامی است و به همین دلیل حاکمیت حاضر نیست مذاکره را بپذیرد.
🔺 دو عبرت عراق و افغانستان به علاوه عبرتهای برجام، به ما و هر ملت دیگری میگوید که تنها مسیر پیشرفت و مانعزدایی از آن، بیاعتمادی مطلق به آمریکا و غرب (بیاعتمادی به تطمیعها و تهدیدها) است.
✍ ایمانی
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#عراق
#افغانستان
#خیانت_آمریکا
#اعتماد_به_غرب
🌀 عکس نوشت
آزمایشهای دارویی آمریکا بر روی مردم جهان
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#رسوایی_آمریکا
🔻 آمریکا آچمز شده است!
«رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه گذشته در گفتگویی با رادیو فردا، به ابعاد مذاکرات هستهای و توافق احتمالی آینده با ایران اشاره کرد. بررسی جنبههای مختلف اظهارات وی، موضوع این گزارش است.
👈 گزاره تحلیلی
⬅️ نکته حائز اهمیت که در سراسر اظهارات رابرت مالی موج میزند و نمیتواند آن را کتمان نماید، اشتیاق آمیخته با نگرانی برای آغاز دور جدید مذاکرات هستهای است. دراینباره قرائنی وجود دارد که نشان میدهد آمریکاییها دائماً در حال ارسال پیام و سیگنالهایی به ایران و اعلام آمادگی برای توافق هستند.
⬅️ چیزی که رابرت مالی در این مصاحبه تصریح میکند و از قضا گردانندگان کنونی کاخ سفید را فاقد راهبرد نموده، این است که ایران بههیچعنوان زیر بار فشار، امتیاز نخواهد داد. این برآورد در حال حاضر تبدیل به بخشی از محاسبات آمریکا شده است. اظهارات مالی که میگوید: «دولت پیشین ما با کمپین فشار حداکثری، اشتباه محاسباتی کرد»، دال بر این مدعاست.
⬅️ نکته دیگری که وی به آن اشاره میکند، دقیقاً همان بخش چالشی مذاکرات است که اجازه نداد گره مذاکرات باز شود و آنهم این است که رابرت مالی میگوید، آمریکا ضمانت نمیدهد و اگر بخواهد ضمانت دهد، باید توافق دیگری داشته باشیم. چالش کنونی دقیقاً در همین گزاره نهفته است.
⬅️ ایران شرط ضمانت دادن آمریکا را با هدف انتفاع اقتصادی خود از برجام گذاشته که در انتهای آن عملاً آمریکا از حیث بهکارگیری ابزار تحریمی، خلع سلاح میشود. این شکل از توافق از منظر آمریکا یک فاجعه بزرگ است؛ چراکه بسیاری از موضوعات ادعایی آنها در حوزه منطقهای و موشکی لاینحل باقی خواهد ماند؛ اما آمریکا دادن ضمانت را بهگونهای دیگر تعریف میکند.
⬅️ متصدیان کنونی کاخ سفید دادن ضمانت را در مذاکراتی توسعهیافتهتر و جامعتر دنبال میکنند؛ بهگونهای که در انتهای آن، ایران -به تعبیر آنها- نرمال و خالی از مؤلفههای قدرت گردیده و کلیه اختلافاتش با آمریکا نیز حل شده باشد.
👈 جمع بندی
اکنون شرایط برای آمریکاییها سخت و پیچیده و به عبارتی آچمز شده است. به این دلیل که ایران بر روی توسعه حوزههای مرتبط با فناوریهای هستهای خود متمرکز شده، به رجزخوانی و تهدیدات بدون پشتوانه آمریکاییها بیاعتنا است و از همه مهمتر اینکه، در حال خنثیسازی تحریمها و عبور از شرایط موجود است. این وضعیت، آمریکاییها را به هراس انداخته، چراکه انتهای این دالان چیزی نیست جز تن دادن به آنچه ایران میخواهد؛ دادن ضمانت واقعی و عملی.
✍ بنافی
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#خنثی_سازی_تحریم
#مذاکرات_هسته ای
❌ کور شدن چشم سیا در تهران
🔻نیویورکتایمز گزارش داد «شبکه جاسوسی آمریکا در ایران» که توسط سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای ایجاد شبکه مخبران تشکیل شده است، در نتیجه «عملیات ضد اطلاعاتی بسیار کارآمد» از سوی تهران ناکام ماند.
🔹این روزنامه آمریکایی نوشته است: «مقامهای آمریکایی میگویند پیام مکتوب و محرمانه ارسال شده از سوی یک افسر سیا که مسؤولیت تشکیل شبکههای جاسوسی در ایران را به عهده داشت در سراسر بخشهای مقر مرکزی این سازمان اطلاعاتی در لانگلی طنینانداز شد: شبکه مخبران آمریکا تا حد زیادی مغلوب عملیاتهای ضد اطلاعاتی بسیار کارآمد تهران شده بود و تهران، مانع تلاشها برای بازسازی این شبکه شده است».
🔸 نیویورکتایمز همچنین به نقل از مقامهای آمریکایی مدعی شده رژیم اسرائیل با فراهم کردن «اطلاعات موثق» درباره فعالیتهای هستهای، برنامه موشکی و فعالیتهای منطقهای ایران به آمریکا برای پر کردن این شکاف کمک کرده است.
🔸به نوشته این روزنامه آمریکایی، سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل سوابق طولانی همکاری با یکدیگر را دارند و این همکاریها بویژه در دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا بشدت افزایش یافت.
🔹نیویورکتایمز در عین حال مدعی شده این وضعیت بعد از روی کار آمدن «جو بایدن»، رئیسجمهور فعلی آمریکا که خواستار احیای توافق هستهای برجام بود تغییر کرد تا جایی که در بهار سال جاری، «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی حتی تبادل اطلاعاتی با آمریکا را به دلیل «عدم اعتماد به دولت بایدن» متوقف کرد.
🔸طبق گزارش نیویورکتایمز، چالش کنونی پیش روی تلآویو و واشنگتن، در حالی که «نفتالی بنت» نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای دیدار با «جو بایدن» به واشنگتن سفر کرده، بازسازی اعتماد، آن هم با وجود پیگیری اهداف متناقض در قبال ایران است. مقامهای ارشد صهیونیستی به روزنامه نیویورکتایمز گفتهاند یکی از اهداف کلیدی نفتالی بنت مشخص کردن این خواهد بود که آیا دولت بایدن از عملیاتهای مخفیانه اسرائیل علیه برنامه هستهای ایران حمایت خواهد کرد یا خیر.
🔹نخستوزیر رژیم صهیونیستی طی سفر خود به واشنگتن در مصاحبه با نیویورکتایمز مدعی شد همچنان به حملات مخفیانه این رژیم علیه برنامه هستهای ایران ادامه خواهد داد.
🔸بر این اساس مقامهای صهیونیستی امیدوارند هر گونه توافق جدید با ایران، محدودیتی برای چنین عملیاتهایی که در گذشته به ترور دانشمندان هستهای ایران و عملیات خرابکارانه در تأسیسات هستهای این کشور منجر شد پدید نیاورد. نیویورکتایمز ادعا کرده در دیدار نفتالی بنت با بایدن، نخستوزیر اسرائیل از آن جهت دست بالاتر را خواهد داشت که ایالاتمتحده برای اطلاعات درباره ایران بیشتر به اسرائیل وابسته شده است.
🔹به نظر می رسد ادعای نیویورکتایمز در بزرگنمایی اشراف اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بر ایران و وابستگی واشنگتن به تلآویو در این باره، تلاشی برای سرپوش گذاشتن روی شکست اطلاعاتی سیا و موساد از ایران است. گفتنی است مقامات آمریکایی تا این لحظه در مورد «شکست شبکهسازی اطلاعاتی خود در ایران» حاضر به ارائه توضیحی نشدهاند.
🔸تلاش نیویورکتایمز برای القای ضربه خوردن همکاری اطلاعاتیهای آمریکا و اسراییل در حالی است که این روزنامه پنجشنبه به نقل از منابع آمریکایی و صهیونیستی گزارش داد رژیم صهیونیستی ۲ ساعت قبل از عملیات خرابکارانه در تأسیسات هستهای نطنز در ماه آوریل- زمان نخستوزیری نتانیاهو- دولت بایدن را از این عملیات مطلع کرده بود.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#آمریکا
#رژیم_صهیونیستی
#جاسوسی_در_ایران
🔴 آیا فرودگاه کابل اسم رمز استمرار اشغال افغانستان است؟
کمتر از یک روز از هشدارهای معنادار آمریکا، انگلیس و استرالیا به اتباع خود در افغانستان درباره حملات تروریستی در نزدیکی فرودگاه کابل سپری نشده بود که حملاتی خونین در نزدیک فرودگاه روی داد.
⬅️ طولی نکشید که گروه تروریستی داعش مسئولیت این حملات را بر عهده گرفت و مدعی کشته شدن بیش از ۶۰ نظامی آمریکایی و زخمی شدن بیش از ۱۵۰ نظامی دیگر شد.
⬅️ علیرغم کشته شدن ۱۳ نظامی تروریست آمریکایی در اثر انفجارهای کابل جو بایدن رئیسجمهور آمریکا از ادامه عملیات خروج شهروندان این کشور از افغانستان خبر داد.
⬅️ وی در اظهاراتی عجیب بیان کرد که میدانیم عاملان حمله کابل چه کسانی هستند و به دنبال راههای مناسب برای حمله به آنها در هر کجا که باشند، خواهیم بود.
👈 این اظهارات بایدن را میتوان اینطور توصیف کرد که آمریکاییها تمایل ندارند که به حضور هوایی خود در افغانستان پایان دهند؛ موضوعی که در توافق دوحه مطرح شد اما با مخالفت طالبان روبرو شد.
⬅️ از سوی دیگر اشتیاق ترکیه درباره حضور نظامی در فرودگاه کابل و اظهارات سخنگوی دولت ترکیه درباره عدم توانایی طالبان در برقراری امنیت فرودگاه، آن هم پیش از حملات، از نکات مبهم تحولات پنجشنبه افغانستان است.
⬅️ واشنگتن و ترکیه به خوبی میدانند که کنترل فرودگاه کابل به معنی سلطه بر ورود و خروج به افغانستان است و در تلاش برای حفظ این پایگاه اطلاعاتی برای خود هستند.
⬅️ در همین راستا و برای تکمیل این پازل، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل پس از حوادث فرودگاه کابل، خواستار تشکیل نشستی با حضور اعضای دائم شورای امنیت برای بحث درباره تحولات افغانستان شد.
👈 سالهاست که آمریکا و همپیمانان منطقهای آن از نام "داعش" -گروه تروریستی که ساخته و پرداخته واشنگتن و مزدوران منطقهای آن است- برای توجیه اقدامات نظامی و اشغالگری و غارت ثروتهای منطقه بهره میبرند اما باید دید طی روزهای آینده پایان دو دهه اشغالگری آمریکا در افغانستان به کجا خواهد رسید.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#افغانستان
#اشغال_اسم_رمز
«میشنوم گاهی اوقات بعضی در مقابل شعارهای انقلاب، عنوان و مفهوم عقلانیت را مطرح میکنند؛ کانّه عقلانیت نقطه مقابل انقلابیگری است؛ نه، این خطا است؛ عقلانیت واقعی هم در انقلابیگری است. نگاه انقلابی است که میتواند حقایق را به ما نشان بدهد. ببینید! کِی بود آنوقتی که امام، آمریکا را بهعنوان شیطان بزرگ معرفی کرد و بهعنوان یک موجود یا دولت غیرقابلاعتماد معرفی کرد؛ این را سالها پیش امام بزرگوار به ملّت ایران -به ماها- یاد داد؛ امروز بعد از گذشت سالها، رؤسای کشورهای اروپایی میگویند آمریکا غیرقابلاعتماد است».۱۳۹۶/۰۳/۱۴
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#گفتمان_ولایت
#روشنگری
#آمریکا
#عقلانیت
#انقلابی_گری
#شیطان_بزرگ
🔻یک دوقطبی که باید شکسته میشد
💠 نهم شهریورماه سالروز سفر هیات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به ریاست رئیسجمهور وقت حضرت آیتالله خامنهای به زیمباوه است. سفری که به منظور شرکت در هشتمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد و در سال ۱۳۶۵ انجام گرفت. این سفر به دلیل آنکه همزمان با سالهای جنگ تحمیلی و اوج جنگ سرد بین دو ابرقدرت شرق و غرب بود اهمیت زیادی داشت.
✅ در ادامه در سه بخش تقدیم همراهان عزیز
جهاد اندیشه می گردد.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#گفتمان_ولایت
#روشنگری
#جنگ_سرد
#جنبش_عدم_تعهد
💠 یک دو قطبی که باید شکسته می شد
🔻بخش اول
شانزده سال بعد از پایان جنگ جهانی دوم و آغاز جنگ سرد، در دنیایی که جنگ بین دو ابرقدرتِ پیروز تقسیم میشد، نمایندگان پنج کشور از آفریقا، آسیا و اروپا جمع شدند تا جمعی را تشکیل دهند که متمایل به بلوکهای شرق و غرب نباشد. زمانی که متفقین دیروز و متخاصمین امروز دنیا را بین خود تقسیم میکردند و چین، ویتنام، کره و کوبا سرخ میشدند و شیلی و نیکاراگوئه زیر پرچم امپریالیسم میرفتند، عدم تعهد قرار بود سازمانی باشد که به هیچ یک از دو طرف دعوا تعهدی نداشته باشد.
🔹برای انقلابی که با شعار «نه شرقی، نه غربی» به پیروزی رسیده بود، چنین جمعی اگر همان بود که ادعا میکرد، کمال مطلوب بود، امّا نه مؤسسان آن غیرمتعهد ماندند و نه اعضایی که بعدها به عضویت جنبش درآمدند. شهریورماه سال ۶۵ که آیتالله سیدعلی خامنهای، رئیسجمهور اسلامی ایران به هراره (پایتخت زیمباوه) رفت، بیستوپنج سال از اوّلین جلسهی مؤسسین جنبش میگذشت؛ جنبشی که هم کشورهای بهشدت وابستهی بلوک غرب همچون عربستان عضو آن بودند و هم کشورهای وابسته به بلوک شرق همچون کوبا.
🔻همین طرفهای درگیر جنگ که برای هم خطونشان میکشیدند و یک دیگر را به حملهی اتمی تهدید میکردند، برای تقابل با انقلاب اسلامی به تفاهم و توافق کامل میرسیدند و ایران دشمن مشترکشان میشد. در چنین فضایی و در وابستگی اعضای جنبش عدم تعهد، لاجرم وزنهی اعضاء سمت ایران سنگینی نمیکرد؛ حتی اگر بهدرستی میدانستند شروعکنندهی جنگ کیست و متجاوز کدام است، باز هم تنها کنش و موضع اصلی همانی بود که شورای امنیت بارها در قطعنامههای مختلف اعلام کرده بود؛ پایاندادن به جنگ و برقراری آتشبس بدون اعلام آغازگر و تنبیه متجاوز.
🔻حتی یاسر عرفات که بعد از پیروزی انقلاب و حمایت همهجانبهی ایران اسلامی از فلسطین، ایران را خانهی خود میخواند، طرفدار پروپاقرص صدام بود و مأموریت اصلیاش در هشتمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد نه مسئلهی فلسطین که وادارکردن ایران به پذیرش آتشبس بود. غلبهی خوی نژادپرستی عرب بر آرمان فلسطین که آن روزها کمرنگتر هم میشد و عرفات را به سازش و گذشتن از حق فلسطینیان نزدیکتر میکرد.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#گفتمان_ولایت
#روشنگری
#جنگ_سرد
#جنبش_عدم_تعهد
💠 یک دو قطبی که باید شکسته می شد
🔻بخش دوم
🔹انقلاب ایران چه میگوید
در این اجلاس ایران یک تریبون داشت تا یکبار به تمام دنیا توضیح دهد جنایتکار جنگی کیست و اگر متجاوز مجازات نشود، هیچ تضمینی برای صلح پایدار وجود ندارد؛ تریبونی که از آن هشدارهای خود را دربارهی انحراف عدم تعهد، مبارزهی آفریقا علیه سیستمهای آپارتاید، جنگ شوروی در خاک افغانستان و مسئلهی فلسطین بیان کند و یکبار به تمام کشورهای دردکشیدهی دنیا بگوید نظام کنونی ایران کجا ایستاده و چگونه نگاه میکند. نگاهی که از زبان آیتالله خامنهای، رئیسجمهور چهلوهشتسالهی ایران، با لباس دین و در قامت یک روحانی بیان میشود.
دنیایی که یک طرفش در آمریکای لاتین شاهد کودتاهایی است که از ایالات متحده مدیریت میشود و نظامهای مردمی را سرنگون میکند؛ از آبهای آزاد بهسمت شرق که میرسد در آفریقا مردم درگیر جنگ علیه استعمار و حکومتهای نژادپرست است و همین زیمباوه که امروز میزبان جنبش است، شانزده سال پیش از بند استعمار پیر رهاشده و درست در مرزهای جنوبی، نلسون ماندلا در بند رژیم آپارتاید پروتریاست؛ رژیمی که شانزده درصد سفیدپوست و هفتادوپنج درصد سیاهپوست ساکن این کشور را از حقوق اوّلیهی خود محروم کرده است؛ در شمال شرقی آفریقا هم رژیم صهیونیستی با حمایت همهجانبهی غرب در حال گسترش سرزمینهای غصب شده است و هنوز مدت زیادی از کشتار صبرا و شتیلا که بیش از سه هزار فلسطینی در دو روز کشته شدند، نگذشته؛ در همسایگی شرقی ایران هم شوروی یک جنگ تمام عیار علیه نیروهای مسلمان افغانستان بهراهانداخته!
انقلاب ایران سال ۵۷ با پیروزی و پیریزی یک نظام اسلامی یکبار تمام اصول و دگمهای پذیرفتهشدهی دنیا را شکسته بود و حالا آیتالله خامنهای قبل از هر چیز قواعد ازپیشمشخصشدهی چنین مراسمی را میشکند، با بسمالله و آیاتی از قرآن آغاز میکند و از اصول و آموزشهای اسلامی در مواجهه با معضلات دنیای امروز میگوید؛ از باوری عاشورایی که اگر ظلمی در جهان حکمرانی میکند و حقی ضایع میشود هم آنکه ظلم را پذیرفته و هم آنکه از بیرون ناظر و شاهد است، شریک جرماند. از همین جا هم به نظامهای نژادپرستانه میرسد و انفعال و کمتحرکی جنبش را محکوم میکند. ایشان به نمایندگی از نظام اسلامی پیشنهاداتی را برای مبارزه بیان میکنند. مکان اجلاس در خط مقدم مبارزه با نظام آپارتاید قرارگرفته و باید از تمام ظرفیت آن استفاده کرد. دیدارهای بعدی رئیسجمهور با سران آفریقایی اهمیت این صحبتها را بهخوبی نشان میدهد.
شباهت رژیم صهیونستی با رژیم نژادپرست آفریقای جنوبی و ظلم آنها علیه ساکنین اصلی موضوعی نیست که جنبش از کنار آن بگذرد. مسئلهی فلسطین و نسلکشی مسلمانان هیچگاه در موضعگیریهای انقلاب غایب نبوده است. هرچند یاسر عرفات قرار است نمایندگی مردم فلسطین را به دوش بکشد، ولی او دیگر چریک مبارز سالهای قبل نیست.
اگر تجاوزی را در دنیا بپذیرید، دیگران هم به خود اجازه میدهند تا کشوری را اشغال و مردمی را آواره کنند. اشغال افغانستان چند سال بعد از استقرار رژیم صهیونیستی نمونهی بارز همین ادعاست. شوروی با تمام توان علیه نیروهای مردمی افغانستان میجنگد تا نظامی ضددین را در این کشور حاکم کند و اگر عدم تعهد واقعاً غیرمتعد است باید جلوی این ظلم آشکار نیز بایستد.
هرچند وقت کم است و ایشان از چند صفحه از متن سخنرانی چشمپوشی کردند، ولی مسئله ظلمی است که در آمریکای لاتین علیه مردم و حکومتهای غیروابسته به آمریکا اعمال میشود و چشمپوشی نمیکنند. غیرمتعدها لازم است علیه کودتاهای سفارشی و ظلم به اسپانیولیهای آمریکای جنوبی موضعگیری کنند.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#گفتمان_ولایت
#روشنگری
#جنگ_سرد
#جنبش_عدم_تعهد
💠یک دو قطبی که باید شکسته می شد
🔻بخش سوم( پایان)
🔹تأثیر کلام
استدلال ایران دربارهی پایان جنگ با عراق باید همین جا مطرح شود. وقتی رسانهی جهانی برای بیان حقایق و اتفاقات در حال وقوع ندارید و شورای امنیت تنها کاربرد سلاح شیمیایی را محکوم میکند و اشارهای به استفادهکننده از سلاحها نمیکند، باید از هر تریبونی برای بیان حقیقت و ظلمی که به قربانیان این بیرحمیهاشده، استفاده کرد؛ حقایقی که بیانش منافع حامیان یک طرف درگیری را به خطر میاندازد. میان همین صحبتهاست که پخش مستقیم سخنرانی آقای خامنهای قطع میشود. قطع ناگهانی پخش سراسری، کنجکاوی خبرنگاران را تحریک میکند و با اعتراض هیئت ایرانی سخنان رئیسجمهور ایران همان شب بازپخش میشود. همان روز هم متن کامل سخنرانی بین شرکتکنندگان در اجلاس پخش میشود. برگزاری یک جلسه آزاد مطبوعاتی در فضایی که خبرنگاران بهسختی برای مصاحبه با سران کشورها پاسخ مثبت میگیرند، بیش از پیش به روشنشدن واقعیت صحنه کمک میکند.
دیدارهای متعدد بعد از سخنرانی آن روز با رؤسای جمهور و رهبران کشورهای مختلف آمریکای لاتین، آفریقا، اروپا و آسیا نشان میدهد سخنان نمایندهی انقلاب ایران بهخوبی تأثیر خود را بر جو اجلاس و ذهنیت سران شرکتکننده میگذارد. بعضی صراحتاً میگویند از آمریکا میترسند و نمیتوانند کاری بکنند، ولی ایران را بهخاطر مواضع شجاعانه و صریحش تحسین میکنند و به امام سلام میرسانند. قول و قرار روابط گستردهتر صحبت رایج چنین دیدارهایی است و بعضی کشورها هم درخواست بازگشایی سفارت و روابط فعالانهتر را دارند. افرادی همچون راجیو گاندی و فیدل کاسترو که از افراد مؤثر جنبشاند به دیدار آقای خامنهای میروند. هرچند نمیتوانند صراحتاً موضعگیری کنند، ولی مواضع ایران را پذیرفتند. مجالی برای عرفات و دیگر حامیان صدام برای طرح ادعاهای قبلی خود و اجبار ایران به پذیرش آتشبس و گذشتن از حقوقش، باقی نمیماند.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#گفتمان_ولایت
#روشنگری
#جنگ_سرد
#جنبش_عدم_تعهد
🔷 شاخص های دولت اسلامی
🔶 هشتم شهریور ماه سالگرد شهادت،شهیدان رجایی و باهنر ،رییس جمهور و نخست وزیر انقلاب اسلامی به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.از سوی دیگر در این ایام شاهد شروع به کار دولت سیزدهم هستیم،دولتی که همچون دولت شهید رجایی به دنبال احیای دولت اسلامی می باشد.
لذا شایسته است شاخص های دولت اسلامی در گفتمان رهبر معظم انقلاب اسلامی را بازخوانی نماییم:
1️⃣ سلامت اعتقادی،اخلاقی و عملکردی
رهبر معظم انقلاب ، اطمینان و اعتماد کامل به وعدههای یاری خداوند را کاملاً ضروری می دانند: «در تجربیاتی مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوایل انقلاب، ملت و مسئولان کشور، تحقق وعدههای پروردگار را کاملاً لمس کردند که این تجربههای ارزشمند، زمینهساز اعتماد کاملتر به وعدههای نصرت و یاری خداوند است».
2️⃣ خدمت به خلق و روحیه خدمت
« هیچ مسألهای نباید مسئولان را از خدمت به مردم غافل کند. دیدگاه ها و سلایق متفاوت سیاسی - اقتصادی و اجتماعی، حاشیه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهید حاشیهها بر متن اثر بگذارد ».
« فرصت ۴ یا ۸ سال مسئولیت، بهسرعت میگذرد؛ اما همین مدت محدود، شامل فرصتهای بیپایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچکدام را از دست داد.کار جهادی بهمعنای بیقانونی نیست و من بهشدت مخالف بیقانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز میتوان بهدور از نگاه مرسوم اداری، با نگاه جهادی و شوق آرمانی، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت».
3️⃣ عدالتطلبی
ما در پی پیشرفت هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچار شکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد.
4️⃣ سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد
منصب حکومتی جایگاه وسوسهانگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، در امان بماند.
«فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه فساد، پارتیبازی، رشوه و اسراف را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید. وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل میکروب، زحمات و تلاشهای کارکنان خدوم دستگاهها را زیر سؤال میبرد که باید جلوی اینکار را گرفت».
5️⃣ قانونگرایی
حضرت آیتالله خامنهای، قانونگرایی را از دیگر شاخصهای بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ریل حرکت دولت است و اگر به هر دلیلی از آن خارج شوید کشور و مردم، صدمه میبینند.ایشان اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاست های کلی نظام و سند چشمانداز را از لوازم قانونگرایی می دانند.
6️⃣ حکمت و خردگرایی در امور
«باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهارنظر و موضعگیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چراکه هزینه برطرفکردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است».
7️⃣ تکیه به ظرفیت داخلی کشور
«کلید حل مشکلات، در ظرفیت ها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت. این حرف بهمعنای استفادهنکردن ازظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و به آن اعتماد کرد. واقعیت این است که از جبهه خصم، نمیتوان و نباید انتظار دوستی و صمیمیت داشت.سهم هر کشور در مناسبات بینالمللی به اقتدار درونی آن کشور وابسته است، بنابراین باید تلاش کرد روند اقتدار روزافزون داخلی کشور، استمرار یابد و تقویت شود».
✍ علیجانزاده
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#گفتمان_ولایت
#روشنگری
#دولت_اسلامی
#شهید_رجایی
#شهید_باهنر
#عدالت_طلبی
#مبارزه_با_فساد
🔴 استفاده از واکسن امریکایی در دو استان دیگر ژاپن ممنوع شد.
🔸پس از اوکیناوا، مقامات استان گونما نیز اعلام کردند واکسن مدرنا را از روند واکسیناسیون عمومی ضد کرونا خارج کرده اند.
🔸این اقدام پس از آن صورت گرفت که فاش شد واکسن های امریکایی مدرنا آلوده به نوعی از ذرات فلز هستند و تاکنون مرگ دو نفر پس از استفاده از این واکسن ها تائید شده است.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#کرونا
#جنایت_آمریکا
#واکسن_مدرنا
#واکسن_آمریکایی
🔶سیاست ایران در قبال دولتها و ملتها
🔻سیاست جمهوری اسلامی ایران در رابطه با ملتها بصورت استراتژیکی و پایدار خواهد بود و در قبال دولتها بصورت تاکتیکی و متناسب با رفتار طرف مقابل بوده، لذا مقام معظم رهبری این سیاست رو در قبال مردم افغانستان و طالبان اعلام کرد و فرمود: " ما با مردم افغانستان هستیم و دولت آینده افغانستان تا زمانی که با منافع ما در تقابل و تضاد نباشد با آن در ارتباط و با تعامل خواهیم بود".
🔹 امروزه گروههای افراطی از القاعده گرفته تا داعش و... به طالبان بابت به قدرت رسیدن پیام تبریک دادهاند. غربیها و هم پیمانانشان از این طریق میخواهند جمهوری اسلامی ایران رو به این متهم بکنند که علت عدم درگیری ایران با طالبان تایید آن است، پس ایران با گروههای افراطی در تضاد نیست! اما غرب باید بداند که این سیاست جمهوری اسلامی ایران به خود آنان و جامعه جهانی ثابت شده که حامی ملتها و با دولتها بر اساس تامین منافع ملی عمل و اقدام می کند.
🔺 دشمنان خارجی بدانند مثل همیشه تیرشان به سنگ خواهد خورد و هرچه در این ارتباط در فضای مجازی و رسانه ها علیه ما تبلیغ کنند، راه به جایی نخواهند برد. چرا که هم دموکراسی تان رو دیدیم و هم آدم کُشی هایتان بر آزادی خواهان جهان مشهود گشت.
✍ بابایی
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#طالبان
#دولتها_ملتها
#مردم_افغانستان
🔶 اولین جلسه وزیر خارجه چگونه بود؟
🔹آقای دکتر امیر عبداللهیان در چارچوب اهداف اجلاس و البته سیاست کلی نظام در خصوص لزوم تحقق امنیت منطقهای بدون حضور بیگانگان و اشاره به فتنهگری آمریکا صحبت کرد و بر نقش موثر ایران در این خصوص تاکید کرد.
🔻صحبت قاطع او به زبان عربی موج بسیار مثبتی در شبکههای اجتماعی، افکار عمومی و رسانههای غیر معاند ایجاد کرد.
🔻 او به درخواست الکاظمی بر خلاف چینش تشریفات در ردیف اول ایستاد و این موضوع رفتار غیرحرفهای نبود.
🔻امیرعبداللهیان دیپلماتی حرفهای، کاربلد و در چارچوب است، هیچ دلیلی نداشت که او بخواهد خلاف عرف دیپلماتیک عمل کند.
🔻اثرگذاری سخنرانی او جبهه معاند را بر آن داشت تا با حاشیهسازی، اصل حضور او و متن سخنانش را به حاشیه ببرند.
🔻 جهت اطلاع؛ حضور آقای رئیسی در درجه اول و حضور وزیر خارجه ایران در درجه دوم بسیار برای الکاظمی اولویت و اهمیت داشت و برای هماهنگی این حضور حداقل سه بار حضوری با آقای مسجدی سفیرمان در بغداد جلسه گذاشته بود.
🔻نکته مهم این است که سخنرانی ایشان در عراق مکرر پخش میشود.
✍دکتر صدرالحسینی
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#وزیر_خارجه
#اجلاس_بغداد
#منطقه_بدون_بیگانه
صرفا جهت اطلاع
🔴 "جین ماریوت" کیست؟
🔻 این روزها در گاندو نام "جین" را مرتبا از زبان شارلوت افسر سازمان جاسوسی انگلیس در تهران، زیاد میشنوید، جین در واقع همان "جین ماریوت" افسر ارشد MI6 است که در سالهای ۹۰ و ۹۱ در پوشش معاون سفیر انگلیس در تهران حضور داشته است.
🔹 جین ماریوت نقش مهمی با استفاده از پوشش دیپلماتیک برای ایجاد یک شبکه جاسوسی با "ماموریت ویژه" در تهران داشت و موفق به تشکیل این شبکه شد. اما جین از این مسئله غافل بود که سازمان اطلاعات سپاه از ابتدا روی او و تمام تیمش سوار است.
🔺 جین ماریوت پس از لو رفتن اقداماتش یکی از بزرگترین شکستهای امنیتی انگلیس در ایران را به نام خودش ثبت کرده است.
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#گاندو
#جین
#جاسوس_انگلیس
🌀 یادداشت کوتاه
🔴 طرح شوم سوریه سازی افغانستان
🔻 جمعیت افغانستان حدود ۴۰ میلیون نفر برآورد شده است. پشتون ها ۴۰ درصد، تاجیک ها ۳۲ درصد، هزاره ها ۱۲ درصد، ازبک ها ۹ درصد، ایماق ها ۴ درصد، ترکمن ها ۳ درصد و بلوچ ها ۲ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند.
🔸 طالبان در ۴ آبان ۱۳۷۶ رسماً نام « امارت اسلامی افغانستان » را جایگزین دولت اسلامی افغانستان کرد. اهل سنت افغانستان اعم از پشتون، تاجیک، هزاره، ازبک و ... « حنفی» هستند. طالبان (پشتون) چه از منظر حنفیت و چه از منظر پشتونیت، سلفی به حساب نمی آید.
🔹خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان به واسطه تغییر سیاست در آمریکا تمرکز بیشتر آن بر شرق آسیاست. حفظ تسلط بر افغانستان دقیقا با سیاست مهار چین، روسیه و ایران همخوانی دارد. باید توجه داشت که هیچ نقطه ای در شرق آسیا وجود ندارد که بتواند نقش افغانستان را برای آمریکا ایفا کند. افغانستان از نظر جغرافیایی دقیقا در نقطه تلاقی چهار قدرت مهم آسیایی یعنی روسیه، چین، ایران و هند قرار گرفته و نزدیک ترین نقطه به این چهار کشور است. بر این اساس خروج از افغانستان به هیچ وجه نمی تواند انتخاب آمریکا برای رسیدن به موقعیت برتر باشد.
🔺 خروج آمریکا از افغانستان مقدمه خروج از غرب آسیاست و این اتفاق می افتد، در حالی که این خروج، خروج آمریکا از همه دنیا را در پی می آورد و این یعنی افول قدرت آمریکا. اما واقعیت این است که آمریکا و ائتلاف غربی، عبری و عربی درصدد سوریه سازی افغانستان هستند تا بی ثباتی را متوجه چین، روسیه و ایران کنند، تأخیر در روند افول آمریکا، مدیریت قدرت های آینده و دور سازی ایران از جبهه مقاومت با مشغول کردن در شرق آسیا، از جمله اهداف طرح شوم سوریه سازی افغانستان است.
✍️ دکتر امیری نژاد
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#آمریکا
#طالبان
#طرح_شوم
#افغانستان
🔴 اهمیت نشست بغداد
اجلاسیه بغداد که با حضور برخی کشورهای منطقهای و فرامنطقهای برگزار شد، از اهمیت بسزایی برای عراق و منطقه برخوردار بود. توجه به این نشست از جهات ذیل قابلتأمل است.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ عراق به دنبال ارسال این پیام به بازیگران منطقهای و فرامنطقهای است که میتواند نقشی میانجی و مستقل نسبت به تحولات منطقهای داشته باشد. البته رویکرد عراق مبتنی بر این گزاره است که این کشور به دنبال بازیگری فعال برای تأثیرگذاری بیشتر بر مسائل منطقهای است.
2⃣ بسیاری از تحلیلگران سیاسی، برگزاری این نشست را بهعنوان یک دستاویز سیاسی برای الکاظمی توصیف کردهاند. با توجه به نزدیکی انتخابات پارلمانی در عراق، بسیاری بر این عقیدهاند که الکاظمی با چنین رویکردی به دنبال جذب آرای سیاسی عراق برای نخستوزیر شدن در آینده است. برگزاری این نوع نشستها، قدرت چانهزنی الکاظمی برای تکیه زدن مجدد بر کرسی نخستوزیری عراق را بالا خواهد برد.
3⃣ حضور قدرتهای منطقهای و ایجاد همگرایی در سطوح سیاسی میان این کشورها از اهداف مهم این نشست بود. نشست عراق همچنین مبنای شکلگیری ائتلاف اقتصادی برای حل بسیاری از بحرانهای دو یا چندجانبه میان این کشورها مطرح بود. بهعنوان نمونه، حل اختلافات عراق و ترکیه در رابطه با مسئله آب ازجمله موضوعات مطرح در نشست عراق بود.
4⃣ در این نشست آمریکا حضور نداشت، اما حضور بسیاری از همپیمانان آن همچون فرانسه، عربستان، مصر و اردن نشاندهنده حضور غیرمستقیم آمریکا بود. هدفگذاری اصلی این اجلاسیه، حلوفصل مسائل همسایگان بود، لیکن غایب بزرگ آن، سوریه بود که برای جلب رضایت برخی دولتها، همچون عربستان و ترکیه، از دولت بشار اسد دعوتی صورت نگرفته بود.
5⃣ حضور فرانسه در این نشست نیز قابلتوجه بود؛ با توجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و شکستهای آمریکا در منطقه، این کشور به دنبال پر کردن جای آمریکا در منطقه است. روند این تحرکات را از سال گذشته و بعد از انفجار بیروت میتوان مشاهده کرد. درواقع فرانسه به دنبال یک همگرایی سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه برای حضور و نفوذ هرچه بیشتر در مسائل کنونی منطقه است.
✍ فرهادی
@jahad_andisheh
#جهاد_اندیشه
#روشنگری
#نشست_بغداد